magyarfutball.hu

Magyarország - Horvát Bánság 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Zsorzsinju
    2018.01.03, 10:17 (szerk.: 2019.01.23, 15:27)
     
  2. avatar: fgymat
    2011.04.17, 21:30 (szerk.: 2019.01.23, 14:57)
    Mérkőzés utáni nyilatkozatok:
    Vitéz Ginzery Dénes(magyar szövetségi kapitány):
    Legalább két góllal voltunk jobbak. Ez az igazság a gólhelyzetek alapján is. Csikósnak nem volt védenivalója, ezzel szemben Glaser sok nehéz labdát védett. Az I. félidőben az okozott zavart a játékunkban, hogy Polgár is, Balogh is más rendszerhez szokott a maga csapatában. A szünet után azonban már jól megértették egymást ők is. Gyetvai, Csikós nagyon jó volt. Toldi is várakozáson felül játszott. Sárosi dr. játékában elánt és jóindulatot láttam. Király lelkesen küzdött. Sárosi III. kifulladt a II. félidőre. Balogh nem tartotta be az utasításokat. A horvát csapat imponált nagyszerűen betartott rendszerével. Bebizonyosodott, hogy ha jól összeszokott csapat angol rendszerben játszik, akkor pompásan bírja a küzdelmet a legjobb játékosokból összeállított csapat ellen is. A románok elleni keretbe sok fiatal csatártehetséget fogok beállítani.

    Jozo Jakopics (horvát szövetségi kapitány):
    Egy góllal megérdemelték a győzelmet, bevallhatjuk, de a játékvezető elrontotta a szánk izét.

    forrás:
    Nemzeti Sport
    1940.05.03.
     
  3. avatar: fgymat
    2009.01.03, 21:02 (szerk.: 2019.01.23, 14:57)
    Az első magyar-horvát összecsapásra gyér érdeklődés mellett került sor.

    A rendszeres magyar támadások nem tudták bevenni a hősiesen védett horvát kaput. A kapus nagyszerűen teljesített, a védők pedig sokszor saját testükkel álták el a labda útját. Ennek volt példája, hogy amikor a második félidő elején Dudás kapura küldte a labdát Jazbinsek bedobta magát. A lövés fejen találta, elájult és le kellett vinni a pályáról. Végül egy hasonló erejű Dudás lövés megakadt a hálóban és eldöntötte a mérkőzést, akkor amikor már mindenki azt hitte nem bírnak egymással a csapatok.
    A találkozó hatalmas iramú, rendkívül küzdelmes volt. A nagy csatában elégedettek lehettünk a győzelemmel, de meg is érdemeltük.

    forrás:
    mafoci