magyarfutball.hu

Franciaország - Magyarország 2 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
186. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Párizs, Stade Olympique de Colombes
játékvezető : Lewington Walter (Anglia)
nézőszámok:
  1. fff.fr: 25.000
  2. nso.hu: 25.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.18, 20:12
    Kimpton, a francia válogatott skót edzője: A magyarok túlságo­san rövid passzokkal dolgoznak. Nem elég széles, nem elég nagy kiterjedésű a játékuk s ezért a szélsőket sem tudják kihasználni. Elfelejtik azt is, hogy az ilyen válogatott mérkőzésnek kupajellege van, a játéknak is tehát ehhez kell idomulni. A mérkőzés különben igen szép volt.

    Delanghe, a francia válogató­bizottság tagja: Elégedett vagyok az eredménnyel. A francia csapat sokkal gyorsabb volt és ezzel a magyarok személyében igen nehéz ellenfelet tudott legyűrni. A fran­cia csatársor kitűnő. Ez a győze­lem a legszebb fegyvertények közé tartozik.

    Rigal, a francia válogatóbizott­ság tagja: Érdekes mérkőzés volt, a gólarány lehetett volna nagyobb is, ha az első félidő sok helyzetéi szerencsésebben használjuk ki.

    Diezt Károly dr., szövetségikapitány: A bágyadt és erélyte­len csatársorból hiányzott min­den keménység, amivel akcióit befejezhette volna. Meg lehet állapítani, hogy a csatársor vesz­tette el a meccset, mert a véde­lem megfelelt. A francia csapatból Aston, Laurent, Courtois és Llense egészen elsőrangú. Külön elismerést érdemel az a szív és lélek, amivel minden francia já­tékos játszott. Mindazonáltal a döntetlen inkább megfelelő ered­mény lett volna. A második fél­időben állandó fölényben vol­tunk, de a csatárok örökös piIinckázása minden reményt rombadöntött.

    Nemzeti Sport, 1935.05.20
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.17, 17:58
    kép
     
  3. avatar: Giovanni
    2010.12.17, 18:49 (szerk.: 2021.06.17, 14:15)
     
  4. avatar: fgymat
    2008.12.29, 20:44
    Sáros, mély talajú pályán került sor a mérkőzésre.

    A kezdés pillanatától a hazaiak támadtak és szinte mozdulni nem tudtunk az óriási nyomástól. Támadások és gólhelyzetek követték egymást, szerencsére eredménytelenül. Nyolc tiszta gólhelyzetet is kihagytak. Már közeledett a félidő vége, amikor végülis egy erősen vitatható gólt szereztek. Kapusunk magához ölelt egy labdát, amikor Courtois egyszerűen belökte a kapuba a labdával együtt.
    A második félidőre is jutott egy francia találat, ezúttal fejesből.

    A hazaiak teljesen megérdemelten győztek. Ismét kiütközött, hogy a világ labdarúgása elment mellettünk. A mi csapatunk által játszott stílus már lassú és körülményes, de legfőképpen eredménytelen a gyors, lendületes modern játékkal szemben. Megállapítható volt, hogy sokat kell fejlődnünk az erőnlét terén is.


    forrás:
    mafoci