magyarfutball.hu

Csehszlovákia - Magyarország 1 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2008.12.19, 16:39
    A hetedik mérkőzés az első Európa-kupa sorozatban.
    Mintha csak a mérkőzés első és utolsó perceiben folyt volna játék (mindjárt láthatjuk, hogy így is volt). Mindkét csapat ebben az időszakban szerzett gólt.


    A hazaiak nagyon gyorsan szabadrúgáshoz jutottak. Újonc kapusunk a 20 méterről felé szálló labdát, talán az első válogatott percek izgalmában, megilletődöttségében, talán más okból, ki tudja, de alaposan elnézte. A góltól vérszemet kaptak a csehszlovákok és hevesen támadtak, de védelmünk ezután már stabilnak bizonyult.
    A második félidőben verekedés miatt Turayt a játékvezető kiállította. Közben a közönség betódult a pályára és inzultálta a magyar játékosokat. A mieink a vezetők (Zsarnóczay János MLSZ ügyvezető alelnök) utasítására levonultak a pályáról. Nyolc perces kényszerszünet, egyezkedés következett és csak ezután folytatódott a mérkőzés.
    Végül a 84. percben Kalmár sportemberhez méltóan vett elégtételt a minket ért atrocitásokért. Fogl III. előre küldött labdáját a hazai kaputól 30 méterre lestoppolta és fordulásból bal lábbal írtózatos erejű lövést küldött a kapu felső sarkába. A meglepett nagyhírű "portás" csak nézni tudta a labdát, de megmozdulni nem volt ideje. Megszületett a magyar egyenlítés.


    forrás:
    mafoci