magyarfutball.hu

FK Partizan - Videoton FC 0 : 0 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Európa Liga rájátszás 1. mérkőzés
helyszín : Belgrád, Stadion Partizana
játékvezető : Beaton John (Skócia)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött (100 vendég)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.19, 08:43 (szerk.: 2017.08.19, 08:45)
    Hát ezt elnézve, nem kis szerencséje volt a Vidinek a sorsolásnál. A Bordeaux után újabb európai mércével mérve is szar csapat e a Partizan. Simán verhetőek.

    megvolt a lehetőség a végén. jó eredmény felforgatott csapattal, de becsapós ez a 0-0-ás eredmény. semmivel nem jobb a vendégcsapatnak, mint a hazainak

    nem értem én se ezt a hurráoptimizmust a stúdióban. ezt még hazai pályának is necces nevezni a partizán szempontjából, felcsúton is simán pariban lesznek a szurkolók

    lehet, hogy kis kockázattal menni kellett volna a gólért, és mondjuk 1-1 a vége... de azért ez feltehetőleg nem volt egy ideális csapatösszeállítás a Vidinek, kicsit kényszerben voltak...

    Akármennyire is örülök, hogy nem kapott ki a Vidi, ennek a meccsnek a megtekintése mellett a guantanamoi foglyok kínzása óvodás csínytevésnek tűnhet. Szerintem a 2*45+2*3 perc azaz 96 percből kb. a fele múlt el úgy, hogy valaki fetrengett a pályán. Biztosan el vagyok kényeztetve, de ennyire sz.r meccset nem láttam legalább 10 éve. Viccelődve mondanám: nem is csoda, hogy csak ennyi néző ment el megnézni. Na de az eredmény a fontos.

    Ez a színvonal egy átlagos magyar bajnoki alatt volt! Annyira nem történt semmi, hogy Hajdú B. nem is a meccset közvetítette, hanem történeteket mesélt. Legutóbb erre az eshetőségre céloztam (sérülések, eltiltások), amikor szűknek mondtam a Vidi keretét. Az eddigi legfontosabb meccsre nem is volt már 3 épkézláb csere. Ugyanígy volt a Vasasnál, Honvédnál, hogy olyan gyenge összeállításban egyszer sem játszottak a bajnokságban, mint a nemzetközi kupában. Ezért sem értem, hogy Bódit elengedték. Kivéve, ha lesz még 3-4 igazolás. Na, de nem igen lesz! A szlávok hihetetlen nagy alibit nyújtottak. Hadzics labdába sem ért, Scepovics meg csak rosszul. Nem érzek nagy erőt a Partizánban, de ha itthon sem támad a Vidi, találhatnak egy gólt. Kérdés kivel támad. Mert Szabó Bencével egyelőre nem tudom elképzelni. A védelem viszont meccsről meccsre magabiztosabb.

    A második félidőt láttam csak.

    Annak alapján az iksz teljesen reális. A Partizan talán hajszállal jobban játszott, de tényleg csak egy hajszállal. Hiányzik tőlük az a kiemelkedő játékos, aki a Vidi felé emelné őket - ennek megfelelően teljesen kétesélyes a visszavágó.

    A széleken azért voltak bajok.

    A Partizan a magyar bajnokságban feltétlenül dobogós lenne, de messze nem verhetetlen.

    Én mégis 55%-ot adok nekik és csak 45-öt a Videotonnak. Mégpedig azért, mert a 0-0 bár jó eredmény, a visszavágón a döntetlen valószínűleg a szerbeknek fog kedvezni (tudom, 0-0 esetén tizenegyesek jönnek).

    A továbbjutási esélyek szempontjából jó eredmény volt a tegnapi, az meg szerintem egyáltalán nem számít, hogy maga a meccs milyen színvonalúra sikeredett. Le kell sz*rni a szerethetőséget és totális célfutballt játszani, különben soha nem keveredünk ki a mocsárból.

    Megjegyzem, most látszik, mennyire okosan csinálta a Vidi, hogy a július eleji meccseken a máltaiak és a baltiak ellen csak félgőzzel játszott. Kétségkívül bosszantóak voltak a döntetlenek, de mennyivel jobb az, hogy a csúcsforma augusztusra lett időzítve és nem lövöldöztük el idejében a puskaport.

    Abban biztos vagyok, hogy ha holnaptól Kondás Elemér vagy Horváth Ferike ülne a Videoton kispadján, akkor a Partizan elleni visszavágón a Most kockáztatni kell és támadni! jelszót ordibálva rohamozni kezdene a csapat és persze nagyon csúnyán ráfázna a végén. Szerencsére ez a szerb csávó sokkal értelmesebbnek néz ki. (Most ne firtassuk, hogy egy vérbeli magyar edzővel a Vidi már Bordeaux-ban elszállt volna.)

    Milyen a célfutball? Hogyha ugyanazt játsza a Vidi, mint Belgrádban, az lutri. Az ilyen játékkal maradunk inkább a mocsárban. A Bourdeaux jobb csapatnak tűnt a Partizánnál, mégis vezettek nem is kevés támadást ellenük. Tegnap Lazovics szándékosan lelassított minden támadásszerűséget. Csak arra törekedett, hogy faultoltassa magát. Igaz a másik két botrányosan játszó délszlávnál így is jobb volt. Nem valami gyorsak a Partizan védői, hiba volt lemondani a támadásokról. Felcsúton szerintem leginkább az fog dönteni hányan épülnek fel a sérültek közül. Közel a legjobb összeállításban nekem jobbnak tűnik a Vidi. Közel a legjobb összeállításban biztos vagyok benne, hogy bátrabban fognak támadni is.

    Sok hiányzó volt és meccs közben is estek ki az emberek. Lazovics érezte, hogy most jobb a nyugi és meghúzni jövő héten. Amúgy az egyetlen nagy helyzet a Vidié volt, ha ezt nézzük, bejött a taktika.

    Előzetesen aláírtam volna ezt az eredményt. Látva ezt a Partizánt verhető lett volna, de mentek, odarúgtak, nem válogattak az eszközökben. Felvettük a kesztyűt, nem ijedtünk meg, elbírtuk az eltiltottak hiányát és a meccsen megsérültekét. Nem kapott sárgát Juhász és Stopira, ami fontos. Van 90 percünk (vagy 120) kiharcolni a csoportkört.

    Pátkait érzem a nap hősének, függetlenül a végén kihagyott helyzetétől.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.19, 08:33
    Marko Nikolics: Annyit foglalkozott a sajtó ezzel az összecsapással előzetesen, mintha én lennék az első a foci történetében, aki a volt csapata ellen meccsel. A játék sajnos nem volt azon a szinten, mint amennyire beharangozták a meccset. Nem vagyok elégedett a játékkal, nem szeretem a 0-0-s mérkőzéseket, az is igaz azonban, hogy 7 játékosunk hiányzott. Fiatal csapattal is sikerült helyzeteket kialakítanunk, sőt a végén megnyerhettük volna a találkozót. Nem volt szép játék, a küzdelem dominált inkább. Menet közben kellett két támadónkat is lecserélni, ez is lehet az oka annak, hogy nem találtunk a kapuba. Sajnálom, hogy megszakadt a sorozatunk, és ezúttal nem lőttünk gólt, igaz, nem is kaptunk. Nem változott semmi az esélyeket illetően a mérkőzés előtti állapothoz képest, Felcsúton, telt ház előtt dől majd el minden. Próbáljuk tovább élni az álmunkat, ahhoz pedig, hogy az álom valósággá váljon, bátorságra és szerencsére is szükségünk lesz!

    Miroszlav Djukics: Nehéz meccsen vagyunk túl, nagy taktikai harc volt a pályán, nem volt túl sok helyzet a mérkőzésen. A hosszú passzok nem igazán működtek ma este. Nem dőlt el még semmi, a felcsúti visszavágó dönt mindenről. Mindkét csapat jól felkészült a másikból, ugyanilyen mérkőzésre számítok a második mérkőzésen is, az egészen apró részleteken múlik majd a továbbjutás. A játékosokon nagy volt a nyomás, hogy ne kapjanak gólt, Magyaroszágon könnyebb lesz számunkra. Lehet, hogy sok hiányzó volt a ellenfelüknél, de így is jól játszottak.

    http://www.vidi.hu/2017/08/17/marko-nikolics-nem-valtozott-semmi-az-eselyeket-illetoen-.html