magyarfutball.hu

Videoton FC - FC Girondins de Bordeaux 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
UEFA Európa Liga 3. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Dingert Christian (Németország)
nézőszámok:
  1. girondins.com: -
  2. nso.hu: 3.537
  3. vidi.hu: 3.537
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.04, 17:34 (szerk.: 2017.08.05, 08:56)
    Nagyon izgalmas volt végig, tartottam tőle, hogy nem lesz meg, de ez legalább akkora bravúr, mint az Eb-szereplés volt tavaly. Ráadásul teljesen megérdemelt győzelem volt.

    Gratulálok, nagyon kellett a magyar focinak.

    ez a mai meccs a Sousa-féle időket idézte.

    Kurva jo ez a Hemty gyerek.

    Az elso 5 percben, meg az elso felido hosszabbitasaban megalazo folenyben voltatok.

    Amikor pedig ezek a nagykepu fergek nem adtak vissza apolas utan a labdat, na onnantol kb. ugy szurkoltam nektek, mint anno az Ulloin az Anderlecht ellen...

    Csak a rengeteg lapot sajnalom, ezek meg sok gondot okozhatnak.

    Meg egyszer maximalis kalapemeles, csak hat sajog a szivem ,hogy az adott lehetosegek altal nalunk is tortenhetnenek ehhez hasonlo csodak...

    Nagy gratuláció! Na, ugye hogy nem kell alapból bekakilni és taktikai faultokkal végigbekkelni egy meccset, csak azért mert magyar csapat vagyunk! Fiola óriásit futballozott így 3 hónap után. Jobb volt, mint Vinicius az utóbbi 1 évben bármikor!

    Mekkora gólt fejelt már Stopira, és ez a balbunkónk. smiley))

    Hatalmas gratula a csapatnak és Nikolicsnak! Tökéletesen kitalálta a taktikát, a fiúk pedig gyakorlatilag hibátlanul végrehajtották. A Bordeaux szélsőinek semmi lehetősége nem volt száguldozni, nem is akadt komolyabb helyzetük. Nyilvánvaló, hogy egészen más koncentrációval játszottunk most, mint egy Balmaz ellen, pedig az is hosszú nevű város B betűvel. smiley))

    Az lett, amit az MU-meccsre emlékezve írtam: egy gólt lehet szerezni, a többi fegyelem, harcosság, szerencse kérdése. Ez egy nagyon szép győzelem és megérdemelt továbbjutás!

    Mellesleg: a fürge és nagy fr. sporthonlap (eurosport.fr) elég élesen bírálja a gyengén játszó Bordeaux-t.

    azert Lazovics most is megmutatta a vilagnak, mit tud smiley

    Ritka antipatikus csapat volt ez. Kurva jó, hogy pofára estek. Gratula a Vidinek!

    A Bordeaux olyan volt a Videoton ellen, mint amilyen a magyar válogatott Andorra ellen. Felkészületlen, motiválatlan, arrogáns, pökhendi és impotens. Ennél biztosabb sokkal többet tudnak a franciák, de a kiesés legyen az ő bajuk.

    Ugyanakkor a többi kupacsapat edzője kérhetne néhány szakmai tanácsot Marko Nikolicstól, hogyan kell elkerülni a meccs közbeni összeomlást.

    Még egy gondolat: a Videoton nem halasztott a hét végén bajnoki meccset, menetrendszerűen lejátszotta az Újpest elleni mérkőzését. Végre egy érv amellett, hogy semmi értelme a gyáva meccshalasztgatásnak.

    Én már az első mérkőzés után is az ott mutatott játék alapján már kijelentettem hogy a Vidinek meg van minden esélye a továbbjutáshoz! Bejött. A Varga Józsi kiállítás és valószinűleg két meccses eltíltása komoly problémát fog okozni de reméljük az edző megtalálja a megfelelő megoldást rá és a fiuk is.Hajrá Vidi! Hajrá magyarok!

    A tegnapi meccs pont fordítva zajlott, mint azt megszoktuk, az ellenfél játéka csapnivaló, a Vidi pillanatok alatt veszélyt teremtett a franciák kapuja előtt! Nagyon jól sikerültek az igazolások, Scepovic igazi csatár, a Platonex által felsorolt játékosok mind hozzátettek a sikerhez, aminek a - nem csak a nyilatkozatokban - pályán is megmutatkozó eltökéltség, tűz volt a kulcsa. Nagyon tetszik a kapusunk teljesítménye is, biztonságot ad a csapatnak. Ha a helyzeteit is belőné a Vidi, sokkal tovább juthatna a kupában.

    Szolnoki ugyan hozta a kötelező "lemaradtam róla, és elfutottak mellettem" elemeit, de megkövetem magam, és elismerem, h hasznos ott szélen! Gomes idején átkoztam, h mit keres még a csapatban, aztán megmaradt másnál is, most már belátom, kell ide!!!

    Ami viszont elgondolkodtató, h Vinicius nélkül milyen jól muzsikál a védelem......

    A Videoton nagyot nőtt a szememben, a francia csapat meg nem tom hogy magyarázza meg, hogy kiestek egy magyar csapat ellen, ráadásul ilyen kilátástalan futballal. A Fehérvárt én utoljára ilyen összeszedettnek Sousával láttam a csoportkörben. Most is eljuthatnak oda, nagyobb hirű ellenfelet aligha kaphatnak a franciáknál, jobb futballistákból állót esetleg.

    Vargát látom itt megtalálták...kiváló játékos....de ha van egy sárgája....lehetne higgadtabb..mert ez a kiállítás sokba kerülhetett volna..de remekül játszott le a kalappal!

    ha figyelted 20-23 éves fiatal villám gyors klasszisokra épít a bordeaux ez a filozófiájuk..hál istennek ez most kevés volt...

    A két meccs alapján úgy tűnt, hogy a Videotonból többen simán elférnének a francia első osztályban, más kérdés hogy alapvetően a légiósok, mint Scepovic, Stopira, Nego, Henty + Juhász (még mindig)... Mindenesetre ez azért elgondolkodtató, mert ha tudnak ilyen szinten játszani, akkor vajon azért vannak mégis itt, mert a fizetésük itt sem sokkal rosszabb vagy mert a menedzserük nem elég jó... (?)

    Nagy gratula aVideotonnak, de ez a Bordeaux még a múltkorinál is gyengébb volt. Ha nem javulnak hatalmasat, simán kiesnek a francua 1. oszt. -ból. Láttuk a Videoton Balmaz meg Újpest elleni meccseit. Jobbak voltak a magyar ellenfelek, mjnt ez a Bordeaux. Nagyon összeszedetlenek, szétesettek ezek a franciák.
    Most már kifejezetten figyelni fogom a pár nap múlva kezdődő francia bajnkkság eredményeit. Később javulhst a Bordeaux formája, de xzerintem az elsò pár fordulóban ennélmjobbak nem lesznek. Bár az is igaz, hogy az ellenfelekhez képest előnyben lesz a két tétmeccsel.

    Ez a Vidi egy picit közelebb áll hozzám a magyar emberhez, mint a Sousa féle.

    Nehéz mérkőzés volt. Véleményem szerint a Vidi az első félidőben jobb volt. A második félidő már birkózás volt. Gratulálok a szép teljesítményhez.

    Varga már nem a régi, ill. nem bírja végig magas szinten. Pont emiatt egy csoda számomra a Vidi mai játéka: 2 sérült középhátvéd és egy eltiltott vkp mellett gyakorlatilag francia ziccer nélkül hoztuk le a meccset! Nem bekkelve, hanem lefocizva őket - CSODA! smiley

    Gratulálok a Vidinek!
    Az viszont szomorú, hogy magyar játékosok voltak messze a leggyengébbek: Pátkai, Szolnoki és Varga (neki a kis sérülés kicsit mentség, de akkor is hülye volt, ja, és az állapota, teljesítménye és sárgája miatt le kellett volna cserélni, majdnem ráfaragtunk)

    Pátkainál amúgy nem a fizikai erő hiányzik, hanem inkább a dinamika, ami itthon elég, de a nközi porondon kevés. Viszont összjátékban nagyon jó. Vass kb. ugyanez a szint, csak fizikailag erősebb, de dinamikában és összjátékban gyengébb kiadásban. Nem cserélném el Pátkaira.

    Bíztam a tisztes helytállásban és semmi többen, így lehet kellemeset csalódni. Az első félidőben valami hihetetlen nagyot játszott a Vidi. A játékvezetés szerintem hagyott némi kívánni valót maga után. Varga Józsi kiállítása oké, szódával elmegy, de ott is könyörgöm, a franciák győzik meg róla, hogy öreg neked szerintem most erre lapot kéne adnod. Ja tényleg? Akkor oké, mehetsz zuhanyozni öreg. Ha határozottan a zsebébe nyúl és kiszórja egy szavam nem lenne. Ami még bosszantott, hogy a sárga lapok osztogatásánál szerintem kicsit következetlen volt, minden kakaskodásnál a Vidi játékos kapott lapot, nem érvényesült az egyet ide, egyet oda. A Bordeaux-ról: Szerintem a Plasil, Toulalan kettősnek nem kellett volna ebbe a kánikulába kezdeni, nem nekik való már ez, viszont a rutinjuk sokat ért volna, ha valamikor a második félidő derekán jönnek be, nyilván a meccsük is másképp alakult volna akkor, de ez csak okoskodás tőlem. Én azt mondom soha rosszabb párharcot!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2584569
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.04, 08:58 (szerk.: 2017.08.04, 08:58)
    Marko Nikolics: Megérdemeltük a győzelmet, és megérdemeltük a továbbjutást is, főleg a hazai találkozó alapján. Már néhány perccel túl vagyunk a lefújáson, igyekszem objektíven összegezni a gondolataimat, de így is úgy érzem, hogy az elejétől kontrollálni tudtuk a találkozót. Ha sikerül értékesíteni a helyzeteinket, még hamarabb befejezhettük volna a párharcot, de így is jár a gratuláció a csapatnak, végig küzdöttek, igazi harcosok voltak ma a pályán! De nem csak harcoltak, fociztak is, taktikailag egy tökéletes meccsen vagyunk túl. Gratulálok a szurkolóknak is, mögöttünk voltak nem 90, hanem 100-102 percen keresztül, sokat segítettek nekünk. Taktikusan, fegyelmezetten, szenvedélyesen játszottunk, mindig ilyen Vidit szeretnék látni! Szerintem nem csak a Vidinek, hanem az egész magyar labdarúgásnak nagy eredmény az, hogy továbbjutottunk a Girondins ellen. Gyűjtögetjük tovább a koefficiens-pontokat, hasonló hozzáállással megyünk tovább a play-offba! Most van egy kis időnk ünnepelni, de nem sok, hiszen pénteken is edzés vár a játékosokra, aztán következik a Mezőkövesd elleni találkozó, emellett persze várjuk, hogy kit kapunk majd a pénteki sorsoláson!

    Jocelyn Gouvernnec: Óriási csalódás ez az eredmény számunkra, hiszen rengeteget készültünk az Európa Ligára, mégsem sikerült továbbjutnunk. Tudtuk, hogy a selejtezők is nehezek lesznek és hogy ezen a szinten már nincs könnyű meccs, de a Videoton FC intenzív játéka mégis meglepett. Az első félidőben kihagytunk pár helyzetet, illetőleg a kései gól miatt nem tudtunk a második játékrészre védekezőleg felállni. Costil jól védett, de a csapat többi része nem tudta megmutatni azt, amit múlt héten igen, így kiestünk.

    http://www.vidi.hu/2017/08/03/marko-nikolics-igazi-harcosok-voltak-ma-a-palyan-.html
     
  4. avatar: magyarfutball.hu