magyarfutball.hu

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Ferencvárosi TC 3 : 3 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 4 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.02, 23:17 (szerk.: 2018.06.05, 13:39)
    A keletnémet géniuszunk szépen a Fradi tavaszt is leépíttette.. Nehéz bevenni, hogy senkit sem vertünk meg idegenben és ehhez jön még a kisvárdai blama is. Thomas maradj !

    azzal amúgy nem lehet semmit kezdeni, hogy ne álljon véletlenszerű helyeken 5 centi mély tócsa a pályán?

    De hát ez az utolsó forduló nem rólunk szólt, nem veszitek észre ? Túl vagyunk rajta, oszt jó napot ! Nehogy már agyon rúgassuk magunkat teljesen feleslegesen...smiley

    Persze hogy nem rólunk, de 1 hónap múlva nemzetközi meccset kell játszani éa amit ma láttunk Fradi címen, az valami katasztrófa. Mindezt úgy, hogy egész tavasszal ezt néztük...

    Lehet Gera megis visszavonul.
    Masra nem tudom velni hogy behoztuk vizifocizni 39 evesen egy ev kihagyas utan.

    kép
    A 49 percnyi tiszta játékidőt hozó meccsen a bennmaradásért küzdő hazaiak 51%-ban birtokolták a labdát. A mieink 78.5%-os hatékonysággal passzoltak, 437 kísérletből, a hazaiak pedig 75.9%-kal az erősen fellocsolt pályán. A legtöbbet Hajnal (44/57, 77%) és Leo passzolt (43/56), őket Maisuradze (43/50), Sigér (42/50) és Batik (37/50) követi.

    A két csapat szinte ugyanannyiszor (16-15) szabálytalankodott. A legtöbb szabálytalanságot Bőle (6) követte el, a legtöbbet pedig Paintsil és Sigér (4-4) szenvedte el – legalábbis a játékvezető szerint.

    A Balmazújváros jóval többször kísérletezett (16-szor, míg mi 6-szor) és a kaput is többször találták el (9 illetve 2). Ezekben az adatokban a két öngól nincs benne, természetesen. A hazaiak motiváltabbak voltak, a párharcok 54%-át megnyerték (105-88) – igaz Szőts Gergelynek “hála” a Nagy Dominiket kórházba juttató könyöklés is megnyert párharcnak számít… A meccsen a legtöbbször Sigér (13/20, 65%) és Szpirovszki (11/21, 52%) küzdött meg párharcban.

    A szezonban egyedüli eset, hogy az első őt játékos az ellenfél futballistája volt: Tamás (329), Vajda (292), Uzoma (283), Batarelo (281), Andrity (280).

    A cselezés sem rólunk szólt, a TOP5-be itt egy fradista, Joe Paintsil került be (4/6) a hazaiak közé, a második helyen. A többiek: Andrity (5/9), Uzoma (4/6) illetve Sigér és Batarelo (3/4-3/4).

    Öngóllal hoztuk a döntetlent a kieső otthonában.Thomas Doll!

    Én gratulálok a Balmaznak! Ha a meccseink negyedén úgy hajtunk mint ők ma, simán behúzzuk a bajnokságot.

    ja, ki kell ütni az ellenfél játékosait.

    ha 80 percet emberelőnyben játszunk, és kiesik az egyik későbbi gólszerzőjük, akkor igen, alighanem nyerünk.

    Nem kell ez a púder. Egy Fradi kompatibilis játékos egy ilyen ítélet után begőzöl és letapossa a jóval gyengébb képességű csapatot. Gyengék vagyunk mentálisan nagyon, mert nincsenek klasszikus fradisták a csapatban. Persze tudom, hogy most nincsenek ilyenek, mert utánpótlásunk sincs, de akkor legalább hozni kellene három Cukic-ot!

    ja, olyan nem volt ám, hogy Hajnal sárgát kapott, mikor Rus a földre dobta, míg Rus nem. Majd mikor ezt számon kértük, akkor Batik is lapot kap.

    Engem az is bosszant,hogy mindenki bátran farag,kiüt stb,nincs tekintélyünk,Dragóék idejében ezt nem merték csinálni.

    valóban gyengére sikerült a tavasz, de legalább ne azok tegyenek szemrehányást, akik egész héten azon fantáziáltak, hogy bundáznunk kellene a Balmazújváros javára.

    Ebben az utolsó fordulóban minden benne volt, hogy miért ilyen szar a magyar foci és benne sajnos a Fradi is. Horváth Ferinek igaza volt abban, hogy a Vidi nem volt fair, mert 18-19 évesekkel állt fel. Viszont szerintem egy ilyen Balmazújvárosnak sincs semmi értelme az NB1-ben mindenféle jöttment grúz meg ki tudja még milyen játékosokkal. Inkább maradjon bent a Diósgyőr, ahol legalább szurkolók vannak. Makrai is jól beárazta annak a Bódognak a szakértelmét, aki korábban száműzte a tartalékokhoz. Rólunk pedig mindent elmond, hogy nem nyertünk idegenben 2018-ban.

    Ez a keret kilátástalan, edzőstül.
    Néztem, mert télen szó volt róla, hát Sigér símán beférne Hajnal, Rui, Leo helyett. És még spórolnánk is egy csomó pénzt. Adjuk kölcsön Georgijevicet, mert azzal, hogy a padon üldögél, ez lesz belőle, amit ma is láttunk.
    Doll meg menjen minnél előbb!

    Azért ebből a meccsből megtudhattuk,hogy kapust is kell venni,illetve talány ,hogy Georgievic itt lett ilyen gyenge,vagy ha nem ,akkor miért igazoltuk le?

    Kicsit vissza a meccshez: annak mi értelme volt, hogy a végén amikor támadtak és kontrából lehettek lehetőségeink akkor a zseni behozza a meccshiányos 40 éves Gerát és a pozíciós játékban jó Bödét? És lehozza Lukét?

    Olyan volt, hogy jobban szeretném ha kiderülne hogy eladtuk a meccset mint hogy az legyen az igazság hogy ennyire sz.r a csapatunk.
    És nagyon úgy néz ki, hogy az utóbbi a helyzet.

    A Balmaznak a saját kezében volt a sorsa, csak meg kellett volna verniük egy olyan ellenfelet aki már 7 hónapja nem nyert idegenben.

    -tavasszal nem nyertünk idegenbe.
    -az utolsó fordulóban a 2. leggyengébb csapat 2 öngóljai ellenére a legrutinosabb játékosokat kellett becserélni , hogy X-re lehozzuk
    - a sok igazolás ellenére a Hajnal-Gera-Böde-Leo nyugdijasklubbal kibekkeltük a döntetlent.
    - a sztárigazolásaink a pályára se léptek a végén -LovreB-Rui-Priskin
    -egyéb igazolásaink se sokat mutattak
    -Dibusz és Blazic nélkül a dobogó talán meg lett volna
    -A két éppen csak bentmaradó Hali és DVTK -nak sikerült minket megverni és így elbukni a bajnokságot de semmi probléma az nb2 2. legerősebb csapata tudott csak kiverni minket a kupából ahol dózsa a saját stadionunkban egy mákossal azt meg is nyerte.
    off

    Horváth Ferinek egy-két dologban igaza van, DE!!
    Magyarország legnépszerűbb és persze legjobb csapata ellen, az utolsó, mindent eldöntő fordulóban nem tudták megtölteni a 2250 fős giga-mega falusi arénájukat, miközben Miskolcon több mint tízezren bíztatták a félig-meddig elüldözött csapatot.
    Ne beszéljen arról, hány ember életét tették tönkre, egyrészt mindenhol sírhatnának, másrészt nem a Fradi ellen, az uccsó fordulóra kell bízni a bennmaradást.
    Falusi csapatokkal már így is tele a padlás(Felcsút, Várda, Paks, Kövesd, Újpest), pont a Balmazra lenne még szükség?

    igen, de... vidi ellen elcsalták, honvéd ellen elcsalták, debrecen ellen elcsalták. újpesten azért benne van, hogy csak ikszelünk. diós ellen nem is érdemeltünk győzelmet (ikszet azért talán igen, de nem biztos), a mai meccs pedig nem számít. szóval árnyaltabb a kép.

    ahogy többen leírták, nem az ezüst a baj. egyik héten sziporkázunk, jó játék, 3-0. másik héten meg kapura se lövünk. aztán megint jó játk, ismét két meccs betli, majd megint egy sima. nem tudunk konstans egy minimálisan elvárható teljesítményt lehozni, képtelen vagyunk rá. plusz a bunkert még mindig szopjuk

    Olyan volt ez a meccs mint a tetnelkuli gorog magyar 4-3. Majdnem az eredmeny is annyi lett. Ez alapjan semmi ertelme nagyivu koverkezteteseket levonni
    Az alap amugy jo. 12 meccse veretlenek vagyunk. Annyira azert csak nem vagyunk akkor szarok. Kell ket vezer a csapatba. Egy elore egy meg hatra es ossze fog ez allni.

    En most megertem a nyilatkozatat. 5 perccel a vege elott meg bentmaradasra alltak. Lottek ket ongolt. Visszajottek ketszer osszesen harom gol hatranybol. Az utolso percben lottek egy lesgolt. A vidi meg lekuldte az ifit a rivalishoz.
    Hozzateszem a masodik felidoben mi sem szakadtunk meg. Lathatoan a minimalcel a vereseg elkerulese lebegett a jatekosok szemei elott.

    Remelem mar ertitek, hogy mirol beszelek honapok ota. Georgijevic egy nulla es lattak ezt rajta edzesen. Most lehet sirni, miert nem o jatszott...hat ezert, amit ma nyujtott. Cukic benezte, sajna megdolt, hogy tevedhetetlen, nala is fele jo lesz fele nem. Mondjuk annyira Spiro se meggyozo, akit meg o hozott. Harmadik golnal hatulrol vedekezik a jatekoson, aki igy siman befejeli.
    Batikot csipem, de lattuk ma is, miert nem tud kezdobe kerulni, sajnalom, hogy elmegy a Fradi szive miatt, de keves arra a szintre, amire vagyunk. Mashol jobb lesz.

    Bole tetszett.

    Egy csapat volt amelyik nagyjából az elejétől végig őszinte focit játszott, és minden meccsen kiadott mindent magából,és ez a Balmazújváros. Igaz kevés győzelmük volt, végül emiatt estek ki, de a gólarányuk, és a sok megszerzett pontjuk, a lelkes játékuk miatt nem kell szégyenkezniük. Nem volt pofozógép a csapat, ez tiszteletet érdemel, ezért nekik drukkoltam a végén.

    Pedig Holczi mindent elkövetett Feri hogy a diósgyőr essen ki,arra nem gondolt hogy két öngólt is lőttök smiley

    Ez a meccs azt mutatta meg, hogy Georgijevics, Holczer, Batik és Pedroso nem Fradi szintű játékosok. Azt is láthattuk, hogy nincs minden posztra két azonos képességű játékosunk. Kár volt ezért a szezonért, hiszen sokkal jobb csapatunk volt idén, mint egy évvel korábban.

    Doll mester, azt mivel magyarázza, hogy nem csak hogy egy sovány ezustre futotta csak, de egyetlen fiatalt sem sikerült meg csak a csapat közelébe sem beépíteni?
    Páncél Jozsit leszámítva. Ő jó fogas volt, reméljük, a klub ügyvédjei nem szúrtak el semmit.

    https://ulloi129.hu/2018/06/02/doll-ez-a-meccs-tukrozte-egesz-eves-idegenbeli-teljesitmenyunket/
    https://ulloi129.hu/2018/06/04/igy-teljesitettunk-a-balmazujvaros-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2018/06/02/elo-a-balmazujvaros-elleni-bajnokirol-3/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.02, 09:18
    A szombati, Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzésre az összes hazai jegy ELKELT!

    Ez azt jelenti, hogy holnap már nem nyitnak ki a hazai jegypénztárak!

    A vendégszektorba még van jegy, viszont oda csak az új Fradi szurkolóikártyával rendelkező szurkolókat áll módunkban beengedni!

    Megértésüket köszönjük!

    HAJRÁ ÚJVÁROS!

    https://balmazfoci.hu/2018/06/minden-jegy-elkelt-a-hazai-szektorokba/