magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Vasas FC 3 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.03, 09:08
    Csak rajtunk múlt.

    Az MTK-t követtük a dobogóról a másodosztályba; remélhetőleg a sorminta marad, ők megmutatták, hogy hogyan kell egyből visszajutni.

    Azért is...

    Olyan edző, nincs a világon, aki ezt kezelni tudja, hogy közlik, kirúgtak, meccs előtt, s legjobbja otthagyja a csapatot, mert esküszik, s nincs tizenegy hadra fogható ép játékosa.Mourinho sem nyert volna így , de sebaj, lesz stadion, nem kell a korlátot támasztani, ahogy mi tettük évtizedekig , ünnepelte a bajnok csapatokat.De szörnyű is volt, mily kulturálatlan.

    Azt nem értem hogy JJ és Vancsa több éves tapasztalattal rendelkeznek a profi futball világában, hogy lehettek ennyire bénák? El meccs előtt írtam, hogy igazoljunk, mert nem lesz stadion, idegenben játszunk egy teljes szezont, El, Kupa, Nb1, meccsterhelés, sérültek lesznek, eltiltottak lesznek, az ellenfelek erősíteni fognak. Erre alig igazoltunk, jött 1-2 sérült, 20. vereség után se cseréltünk edzőt, télen se változtattunk semmit, tudatos kiesést írtam ekkor, mert józan ésszel máshogy nem lehetett reagálni erre.

    Burmeister ugyan miben sérült meg a meccs előtt?

    Remélhetőleg, tőle is végleg megszabadultunk.

    jámbornak ennyire volt pénze, "500 forintból" nem lehet klubot fenntartani, ezért nem tudott orvosi stábot, meg erőnléti edzőt fizetni, meg játékost igazolni. Középszintű nb2-es csapatot talán fenn tud tartani.

    Sajnos az utolsó mérkőzésünkön is ugyan úgy játszottunk, mint az azt megelőző sok-sok mérkőzésen. Nagyon gyengén.

    A sorozatos kudarcok okát nem nekünk kell megkeresni.

    Az egész év el lett rontva, ezért most nem érdemes mindenkit szidni, talán a kiesés lehetőséget ad egy megtisztulásra és újra kezdésre.

    A visszajutás pedig sokkal, de sokkal nehezebb lesz, mint lett volna a bent maradás kiharcolása.

    Bent maradás esetén lehet, hogy minden ott folytatódott volna ahol abba maradt.

    A keserűség és irónia szavai következnek. Magunk miatt estünk ki és nem okolhatunk semmit és senkit csak a csapatunkat,

    edzőnket, szakmai stábunkat, orvosi stábunkat. De:

    Volt néhány furcsaság ebben az utolsó fordulóban: 1. Érdekes módon a lesgőlt nem adták meg. 2 Lehet kis szabálytalanságért szabadot adni a 16-os előtt. 3. A kamera nem kell kövesse, ha éppen hirig van a pályán, főleg, ha abban fradisták vesznek részt. 4. a Vidi kezdője nem volt fair. És az MLSZ-t ez nem érdekelte. Máshol ez nem így van.

    5. Annyit és úgy lehet időt húzni amennyit csak akarsz a bírókat mindez nem érdekli. 6. A NER csapat és tulajdonos nélküli Vasas esett ki legalábbis a Honvéd drukkerek szerint. Mert mi az LMP és az MSZP támogatását élveztük. Míg ők szent ellenállóként az egyetlen tulajdonossal aki évek óta egyetlen forintot sem tett a csapatába, és akiknek nem csak

    stadiont, hanem akadémiát is épít az állam, ők maguk a nagy ellenállók, mert csúnyán néznek a Pogácsásra. Nekik valóban Borgulya a legenda.

    Saját csapatunkból amennyit láttunk. Már nem két ütemmel voltunk lassabbak az optimálisnál, hanem öttel. Semmilyen

    támadási elképzelésünk nem volt azonkívül, hogy James labdát szerez és megindul. Legalapvetőbb labdákat nem tudtuk levenni. Meglepő módon nem Vaskó lassúságán ment el a meccs, első gólnál Nagy Geri legalább nem fordult bele a lövésbe, de hogy nem így kell kilépni egy labdára az biztos, felugorva magasra- Vajh, Hangya kit fogott? A Harmadik gól is

    a tolódásunk paródiája volt, de hogy ez a három védő rendszer nem működik a két szélső középpályás nélkül az biztos.

    Egyetlen örömünk, hogy Storck ötletét megvétózták a fejér megyeiek és a három hamis e betűs klub. Mert így talán megmarad az Akadémiánk. S lehet építkezni. De most a rombolás, a düh és keserűség ideje van.

    Ott voltunk, busszal mentünk, szarrá áztunk a gyerekekkel és azt láttam a 13 éves lányom arcán, hogy sír a meccs végén...

    A családi nap miatt ott parkoltunk, így visszasétáltunk az autóhoz a Béke térről, aztán egy-két már nem szomjas srác már várta buszt az öltözőnél, a rendőrök későn ébredtek, így kaptak a játékosok hideget-meleget tőlük, viszont a többiek megtapsolták Jamest, Hangyát, Vidát... Nagy Geri könnyezett, Pavlov nagyon emberi volt,összeölelkezett azokkal, akik ott voltak és sok sikert kívánt...

    Mindannyian nagyon maguk alatt voltak...

    Szerintem a döntő hibát ott követték el Jámborék, hogy még alkalmas időben nem váltottak a kispadon! November óta kirajzolódott egy rossz trend, és semmi remény nem volt arra, hogy megfordul. Nem nagyon láttam még ilyen lassú, öngyilkos stratégiát az elmúlt évtizedekben egy csapatnál sem.

    Nem éreztem a hitet sem a csapaton, sem a szurkolókon. A második a fájóbb, mert mi nem vagyunk lecserélhetők. Elegen voltunk ahhoz, hogy összehozzunk egy jó szurkolást, űzzük, hajtsuk a játékosokat, de valamiért ez nem történt meg. A Honvéd vezető gólja után gyakorlatilag nem volt szurkolás. Két éve Dunaújvárosban más volt.

    Persze ez csak egy vonatkozása a dolognak, a játékosok biztatás nélkül is nyerhettek volna.

    Remélem, Jámbor János hite megmaradt!

    Hajrá, Vasas!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.03, 08:59
    Szegény vasas,ja nem.

    Ha jól számolom, Lanza lett a gólkirály!

    Ismét tőlünk van... Jövőre Danilo lesz?

    Ez egy számomra meglepően sima meccs volt, a Vasasnak esélye sem volt.

    Örülök az EL indulásnak és Lanza gólkirályi címének. Nagyon kicsi kellett volna a bronzhoz, mondjuk pl a lilák ellen meg nem adott szabályos gól. (Köszi Kassai!)

    Pont egy ismerősnek írtam az első gólunk után, hogy hirtelen beindul a gólgyártás, csak egy "véletlen" gólra vártak mindenhol. Ez egy vicc bajnokság, pár hatalommal bíró ember hobbija :(

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387