magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 1 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.15, 09:13
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    Értékes egy pontot szereztünk.

    Mennyivel más hangulata van egy meccsnek, ha van legalább 10 ezer néző.

    Az biztos, ez a meccs 2-3 ezer nézővel, meg persze a szép számban felvonuló két tábor nélkül messze nem lett volna ilyen.

    Magával az eredménnyel én teljesen elégedett vagyok. Egy 4-5 milliárdos költségvetésű Fradival játszottunk, nézzük meg kikkel kellett felvenni a harcot ellenük. Ehhez képest helytálltunk eléggé, nem mondom, hogy nekünk állt a meccs mert inkább nekik, volt pár nagy helyzetük, de a végén inkább a Lokin éreztem hogy jobban akar, a Fradi ahhoz képest mennyire kellett volna nekik ez a győzelem a bajnoki címhez nem szakította azért szét magát.

    Nagyon tetszett, hogy bátran, néhol aggresszíven játszottunk, odatették magukat a srácok.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.15, 09:08 (szerk.: 2018.04.16, 17:46)
    Csalódáskeltő eredmény ez a döntetlen, de valahogy végig érezhető volt ez a végkifejlet a meccset nézve...

    kép
    A rendkívül rövid meccsen, nem kis részben a kriminálisan bíráskodó Iványi Zoltánnak köszönhetően, mindössze 42:16-ig volt játékban a labda. A mieink csaknem kétszer annyit lőttek kapura (13-7) és csaknem kétszer annyit volt nálunk a labda (63%-37%), mint a hazaiaknál. Igaz, a kaput mindkét csapat csak négyszer-négyszer találta el. A hazaiak többet szabálytalankodtak, még Iványi szerint is, míg a mieink kilenc párharccal többet nyertek (97-88). A passzjátékunk 84.2%-os volt (389/462), a hazaiaké 67.5%.

    Az InStat-index szerint a mezőny öt legjobb játékosa ferencvárosi volt: Leandro (267), Paintsil (265), Otigba (262), Blazic (258), Dibusz (249).

    Nem meglepő, hogy a legjobb passzolók is tőlünk kerültek ki: Leandro 88.7%-kal tette a labdát (55/62), Marquinhos 90.6%-kal, de picit kevesebbet (48/53), Otigba értéke: 90.4% (48/53) – míg Szpirovszkié 80.9% (38/47).

    Paintsil végre megint élt, ami a cselek számából (8/11, 72.7%) és az ellene befújt szabálytalanságokból (5) is kiderül – ha pedig a be nem fújtakat nézzük… Őt Leó követi (5/6, 83.3%), majd három debreceni: Könyves és Varga K. (3/5, 60%), illetve Jovanovic: 2/4, 50%.

    remélem ezzel a 11-es helyzettel is fog annyit foglalkozni a csakfoci, mint amit a Balmaz ellen kaptunk, ilyen szintű szabálytalanságot 16-oson belül utoljára akkor láttam nem befújni, amikor Gerát felrúgta a török kapus. és ennek a homár Tőzsérnek még sárgája is volt, úgy ment emberre.

    Ami fájó volt, hogy fizikálisan sem mi bírtuk jobban; nagyobb iramot kellett volna menni, de Nando és LG nélkül nem bírtunk

    Én nagyon csíptem a Pedrosot tetszett a játéka de amit mostanában művel ... Előre nulla hátul meg megye egyes szintű védekezés. Mint egy rodeo bohóc úgy futkos a támadó mellett-előtt... Mehet Isten hirével.

    Botkától is többet vártam. Beadásai tragikusak..

    A világ vicce volt amikor Takács megforgatta egyszerre Pedrosot és Leót. smiley

    Dollról: Nagy Dominikot rég le kellett volna vinni, persze be se kellett volna rakni. Vargát, Paintsilt levinni nem szabadna, mert akármilyen bűn rosszak, bennük bennük van a gól, akár az utolsó percben is. Pláne, hogy a padon nincs olyan, akiben benne van. Priskint
    meg betenni, akkor sem szabadna, ha senki nincs és kevesebben maradunk a pályán. Hogy a buzizás taktikában mennyire sáros, nem tudom, de nem hiszem, hogy nem az.

    Dominikban sztem nincs igazad, az első félidőben az egyik legjobbunk volt. Utána valóban elfáradt, jogos volt a cseréje. Priskint én sem tenném be soha.

    Roli rúgott egy szerencsés gólt,és azonkívül köze nem volt a meccshez.A pontrúgásai botrányosak.De őt nem szabad lecserélni.Be sem tettem volna a kezdőbe.Inkább Gergőt játszattam volna.

    Azert lábon kihordani azt amit a Joózsika kap egy meccsen.... Baromira neem védik meg a birok

    Én erről a fos játékról nem is beszélnék , ellenben taktikus Doll mestertől kérdezném mi volt a szándéka ezekkel az utolsó perces cserékkel ?
    Gondolta hozzák majd a meccset ? abban a néhány percben amit kaptak ? ha ez a gondolat akkor miért padoznak ? ( nyilván mert bűn rosszak )
    Ja ,ég valami érdemel győzelmet , bajnokságot egy olyan csapat amely ilyen impotens idegenbeli játékot sorozatban produkál ?

    Ez az Iványi mekkora gyökérm!!!Ma Páncél Józsiról kellett volna hogy kapjon 4 sárgát meg legalább egy pirosat a Loki.Erre egyik szitu sem hozzott lapot.A tiszta tiziről nem is beszélve.Leandrónak viszont egyből húzta a lapot meg Otigbának is.

    Magyar szinten ez tényleg jó meccs volt és ha Iványi egyenlő feltételekkel vezette volna a meccset akkor kb. kettős emberelőnyben, 11-essel 2-3 góllal nyerünk. Igen, volt pár gyengébb teljesítmény, de csapatszinten így is jobbak voltunk. Valamint még ha szerencsénk is lett volna akkor sima meccs. Nekik 3 kapufa után csak bepattant, nekünk nem. Ennyi történt. Siratni szerintem sem kell a csapatot. Hajrá Fradi!

    Megint Otigbs buzizásából kaptuk a gólt. Kedvelem a srácot, de erről a felesleges labdaívelgetésről le kellene szoktatni., valamint a gólveszélyes hazaadásokról.

    Jó meccs volt, a fasságokat nem olvasom vissza.
    Böde kapufa, full tizi amit nem adtak meg...
    Faszom.
    Nekem tetszett a meccs, a régi Loki-Fradikat idézte.
    Minimális szerencse és sima.
    Sajnos iksz. Nem korholom a csapatot, idegenben is mentünk, ez van. Kár az elvesztett pontokért.

    Mentünk,ez tetszett,de hiányzott Nandó,mert nem volt közepe...Pantsil és Domi egymást fogták a bal szélen közepén meg senki. Jó lenne már egy olyan csatár aki egy az egybe is felmeri vállalni,ez a Bödés szenvedés vicc.

    Szerintem Botka volt Dibuszon kívül, aki elfogadhatót nyújtott.

    Szerintem az összes bal oldali akciójuknál a szélsőnek átvenni is volt nyugodtan ideje, kb 6 méterre volt az átvétel előtt az emberétől mindig. Pluszban megforgatták vagy 3-szor, úgy hogy lőttek utána.

    Kétségtelenül fontos esélyt szalasztottunk el a pontelőnyünk visszaszerzéséhez. Ezzel a játékkal a dózsát 2-3 góllal vertük volna. De akárhogy is nézzük, az idegenbeli meccseink közül ez volt a legvállalhatóbb ebben az évben. Az első félidő nekem kifejezetten tetszett, Dominik nagyon jól játszott, Jóska pedig a korábbi alibizései után kezdett megint őszi önmagára emlékeztetni. Meg is kapta érte a jutalmát szerencsétlen, agyonrugdosták a másodikban komoly büntetés nélkül.
    A lábsöprés pedig a küzdő sportágakban szabályos.

    Ha a korábbi önmagunkat vesszük alapul, akkor határozott fejlődés van az idegenbeli játékunkban.
    Nem kell beszarni, messze még a vége!

    Most focizhattunk volna kedvünkre,mert a konda nem állt be ,,csak,,védekezni ellenünk. A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy vártam,bátran mentünk előre.Aztán a vezető gólunk után nem sokkal jött a szokásos. Mintha teher lenne,hogy vezetünk, hogy a védőink elkezdik a bénázást.Határozatlanok,könnyelműek. Nandó nagyon hiányzott a középpályáról,mert ő szokott második hullámban érkezni,s összeszedi a kifejelt,vagy a kapus által kiöklözött labdákat,és vagy leosztja újra,vagy távolról meglövi. Bosszantó a sok rossz passz,eladott labda. Nagy esélyt szalasztottunk el,ezt a meccset nyerni kellett volna.

    Kicsit higgadtabban: 3 csatárral kétségbeesetten rohamozni lehet, támadni nem; hátul stabilak voltunk, de egy ostoba hibasorozatot könyves kihasznált; Nando energiáját nem tudtuk pótolni; idegenben nem szarja össze magát az ellenfél, ezzel tényleg nem tudunk mit kezdeni

    Doll Mester a német taktikai zseni! Már kezdőre ránézve is elment a lelkesedésem.
    Kiálltunk szélső nélkül, szélsős játékra. smiley))

    a kozvetitesbol - a felul nezetbol - nagyon feltunt hogy nincs masodik hullam a tamadasainknal, kipattan a labda az ellenfel kapuja elol es nincs senki tolunk aki ramenne

    Mert Spiro eléggé nem válalja magát. Botka és pedroso meg a szélsők helyett van fent és helyüket a belsők fedezik.

    Azért, akik eddig Herczeg Andrást fényezték, ma láthatták, hogy a konda taktikája alapvetően: a rugdosódjunk és hátha valahogy kontrából lövünk egy gólt. Ha pedig x-re állunk húzzuk az időt.

    Ugyanilyen sunyi, kemény játékkal (ahogy egyébként a Diósgyőr és az Újpest is játszott) vert meg/ejtett ki minket 3 éve a Zseljó és 2 éve a Partizani. Ezek után az volt a baj, hogy a magyar bírók mindent lefújnak. Ma az a baj, hogy keveset fújt és engedte a kemény játékot. Amellett persze, hogy egy tiszta tizit nem adott meg. Eldönthetnénk már azért mit is akarunk. smiley

    Az első fél órában küzdöttünk, a szerencse mellénk is állt a gólnál. A második félidőben töketlenkedtünk, meg buziztunk, és nem állt mellénk. Böde kapufa.
    (A bíró pedig minden szinten rohadjon el!)

    https://ulloi129.hu/2018/04/14/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-8/