magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Újpest FC 1 : 2 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.11, 10:04
    Erőnlétileg sokkal jobb az Újpest.Pattanunk le róluk, ez a Pauljevics meg a 90. percben is lesprinteli a védőinket. Kinyik mind a 2 gólban benne volt.Soós vagy 60 percig bírta, de egész meccsen esett-kelt. Az edzőteremben kéne egy jót erősítenie.Éreztem, hogy nem marad 1-1.Nem játszottunk rosszul, de az utolsó passzokat elönzőztük vagy elrontottuk. Most már nyerni kéne egy meccset, mert baj lesz.

    Ez egyre siralmasabb.... Nem tudom mi történt az edzőtáborban, de ezért kár volt elmenni..

    Könyvesen legalább 5kg felesleg van...

    Jól sikerült a felkészülés, megérte a török edzőtábor. Három hazai tétmeccs, három vereség. Hol van egy Novothny szintű csatárunk, pedig ő se egy klasszis, de magyar szinten remek csatár. Nekünk a kosaras Takács jutott.

    Tőzsért csak akkor nem futották körbe, amikor nem akarták. Nincs erőnléte a csapatnak, Sóst az 50. percben le kellett volna cserélni, mivel semmi ereje nem volt. Ezt nem látja a szakmai stáb?

    Tavaly tavasszal az első három bajnokin szereztünk négy pontot, most egy van.

    Ha jövő héten nem nyerünk nagy bajban leszünk.

    Semmi erőnléte nincs a csapatnak. Pont a huszonéves Soós és Varga nem bírják 60 percnél tovább? Szégyen, ahogy Soós és Takács a 100%-os ziccereiket leadták. Soós nem bírta lefutni a védőt, Vargát is úgy otthagyták a 2. gól előtt, meg előtte is kétszer, hogy azt rossz volt nézni!

    Két szar csapat között az erőnlét döntött, és még Bandi is elbaszta. Csősz, 1-1nél? Régi igazság: aki ikszre játszik, az ki fog kapni!

    Ma játszották europa egyik legnagyobb derbiét . MU-Lpool . Mivel a Loki is játszott ebben a szar időpontban, természetesen ez volt a legfontosabb számomra . Ezért elindúlás előtt TV felvétel beállitás , és irány a Nagyerdő . Szarul játszunk , kikapunk , és ez nem elég, a buzgomocsing bemondó képes és bemondja szünetben a derby végeredményét . Vajon most miért volt erre szükség , mikor ez nem egy bevált gyakorlat ? Nem lehetett volna bemondani , hogy kiirják az eredményt a táblára , ha annyira informálni akarja a publikumot , és aki nem akarja tudni ne nézzen oda. Ez egy nagyon szomorú nap számomra , háromból semmi . A Balmazzal is játszott a fagyi , mint macska a gombolyaggal . Á..... iszom valamit.

    Erőnléti gondokat sajnos én is látok, ez egyébként nagyobb probléma mint önmagában a mai vereség. Sós Bence pl. láthatóan nagyon elkészült az erejével már a 60. perc táján.

    Tény hogy a tavasz nagyon rosszul indult, de az ősszel azért bőven erején felül teljesített a csapat. Ez a keret, ezek a fiatal játékosok nem tartanak ott még szerintem, hogy dobogón legyenek a végén.

    Igazából még csak rosszul sem játszottunk, tehát még így, ebben az összeállításban is simán nyerhettük volna a meccset. Jobb koncentráció, jobb helyzetkihasználás kellett volna hozzá.

    Azért a stábnak nincs egyszerű dolga, van egy Takács pl. elől aki rettenetesen képzetlen az NBI-hez. Biztos HB is jobban örülne ha lenne egy 25 éves Bogdanovic vagy Kerekes most, de nincs. Azokkal kell megoldani akik vannak.

    Õsszel is pont ilyen reménytelenül kevés gólt rúgtunk az elején. Aztán megtört a jég. Sokak szerint Holman kiválása miatt, de a jelek szerint összetettebb a kérdés...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140