magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.02.25, 10:16
    Fogjuk fel úgy, hogy segítettük a megyebeli csapatot a bennmaradásért folytatott harcban.

    Nem is a védelem harmat gyenge teljesítménye a dühítő, hanem, hogy még csak nem is bosszantja őket, hogy az ellenfél hülyét csinál belőlük.Ezen a hozzáálláson sürgősen változtatni kéne, meg hozni normális szélső hátvédeket, mert ezektől csak jobb csatárok fognak jönni.

    Tavaly ment a sopánkodás, hogy nem volt külföldi edzőtábor. Azon gondolkodom, miben tudnánk gyengébbek lenni, ha idén is elmaradt volna.

    Nagy csalódás nem ért, írtam, hogy nem sok jóra számítok, de azért meg tudott lepni a csapat, mennyire nem haraptak, mekkora gondot jelentett a pár méteres passz is.

    Se néző, se szurkolás, se foci

    Nem edzőtáborban,hanem nyaraláson voltak a fiúk.Azt hittem Ferenczi után már történhet rosszabb dolog a bal oldalon,de történt.Nagyon gyenge a srác.A támadó Nagy,róla sem tudok jobbat mondani,Bereczkit meg hagyjuk.Nagyon sajnálom hogy se szponzor se pénz nincs a csapatnál,ami által új és jó képességű játékosokat lehetne igazolni.

    Az hogy miért nincs egy Andric vagy Arabuli szintű játékosunk annak pedig oka van és nem anyagi.Sajnálom a csapatot és Herczeget.

    Horváth Feri:"tudtuk,hogy a Debrecennek jönnie kell!"

    Ezek piszkosul mentek is.

    Tisztelet a szurkolóknak akik kint fagyoskodtak.

    Kíváncsi vagyok Varga, Bódi meddig kapja ilyen játékkal a bizalmat. És egy Sós Bencét meddig jegelnek még , amikor húsz percnyi játékkal is több bonyodalmat tud okozni az ellenfél kapuja előtt.

    Verhetjük a mellünket, hogy hány saját nevelésű játékos van a kezdőben és a padon, de azt azért jó lenne felfogni az illetékesenek, hogy ezek közül a fele se üti meg az nb1-es szintet. A Balmaz fociban, és ami még szomorúbb, akaratban is sokkal többet nyújtott az aranylábú fiainknàl. Teljesen elképzelés, motiváció nélkül játszottak, fingja nem volt senkinek, mit kellene játszani, a 3 méteres passzok se mentek. Cserébe mi megfagytunk a lelátón, mind az ezernyolcáz valahányan. Az elvárható ingyen tea helyett, 300 forintért lehetett egy kicsit megmelegedni. A tanulság az, hogy igazolni nem kell, minden poszton megvagyuk, és persze senki se érti, hol maradnak a nézők.

    A szakmai stáb itt valamit kurvára elrontott a formába hozással. A keddi teljesítmény is gyenge volt, de a mai. Hogy lehet az, hogy összesen egy értékelhető helyzetünk volt egy egész meccsen, hazai pályán? Az ellenfelünk össze-vissza dobálta magát, de sokkal jobban akarta a sikert. És ez az ami igazán szomorú.

    Ha nyertünk volna, 15 pontra lett volna a kieső hely, így ez most 11 pont. Nem előre, hanem hátra kell figyelni.

    Nekem is az volt az érzésem, hogy valahol a 55. perc környékén elfogyott az üzemanyag ... Ez két dolog miatt lehet, egy nem volt megfelelő a formaidőzítés (szerintem ez történt), a másik hogy nem volt megfelelő az erőnléti edzés (továbbra is mr Györky az erőnléti edző a híres edzés közben lesérülök Kondás érából).

    Az újvárosi csapat meg bár technikailag nem annyira jó (különben több góllal nyernek), de erőnlétileg rendben voltak, motivációs szempontból sosem volt bajuk, ellenben nálunk, tényleg sokszor úgy érzem néhány embernél nagy lett az arc ... alázat ... mi az?

    Bandi bá hibázott taktikailag a cserékkel, de a pfff a játékosok hát nem tudom .... az egy dolog hogy elfárad valaki, de a szűrők maximum az oxigént szűrték a levegőből, se Tőzsér, se Filip, Bódi is mintha oda segített volna be ...

    Az is lehet, hogy .... nah mind1 kapunk egy játékost nyáron.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140