magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Videoton FC 2 : 5 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.19, 18:37
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    Azt hiszem ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, védelmet rendbe rakni, Tőzsért padra tenni.

    Sajnos az elejétől lehetett látni, hogy ez a vonalban védekezős dolog nem megy a csapatnak a Videoton ellen. Nem léptek ki kellő ütemben, a labdát felhozó játékost sem támadták meg megfelelően, lesre állítás szinte nem is volt. Ezen a szinten azért tudni kellene, hogy meddig mozgok a támadóval és mikor lépek kifelé a védelem vonalából. Nagyon rutintalan tűnt az egész. Sajnálom, de most ebből tényleg lehet tanulni, vagy nem kell a vonalban védekezést erőltetni.

    Várható volt, hogy egyszer belefutunk a késbe, de ez azért sok. A védelmünk katasztrófa volt különösen Szatmári, az utolsó gól...

    Úgy látszik félévente hazai pályán kapunk egy ötöst. Sajnos az utolsó három bajnokin kilenc gólt kaptunk. Mengolot jobb lenne elfelejteni. Tőzsér öt sárga miatt nem játszik jövő héten. Ebből a gödörből jó lenne minél hamarabb kimászni.

    Szerintem Bandinak a 2. kontrából kapott gól után át kellett volna szerveznie a csapatot, mert látszott, hogy könnyen átszaladnak rajtunk. Ehelyett mentünk fejetlenül előre, bele a késbe. Rutintalanok voltunk, Bódinak sem kellett volna ma pályára lépni, de ez van.

    U.i. Lazovicnak egyszer valaki kitapossa a beleit, remélem!

    Eleve az alapállásunk volt rossz a meccshez, de nevezhetném túl bátornak is, a lényeg a lényeg, sajnos nem sült el jól. Bandi kockáztatott, nem jött be ez ma, megfizettük a tanulópénzt. Nem szedném le egyáltalán sem róla, sem a csapatról a keresztvizet ezért, ez most így sült el.

    Mi ma felvállatunk első perctől kezdve egy teljesen nyílt meccset a Vidivel, belementünk egy vibráló adok-kapokba, gólhelyzet itt, gólhelyzet ott, várható volt, hogy ebből ők fognak jól kijönni végül mivel sokkal jobb képességű játékosaik vannak azért, főleg ha teret is hagynak nekik és mi ma pl. Lazovicnak rengeteg teret hagytunk aki köszönte szépen és kb. egyedül megnyerte ezt meccset a Vidinek. Egy igazi minden hájjal megkent, kellemetlen figura, de ebből az NBI-ből kilóg felfelé azért pont úgy mint Lanzafame a Honvédban.

    Tanári volt ahogy ma leosztogatta a labdákat a társaknak, tehette mert nem védekeztünk rajta elég közel, sőt néha sehogy sem, elmozgott csomószor üres területre is és onnan bepasszolta valakinek, többnyire gól lett ezekből vagy minimum veszélyes helyzet. Azzal, hogy amúgy mekkora egy barom meg mekkora színész most nem akarok foglalkozni, meg azzal sem hogy Juhász mekkora baromsmiley Mert ettől sajnos ez marad 2-5.

    Sokszor túl nagy kockázatot vállalva felmentek támadásnál olyan emberek is akiknek nem kellett volna aztán szimplán megkontráztak minket.

    Az az igazság azt azért ugye tudtuk, múltkor is írtam, hogy bármennyire megállják a helyüket a fiatalok azért Kinyiknek, Bényeinek stb. egy ilyen Videoton még sok, ezt ma láttuk. Eddig is bele, bele hibáztunk azért hátul a könnyebb ellenfelekkel szemben, csak nem egy Lazovic, Scepovic, Géresi stb. volt a másik oldalon akik kihasználták volna.

    Egy másmilyen taktikával ma láthattunk volna esetleg egy nem túl szép, küzdelmes vagy akár néha csúnya meccset ahol lehet csak 1-0-ra kapunk ki, jobb esetben ki sem kapunk, bár az a véleményem, hogy ugyanúgy vereség lett volna csak kisebb arányú.

    Menni kell tovább, dolgozni, sok munka vár még erre gárdára, de fantázia van bennük az biztos.

    Az mondjuk elég fura, hogy pont Tőzsérnek szállt el legjobban az agya. Azt hinné az ember, hogy a fiatalokat lehet könnyebben kibillenteni az ilyennel. Amikor a focival foglalkoztunk, partiban voltunk a hibákkal együtt.

    Még valami... elég ciki a 3000 hazai néző egy ilyen rangadón.... a nézők elüldözése jobban sikerült a vártnál is!

    Szerintem is benne van még ebben a rutintalan csapatban egy-egy ilyen zakó.Bandi most is azt akarta a cspattal játszatni, hogy rá kényszerítsük az ellenfélre a játékunkat.Ami alap esetben nem baj és kijöhettünk volna ebből akár jól is, ha mi belőjük, ők meg kihagyják a ziccereiket.Talán most Mészi gyorsasága jobban kellett volna, mint Szatmári fejjátéka.

    Mindazonáltal mégis úgy gondolom, hogy Tőzsér volt ma a vereség fő kulcsa, mert nem bírt Lazoviccsal és ahelyett, hogy nyugtatta volna a többieket ő generálta a feszkót. Egy nagyon jó első félidő volt mindezek ellenére, kevesen vállalják fel a vidi ellen ezt a nyílt játékot.Ma egy Spitzmüller féle játékos kellett volna emberfogónak, akit egy meccsen ráállítottunk az ellenfél irányítójára és amikor le akarták cserélni, majdnem lement ő is a pályáról, mire észbekapott. Nem kedveltem a játékát, de azon a meccsen tökéletesen végrehajtotta, amiért felküldték.

    Ha az ellenfélnek ilyen gyors játékosai vannak , akkor az irányítót ki kell venni a meccsből, mert ha lazán fogjuk, mint jelen esetben, akkor nincs aki megállítsa a beinduló csatárokat.

    Semmi baj, az ilyen meccsekből fognak a védőink tanulni.

    Hajrá Loki!

    A nézőszám mellett nem tudok elmenni. Harmadik helyezettként fogadjuk az elsőt, hét saját nevelésű a kezdőnkben és kimegy 3169 szurkoló.

    Mentek rendesen a fiúk a végén is, nem estek szét a bekapott gólok után. A vidi jobb volt, ennyi. A fociban mindig benne van a vereség is, de szerintem a tegnapi vereség után sem kell szégyenkeznünk. Menni kell tovább, és túl kell lépni a tegnapi számszakilag súlyos vereségen. Nem csicskamódon kaptunk ki, és ez a legfontosabb!

    Így van, Bandi bá' is kb. ugyanezt mondta el a sajtótájékoztatón. Nem nevesített, de tényleg volt pár fegyelmezetleneség, 'elvisz a hév, fent maradok támadásnál, nem zárok vissza, jön belőle a kontra" stb.

    Lazovicot hiba volt hagyni ilyen szabadon szervezni.

    Hihetetlen egy figura, a Tőzsérrel való kakaskodása után is végig ment a zrika figyeltem, nem csak kettejük között, hanem néha Kinyikkel is, mindent kommentált Lazovic gyakorlatilag, Kinyik meg persze vissza, volt hogy Kinyikkel össze is nevetteksmiley

    Azt hiszem az első félidő a szezon egyik legjobb félideje lehetett, körülüöttem is többen mondták, ha ilyen meccsek lennének lehet többen járnának ki NBI-re.

    Jó meccs volt a tegnapi, ha objektíven nézem, de néhány játékos teljesítményén ne lépjünk túl szerintem ennyire könnyen. Tőzsér és Jovanovics rendre csak sétálgatott és ez nagyon jól látszik az összefoglalóban is. A legtöbb vidis ziccer ilyen helyzetekből indult. Lazovics azért volt rendre üresen, mert egyszerűen nem volt középpályás védekezésünk (ahogy nincs kb. 5-6 meccse). Szacsa és Kinyik próbált kitörni, hogy felvegye a második sorból érkező embereket, de a Vidi simán kipasszolta őket ilyenkor.

    Támadásban szerintem sokkal jobbak voltunk, mint a szünet előtti pár meccsen (Bódi, Varga és Könyves is feljavult), de ekkor hibákkal nem lehet pontokat szerezni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.19, 18:32
    Videoton Drukkerkocsma:
    Lazovics remekül provokálható és én is unom a balhékat, de az egy vicc, hogy semmi védelmet nem kap, akkor sem, amikor nyilvánvalóan őt rúgják fel. Ez a bíró megint teljesen alkalmatlan, Tőzsér már nem lehetne a pályán. Aztán persze a tökegyértelmű rúgásokat nem fújja le.

    Arcpirító Lazovics viselkedése. Hiába ad jó passzokat, ha közben ilyen tahó, visszataszító, a csapatot lejárató, ellene ellenszenvet keltő módon viselkedik.

    Tőzsér megpróbálta fejbe rúgni. Gusztustalan játékos, nem is értem, hogy maradhatott pályán. Tudatosan provokálják Lazovicsot, szokás szerint.

    Gratula a fiúknak. Örülök, hogy a szünetben sikerült megnyugodni. Sajnos a végén a szokásos megpattanó gólt megkaptuk, de annyi baj legyen.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177