magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2017
  2. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2017
  3. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2017
  4. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2017
  5. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2017
  6. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.16, 11:03
    Az első félidőt nem láttam, későn értem haza, és a másodikat is szagatták galádul.
    Állandóan újra kellett indítani. De amit láttam, az egy rakás trágya volt. Doll lecserélte Nándit, mert nem volt jó. Lehozta Szpirovszkit, mert szó szerint tántorgott már. De Lovrét mi a büdös jófenéért cserélte le? Koch-ot be se hozom, max Sternberget, mert azon az oldalon nagyon nyomtak.
    Az látható, Blazsocsot nehéz kihozni a sodrából,- otigbát viszont igen, és hibákra kényszerítik. Amit megengednek máshol, azt nálunk simán befújják.
    És a lüke bírón látszott, alig várja, kontakt legyen a védőnk és a Viki csorda-tagok között, hogy tizit fújhasson.

    A bíró egy fasz volt, de ezzel a játékosállománnyal ezt a Felcsútot simán 2-3 góllal kellett volna verni!

    Nincs volna.
    0-1-re simán vezettünk, az életben nem lőnek gólt!

    Sokan nem értik, hogy Doll minek hozta be Koch-ot. Gondolom azért, mert el akarják adni, és többet kapnak érte, ha nem csak padozik. Ettől még a frász jön ránk minden alkalommal, ha ez a szegény német fiú a labdához ér. Részben rajta ment el a meccs. Moutari is halvány volt. Ennél több kell. A bírót pedig pihentetni kell, ekkorát nem lehet tévedni.

    Amúgy az megvan, hogy Doll majd nem ülhet a kispadon a Dózsa ellen?

    Most az jön,hogy mi is kaptunk egy véleményes büntetőt.Ami szerintem inkább tizenegyes volt,mint szabályos megmozdulás.Ez kamu volt,ordas,nagy csalás.Undorító játékvezetőink vannak.

    Bíróhoz annyi. Ha egy felfogásban végigvezeti a meccset, semmi baj nincs. Az a baj, hogy itt teljesen más felfogásban fújkált döntő szitukban. Ettől gyanús az egész.

    Biztos a nekünk nem megadott 11est akarta kompenzálni, nehogy azt mondják rá, nem adott meg 2 11est sem a meccsen smiley) Nem gondolnám, hogy csalásról van szó. Egyszerűen ekkora balfasz a Bognár. Utána meg sokkal durvább kontaktokra elkezdett továbbokat mutogatni.

    Tegnapi játékvezetés szerintem is gyalázatos volt. A referee látszólag egész mérkőzésen engedte a test-test elleni kemény játékot, míg nem Botkát tökön rúgták a 16-oson belül, következmények nélkül, aztán az ellentámadásból Otigba kevésbé látványos megmozdulása büntető. Szándékos volt a játékvezető részéről. A felcsútisztáni válogatott úgy jtt ki a második félidőre, mint akik vért ittak a szünetben. A csaló feketeruhás meg úgy érezte, ő a 12.-ik ember a mészáros művek csapatában, magyarán, ez a büntető jár az FC Olt (Ceausescu)-nak. Szánalmas volt nézni az egész gyalázatot. Szerintem nem tegnap játszottunk legrosszabbul az idei szezonban, a meccs a miénk volt, a kisvasutas férgeknek momentumuk nem volt, 16-oson belül egyszer sem értek labdába, csak kívülről bénáztak. A védelmünk jól működött, távol tartották az ellent. Koch esete egy más kérdés. Itt van egy 18 éves ghanai fiú, aki valóban tehetség, ezt meccsről meccsre bizonyítja is, mit várunk egy bundesligát megjárt fajankótól, aki levezetni jött ide. Koch-ról eddig egy mérkőzésünkön sem derült ki, hogy valami miatt a magyar átlag fölé nyúlna...

    Hozzá se kellett volna érnie Otigbanak,amúgy se tudott volna mit kezdeni a labdával az a szerencsétlen

    az ember lassan rezignáltan veszi tudomásul, hogy nem nyerünk egy Felcsút ellen, valahogy legbelül erre számítottam...
    Megjegyzem, a tegnapi X is a mi hibánk elsősorban.

    Először is a csapatra vagyok mérges, mert ezt a szedett vedett társaságot legalább három góllal kellett volna feltenni a kisvasútra, de megint elkönnyelműsködtek minden lehetőséget. Momentuma nem volt a Felcsútnak. A tizenegyesről: Ezt a Bognárt örökre el kell tiltani, valahogy éreztem, alig várja, hogy a tizenhatoson belülre kerüljön egy csuti. A meccs utolsó húsz percében ő játszotta le a meccset... de hát ő a bíró. Ha bemegy a pancsi arénába, rögtön tudja mit várnak el tőle.

    Tényleg, attól büntetőt lehet fújni, mert "volt kontakt"????
    Puhlsanya, az alkesz bedobta ezt a köztudatba, és azóta ezt szajkózza mindenki. Észfasz megáll, de komolyan! Büntetőterületen belül nem érhetnek egymáshoz a játékosok, vagy mifasz van??!!!

    Megnéztem megint, jól felbasztam magam rajta megint. Azt azért megkérdezném Pinyőtől is, hogy Otigba rúgását hol látja, mert én sehol...

    Onnan lehet meg tudni, hogy mekkora orbitalis elcsalas volt a meccs h meg a megyei partlap (nso) is "joindulattal befujt" buntetorol ir.

    Szerintem bosszúból fújta be a tizit, mivel már akkor zengett a mocskos csaló és a hülye vagy, amikor csak kicsit tévedett. Látszódott, hogy idegesíti, mert a szurkolás sem volt olyan hangos.

    1. Nem játszottunk jól, nem sok helyzetet dolgoztunk ki, azokat se rúgtuk be (egyet kivéve, de annak a kidolgozásához kellett a felcsúti védelem is).
    2. A fentieknek semmi köze ahhoz, hogy egy nyilvánvalóan jogtalan 11-est fújt be a bíró.
    3. Ne gyártsunk konteókat, tavaly a Honvéd is bajnok lehetett a Vidi ellen.
    4. Ettől függetlenül ilyenkor az MLSZ legalább elnézést kérhetne a bírói hibáért attól a néhány (és egyre kevesebb) szerencsétlen hülyétől (azaz tőlünk), akiket még érdekel az nb1.

    Kitartás, hajrá Fradi, jövő szombaton jön a dózsa, rúgjunk nekik ötöt, akkor is, ha kapnak egy-két ajándék 11-est!

    Látom te sem tudsz aludni. Nem szeretem a konteókat, nagyon nem. Meg az a bizonyos ölelés is......
    De amikor az a szarjankó kiosztotta a két sárgát az orrunk előtt 10 méterre a semmiért Leonak és Pedrosonak néhány perccel a tizi előtt, akkor bizony fennhangon qrvaanyáztam. Az arcán lehetett látni, hogy elveszett a kontroll, és majd én megmutatom nektek, kisköcsögök. Ugyanott korábban egy ártatlan szituációban valamelyik légiósuk Blaziccsal emberkedett a semmiért, az el sem érte az ingerküszöbét a gyökérnek.
    Kábé a meccs kétharmadától lehetett látni, hogy csak az alkalomra vár és azonnal fúj. A mellettem ülővel ezt beszéltük 15-20 perccel a vége előtt. És lőn.......

    Ami tegnap történt, az egész országra jellemző. Réges-rég el kellett volna zavarni őket még 1-2 rúgott góllal, hogy esélyük se legyen. Mindenki tudta, hogy úgy is befújnak nekik egy tizenegyest, mert megszokták, hogy csalnak. Nekik mindent lehet, már teljesen gátlástalanok, náluk ez a normális.
    Sajnos bűn rosszul játszottunk, középső védőink mellől simán rugdostak kapura, Leo lassú és pontatlan, fájdalmas volt nézni. Páncél Jóskát Doll száműzte szélre, ahelyett, hogy középen osztogatott volna, mint a cserék után, csak már addigra elfáradt. Megint nem láttam egy tudatos támadást, ami begyakorolt játékhelyzet lett volna.
    HAJRÁ FRADI!!

    Én általában kritikus vagyok, mégse volt semmi bajom a tegnapi játékunkkal. Azt játszottuk, ami egy erős Puskás idegenbeli legyőzéséhez kellett. Mert szerintem Heris, Balogh Balázs, Mevongou, Szakály, de még Márkvárt, Diallo, Molnár és a tegnapi gólszerzőjük is elférne nálunk. Ha nem is mind a kezdőben, de a keretben bőven. Tavaly egy sokkal gyengébb Pintér csapat simán elpicsázott bennünket. Ahhoz képest ez jó volt.

    Tegnap hazafelé azt láttuk, hogy három busszal vitték haza a mérkőzést követően a vendég szektor mellett szurkoló gyerekeket és hozzátartozóikat. Gondolom nem falubeliek voltak, mert busszal kijutni a parkolóból közel fél órába került. Nevetséges!

    Jól, taktikusan játszottunk. Tetszett. Ez a Puskás erős csapat, jónéhány játékosa hozzánk is beférne. Doll is jól meccselt. A bíróról nem tehet. Nekem már régóta az az érzésem, hogy nekünk az a szerepünk ebben a Fidesz házi bajnokságban, hogy asszisztáljunk a Videoton, a Puskás, és egyéb, éppen aktuális kedvenc csapatok felemelkedéséhez. Erősek vagyunk, rangot adunk a bajnokságnak, de annyira nem erősödhetünk meg, hogy lerázzuk magunkról ezeket a tetveket.

    7-es : Dini, Joe, Lovre
    6-os : Nando, Szpiro, Dani
    5-ös : többiek

    Nando tegnap - nem a posztján - 4-est játszott, Spiro is csak 5-öst

    Két szép dolog történt ezen a meccsen. a Paintsil által adott kötény, illetve a gól és az azt megelőző akció.
    3 csúnya dolog történt ezen a meccsen. Koch balfaszkodása, Bognár meg nem adott büntetője a javunkra, és Bognár megadott büntetője a Felcsútnak. Így lett ez a meccs 0-2 helyett 1-1.

    https://ulloi129.hu/2017/10/14/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-5/