magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Vasas FC 1 : 4 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Budapest Honvéd FC - Vasas FC 2017
  2. Budapest Honvéd FC - Vasas FC 2017
  3. Budapest Honvéd FC - Vasas FC 2017
  4. Budapest Honvéd FC - Vasas FC 2017
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.02, 10:46
    Vasas Drukkerkocsma:
    A 4. helyen állunk úgy, hogy 1 meccsel kevesebbet játszottunk smiley

    A tavalyi bajnoknak és 2. helyezettnek meg a 2 meccsen összesen 7 gólt rúgtunk, nem semmi!

    Megkövetem Benes-t, mert a második félidőre feljavult. Amikor 0-0-nál Jenő azt mondta, hogy Remili gólerőssége döntő lehet, majdnem felröhögtem, mert azért nem olyan gólerős Moha az első osztályban, mint az NBII-ben(28/17, majd 29/19, míg az NBI-ben:27/6, 30/3, ez előtt pedig 9/1). Így Knézy Jenőt is megkövetem!

    Szép volt Moha! Szép volt Vasas! Most nézem a gólösszefoglalót: Ezt a Henty-t ki kellett volna állítani, annyira kamu volt a műesése. Holnap Steaua - Sepsi meccs 19-től az m4-en.

    Végre, nagyon zártan védekeztünk, jöttek a beadások, szögletek, azokat Tomi smiley, és Lubos megoldotta.

    Rettegtem a védelem miatt, két lassú ember középen, de szerencsére jól sült el. De ez a James gyerek amit focizik, le a kalappal! Burma sérülése remélem nem súlyos, most már hiányozna, pedig az elején én is sokat kritizáltam.

    Moha a király !!! Zsombi is nagyon jó volt és Vidus játéka is javulgat, végre, bár néhány labdát ma is elszórakozott. Kamenárnak pedig 10-es jár a mai meccsre!

    Gratuláció! 10 meccsből 16 pont. Nagyon jó teljesítmény az ezer sebből vérző társaságtól. Tavaly a teljes második körben szereztünk ennyi pontot. Az ellenfélnél pedig No Rossi, No Party.

    A mai meccsen nem panaszkodhattunk gólképtelen csatárokra, sem rossz támadójátékra.

    Egy nagyon okos góllal váratlanul szereztünk vezetést, ami egyrészt meghozta játékosaink kedvét (a Vidi ellen már igen jó formát mutató Moha innentől nagyon lelkesen fickándozott az őt tartani nem tudó kispestiek között) illetve az önbizalmat is. A mérkőzés nagyjából akkor eldőlt, mikor a (szerintem a Vasas név hallatán már hidegrázást kapó) Lanzafame büntetőjét kapusunk megfogta.

    Onnantól mintha feladta volna a hazai csapat, noha mentek előre, de sem igazi hit, sem elképzelés sem sok volt a játékukban.

    A második félidőben pedig voltaképp két kontrával lezártuk a meccset.

    Utána volt egy 20 perces időszak, amikor kissé túlcifráztuk a játékot, ekkor nagyon nyomott a Kispest, de vagy a kapusunk védett bravúrral, vagy kihagytak ők maguk mindent.

    Végül egyet begyötörtek, de Mohának még erre is volt válasza - Gróf hathatós közreműködésével.

    Ma Moha, Gaál és a többiek játékát is öröm volt nézni, az ember gyorsan át is lép ilyenkor Kulcsár félresikerült passzain (egy gólpassz azért meglett) vagy Vaskó butaságán 2 másodperccel a beállítása után.

    Az utolsó bajnok otthonában négyet gurítani magáért beszél, mindezt időnként kifejezetten tetszetős játékkal.

    Így legalább mondhatjuk, hogy a múltkori Vidi elleni meccs nem véletlen volt.

    Vesztett pontokat nézve harmadikok vagyunk - bár gondolom, van, aki szerint újabb lépést tettünk előre a kiesés elleni harcban...

    Szerintem a tegnapi Moha nagy napja volt, régen vártam már Tőle hasonlót! smiley Nem is emlékszem ki rúgott legutóbb NB1 es meccsen 3 gólt a Vasas színeiben...talán Kabát Peti volt...

    Az egész csapat jól szerepelt, és a helyzetkihasználásunk nagyon jó volt most!!

    Viszont Berecz és Vida kicsit gyenge mostanában szerintem , pedig egy határozott és gyors , jól szervező támadó középpályásra nagy szükség van!

    Benes , ha játékba lendül nagy erőssége lesz a csapatnak, a kiállítás előtt kicsit villantott a tudásából, ahogy előre vitte a labdát!

    Gratulálok a csapatnak a tegnapi győzelemhez.

    Nagyon jól futballoztak a fiuk.

    A védelem jól állt a lábán, még a kényszerű csere mellett is, a csatárok pedig kitettek magukért.

    Kiemelkedő volt Kamenár és Remili játéka.

    Korábban egy mérkőzés után írtam, hogy Gaált és Kulcsárt egyszerre kellene játszatni, nos úgy látszik, hogy ezt Misi is felismerte, kezd működni a dolog. Egyre gyorsabbá válik a játékunk. Nagyon jól váltogatják a helyüket a csatárok, mind hárman.

    Nagyon kell, hogy Simunek is felépüljön. Benes megbízhatóan játszik. Most a Z. helyén volt, nem fút úgy el szélen, mint Z, de beljebb sokszor lép fel a támadásokkal.

    Sajnos Vaskó egy kicsit szét esett az utóbbi időben.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.02, 10:21
    Csak a Kispest Drukkerkocsma:
    Én nem jutottam ki ma, de már nem bánom...

    Minden egyéb nélkül: bajnoki címvédő, egymás utáni három hazai mérkőzés, 3 vereség, 10 kapott gól. Ilyenkor egy edzőnek szerintem fel kell ajánlani a lemondását.

    Ennek az embernek az a taktikája, hogy beszűkíti a pályát középen 20-30 méterre, ott támad szemből oldalról, mindenhonnan. Gyorsan, agresszíven. Arra nincs semmije, ha a középpályán átjut az ellenfél, ma mi. Nem gondol arra, hogy van ellenfél is, és a sajátjai elfáradnak. Latifun látszott legjobban. Elöl nincs játékotok, csak a bruszt.

    Szervezetlenek vagyunk, a jàtékosokban nincs meg az az extra koncentráció, ami a jó eredményekhez kell.

    en nem bantam meg, hogy kimentem

    egesz vegig ment a szurkolas, nekunk van a legjobb taborunk...

    sajnos a holland alatt szetesett a csapat - mondom ezt ugy, hogy helyzetek alapjan meg 0:3-rol is nyerhettunk volna, de nem jottek a golok

    Kicsit frusztráltak voltak ma az angyalföldiek,két pofával szidták ma a Kispestet végig a meccs folyamán.Hogy ez a korábbiakhoz képest látott nagyobb létszámuknak tudható-e be,vagy a csapatuk jó játékának,esetleg az újra feltörő túlcsorduló gyűlöletnek, nem tudom,de nagyon nagy szájuk volt,gondolom nem csak nekem tűnt fel.Érdekesek lesznek a következő meccsek velük.

    Így utólag azt mondom szerencsére nem tudtam ma kimenni,de tévéből borzalmas volt látni a mai vergődést.Úgy érzem a semmiből kaptuk az első gólt,és bár megvoltak a helyzeteink,de tényleg semmi nem ment be, Kamenár szokása szerint parádézott ellenünk. Lanza szerintem az újbóli 11-es rúgással akarta túltenni magát a tavaszi kellemetlen élményén.Megint nem sikerült...Csak a vasas ellen láttam eddig kihagyni büntetőt,pont ellenük kettőt is.

    Latifu változatlanul nem Ikenne-King szintje. Az egyetlen pozitívum Danilo fejese volt,örülök,hogy megtört nála a jég.Mindazonáltal nagyon messze van 2010-11-es önmagától.

    Sajnos úgy látom,hogy a Lanza-Marci párosra egyre inkább és egyre hatékonyabban rákészülnek,emiatt már nem tudják azt az ellenállhatatlan támadójátékot nyújtani,mint a tavaszi hadjárat alkalmával.

    Továbbra sem látom EVDM taktikáját,azt,hogy mit akar a csapattal játszatni.

    Nagyon nagy kár,hogy pont egy rivális ellen,és hazai pályán...A helyzetek megvoltak,de döbbenetes százalékban el is puskáztuk őket.

    Voltak vagy 150-en, nem is emlékszem arra, mikor jött ilyen kevés angyalföldi

    Kár lenne vitatni, hogy nem vagyunk jó formában.

    Már felettébb idegesítő, hogy a félidők elején rendre gólt kapunk - most 15 percben húztuk meg a határt a meccs előtt, erre 14:akárhánynál kaptuk az elsőt.

    Nem tudom, mi van a védelmünkkel, ez halovány, három meccsen kaptunk 10 gólt. Ami kapura megy, az gól.

    Elől meg semmi sem megy be, Eppel észrevehetetlen, Lanza a tizit is kihagyja.

    A különbség túlzó, de aki négy gólt rúg, az nem érdemtelenül nyer.

    A Kanyar viszont újra csodálatos volt.

    Hát, reméljük, ez a sorozat is véget fog érni hamarosan.

    Kassai megint hülye volt, de legalább határozottan csinálta - ja, rajta tényleg semmi sem múlt.

    A hollandot nem nagyon tudom hová tenni. Kóklernek nem kókler, de nem jól nyúlt a csapathoz. Továbbá fogalmunk sincs, hogy mit akar.

    Nem hiszem, hogy King hiánya fogná vissza a csapatot, bár ő IS hiányzik, ahogy Zsótér, Hidi, illetve a kispadról Koszta...

    De sok kis dolog sem passzol és hát sok kicsi sokra megy. Eleve más a koncentráltság (rengeteg eladott labda, az elpuskázott helyzetek, lesen ragadás, nem lépnek ki a lövőkre...), másként készülnek ránk, a játékosok is jóllakottak, talán már fel is adták a címvédést.

    A fene tudja. Egyelőre azonban a szurkolók 100%-ig kiálltak a csapat mellett.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387