magyarfutball.hu

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Újpest FC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.27, 09:55
    Ez olyan győzelem volt aminek majd csak később lehet örülni! Akkor, ha kiderül, hogy mégiscsak akar valami eredményt a csapat. Akkor nagyon jól fog jönni ez a 3 pont. Viszont ilyen gyalázatos futballal nem lesz megint ilyen vakszerencsénk! 180 perce nem vezettünk egy épkézláb támadást. Eddig csak a vezetés tudatában váltottunk kivagdosós állófocira, most már 0-0-nál is. Ilyenkor abban lehet csak bízni, hogy csitul a belharc a klubnál 2 hét alatt és mindenki, de főleg a játékosok legalább azt kihozzák magukból amire képesek. Mert ha ilyen teljesítményre képesek csak, akkor nincs helyük az NB1-ben.

    A secu betámadta a szurkolóinkat meccs közben és belga szídás után megpróbálta az általuk hangadónak vélt személyt kivinni. Szerencsére a tábor fellépése határozott és egységes volt. Köszönet nekik.

    Ma Pajovic és Litauszki hozta a meccset. Aki hiányolta Tischlert, az láthatta miért kezdett eddig Novothny. Neki, ha nem megy akkor is végighajtja a meccset. Tischler itthon jó képességűnek számít, de amikor nem veszélyes kapura mindig ilyen használhatatlan. Nem panaszkodni kell, hanem minimum hajtani a pályán! Örültem, hogy Simon gólt lőtt! Múlt héten is ő volt a legjobb támadó (nem kellett sok hozzá) és most is voltak már a régi Simonra emlékeztető megindulásai. Jó lenne ha így javulna tovább ezután is. Ilyen sérülések után kisebb csoda lenne.

    Simon... baszd meg! A golja miatt nalunk az ifiben meccs utan szaz kort futott volna buntetesbol. Ziccer, sehol senki. Szaz variaco van... kapus kint van, lehetne emelni. Szet lehetne rugni a labdat izombol, azt majd lesz valahogy... az egyik leggyorsabb magyar csatar, cselezni is tud, meg lehetne probalni elvinni a kapus mellett, azt ures kapu... de nem! O gyamoltalanul elguritja az egyik sarokra olyan gyengen, hogy az mar az ifiben is keves lett volna... mazlija volt, hogy volt kipattano, es jo helyre pattant ki a labda.

    Es o a legnagyobb kaliberu spilerunk... botrany.

    Ami a meccset illeti: szarok voltunk, az ellenfelnek boven tobb helyzete volt. Ha a Balmaz' vedoje nem ad golpasszt, akkor reggelig sem rugtunk volna golt. Az egyetlen pozitivum a kapott gol nelkul lehozott meccs. Amugy a jatekoskeret mar majdnem szimpatikus. Sankovicot kene eladni valahova ket labdaert, es a mohlgeci kaphatna valami szolidabb akut betegseget. Ebola, Pestis... a negerunk (Obinna, vagy ki a tokom) szerintem teritett betli. Nem eleg eroszakos, nincs jo fizikuma sem, es hulye a futballhoz. Elkepzelni sem tudom, mi alapjan igazoltuk le. Aki a (relativ) ujak kozul kellemes csalodast okozott, az a Balazs Benjamin. Nem egy Maradona, de minden meccsen harcosan jatszik, amivel mar kiemelkedik ebbol a szarhugyfos kozegbol.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155