magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Budapest Honvéd FC 0 : 2 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.06, 12:12 (szerk.: 2017.08.06, 19:46)
    Laczkó majdnem összehozta a megszokott gólját, bár szerintem visszarántották.

    Határozott, össze-vissza fújkáló spori, disznó Pintér, alattomos csúti favágók és egy bizonytalan, a labdát alig-alig lekezelni tudó NagyHonvéd. A védelmünk ijesztő a jobb szélen, szerencsére középen javítunk, vagy Gróf jön ki jól. Elől is esetleges a játékunk, örülhetünk a vezetésnek. Mindenesetre ha győzünk, annak így is örülni fogok ezek ellen.

    A tábor parádés.

    Ket gyongyszem az Nso kommentjei kozul:

    "most hogy még nyári szünet van, a 3 fös gyerekkorust se tudják kivezényelni szurkolni"

    "ha 2 centivel nagyobb Danilovics cerkája akkor nincs gol"

    Mindketto hatalmas hozzaszolas.

    Egyebkent gratulacio, hogy megmutattatok ezeknek a senkihaziaknak, hogy hol a helyuk!

    A taborotok miatt meg hatalmas irigyseget erzek...

    Úgy látszik, az nso.hu ezt másként látta:

    "a kispesti hátvédek meglehetősen keményen játszottak. Kezdőként Radó András kapta meg a posztot, de őt már a 15. percben le kellett cserélni, mert egy becsúszásnál a labdával együtt a lábát is elvitték.

    Hordágyon vitték le a pályáról a támadót, aki rosszat sejtetően temette a tenyerébe az arcát – utóbb érkezett a hír, hogy elrepedt a lábszára.

    A helyére beálló Ulysse Diallónak hat perccel később Bobál Dávid adott hatalmas „medvepuszit”. Sárga lapot kapott, és a 29. percben könnyen megkaphatta volna a másodikat is, ugyancsak Diallo felrúgásáért, de megúszta. Viszont Ivan Lovric is Diallo „aprításáért” kapott figyelmeztető lapot; úgy tetszett, mintha a Honvéd-védők nem akartak volna ezen a napon PAFC-centert épen hagyni a pályán…"

    tobb jo teljesitmeny is volt (Grof, Nagy, Lanza-Eppel), de elsosorban Herjeczkit emelnem ki, sok oromunk lesz a sracban

    a jatek valami botrany volt, ideje a mesternek eszhez terni - cserelni jol tud, de a kezdot meg nem tudta jol beloni...

    Szurkolótársaim előtt le a kalappal, nagyon jól szólt tegnap a tábor és a létszám is dicsérendő volt a nagy meleg, valamint a késői időpont ellenére.

    A csapatnak köszönöm a tegnapi küzdést és győzni akarást, úgy látszott, hogy átérezték a mérkőzés a fontosságát.

    Gróf nagy utat tett meg amióta itt van, magabiztos, jól mozdul ki és bravúrokra is képes. Nagy Geri szerintem jelképez mindent, amiért manapság ezt a csapatot szeretni lehet. Örökké magunkhoz kellene láncolni, nem akarom más magyar csapatban látni. Herjeczkiben megvan a tűz és a tehetség is, remélem, hogy ki is jön belőle. Lanzafame magyar szinten zseniális, a hozzáállása szerintem előnyére változott az utóbbi egy évben. Ha egy picivel gyorsabb lenne, akkor talán képtelenek lennénk megtartani. Eppelben pedig a mostani gyengébb formája ellenére mindig benne van egy gól, ez mindent elmond róla.

    Mindenki hozzátette a magáét, tegnap a győzelem volt a legfontosabb és ez a lényeg. Szép volt fiúk!

    Kimaradt, hogy Deák jól mutatkozott be. Ha ezt tudja hozni, akkor nem lesz gond.

    Nálam is Herjeczki a MoM, de Deákkal is elégedett vagyok - btw, egyel feljebb lépve Laczkó sem játszott rosszul. A szünetben egyből stabilizálódott a középpályánk, sorra szereztük a labdákat.

    Ritka hülye bírót kaptunk. A mezőnyben szinte végig ellenünk fújt, viszont Bobált elfelejtette kiállítani.

    Lanzafame jól csinálja a "fedeztem a labdát és várom a kontaktot hogy dobhassam magam" de ezt egyre nehezebb szívvel fújják be a birók...néha nem ártana legalább imitálnia hogy a labda megjátszása is a célja nem csak a szabi kiharcolása

    Tegnap legalább háromszor nem adott meg az a gyökér egy tükörsima szabit Lanza-nak...Ugyanezt csinálta a bajnoki döntőn is a Bozsikban. Rájátszik az olasz, de első ránézésre a tévén keresztül is látszottak a faultak, ennek a fekete ruhás fasznak is látni kellett.

    Herjezcki. Megmondom őszintén az eddigiek alapján nem sokra tartottam, de ez a futómennyiség és sebesség, amit lehozott, az magyar szinten szokatlan. Kiváncsi lennék mennyit futott és mennyi sprintje volt, szerintem ez nemzetközi viszonylatban is értékelhető..Ha jön a meccsrutin, kicsit tisztul a játéka, kevesebbet hibázik, a támadóharmadban, akkor nagyon jó lehet.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387