magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (2)
  2. 0 : 1 (1)
  3. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.16, 10:12 (szerk.: 2017.07.22, 10:12)
    Megdobbento ez a tomenytelen mennyisegu elemi technikai hiba, az elkepzeles ilyen foku hianya es a tanacstalsag, tovabba a meghalok a palyan teljes hianya. Eddig borzaszto kezdes...

    Ez eddig katasztrofális. Lassú, körülményes lötyögés.Erről a kapusról meg inkább semmit..

    A foci nem érdem kérdése, de valami borzalmasan megérdemeltük ezt a szopót. És a legkínosabb, hogy attól a csapattól kaptunk ki, amely a legnagyobb riválisunk lesz a 10. helyért.

    Ferenczivel a védősorban, halál motiválatlan, beleszarok az egészbe Holmannal és Tőzsérrel, olyan csatárokkal, akiknek 2 góljuk van életükben, ez stabil Nb2...

    Szegény Bandit sajnálom, hogy hagyta magát ebbe belerángatni.... Kínkeserves év lesz ez is.....

    Nagy mindkét gólban benne volt, az első hibája olyan volt, amit egy ifi nem követhet el. Jövő héten védjen Szabados. Az első perctől 10 emberrel játszottunk, Tőzsér egy kibaszott nulla. Amikor tavaly ideigazolt azt nyilatkozta, hogy nem levezetni jött, öreg, pont ezt csinálod.

    Ha Sós nem fogja dobálni magát, akkor húzóember lesz. Most őszintén, Nagytól, Tiszától és Takácstól mi a fenét várunk. Takács szvsz saját magát rúgta meg.

    Szima ebből a meccsből azt vonja le, hogy ha nincs a kapushiba, akkor nyertünk volna. Eszében sincs erősíteni.

    Nagy - Danilovic
    Kuti - Osváth
    Mészáros/Szatmári - Brkovic
    Sós - Feltscher(mondjuk)
    Takács - Handzic

    Ennyivel volt gyengébb a mostani csapat a jelenleginél.
    Arra jó volt ez a meccs, hogy Szima láthatta, ha nem igazol játékosokat ki fogunk esni a picsába.

    Ez a kezdés minden várakozásomat alulmúlta. A játék a Kondás féle ívelgetős szart idézte (mester és tanítványa...), a hozzáállás, a gyenge igazolások, szörnyű volt az egész. Persze, Pontes és a külföldiek szarok, a LokiBlogosok nem lokisták, de most van egy szerethető fiatal csapatunk, akik nagyon odateszik magukat. Ja, nem!

    Kíváncsi voltam mi lesz itt ez után a meccs után, de egész tűrhető, ennél sokkal nagyobb anyázásra számítottam.

    Ez csak egy meccs volt az tény, de én Pontes alatt sem szenvedtem ennyire egyszer sem talán a lelátón mint most.

    Sajnos ma az bizonyosodott be egyelőre, amit korábban írtam: idén is a kiesés ellen harcolunk ezzel az állománnyal. Nyilván lesz a mainál jobb mert ennyire rosszul nem játszhat talán még egyszer az egész csapat egyöntetűen, de kérdés hogy az a jobb is mire lehet elég.

    Sós Bence össze-vissza dobálja magát ha hozzáérnek, veszekszik bíróval, játékostárssal, Takács elől katasztrófa, Tőzsér meg Holman ugyanolyan akaratgyenge mint eddig volt, Kuti meg Janika ( a gólja ellenére ) meg egyszerűen kevesek a két hátvédposzton.

    Talán Filip és Jova volt elfogadható, de előbbi is egy rakat labdát elszórt a mellett, hogy sokat dolgozott.

    Reméljük szebb lesz a jövő, mert ez ma vállalhatalan teljesítmény volt.

    Nem akarom bántani Bandi bát, mert nekem szimpatikus és a nyilatkozatt is korrect volt. Nem jött a Kondás féle: Mindent megtettek a fiúk és voltak lehetőségeink, csakhát kihagytuk stb...... Ha felismerjük, hogy szarok vagyunk az a sikerhez vezető út első lépése. De azt tény,hogy most pontosan láthatja mit ért 10 év akadémia munka, amit csak ő vezetett. Ezeket a játékosokat sikerült kinevelni és ebben ő teljesen mértékben felelős. A fagyi visszanyalt és lehet itt takarózni, hogy nincs pénz meg, hogy még "fiatalok", akiknek nincs rutinja , de a tény az, hogy ennyit tudnak. Nem akarom megint előhozni a portugáll edzőket az akadémián, de őket fél után kirugtuk mondván nem hozták az eredményeket. A maygar edzők 10 éves eredményét most mindeki láthatta........

    A Balmazújváros edzője szépen elmondta pedig, hogy hogy vertek át bennünket az elején, a közepén és a végén is.... Az mondta hogy tudták hogy több fiatal játékosunk van. Az első percben néztünk ki a fejünkből, hogy a jobb szélünkön, hogy lehet valaki ilyen üresen. Majdnem gólt kaptunk belőle. Az első félidőben, még vagy hatszor megcsinálták velünk. Az egész NB1 tudta, hogy nálunk a szélső hátvédeknek erőteljesen be kell segíteni a középhátvédnek. A két csatárukat átdobták a bal oldalunkra, Kutinak be kellett segíteni, mert megmondták, és ott volt az üres hely a helyén.

    A többit nem írom, mert láttátok, tudjátok. Az első félidőben mezőkövesdi Diallo egymaga annyit futott mint, Tőzsér, meg Hollman összesen az egész meccs alatt. A 2. félidőben az 5 védős felállással becsapdázták Hollmant, mint előre küldött csatárt. Ez volt a nagy trükkünk megint, hogy 3 csatárral játszunk 5 védő ellen.... KÖzben mikor mi kontráztunk, és a csatárok elrohantak, Holmann meg Tőzsér még az előző percek szögletrúgását pihente ki a 16-osunknál. Kocogtak középre.... Kedves Hollman úr, nézze vissza a meccset, aztán rájön.....

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140