magyarfutball.hu

Balzan FC - Videoton FC 3 : 3 17:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Paola, Hibernians Stadium
játékvezető : Glova Filip (Szlovákia)
nézőszámok:
  1. balzanfc.com: -
  2. nso.hu: -
  3. Nemzeti Sport: 550
  4. vidi.hu: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.05, 11:39 (szerk.: 2017.07.05, 11:49)
    A továbbjutás nm volt veszélyben, sajnos ezt a csapat is tudta, és úgy is koncentrált. Persze biztos nem csak emiatt van, hogy egy máltai csapat képes volt három gólt lőni nekünk, de abba jobb nem belegondolni, akkor mit kapnánk egy komolyabb ellenféltől. Mondjuk, nemsokára kiderül.

    Igen itt tartunk. Egy máltai csapat tud 3 gólt lőni nekünk. Sőt ki tudunk kapni válogatott szinten Andorrától.

    Ez a realitás sajnos, el kell fogadni még ha nehéz is, hogy még az európai klubfoci középmezőnyébe sem tartozunk.

    Csoportkörről meg eddig is teljesen felesleges volt álmodozni. Minden kis siker nagy siker.

    Ez a stadion is megér egy misét, főleg azzal a nagyon távoli szemközti szektorral.

    Sokkal több komolyságot vártam az odavágó történései után.
    Juhász kb -1-el zárt, mert az első két gólban vastagon benne volt.

    Állva nem lehet meccset byerni. Csak néha fociztunk, amikor éppen felkaptuk a vizet, de kb ennyi. Remélem kapnak egy fejmosást.

    Mivel a Videoton továbbjutott, ezért nincs ok arra, hogy bántsuk. Bár a válogatott ért volna el hasonló eredményt Andorrában, a fejünk se fájna!

    Megjegyzem, le kellene szokni arról, hogy a hazai közvélemény még mindig lekezeli és törpézi Máltát. A Hibernians pl. oda-vissza verte az észt bajnokot a BL-selejtezőben. Tűkön ülve várom, hogy ugyanerre a Fradi képes lesz-e egy lett csapat ellen az EL-ben.

    Mondjuk az első máltai gól méteres les volt, de ez akkor sem egy jó eredmény. A második-harmadik máltai gól több, mint elkerülhető lett volna és akkor még finoman fogalmaztam.

    Kár ezekért az elszórt koeff pontokért.

    Btw egy ilyen ellenfél ellen a továbbjutás önmagában nem siker.

    Juhász még jobban belassult, Középpályán Pátkaik, Vargák, Hadzicsok azaz teljes középszer, szélsők súlytalanok, idegbeteg Lazovics. Sokat ezektől szerintem se lehet várni. Máltaiak ellen kettős győzelem, meg dobogó ami elvárható lenne.

    Szándékosan kínoztam magam és megnéztem a meccset. Hát a kiemelt pártcsapatunk éppen pariban volt egy máltai kiscsapattal szemben.
    Semmi olyan nem volt tapasztalható, ami arra utalna, hogy ez csak átmeneti forma, hogy a lábakban az alapozás terhelése lenne.
    Egyszerűen technikai hibák sora, lukas védelem. És a szerb kontingens idegesítő hisztijei.
    Szerintem hatalmas hiba a szerb vonal erősítése, hosszú évek óta semmi eredményt nem értünk el velük. Egy technikás focista is többet romból a primitív mentalitásával, mint segít a góljaival.
    Ez a Vidi a következő körben már az életéért fog rohangálni.
    Nem hiszem, hogy trombitaszóra a fehérváriak megtáltosodnak és hozzák a kötelezőket.
    Ha egy máltai kiscsapat egy hármast gurít, mi lesz egy közepes csapat ellen?????

    Néhány fotelszájkaratésnak. Ezek jórészt nem máltaiak voltak, hanem szerbek (3), montenegróiak (2), brazilok (5), kolumbiaiak (1), szerb edzővel. A kezdőben is 4 máltai volt csak. A legtöbbjük simán NB1-es is lehetne, sőt volt aki játszott is itt. Tehát ez mondjuk egy Paks szintű csapat és ne azt nézzétek, hogy máltai.

    Egy gyenge és egy gyenge-közepes (de halálosa nagyképű) csapat játszott megye I-es iramú meccset. A Videoton védelmének külön gratuláció, mégb évekig mesélik a máltai játékosok, hogy egyszer három egész gólt rúgtak egy nemzetközi mérkőzésen !

    Én az első félidőt kihagytam, de látszott, hogy a Vidi akkor rúg gólt, amikor akar. ( és nem "szégyell" kapni sem...))) Úgyhogy 2-2 után simán lehetett tolni a " vendég 2,5 overt"... sőt az 5,5 overt is.
    Én megtettem.

    Sokan óriási tévedésben vannak, mikor azt hiszik, egy máltai, luxemburgi csapat ellen kötelező a győzelem, mert azok amatőrök.
    Egy frászt! A válogatottjaik nagyrészt tényleg amatőrök, de a klubcsapataik nem. Mikor pár éve a Diósgyőr az EL-ben játdzott a máltai Birkirkara ellen, akkor láttam, hogy a máltai csapatban jóval minőséhibb légiósok voltak, mint a DVTK-ban. Olyan brazil, szerb, stb légiósaik voltak, amilyenekről mi csak álmodozhattunk.
    Ezek a csapatok egyáltalán nem félvállról veendők. Kb a magyar nb1 hátsó alakzatainak, vagy az nb2 élcsapatainak felelnek meg játékerőben. Ettől még persze a Rangers vagy a Videoton erősebb, de némi szerencsével gondot okozhatnak bárkinek.

    Nincs ezzel különösebb gond, magabiztos továbbjutás. A törpék már nem annyira kicsik, tele vannak légiósokkal. Szerintem a 2. félidőben az látszott, hogy nincs már tét, és a Videoton védői nem koncentráltak. Nagyobb volt a két csapat közötti különbség a két meccs alapján mint két gól.

    Szakértők, itt a fórumon... a giblaltári Europa FC kettős emberhátrányban, öngóllal, hosszabbításra áll a walesi TNS-szel, a máltai Hibernians idegenben verte az észt Tallint, a feöreri Vikingur idegenben 4-1 re verte a koszovói Trepcát. Meg kell becsülni a továbbjutást, manapság mindenhol (Többek között Balzan is) brazil, kolumbiai légiósokkal turbózzák fel a csapatokat, és már nincs olyan h "kiscsapat". Az Andorra elleni válogatott azért gázos, mert ott mindenki amatőr, de ezek a srácok, ha nem is CR, vagy Messi, de profik. Szóval inkább akkorra tartogassuk a hőbörgést, ha kikapunk.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2578705
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: fgymat
    2017.07.03, 20:02
    A Balzan FC a csaknem 18 ezres Nemzeti Stadionban játssza bajnoki meccseit, de a Videotont az alig 4000-es Hibernians Stadionban fogadja. Ennek magyarázata: miután a Nemzeti Stadionban felújítási munkák zajlanak, a szigetországban egyetlen, az UEFA előírásainak megfelelő sporttelep maradt, és az a paolai létesítmény.

    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-3-0-ra-nyerhetunk-a-videoton-ellen-veli-a-maltaiak-edzoje-2578541