magyarfutball.hu

Beitar Jerusalem FC - Vasas FC 4 : 3 18:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Petah Tikva, HaMoshava Stadium
játékvezető : Đokić Nenad (Szerbia)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.30, 21:49
    Michael Oenning: Ha csak az eredményt nézzük, akkor persze csalódott vagyok, hogy vesztettünk. Koncentráltan játszottunk, 87 percig vezettünk. Hátrányból fordítottunk, sok helyzetünk volt és a végén visszahoztuk a Beitart a mérkőzésbe. A második Beitar-gól után elvesztettük koncentrációnkat.

    Sajnálatos a kialakult eredmény, amiben talán közrejátszott a magas hőmérséklet, a rutintalanságunk, de ez magyarázkodásnak tűnne. Számomra ez egy fejlődési kérdés is, hogy gyorsan tudunk-e ebből tanulni, vagy sem. Jelenleg csalódottak vagyunk, de most megtapasztaltuk, hogy milyen egy nemzetközi mérkőzés.

    Nem omlott össze a világ. A visszavágón otthon játszunk fantasztikus szurkolóink előtt és nyerni kell a továbbjutáshoz. El kell fogadni, hogy vereséget szenvedtünk, de ki kell elemezni a meccset, amire egy hetünk van. Fontos, hogy ne maradjanak sokáig negatív gondolataink. Vissza kell térni a pozitív irányba, ez eddig jól ment, amikor vereséget szenvedtünk.

    Benayoun beállítása sokat számított ellenfelünknél, a gólja, a mélységi passzai döntőek voltak. Ennek ellenére illik megnyerni egy olyan meccset, amelyen a 87. percben 3-1-re vezetsz.

    http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_vissza_kell_talalni_a_pozitiv_iranyba-2611
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.30, 21:41
    Ez nagyon ígéretes, és egyben nagyon amatőr munka volt, teljes mértékben visszatükrözi a mögöttünk álló szezont. Ha van még hátra a meccsből 5-10 perc, és 3:1-re vezetünk, le kell parkolni a kapunk előtt, ütközni kell, egy-két sárga is belefér, esetleg egy kapott gól is, de innen kikapni vétek. Ha így teszünk ez a Sehter gyerek nem tudja lendületből a kinyílt védelmünkre vezetni a labdát. Misinek taktikailag van még mit tanulnia. Ami viszont nagyon pozitív Kulcsár és Pavlov csatárjátéka. Ha visszatér Berecz, és a cseh srác is beilleszkedik a játékba, nagyon jó szezonunk lehet.

    Remélem csak arról van szó, hogy valakik megrakták 200-as szorzóért a vége előtt 5 perccel a Beitar győzelmét. Akkor legalább valaki jól járt. Mert 5 perc alatt 3 gólt még egy san marinoi csapat sem kap.

    Lepi! Értem én, hogy rutintalan, meg fiatal a csapat, de nem lehet 3 percen belül ugyanazt a hibát elkövetni. Ha Szivacsnak, ha Murkának, ha akárkinek hívnak. 2:3 után ha Józsi ugyanazt meg akarja csinálni velem, úgy felrúgom és ha kell, kiállíttatom magam kb 3 perc balhéval, hogy csak néznek.

    Eksön! Mi volt a gond a cserékkel? Mi volt a cél? Martin életében nem tartott még meg labdát, minek hozom be? Nem technikás, nem gyors, nem okos. A ziccert előtte Kuli megmutatta h kell berúgni...

    Lehozom azt a Pavlovot, akitől félnek, 2 embert állandóan leköt. Behozom a lassú, önző és ostoba Saglikot 30 percre. Minek???

    Én edzőként hagyok egy győztesre álló meccsen egy időhúzó cserét a végéig. Ha lehet, kettőt is. Erre Misi???

    Ha kell szerkezetet váltok középen. Moha bemegy Vida és Szivacski elé, átállunk 3-2-3-2-re. Ha fáradunk, mert ebben a két szélső kikészül, lehozom Kulit vagy Murkát, és beteszem Királyt, akinek van esze, és tud labdát tartani. Ha nagyon labilisak vagyunk, behozom Debőt Burma helyére, őt felrakom a középpályára, és leszedem aki a legfáradtabb, és visszaállok 3-4-3ra. A végén meg időt húzok.

    Ez a csapat két dolgot nem tud. Betömörülő csapat ellen támadni, és kontrát levédekezni.

    No jövő héten csak ez lesz.

    Ja, azt elfelejtettem, h Kleisz és Hangya qrvanagyot játszott, meg Pavlov is, bár volt egy labdája a 4:1-hez, azt beverhette volna...

    És remélem, h Sagliknak és Nagy Gergelynek ez volt a búcsúmeccse.

    Mennybemenetel helyett mindenki rajtunk röhög. Rosszabb mint a sima 0:3, az legalább papirforma, kiesni így is kiesünk.

    Ennek a beitarnak a támadójátéka bármelyik magyar csapatnál jobb és gyorsabb, de azt azért nem értem miért nem lehet felrúgni középen a meginduló játékost, amikor látjuk, hogy egy az egyben jobbak, mint a Magyarországon játszó játékosok...

    Bárhogy cserélsz ilyen nem lehet! A lúzerség netovábbja volt a csapat utolsó 5 perce. 99%-ban felmentem Misit.

    Pavlov biztosan fáradt volt. Behoz helyére egy gyors, agilis Királyt.

    Nálam van logikája, Ok.

    Moha semmi pluszt nem hozott, még helyzet közelébe sem került. Behozhatom azt a Saglikot (akit nem mellékesen - valljuk be - a kocsma 90%-a állandóan hiányolt, ha nem volt a pályán!) aki megtartja 3-1-nél a zsugákat, rátekeredik, gólpasszt tud adni? Ezt nem én találom ki, ezt mind láttuk tőle!

    A két helyzet Kuli, Martin közel sem volt azonos, mert kulinak hátulról jött az ember, aki akárhogy már nem mer(het) odalépni, még Martinnál oldalról és egy lassú kivárt pöri helyett el kellett gyorsan lőnie.

    Amit Misi megtehetett volna, írom mint a legrégebbi és egyik legnagyobb kritikusa Debőnek, h behozom tömörülni, felívelésekre stb. Egy frissítést csinálok hátul az tuti. de bárkit behozok hátra, akár Martint is.

    Nem edzői hiba, ahogy Murka, Kire, Sziva utazott az emberrel... Pontosabban az, de nem meccselős hiba.

    Én meg a 70 perctől beszarva fogtam a nyakamba a törülközőt mert éreztem elfogytunk. Egy darabig nem volt gond mert a kintiek képtelenek voltak jól passzolni. De ahogy en lattam a vegen teljes mentalis leeresztés. Ahogy Grazban az ellen hitte el, hogy pár perc és végé, úgy itt mi. Pont olyan is lett az eredmény mind két helyen.

    Én meg pont úgy a 75. perc körül gondoltam, hogy megvan a meccs, a Beitar teljesen tanácstalannank tűnt, nem volt két jó passzuk egymás után. Sajnos a második góljukkal felhoztuk őket, hárman is faltolhattunk volna 40 méteren kívül.

    Tényleg meg kellene tanulni ilyen helyzetekben apró félpályás faltokkal kihúzni azt a pár percet.

    Abban azért bízok, hogy a Beitarnak sem a bekkelés az erőssége, és lesznek lehetőségeink a visszavágón is.

    Nehezen értem, hogy miért nincsen egy olyan valaki a pályán, aki rendet vág a " csikók " között. Amikor megérkezett a Saglik mester, azt hittem, hogy Õ lesz erre a feladatra alkalmas. Nem akarom bántani ( az is másnak a dolga! ) de nem csak a vezér szerepre kevés. Majdnem biztos vagyok benne, hogy a mai eredmény más, ha egy irányító, vezető kaliberű ember van a pályán.

    Aztán azt sem értem, hogy hosszú évek sikertelensége után, miért a döntő meccsre fogyunk el létszámban és minőségben is egyszerre. Úgy nézett ki az elmúlt napokban, mintha direkt készülnénk a magunk Mohácsára.

    Sokan írják, hogy a mester, meg a cseréi! Szerintem tök rendben volt amit kitalált és játszatott ezzel a tartalékos csapattal ( szerintem ugyanis valóban tartalékokkal játszottunk )! És a végéig működött is a dolog.

    Amit megint nem értek, és az előző gondolatból következik: vajon fordítunk-e arra időt a felkészülés során, hogy képesek legyenek a játékosok jó értelemben vett módon csibészek lenni. Tudják-e, hogy mikor lehet lapot is bevállalva odapakolni, időt húzni, vitázni az ítéleten! Megmutatják-e nekik, hogy ezt , hogy csinálja egy Vidal, vagy , hogy csinálta egy Gattuso. Tavaly sok pont veszett ilyenek hiányában, és most is nagyon kérdésessé tettük a továbbjutást, mert nem használunk ilyen eszközöket.

    Azzal nincs gond, hogy a végére elfáradtunk, csupán azt nem értem, hogy ilyen állapotban miért kell a végén a támadásokat erőltetni, kinyílni, és Saglik módjára felelőtlenül elönzőzni az akciókat! Ha ez nincs, akkor Sehter és társai nem a fellazult védelemre vezethetik rá lendületből a labdát. Mint ahogy már többen írták a vezetésünk tudatában az utolsó 10 percben egy elviekben erősebb, papíron dupla annyit érő csapat ellen miért nem lehetett unszimpatikus módon beállni védekezni, ölni a játékot, a sárgákat gyűjtögetni, és a földön fetrengeni, tartalékolva minimum egy cserét, az időt húzni! Ha ezt tesszük legrosszabb esetben is csak egy gólt kapunk, és nyerünk 3:2-re.

    A meccset befejező csapatban volt négy 20 év körüli, négy 23 év körüli játékos (nem néztem utána pontosan), a három idősebb meg külföldi.

    Igy most kimegyünk majd csomóan a Szuszába, ahol már a félidőben 3 lesz oda és a végén egy 0:4 után lógó fejjel bandukolunk haza, mint minden kibaszott sorsdöntö meccs után az elmúlt 30 évben.

    Mi vagyunk az amerikai filmekből a szimpatikus, szerény, okos gyerek akire a buli előtt végre felfigyel az iskola szépségkirálynője és MAJDNEM összejön a dolog. Aztán az utolsó pillanatban belép a focicsapat sztárja és ő vágja gerincre, nekünk meg marad a szemüveges könyvtáros lány akivel együtt tanulhatunk az egyetemi felvételire.

    MINDEN KIBASZOTT ÉVBEN.

    Marad nekünk a "hú majdnem megvolt", "egy 11-esen múlt", "bezzeg a bundás REAC" ,"emlékszel a Beitar ellen a 88.-ban még 3-1 volt? Tudod, akkor amikor ők lettek csoportkörösek és a Lazio meg a Sevilla jöhetett VOLNA hozzánk". Nosztalgiázhatunk róluk a kerti partikon a többi soha senkit le nem fektető társunkkal, mint egy rakás szenilis öreg.

    Még ez a kibaszott hozzászólásom is elszállt elküldés előtt és gépelhettem be újra hajnali négykor.

    Annyit még, hogy Misinek illett volna 3-1-nél váltani. 442 vagy bármi más deffenzivebb formára. Ez a 3-4-3 szép játékot eredményezhet, de alapvetően támadó felállás. Igaz 442ben is kísérhetjük fault nélkül a szélsőt...

    A magas páratárlatom, az nagyon gáz. Amikor anno kint voltam áprilisban sem lehetett elviselni (pont annyi idős voltam, mint a fiataljaink), gondolom milyen lehetett most június végén.

    Sajnos az utolsó 10 percre erőben elfogytunk.

    A Beitar, amikor a gólt rúgta, akkor elég nagy fölényben voltak, ott volt egy olyan 5-10 perces időszak, amikor azt hittem, mindjárt rákapjuk a másodikat.

    Aztán Pavlov fejese megfogta őket és megint kiegyenlített lett a játék, amiből mi jöttünk ki jobban a második Pavlov góllal, majd aztán a Kulcsár góljánál az edzőjük, aki a nyilatkozata szerint végig hitt abban, hogy nyerhetnek, szerintem a 88.percig azon gondolkodott, hogy a visszavágon vajon ő lesz-e még a Beitar edzője...

    ...aztán 3-1- nél, amikor már minden mindegy alapon jöttek Pavlov (ha egyből rúgja), majd Ádám (ha kicsit megemeli) és a török (ha nem elesni akar helyzetben) is eldönthette volna, lezárhatta volna a meccset, erre csináltunk egy ilyen ámokfutást... megint elszalasztottunk egy lehetőséget, hogy ne kelljen izgulni...

    Sajnos ez a Beitar úgy tud támadni, amit szerintem egy magyar csapat sem tud itthon. Szerintem itt is fognak gólt rúgni nekünk, kérdés, hogy képesek leszünk-e itthon megszerezni a vezetést...

    A védelem tekintetében, ha Vaskó lett volna középen, akkor nagyon durván kijött volna a lassúsága, így nem tudom ő lesz-e a legjobb megoldás a visszavágón...

    Nagyon nehéz lesz, de MEG TUDJUK CSINÁLNI!!! HAJRÁ VASAS!!!

    Mikor Martin beállt a közvetítésben csak azt lehetett hallani percekig, hogy a pálya széléről mondják, hogy "Monsi ide..." "Monsi arra..", és Monsi ment, de mintha egy 50 kg-os cementes zsákkal tette volna.

    Sajnos Murka és Szivacski töketlenkedése sem új keletű, bár kétségkívül bosszantó, azért meglátszott, hogy középen sem Zsombi, sem James nem játszott.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.27, 10:20
    TV/Internetes közvetítés: m4sport.hu
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.21, 18:22
    Továbbjutás esetén a második fordulóban a Partizani (albán) - Botev Plovdiv (bolgár) párharc győztesével mérkőzik a Vasas.
     
  5. avatar: BZS1979
    2017.06.20, 17:03 (szerk.: 2017.06.20, 18:59)
    Európa-liga: zárt kapus lesz a Beitar–Vasas selejtező

    Zárt kapuk mögött rendezik a Beitar Jeruzsálem–Vasas FC mérkőzést a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulójában.

    Az angyalföldi klub honlapjának keddi beszámolója szerint a párharc jövő csütörtöki első mérkőzésén azért nem lehetnek nézők, mert az európai szövetség (UEFA) most lépteti életbe egy korábbi büntetését az izraeli klubbal szemben. A Beitart szurkolói rendbontás miatt szankcionálták.
    A Vasas FC figyelmezteti szurkolóit, hogy ne utazzanak el a mérkőzésre, mert természetesen ők sem vásárolhatnak belépőt.
    A párharc továbbjutója az albán Partizani vagy a bolgár Botev Plovdiv csapatával játszik a selejtező második körében.
    Elképesztő véletlen, hogy a Vasas néhány nappal ezelőtt épp a Beitarral csapott össze felkészülési mérkőzésen, Telkiben – az izraeli klub beszámolója szerint a találkozót a piros-kékek nyerték meg 2–1-re.

    http://www.vasasfc.hu/hirek/zart_kapus_lesz_a_beitar_elleni_idegenbeli_meccsunk-2590