magyarfutball.hu

Vasas FC - Beitar Jerusalem FC 0 : 3 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.08, 19:28
    Egy rettenet gyenge ellenfél ellen nem jutunk semmire.
    Igazából az, hogy nem 0-3, a kapusunk érdeme.
    A büntető körüli eset pedig nevetséges.
    Összehozzuk könnyedén,.Gergő védi, majd a játékosunk senkitől sem zavartatva kirúgja szögletre(!)
    Annál meg oda sem figyel senki, begurítják a kapuba.
    Kissé nevetséges.
    Az előrejáték meg mint a válogatott Andorra ellen.
    Előre bikázzuk, majd csak lesz vele valami.

    Sajnos ma nagyon gyengék voltunk. Mind fizikálisan és mind mentálisan is fölénk nőttek.A fiatalok nagyon sok labdát elszórtak ma. A váratlan passzaikkal egymást hozták megoldhatatlan helyzetbe, labdavesztés és gól.
    Kiemelkedőt ma senki nem nyújtott.
    Ez sajnos elment.

    Én néztem a szögletet, szerintem kifejezetten amatőr volt az egész.
    De még a TV is lemaradt róla állítólag...
    S az, hogy a játékosunk a büntetőből hozzá pattanó labdát nem előre bikázza, nem bedobásra rúgja, hanem senkitől sem zavartatva szögletre - hát erről sem a Beitar tehet.

    Nem értem, hogy miért kell ennyire keseregni. Aki nézte, annak látni kellett, hogy fejben, és fizikálisan is egy lényegesen jobb csapat volt az ellenfél. Tudomásul kell sajnos venni, hogy a mai európai középmezőny alja ( mert szerintem oda való a Beitar ) is ennyivel különb a mai magyar bronzérmesnél. És nem hiszem, hogy csak minket áraztak be, mert ez az ellenfél minden magyar kupa indulót elpicsázott volna.

    Azt sem árt megjegyezni, hogy minőséget alapvetően pénzzel ( sok pénzzel!!! ) lehet csinálni. Az nekünk sajnos nincsen. És ha lenne, akkor még ott van az mlsz hülye szabályrendszere. Ugyanis mások úgy kezdtek emelkedni, hogy levezetni elvitték a nagy csapatok spílereit. Azok aztán húzták egyre feljebb a " hazai " fiatalokat. És amint látszik a Beitárnak van rá pénze és nem rossz a játékos állománya.

    Aztán aki anyázik, annak meg csak annyit, hogy azért jobb volt ezt látni, mint két éve a heroikus kűzdelmet az nb2-ben. Valószínű, hogy V.M. látja jól és valóban kell még 2-3 év összerakni az nb1-ben is stabilan elöl tartózkodó csapatot.

    Nem nézem a többi ellent, mert nem érdekelnek, de mint látjuk a korlátlan forintból nekik sem sikerül azonnal sikeres csapatot összehozni.

    Valahol a lelkem mélyén bíztam csak a sikerben, de a meccs megmutatta , hogy mi a realitás ma nálunk. És nem szabad keverni a bajnoksággal, mert az egészen más kávéház ( na jó! ha a minőséget nézem, akkor kávé automata maximum !!!! ).

    Kíváncsi leszek a játékos mozgásra, mert most már nincsen egyéb feladat, mint dolgozni és erősíteni a csapatot.

    Tulajdonképpen nem vagyok szomorú a meccs miatt. Ma sem játszottunk rosszabb focit, mint amivel az elmúlt szezonban elvettük a pontok többségét a két privilegizált pártcsapattól. Nem ért meglepetés, valahol tudtam, hogy ez a teljesítmény viszont nem fogja megütni a nemzetközi szint legalját sem. A Beitarnak kb. papíron annyi az értéke mint az Ovi által mesterségesen felpumpált két kivételezett magyar czarkupacnak. De van egy lényeges különbség, az izraeliek képesek a mérkőzés 10 százalékában egy sebességi fokkal magasabb szinten játszani, néha-néha egy gombnyomással bekapcsolják a KERS-t, és ezt nem csak a Vasas, hanem egyetlen az NB1-ben szocializálódott csapat sem tudja lekövetni, és pont ez dönti el az ilyen párharcokat. Most lehetne itt arról beszélni, hogy az első gól előtt jobb szélen vezettünk egy támadást, a labdát a vonal mellett terelgető játékosunkat hátulról több méteres távolságból beérték, könnyedén szerelték, majd ment a kontra a szétzilált védelemre... Aztán Geri kivédi a tizit, a megjátszható labdát a védő kivágja az alapvonalon kívülre, jön a szöglet, de a játékosok még mindig örömködnek a hárított büntetőn, és emiatt nem képesek lekövetni a felpörgött, javítani igyekvő vendégjátékosokat. És lehetne tovább Osizni, meg Misizni, de minek? Nem itt van a lényeg.

    Ami miatt inkább szomorú vagyok az a magyar labdarúgás, és azt körülvevő politikai koncepció, mely egyértelműen zsákutca.

    Ja és nem a Beitart akartam itt felmagasztalni, mennek még egy fordulót, és aztán nekik is annyi.

    Ez még nem a jegyzett nemzetközi szint.

    A bajnokságban azért ilyen problémákkal nem kell szembesülnünk; Hajrá Vasas!

    Kleisz rúgja szögletre, ahogy látom, kapusunk nem is érti, miért.

    A második gól előtt meg ha jól látom, Pavlov adja az indítást?

    Burmának a 70. percig számoltam, hogy lesz-e előre értékelhető labdája, ami saját emberhez megy. Nem volt... Mit akarunk ezzel a gyerekkel? Többször írtuk már, talán legtöbbször Eksönnel, hogy Vaskó nem megoldás már hátul, főleg ilyen sebességű csatárok és középpályások ellen. Ma is bizonyította ennek igazát. A 2. góljuk előtti szerencsétlenkedése Burmával szilveszteri válogatásba való.

    Én a taktikát sem értettem, már amennyi látszott belőle
    Mert a másodikban már nyomokban sem lehetett felfedezni semmit.
    Az elsőben azt igen, hogy próbáltuk felívelni Pavlovnak, 3 védő szorításában.
    "Valamiért" kevés sikert hozott ez...
    Gyors passzokkal felhozni a labdát csak az első tíz percben próbáltuk meg, kapura lőni meg...
    Azért a második félidő vége felé kellett védenie a kapusuknak egyet.

    A Beitar merte gyorsan játszatni a labdát, annak ellenérő, hogy ők is sokat hibáztak, viszont amikor egy-egy szituációba a gyorsabb embereik megfelelő területre érkeztek utazó sebességgel, akkor veszélyes támadásokat tudtak kialakítani.

    Nálunk elől nem volt kellő robbanékonyság, így meddő volt az az időszak is, amikor nem az ellenfél irányított.

    Egyszerűen betömörűltek , lezárták a széleket, megfogták Kulcsárt és kivártak a kontrákra! Az ilyen játékstilusra nincs ellenszerünk ezt már többször láthattuk! Tipikusan olyan meccs volt mint a Paks elleni! Ha Remili szabadrúgása bement volna akkor lett volna más a játék képe!

    Aki látta a mérkőzést, és erről a tegnapi produkcióról tud valami jót is mondani, az menjen szemorvoshoz, mert nem jó a látása. Ez egyenlő volt a nullával.. és akkor még finoman fogalmaztam. Se taktika, se hajtás, se küzdés.

    Lassú lötyögés, egy öregfiúk mérkőzésen több a tudatosság, nagyobb a hajtás. Az első félidő 8 perce körül feladtuk. Onnantól kezdve nem egy csapat volt a pályán, hanem " csűr.e".

    Az biztos, hogy ezért nemcsak a játékosok a hibásak. Az edző, aki nem készítette fel őket megfelelően. Mert kikapni ki lehet, de nem így. Óvodás gólokat kaptunk, nem hajtottunk. Ha lőnek még 3 gólt, egy szót sem szólhatunk.

    De megvan a vezetők felelőssége is. Tudták már a tavasz végén, hogy indulunk az európai porondon. 10 éve erre vártunk. És erre fel nem tesznek semmit a csapat megerősítéséért. Kiállunk gyerekekkel. Már az is szégyen, hogy sérülések ide, vagy oda, nincs 18 épkézláb játékosunk. Az is szégyen, hogy leigazoljuk Benest, aláírja a szerződését, és betegsége miatta nem játszat.

    Nem is tudom, hogy valaki követett e el ekkora hibát a vezetők közül.....

    Sajnálom, hogy így alakult, csak sajnos ha nem igazolunk így fogunk járni a bajnokság alatt is....

    Nekem az tűnt fel tegnap este leginkább, hogy az ellen játékosai már gondolatban is gyorsabbak. Több játékhelyzet mutatta ezt. Ezenkívül az önbizalom, a magabiztosság szúrt szemet, látszott,h van bőven ami táplálja ezeket a tulajdonságokat. Amikor megnyered az első meccset otthon és vezetsz idegenben, még le is támadod az ellenfelet a saját térfelén, mélyen. Hűűűű

    A képzés. Nívótlan. Ezt azonban megelőzi az edzőképzés, a gyorstalpalós..

    Ott álltam a meccsen a kubalás G. Feri bá közelében. Megálltam, hogy ne osszuk meg egymás tapasztalatait. Egy mátyásföldi szurkertárssal dumáltam a látottakról. Azt mondja, minden szavam igaz. Jót mosolyogtam rajta. Hogy a jelenlegi hazai fociban bármi is igaz lenne, hát.....TALMI

    Egy hónapja tudjuk, hogy sok-sok év után Európa - Liga mérkőzéseket fogunk játszani és erre az időpontra (az első meccs időpontjáról beszélek, hiszen a másodikon is csak az játszhat, aki nevezve volt már az elsőn is) egy játékost igazoltunk, aki sajnos egyéb okok miatt itt nem rúghatott labdába! Ok, nem fogok ellentmondani az első mondataimnak, tudom hogy a pénz fontos, de csak nem fillérekből gazdálkodunk. A fradi 7 a Videoton 6 játékost igazolt az első fordulóra, ami egyfelől jelzi azt, hogy már korábban kinéztek játékosokat maguknak, másfelől ez azt mutatja, hogy nekik igenis fontos az idei kiírás!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.08, 18:33
    Michael Oenning: Természetesen szomorúak, csalódottak vagyunk. Az kijelenthető, hogy ha nem megyünk kellően eleget előre, és nem rúgunk gólt, úgy nem lehet meccset nyerni. A meccs elején látható volt, hogy mi szeretnénk betalálni, de aztán jött az egész meccs kulcsmomentuma: bár jól kezdtünk, de összehoztunk egy 11-est, ami ugyan kimaradt, de utána egyből összehoztunk egy szögletet, amiből jött a gól. Ez az eset benne maradt a fejekben végig a hátralévő 80 percre, márpedig a nemzetközi kupameccsek sokszor a fejekben dőlnek el. Félidőben még próbáltam felrázni a csapatot, de a folytatásban sem tudtuk sajnos azt elérni, amit elterveztünk, a Beitar pedig nagyon rutinosan és okosan játszotta a saját játékát a meccs végéig. Meglátszódott, hogy a nemzetközi kupa egy külön lépcsőfok. Azt sajnálom, hogy ennek a fiatal csapatnak az eddigi erőfeszítéseit nem koronázta siker. Viszont péntektől le kell zárni ezt a meccset, rendezni a sorokat és azért dolgozni, hogy jövőre ismét megmutathassuk magunkat Európában, már némi tapasztalattal felvértezve.

    Saron Mimer: Sokkal szervezettebbek voltunk, mint egy hete. Mentálisan jobban felkészültünk a párharcra, kihasználtuk azt, hogy az előző meccs végén nagy hátrányból fel tudtunk állni, az egész továbbjutásunk ennek köszönhető. Ott sem volt gond az első 30 percben, utána viszont a Vasas remekül kihasználta a hibáinkat, de aztán az a meccs is jól alakult a számunkra.

    http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_a_kulcsmomentum_az_volt_ami_a_meccs_elejen_tortent-2627
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.06, 19:55
    TV: M4 Sport