magyarfutball.hu

Dunaújváros-PASE - Ferencvárosi TC II 2 : 2 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.07, 21:38 (szerk.: 2017.05.11, 19:21)
    Vegyesek az érzéseim ezzel az egésszel kapcsolatban:
    a meccs színvonala - bármit mondott az ostoba szpíker - nagyon gyenge volt, a győzelem sem jött össze, és egy ilyen nem túl acélos nb3-as csapatra tényleg lehet hogy nincs szükség.
    Ott van viszont Lipcsei Peti, aki tavaly csodát tudott tenni, most meg kicsit keserédes lesz a búcsúja. Szerintem ideje lenne valami komolyabb csapatot keresnie - akár külföldi másodligában, mert itt most nem látok más előrelépést neki.


    Meg volt a feelingje a meccsnek. smiley
    A rohadék bíró nem adta meg a teljesen szabályos gólunkat.
    A végén miért másztak be a pályára? Lipcseit éltették?


    A meccs minősége hagyott maga után kívánnivalót, de elment egynek. Van pár ügyes fiatal is. Láttam már rosszabb meccset.
    A szurkolókról: ma megmutatták hogy miért hiányoznak és miért nem hiányoznak. Hatalmas volt látni újra a tömött lelátót, a látványelemeket és a szurkolást! Ez nagyon hiányzik! Viszont se a patárdázás, se a piró bedobálás nem. Egyszerűen ez nem fér bele. Miért nem lehet megállni? A Kubatovozás se hiányzott, de ha bírja bírja. Szóval vegyesek az érzéseim, mert nagyon hiányzik ez a látvány, de még mindig nem tudnak nagyon sokan viselkedni. És ha ennyi idő után sem, akkor sosem tanulnak meg. A nézőszámról meg: többet vártam. Kb. 3000-en voltak a mieink, vasárnap, jó idő, viszonylag közelben, lehettek volna többen is.
    A végén pedig nagyon remélem, hogy Peti nem búcsúzkodott! Földim, én már akkor bálványoztam, mikor sokan itt még nem is tudtak róla, szóval nagyon remélem, hogy marad a klubnál!

    Szakadó eső egész nap és holnap munka. Tisztességes számban voltunk egy NB 3 mas meccsen idegenben.

    kép
    Anyád napja van ma!

    Hatalmas volt, amikor a drapi mellol jottunk bedobassal. A riporter csoka gondolom elolvasta a drapit, es hirtelen koszontotte az edesanyakat...

    Elég furcsa jelenet volt előbb, ahogy a Kárász lentmaradt a földön és csak egy csapattársa nézett rá, hogy mi van vele. Mindenki kényelmesen elsétált, meg áldogált. Jó a csapatszellem.

    Lelátón meg egy egész bajnokságra elegendő piró ment el. smiley

    Na, végre ismét Fradi meccsen éreztem magam, kösz mindenkinek!

    szerintem 3500, max 4000

    azt hiszem 12ezer a full ház

    5/5 ezer a két fő oldal ezer-ezer

    6-7ezren lehettünk, egyébként zseniális volt.

    A kápó és az ultrák valamiért nem engedték szidni Kubatovot...

    Újra meccshangulat, élet, futball.

    Bánhatja aki nem volt ott.

    Jó volt ez egyébként! A 4000 Fradista szerintem reális, annál se sokkal többen, se sokkal kevesebben nem voltunk

    A beléptetőrendzser viszont teljesen futurisztikus. Elő se kellett vennem a jegyet a zsebemből, mert a beengedő ember már messziről olvasta a vonalkódot szkenner nélkül.

    Szerintem király túra volt. Kilenc busszal indultunk a ligetből. Az autópályán volt egy nem tervezett megálló, mert az egyik busz lerobbant, és szét kellett osztani az utasokat. A pihenönél, volt büfé, piro, éneklés, jó hangulat. A rendőrök is normálisak voltak. Újvárosba a vasműnél álltunk meg, onnan közös séta a stadionig. Éneklés, füst, miegymás. Találkoztam olyan arcokkal, akikkel már vagy három éve nem láttuk egymást. A stadion vendégbejárata, nekem egy kicsit kicsinek bizonyult, eléggé feltorlódtunk. A büfé elfogadható volt, a secu normális. Mi kezdésre értünk a lelátó bejáratához. Brutális volt ahogy mentünk ki az "alagúton" a lelátóra és csak a tüzet, meg a füstöt láttuk.

    Ott éreztem, hogy haza értem.

    A szurkolás jó volt, hiányzott már. Rengeteg kisgyereket , és idősebb arcot láttam. A meccs, lehetett volna rosszabb is, abban kellemesen csalódtam.

    A visszaút eseménytelen volt. Beszélgetés, sörözés, stb.

    Észrevételeim (mindkét meccset (szombati nb1 és vasárnapi nb3) látva)

    1. A szombati meccstől hangulatában sokkal kevesebbet vártam, valószínűleg jót tett, hogy az MTK még nálunk is gyengébb és magabiztosan győztünk.

    2. Sporadikus zsidózás volt csak, talán kettőt hallottam.

    3. Az autóból kiszállva a gyerek egyből kapta a képzést, egy panelház negyedik emeletéről kinézett egy néger. Szurkolótársaink észrevették, majd megállapították, hogy tuti profi jégkorongozó, vagy egy leszázalékolt kohómunkás, aki beszorult az üst mögé.

    4. Már a bejutás is szinte zökkenőmentes volt (mindkét helyszínen) és énekléssel telt (vasárnap), fasza volt, a régi időket idézte. Kicsit zavaró volt a kurva sok petárda.

    5. Benn a stadionban szerintem nagyon jó volt hangulatilag, bár a fiam hiányolt a Kubatov te... stb nótát, de mondtam neki, hogy tuti anyák napja miatt olyan korrekt a tábor, hogy nem éneklik neki.

    6. Kurva jó volt a füst és a tűz, a gyerek imádta, kicsit sem félt és minden dalt énekeltünk együtt.

    7. Jó fejek voltak a tűzoltók, fetrengtem a röhögéstől, ez is olyan "régi idős" volt.

    8. A második félidőt közös ismerőseinkkel néztük, jó volt, hogy visszajöttünk a meccsbe, de az eredmény másodlagos volt.

    9. Kicsit sajnálta a gyerek, hogy senki sem mászott fel a világításra, és gyújtott be rajta tüzet.

    10. Megkönnyeztem a Petit, tényleg van Isten és tényleg szól néha hozzánk smiley

    Ez nem semmi! Ha harom kepet kellene kiemelnem, akkor az "Anyad Napja Van Ma", a Fradi-mezes tuzoltos, es az utolso, ahol a Petit magasba emelik, hatterben pedig a hatalmas tomott tabor...

    A picsaba, hogy csak pentektol leszek M.o-on 12 napig. Igy megint kimaradt valami fontos a fiaim, es az en eletembol.

    Olvasom fél milliós büntetést kapott a Dunaújváros. Csodálatos, az mlsz nem változik, ha szurkolók vannak, akkor komolyan büntetni kell.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    http://ulloi129.hu/2017/05/07/eloben-nezheted-a-fradi-ii-dunaujvaros-elleni-bajnokijat/#more-145849
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.26, 14:47
    Tisztelt Dunaújváros és Ferencváros érzelmű futball Szurkolók, Sportbarátok!

    2017. május 7-én, vasárnap, 18:30-kor Dunaújvárosban kerül megrendezésre a Dunaújváros - Ferencváros II. NBIII-as labdarúgó mérkőzés.

    Az FTC új stadionjából, a Groupama Arénából kiszoruló sok ezer Fradi drukkert összefogó, a szervezett szurkolói csoportokat tömörítő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Mozgalommal az utóbbi hetek során többször egyeztettünk és Klubunk arra jutott, hogy összefog a Fradi Táborával, hogy NBIII-as nézőcsúcs lehessen Dunaújvárosban május 7-én!
    Összefogunk, hogy visszahozzuk közösen a régi idők hangulatát, összefogunk, hogy sok-sok ezer ember előtt léphessenek pályára a Csapatok!
    A Fradi egyetlen és igazi Táborát üdvözölve, vénaszkenner, személyes adatok vagy épp szurkolói kártya nélkül várja egész Dunaújváros!
    Legyen jó értelemben vett pokoli hangulat a lelátókon újra, teljen meg az Eszperantó úti stadion, legyen telt ház!
    A mérkőzés kapcsán több budapesti jegyárusító pontot is kialakítunk, hogy mindenki gyorsan és kényelmesen tudja megvásárolni belépőjegyét korlátlan mennyiségben!

    Részletek nem sokára olvashatóak lesznek az SZSZJN oldalán és Klubunk hivatalos kommunikációs csatornáin is.
    Hajrá Dunaújváros, hajrá Magyar Futball!"