magyarfutball.hu

FC Midtjylland - Videoton FC 1 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.05, 11:59
    Henning Berg: Ma mi voltunk a jobb csapat, a játékosok minden dicséretet megérdemelnek. Mindenki nagyon keményen harcolt, hihetetlen erőket mozgattak meg a továbbjutás érdekében. Megvoltak a helyzeteink és jól is védekeztünk egy erős csapat ellen. A kiállítást megelőző szituáció véleményem szerint nem ért piros lapot, nagyot hibázott a játékvezető. Nehéz tíz emberrel idegenben ilyen hosszú ideig játszani, de rendes játékidőben így is meg tudtuk nyerni a meccset. Jött a hosszabbítás, ott is voltak nagy helyzetek, de nem könnyű emberhátrányban ilyen hosszú ideig fenntartani a koncentrációt. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, a játékosok is büszkék lehetnek arra, amit ma mutattak.


    Jess Thorup: Két remek csapatot látott ma a közönség, messze a legnehezebb meccsünk volt a szezonban. A vendégek jól olvasták a játékunkat, jó teljesítményt nyújtottak – főleg akkor, amikor emberhátrányban is nyomás alá helyeztek minket. Nem igazán találtuk a játékunkat és kihagytuk a helyzeteinket, majd hátrányba kerültünk. Szerencsére egyszer azért sikerült betalálni, így továbbjutottunk, de nagyon nehéz meccsen vagyunk túl.

    http://www.vidi.hu/2016/08/04/henning-berg-a-jatekosok-minden-dicseretet-megerdemelnek-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.05, 11:55 (szerk.: 2016.08.05, 18:05)
    A dán edző arca a hosszabbításban meg a végén mindent elárult. Be voltak szarva rendesen, megúszták... Egy félidőt emberelőnyben játszva, időt húzva, az égvilágon semmivel nem voltak jobbak.

    És azért jegyezzük meg, ha az első meccsen a lest behúzza a partjelző, mi jutunk tovább. Semmi szégyenkeznivalónk nincs. A védelmi hibáért és a kimaradt helyzetekért kár.


    Van 3 játékos a csapatban, akinél magyar szinten reálisan jobbat is el lehetne képzelni. Ez a három ember Lang, Bódi és Barczi. Ez ma is látszott. Langról mindig gólt kapunk. Bódit lehet, hogy csak át kéne rakni jobbra, mert egyébként nem voltak szarok onnan a beadásai. Barczi meg tényleg nagyon gyenge, és szerintem sosem volt jobb. Berg nem ilyen pont ebben a csapatban. Nagyon jó edzőnek, főnyereménynek tartom a mi helyzetünkben. Kovács Zoli elég céltudatosnak tűnt eddig. Remélem, hogy nem cseréljük le valami hirtelen hülye agymenés miatt, mert Sousa óta a legjobb edzőnk. És a portugálról ugye ez nem derült ki az érkezésekor azonnal, Bergről pedig véleményem szerint igen. A játékosoknak viszont rá lehetne néha lépkedni a tökeire, mert ennek a lelkesedésnek, ami ma volt, a fele elég lenne, hogy bucira verjük a mezőnyt itthon. Egyébként a fent kiemelt három emberen kívül mindenki dicséretet érdemel, még Vini is, mert nem tehetett mást, és tulajdonképpen ő tartotta meg a reményt azzal, hogy megállította a dánt. Kovács és Juhász kiemelendő teljesítményt tett le ma.


    Nem értek egyet azzal aki Bódit szapulja! Szerintem rengeteget dolgozott ma is.A pálya minden részén megfordult és középen nagyon ügyesen mozgott.Kár a kihagyott helyzetért de azt is látni kell hogy Sujical együtt indulva az egész pályát végigsprintelte előtte!Barcinak a helyét kell megtalálni a csapatban és akkor jó lesz!Langról sajnos mindíg gólt kapunk a Horvát Feri nem is játszatta.Kiskokót azért cserélte le az edző mert teljesen elfáradt .


    Nem volt realitás továbbmenni a dánokon, de nem is volt lehetetlen.

    Ezek már 3-4 éve együtt játszanak, míg a Vidi full más taktikával, és összetételben játszott, mint eddig 5 éve. Berg teljesen átalakította a csapatot, hogy esély legyen, de ez még egy félkész csapat volt. Sousa is simán kipottyant első körben amikor idejött.

    A moldáv csapat kötelező volt, ott azért játszott a tűzzel a Vidi, de a szerbek kiverése azért soha nem egyszerű.

    Idegen emberhátrányban sem esett össze a csapat, mint általában a magyar csapatok zöme, és akár tovább is lehetett volna menni.

    Ma ennyire tellett. Így ki lehet esni.


    Ez kb egy szürke északi csapat volt, de attól még nagyobb lovéból gazdálkodnak mint mi.

    Sokkal fejlettebb stáb is van mögöttük, ésszel igazolnak, és már profitot is csinálnak.

    Ettől még nem lettek volna verhetetlenek.

    Már a sorsolásnál is ezt mondta mindenki, hogy szar ez a csapat, mert ha kiejtenek minket, majd mindenki fanyalog, hogy hú ez simán verhető lett volna, ha meg kapunk egy bitang erőset, és oda vissza zakó az jobb lett volna?


    Engem ez a párharc, a kimenetele, a visszavágó hősiessége valamennyire a Sturm elleni 2011-es esetre emlékeztetett. Akkor is volt egy új, külföldi edzőnk, akinek még csak kezdett látszódni a keze nyoma a csapaton, arra jó volt, hogy szoros párharcban essünk ki egy erősebb csapattal szemben, úgy, hogy reménykedhettünk is közben. Akkor Sousa utána elég rendesen rendet vágott a sorok közt, most azért nem hiszem, hogy Berg ilyen mértékben hozzányúlna kulcsemberekhez, de azt biztosan ő is látja, mire lenne még szükség.

    Hozzáteszem, Sousával aztán szezon közben nem mindig voltunk kibékülve, sokszor szenvedett a csapat a bajnokságban, nem is nyerte meg. Most is azt hiszem, lehetnek gondjaink, mert sajnos egyszerűen nincs azon a szinten a motiváció és koncentrálás itthon, mint egy ilyen nemzetközi meccsen. De ha közben megint összeáll egy erősebb törzsgárda, és sikerül még jól igazolni bele, akkor jövőre talán tovább jutunk el a kupában is. Berget hagyni kell dolgozni.

    (A másik párhuzam a tavalyi előselejtezőnk a walesi kiscsapattal, akkor mi jutottunk úgy tovább, mint most a dánok.)


    Felemás érzésem van a meccsel kapcsolatosan.
    A felállás megint kísérleti volt, de most bejött félig meddig, de nem feltétlenül azért mert annyira tuti volt, hanem mert nem kaptunk belőle már az elején gólt. Volt stabilitás, Stopira kiesését is túléltük. Ma nem láttam mit is akarna Berg játszani, csak a dánok játékát akartuk kioltani, nem mi akartunk irányítani.
    A kiállítás egyértelműen nekünk tett jót, mert akkor a csapat is mozgósított olyan tartalékokat, amiket normál esetben nem tettünk volna. 11 a 11 ellen, lehet marad 0-0 vagy kikapunk.
    Most is rengeteg volt a technikai hiba, főleg Barczinál, de ezen már nem is lepődöm meg. Csak azért maradt fent, mert más nem igen tudott volna oda hátramenni, már Szoszó is vészmegoldás volt oda.
    Kokó végre megmutatta, hogy mocorog még benne valami. Barczi helyett neki kellene játszania(nem a szűrő pozícióra gondoltam)
    Pátkait sajnáltam, mert óriási munkát végzett néha tök egyedül, így a lövések már nem nagyon maradt ereje.
    Roli szereplése meglepett, mert kb 2 éve nem játszott ennyire jól. Mind sebességben, mind helyezkedésben rendben volt. Igazi vezér tudott lenni megint.
    Amit le lehet szűrni így 9 meccs után, hogy a keret szűk. Ki lehet belőle hozni egy hazai szinten értelmes kezdőt, 1-2 cserével, de sérülések esetén elfogyunk. A rotálástól szétesünk.
    A játékosok még nem bíznak sem az edzőben, sem a taktikában. A mai meccs jónak tűnt, de ez nagyban köszönhető az emberhátránynak, nem pedig a nyerő taktikánknak.
    Ma a harcosságunkkal tudtunk partiban lenni, egy masszív dán csapattal szemben.
    Látszott, hogy a taktikánkból készültek, de nem tudtak mit kezdeni azzal a lelkesedéssel amit a második félidőben nyújtottunk.
    Sajnos a hosszabbításra már kicsit alábbhagyott a lendület, és már inkább védeni kezdtük az eredményt, ami lehet kicsit minket zavart meg. A Kokó Sujic csere is korainak tűnt, bár lehet Kokó elfáradt, mert rengeteget jött hátra is. Igazából már nem nagyon volt kit behozni. Max Lazovicot. A bekapott gól után megint kicsit hitehagyott lett a társaság, de ma gyorsabban átlendültünk rajta.
    Szép volt ez a mai eredmény, még így is, hogy nem mentünk tovább, de ettől, még egy pontunk van a bajnokságban, és 120 perccel a lábunkban megyünk Győrbe, 3-4 sérülttel, és simán nőhet a zöldek előnye, akkor meg hiába éledünk fel, ha jövőre is a legjobb esetben csak az elő elő elő selejtező jut majd nekünk a dobogóval. Ez az idei három kör ugyanannyit ért, mint a zöldek betlije a bl-ben, magyarul szart se 1 pont hurrá megvédtük a Sturm elleni szopást.
    Kovács Zolinak meg le kell ülnie Berggel, és el kell dönteni ki kell neki a keretből kit kell hozni, mert nagyon vékonyak vagyunk, teli vészmegoldásokkal.
    A játékosoknak meg, hogy beállnak e a sorba, és félreteszik a durcáskodást, és végre megpróbálnak alapból úgy játszani, mint ma a második félidőben.
    Sokan mondták korai még a kimaradókat leírni igazat kell adjak nekik. Rolinak igenis a pályán a helye, túl korán írtam le én is, ahogy Kokónak is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.01, 11:38
    Nem csak a csoportkörtől kezdve?
     
  4. avatar: fgymat
    2016.08.01, 09:18
    Az MCH Arena-ban lesz a meccs, Herning városban.

    Igen, de az UEFA rendezvényeken Arena Herning név a hivatalos.
     
  5. avatar: NNS