magyarfutball.hu

Soroksár SC - Szeged 2011-Grosics Akadémia 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.10, 18:51
    A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága úgy határozott, hogy meg kell ismételni a félbeszakított Soroksár - Szeged 2011-Grosics Akadémia találkozót - számolt be a szegedma.hu.

    Május 3-án a feljutásért küzdő Soroksár remek első félórát produkált, hiszen a hazaiak 29 perc után már 3-1-re vezettek, a meccs azonban bő egyórányi játék után, villámlás miatt félbeszakadt.

    A versenyszabályzata szerint ha a kedvezőtlen időjárás (például köd, villámlás) miatt a játék nem folytatható, és azt a játékvezető beszünteti, akkor az alábbi szempontok alapján kell a meccset újrajátszani, illetve az eredményt megállapítani:

    1. Amennyiben a mérkőzés az első félidőben, illetve a találkozó szünetében szakadt félbe, akkor a teljes mérkőzést újra kell játszani.

    2. Amennyiben a mérkőzés a második félidőben szakadt félbe, akkor a versenyrendszert kiíró szövetség (jelen esetben az MLSZ) Versenybizottsága dönt arról, hogy a teljes mérkőzést újrajátsszák a csapatok, vagy a mérkőzés félbeszakadásakor kialakult eredmény lesz a végeredmény. Az újra lejátszandó meccs rendezője az eredeti pályaválasztó csapat.

    A versenyszabályzat szerint tehát olyan lehetőség nincs, hogy az adott meccset napokkal később onnan folytassák, ahol – és amilyen állásnál – az félbeszakadt, és csak a hátralévő időt játsszák le. Ennek értelmében a Soroksár – Szeged 2011-Grosics Akadémia találkozót 0-0-s állásról kezdve megismétlik május 17-én , szerdán 17.30-tól.

    http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/99657-sorsdonto-meccset-jatszanak-ujra-az-nb-ii-ben-megvan-az-idopont
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.03, 19:46
    61. perc: A játékvezető villámlás miatt félbeszakította a mérkőzést és az öltözőbe parancsolta a csapatokat.

    A játékvezetők 10 perc szünetet rendeltek el.

    A játékvezető lefújta az összecsapást. Hogy újra kell-e játszani a teljes 90 percet vagy csak a hátralévő közel fél órát kell pótolni, arról a szövetség dönt.

    http://www.soroksarsc.hu/joomla3/index.php/news/320-online-kozvetites-17-30-tol-soroksar-sc-szeged-ga