magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Vasas FC 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.14, 20:31
    Vasas Drukkerkocsma:
    Minden meccsen leírom..rendszeresen közeli szabadrúgásból és szögletekből kapunk gólt, erre se tudunk felkészülni még mindig. Idény elei Leicester Vasas nagyon eltűnt. azt kellett volna mint a Honvéd, médiát elkerülni és sunyin megnyerni a bajnokságot. Mindenhol mindenki a Vasassal, fradi bénázásával és a vidivel voltak elfoglalva, persze hogy mindenki ellenünk akart nyerni még a bénák is.

    Mióta tudjuk, hogy Korcsmár elmegy, használhatatlan, pedig a kedvencem volt... Ki fogja pótolni?!

    Beró lábában volt a gólunk, elcsesztük Ezt az egészet, labdarúgás címén, keményebben kell művelni...
    A Vasas-tábor nagyon szomorú a plusszos szezon ellenére..

    Néha nekem is az az érzésem mint ha még mindig kísérletezne, meg néha nem rakja jól össze a csapatot..viszont jobb magyar edzőt nem tudnék a helyében elképzelni..ilyen bukott Siviceket nem kellene erőltetni...

    A múlt héten azt írtam, inkább nem írok semmit, mert nem akarok senkit sem megsérteni. Most írok.

    Fáj ilyesmit leírni, de a mai meccsen a két edző közötti különbség döntött. Míg Mészöly két cseréje összehozta az egyenlítő gólt, addig nálunk Misi egyrészt rosszul cserélt, másrészt nem vette észre, hogy Kleisz a hibapont a védekezésben, amit Bosnjak és Halmosi kiválóan ki is használt.Ha látta volna a Leipzig -Bayern meccset, ott ugyanúgy sikerült a lipcsei edzőnek magára húzni 4:2 után a Bayernt a buta cseréivel, mint nekünk a Haladást, azzal a különbséggel, hogy itt döntetlen lett. Ott meg van egy Robben nevű holland, aki még a 95. percben is győzni akar, még akkor is, amikor már rég bajnokok és nyugodtan lazázhatott volna a döntetlennel a félpályánál.

    Bár itt nem írták, de érdemes lenne visszanézni, hogy a második gól előtt a labdát megcsúsztató szombathelyi nem lesről jött-e vissza?

    Ugyan miért kellett levinni Gaált azonnal a gólja után? Miért Martint hozta be? Tudja tartani a labdát? Gyors és egy előrevágott labdával majd elszáguld? Ide most éppen a török kellett volna, akire fel lehet passzolni a labdát, hogy rácsavarodjon, rúgják fel, menjen az idő. Erre pont az ellenkezője. Martin szabálytalankodik állandóan, abból meg Király ívelgeti fel a veszélyes labdákat.

    Kérdezem, hogy az ötösön belül hogy lehet ülve gólt rúgni? Hol a kapus? Hol a védelem? Hogy helyezkedtek? Hárman ugrottak össze a röviden. A kapus miért nem irányítja őket? Kinek az embere a jobbhátvéd? Ja, azé a Remilié, akit levitt a mester...

    Kleisz. Ha nem bőrözni próbál a félpályánál, hanem leteszi a mellette állóhoz, akkor nincs kontra, nincs tizenegyes. Márk védekezni nem tud. Nem veszik észre? Rajtunk kívül már minden másik csapat rájött, hogy ez az oldal az egyik legsebezhetőbb pontja a csapatnak akár ő játszik, akár Murka. Össze nem lehet hasonlítani a Kire/Hangya baloldallal.

    Lehet, hogy egy tehetséges srác, de szerintem még kevés az NB 1-hez. Gondolom a pénz miatt kellett fenntartani, mert nem volt más fiatal csere, aki hozta volna a pótlékot.

    Osi? Hagyjuk...

    Nagy. Több jó védés, több hajmeresztő megoldás. Remélem Polekszics mielőbb visszakerül a csapatba. Kifejezetten idegesít, hogy meddig tartogatja a labdát, még akkor is, amikor lehetőség lenne a kontrára. Ha egyszer a bírók majd ráfújják döntő helyzetben a labdatartást, akkor majd olvassatok vissza.

    Bírócsere. Andó-Szabónál erőteljesen lejtett a hazai pálya a soproni főút felé. Burmeister nem volt szabálytalan a második gól előtt. Bedobás lett volna a javunkra. Hangya sárgája? Hozzá sem ért a játékoshoz.

    Mezőkövesd. Van, ami azt súgja nekem, hogy a kupában továbbjutunk, majd az utolsó fordulóban a Kövesd hősies küzdelemben elviszi a három pontot, amivel benn fognak maradni...

    Steril focink ma ennyire volt hivatott. Meg mindig nem megy a rombolok ellen. A mi jatekunkhoz tobb csuszas- maszas es kuzdes szuksegeltetik ! Ez nem szepseg verseny .Erzelmek kellenek a tovabbiakban.. Az egy az egybeni parhacokat meg hozni kell ! Ez a kulcs ! CSAK A VASAS !

    A mai meccsen igen. Misi (nem először) rosszul cserélt, rossz helyre, rossz időben.

    Mészöly jókor cserélt, jókat, jó helyre, jól látta, hol a gyenge pontunk (pontrúgások/jobb oldal). Ennyi.

    Nem tudom, hallottad-e a meccs után Iszlai nyilatkozatát, aki elmondta, hogy kényszerből az a Jancsó játszott náluk centert, aki tavaly még belső védő volt Gyirmóton, mert nem maradt használható csatáruk a meccsre...

    Ettől még nagyra értékelem azokat az eredményeket amit Oenning mester a csapattal elért.

    Evés közben jön meg az étvágy. Gondolom nem vagyok vele egyedül, de az évek óta legjobb teljesítményünk ellenére hiányérzetem van, mert jobban is végződhetett volna ez az év. Még akkor is, ha esetleg a kupában sikerülne csodát tennünk.

    Majd nyáron meglátjuk, mire számíthatunk jövőre. Ki megy, ki marad, kiket tudunk igazolni. Addig is:

    HAJRÁ VASAS!

    A szabadrúgást Halmosi harcolta ki, akit becserélt. Nem jobbszélsőt, jobb oldali középpályást cserélt, hanem a gyenge jobb oldali védelmünkre az ő bal oldalukra még egy friss embert. A gólt egy jobbhátvéd szerezte, akit szintén ő cserélt be. Kellett még egy ember, aki a tömörülő védelmet széthúzza. Jogos volt az edzői húzás - igen.

    Malac volt a második Haladás gól - igen. Védelmi hiba volt - igen. Ma Oenning rosszul cserélt - véleményem szerint igen. Halmosira/Burmeister elé kellett volna valakit behozni, akár úgy is, hogy Kleisz lépjen egy poszttal beljebb. Akár egyet is érthetek azzal, hogy Gaál rosszul játszott, de ha már rúgott egy szép gólt, akkor nem cserélem le, mert akár találhat még egyet. Kulcsár jobb volt? Miért nem őt vitte le, ha már mindenáron cserélni akart?

    A szabadrúgás a második gól előtt jogos volt - nem. Mészöly=Mourinho - nem.

    Nem mondtam egy szóval sem, hogy Mészöly Mourinho lenne, de kihozta a mai Haladásból a maximumot. Nem véletlenül ünnepeltek a meccs végén együtt úgy a szurkolókkal, mintha 5:0-ra nyertek volna. Döntetlennél!! smiley)

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138