magyarfutball.hu

Vasas FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás* 15:30 * elhalasztva

   
Tölts fel saját képeket! »
tippjáték
tippek
 1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.17, 15:08
  Elhalasztották a Haladás elleni mérkőzésünket

  A Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege nem alkalmas a szombati bajnoki megrendezésére.

  A mai nap folyamán a Szusza Ferenc Stadion megfelelt a biztonságtechnikai ellenőrzésen, majd az MLSZ pályahitelesítésikeresen lezajlott, így minden jogi akadály elhárult az elől, hogy szombaton Újpesten rendezzék a Vasas-Haladás NB I-es bajnoki találkozót.

  A mérkőzést mégsem tartják meg, hiszen az utóbbi napokban a hét eleji előrejelzések ellenére nem javult az időjárás, így a játéktér a kispadok felé eső oldalvonal mentén továbbra is fagyos. Péntek délben a szakértők – többek között Vancsa Miklós ügyvezető és Michael Oenning vezetőedző jelenlétében - még egyszer megvizsgálták a gyepet, és ekkor hozták meg a végleges döntést, hogy a pálya alkalmatlansága miatt a mérkőzés elhalasztását kérik a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

  Az MLSZ Versenybizottsága a délután folyamán jóváhagyta a kérést, így a Vasas-Haladás bajnoki meccset későbbi időpontban rendezik. A már megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényessé válnak a találkozó új időpontjára, de igény esetén visszaváltásra is lehetőség nyílik.

  2017.02.17
  http://www.vasasfc.hu/hirek/elhalasztottak_a_haladas_elleni_merkozesunket-2370