magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Videoton FC 2 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 0 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.20, 19:07
    Szánalmas volt... formaidőzítés ismét nulla, pont mint Diósgyőrben. Nekem most már az akarati tényező is kérdéses volt. Néhány idegenlégiósunkról már lerí a"szarok bele, majd valahogy megverjük ez a nevenincs csapatot" érzés... Miért nem játszottunk úgy 1-1-nél is mint 1-2 után? Addig miért lötyögtünk?

    Minden kipattanó az ellené volt, második hullám nem volt, a védelmünk meg megye 1-es hibákra képes.

    Valami következmény már kellene erre az ipari méretű pontszórásra, mert kezdünk röhejesek lenni...


    1-2 után úgy beszorultak azt sem tudták hol a labda, megvoltak a helyzetek is, Tujvelnek volt vagy 3 bravúrja. Előtte mire vártunk? Vigyáztunk az x-re? Akkor sikerült.

    Ezt a meccset (is) simán be kellett volna húzni... alázattal, akarattal.


    Nem az eurók játszanak persze, ha így lenne az EB-n nem sok esélyünk lett volna...

    Viszont a mostani meccsen abban a -sajnos- két rövid periódusban (meccs eleje és vége), amikor hajlandóak voltunk pörögni, látszott a 3-szoros szorzó a két gárda között. Ezért rohadt dühítő ez a vereség.

    16 meccsből nyolcat nyertünk. Tipikus otthon nyerjünk, idegenben meg jó az iksz mentalitás. Közben meg válogatottak ülnek a padon vagy még ott sem.

    Hihetetlen nosztalgiám van még mindig a Carrillo-féle csapat után. Õket még akkor is ekézték páran, amikor tavasszal csúnya meccsen nyertek idegenben... Tudom nemzetközi meccsen biztosan kitömték volna őket...


    Kb. egy hónapja írtam ide néhány észrevételt a Vidi összeállításával és felállásával kapcsolatban. Közel lakom Mezőkövesdhez, így tegnap kimentem megnézni a meccset. Kíváncsi voltam arra is, élőben mennyire látom másként a Vidi játékát, mint a tv-n keresztül. Így, hogy átláttam az egész pályát és közelről tisztábban megnézhettem a párharcokat, egy kicsit jobban nézett ki az egész, mint a tv-ből, de lényegében nem változott a véleményem. Írtátok itt egy hónapja is, hogy nem úgy van az, hogy Feczesin, Scsepovics és Lazovics a 3 csatár, hanem egyik visszavonva játszik, stb, stb... Pedig tegnap még tisztábban láttam, mint a tv-ből, hogy bizony az egyik szélen Scsepovics, a másikon Feczesin játszott, Lazovics pedig szintén a támadó volnalban középen. Lehet mondani, hogy csak egy dolog a felállás, de hiába vártam megint, hogy ezek a támadók majd megnyitják a széleket a Berg által csapatban hagyott maradék két, szélsőjátékra alkalmas szélső hátvédnek (ráadásul a kettő közül inkább csak Nego alkalmas rá valójában), nem ez történt. Tegnap megint azt láttam, hogy legtöbbször Feczesint és Scsepovicsot akarják futtatni a szélen. Ami bizony nem erősségük. Mint ahogy a beadások sem. Bódi Ádámtól már láttam veszélyesen kapu elé csavart labdát, de előzőektől nem emlékszem ilyenre. Ahogy írtam fentebb, így élőben jobban nézett ki a dolog. Arra gondolok, hogy jól nézett ki a dinamikus letámadás. A Kövesd gyakorlatilag alig tudott kijönni a térfeléről az első félidőben. Viszont a végjáték az említettek miatt nem működött. A gólnál is csak úgy sikerült Scsepovicsnak a védője mögé kerülni, hogy az elcsúszott, ha jól láttam. Lehet indok az is a nagy darab csatárok dömpingjére, hogy illenek a Berg által erőltetett régi angolos erőfutballra. Tegnap azonban a közel 2 méteres Hudákkal szemben az összes fejpárbajt is elveszítették. Ráadásul a finoman szólva sem gyors Gohért sem tudták lefutni a szélén.

    Ha valaki nekem azt mondja fél éve, hogy a Vidi, Vasas, Fradi hármasból, a Vasas fogja a legstílusosabb, legszebb focit játszani, biztosan nem hiszem el. Pedig most ez van.


    Kicsit meglepett, hogy a Vidi tábor részéről semmilyen kritika nem hangzott el a sokadik meglepő ponthullajtás után sem. Az RBD végig megállás nélkül szurkolt és a végén is megtapsolták a csapatukat. Lehet azért, mert a hozzáállással tényleg nem volt gond. A csapatszerkezettel annál inkább.

    Egyébként ha már a hangosbemondó a meccsek elején figyelmezteti a szurkolókat, hogy nem szabad senkit szidni, egy viselkedési minimumot megkövetelhetnének az edzőktől is. A kispadok mögött ültem és amit Pintér megengedett magának a negyedik játékvezetővel szemben! Az előttem ülők kérdezték is egymástól, hogy hány forintos órabérért mennének el negyedik játékvezetőnek. Mindent nem értettem tisztán, de a közbeszédben előforduló sok ismert trágárságot a fejéhez vágta a bírónak, aki gyakorlatilag semmiről nem tehetett.


    A cseréit sem igazán értem. Pontosabban azt sem, miért nem cserél. Tegnap a 3-3 középpályás és csatár közül lehozta a legmozgékonyabbat Pátkait. Beküldte Géresit. Ez volt az egyetlen cseréje a meccsen. Azt hittem, hogy hátra hozza Pátkai helyére Lazovicsot osztogatni, Feczét, vagy Scsepovicsot beviszi középre és Géresit kiteszi valamelyik szélre. De nem! Géresit egy az egyben Pátkai posztjára tette a középpálya közepére. Az utolsó 5-6 percre szólt Feczesinnek, hogy menjen középre és Géresi kikerült a helyére a bal szélre. Akkor viszont már talán egy labdát kapott csak a kapkodás közepette, amiből elő is készített egy helyzetet.

    Ami Lazovicsot illeti, minden meccsen van 1-2 pazar indítása, de mellette tegnap is rengeteg labdát elszórt, vagy feleslegesen felpörgetett. Ezenkívül arrogáns, mint a Vasasban Saglik. Tegnap ha Vad II szőrös szívű a második törlesztése után ki is állíthatta volna. Talán mondanom sem kell az első sárgát is azért kapta. Amikor meg felívelik felé a labdát, fel sem ugrik. Igaz Hudák mellett Feczesinéknek sem volt esélyük, de ők legalább megpróbálták Scsepoviccsal.


    Ott a helyszínen a második kövesdi gólig nem éreztem egy percig sem, hogy lenne esélye győzni a Kövesdnek. Tulajdonképpen két figyelmetlenségből kaptátok a két gólt, de mondhatjuk két gyors helyzetfelismerésnek a Kövesd részéről. Az elsőnél valami szabálytalanságot reklamált a fél csapat, Molnár ezt kihasználva gyorsan középre csavarta a labdát és már késve reagálták le Kink mozgását. A másodiknál meg villámgyorsan elvégezték a szabadrúgást. Ugyanolyan gól volt, mint amilyent Djuricin lőtt a Vasasnak. Azonkívül 1-2 helyzetecskéje volt a Kövesdnek a 2. félidőben. Az első félidőben meg egy kapura játszott a Vidi. Nem a fölény kiharcolása hiányzott, hanem az elképzelés a támadójátékból. Leegyszerűsítve, maga a játék.

    Videoton - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177