magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2016
  2. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.22, 10:56
    Nem érdemeltünk volna ma győzelmet.

    Sajnos 1-0 után nagyon visszavettünk.

    Hiba volt ennyi helyen megbontani a csapatot, Fiola nagyon bizonytalan, rendszeres miatt nem tudtunk lesre állítani.

    Persze Lazovic eldönthette volna a meccset, de ha a másik oldalt Djuricin nem ilyen töketlen akkor bajban lehettünk volna. A nagy számok törvénye alapján azonban csak betalált.


    Böde esetében szerintem nem volt ludas Juhász, de az vitathatatlan, hogy többet enged meg magának. Pl a pofázásait nagyon nem szeretem, ezeknél jobbam elnézöbbek vele. Tudja mikor kell odatenni valakinek. Ami néha kell is, de pár eset már a sebessége miatt is van. Ellenfélként nekem sem volt mindig szimpatikus.

    Az elején jobban ment az adok kapok, Pátkai is csúnyán rácsúszott Gerára, de Cukic pályára lépésével ez változott.

    Neki pl nem is azért az esetért adtam volna lapot, amiért kapott, hanem amikor még elötte minkét lábát elvitte az emberének. Varga meglepően nem volt hentes. Pedig a lLokiban láttam tőle neccesebb meccseket. Szerencsére Simon nem játszott tőlünk. Nagy Dominik is törlesztett, így neki járt a lap. Õt elvitte a hév.

    A játék sebessége nagyobb volt, mint egy nb1-es meccsen, több volt a hiba, és emiatt könnyebb volt elkésni.

    A Lazovic Cukic esetnél, mert Cukiccal már volt előzmény, és ott Cukic rá is akart játszani. Ezért is rühhellem a szerbeket, mert alattomosabbak, meg színészkednek. Lazovic folyamatosan pofázik, és lökdösősik. Penge játékos, ha van kedve focizik is. Az az eset max sárgás lett volna, de inkább semmi.


    Böde azért nem csak úgy megsérült. A második ellene elkövetett fault egy bordára elhelyezett ütés volt. Mindkettőt Juhásztól kapta. Tv-ben többször mutatták is. Mi úgy láttuk tegnap a szabálytalanságok megítélése nagyon egyoldalú volt. Köszi.

    Videoton - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.22, 10:53 (szerk.: 2016.09.22, 11:20)
    Szerintem annyi helyzetből, amit Djuricin elrontott, Busai vagy Radó 2-3 gólt lőtt volna.

    De a legrosszabb az volt, amikor valószínűleg góltól mentette meg az ellenfelet, amikor Rju szép lövésébe beletette a fejét.
    Bár lehet hogy a kapus kivédte volna, de csak nagy bravúrral tehette volna meg.


    az jo volt, hogy az utolso 25 percre meg tudtunk magasabb fokozatba kapcsolni. Ez nagyjabol feleslegesse teszi azt a vitat, hogy sok-e az oreg jatekosunk. Ok mar nem a jovo, de meg boven a jelen. Csuka, Gera, Hajnal es Leandro is jol nyomtak. Az is jo, hogy Csernik is kap lehetoseget, remelem elni fog vele.


    Ahhoz képest, hogy Ramírez és Böde is kiesett, nem volt ez rossz, főleg a bekapott gól után, amikor is igazán belelkesítette az embert az elán, amivel nyomtunk. A 11-es előtt szerintem is fel lehetett volna szabadítani, meg hülyeség is volt Leandronak Géresi lába felé mozdulnia. Még sok mindenben kell javulnunk, és jó lenne, ha nem volna olyan sok sérülés, de most talán elindulunk felfelé.


    Aki azt mondja, hogy Doll nem jó taktikus az gondolja át a mai után. Sanszot nem hagyott Nils Holgerson összevásárolt videotonjának. Helyzetük is alig volt, kaptak egy ajándék tizit kifele szabadrúgás helyett. Kicsit korrektebb bíróval es egy pontosabb Djuricinnel nyertünk volna, de ne legyek telhetetlen. Marco gólja szép volt, remélem lesz belőle még sok. Ryu nagy fogásnak tünik. Szép volt Fiúk! Hajra Fradi!


    Hát srácok, azért ezt az Andót elzavarnám a tajgára pálmafát keresni. Hihetetlen gyenge és rossz szemléletű játékvezetés volt.
    A játékunk felét a spori ölte meg. Gyurika azt hittem azért van a pályán, hogy megakadályozza a gólunkat. A végén biztos valami megzavarta, hogy ilyen szépen berúgta.
    Böde ennyi helyzetből ötöt rúg, remélem felépül szombatig.
    Nagy nagyon jó volt ismét, ma Lovre is meglepően.
    Ez a Rju gyerek is nagyon jó lesz.
    Hétvégén maki verés!!!
    Hajrá Fradi!


    kb. a 65. perctől ráérzett a csapat a játékra, a labdával is szinte mindenki abszolút biztos volt, és önbizalommal játszottuk meg a labdákat. Ez sokszor az igazi Fradit idézte már.
    Szerintem a liláknak nagy zakót akasztunk.


    Mondjuk azért sajnálom azokat a Vidi-szurkolókat, akik azért nem tudtak kijutni a meccsre, mert "minden jegy" elfogyott...


    Nyilván nem ment ki minden bérletes, de a helye nem eladható. smiley


    Na de ennyi? Persze teljesen jogos, hiszen szerdai meccs, de azért ez így nekem túlságosan is foghíjas volt. Kár, hogy az ilyen rangadók nem hétvégére esnek sokszor, mert legyen bármilyen kicsi is a stadion, tömött lelátókat jobb nézni a tévében és jobb is előttük játszani.


    Micsoda teltház volt...
    - Andó egy barom.
    - Lazovics egy pöcs.
    - Egyenlő erők csatája.
    - De a Vidi jelenleg egy orrhosszal előttünk jár. (Az új igazolásaik sajnos elég jól muzsikálnak.)
    - A védelmünk remegő őzgida-lábakon áll.
    - A középpályánk az NB1 legöregebbje.
    - Ryu bíztató.
    - Djuricin talán elkapta a fonalat.
    - Bödéért aggódom.
    - Szombaton csontzene lesz.


    A tizi nem tortenik meg, ha Lazovic konyokoset lefujja. Innentol kezdve irrelevans. Es az nem egy velmenyes szitu volt szerintem. Kabe letaglozta Nalepat, aki ahelyett, hogy elterult volna, meg raprobalt volna jatszani, menni akart meg tovabb, nyilvan eselytelenul, olyan hatranyban volt mar.


    Mikor a két legjobbunkat, Dani és Rami nélkülözzük, mellette 2 játékosunk emiatt nem az eredeti posztján van, akkor szerintem ez nem olyan meglepő. Ettől függetlenül engem meg jó érzéssel töltött el, mert a szupervidi szart nem ért a mi 35 átlagéletkorú nyugdíjas játékosaink mellett sem. Ha meg nincs az Ondó, akkor megnyerjük, ebben biztos vagyok. Kidolgozott helyzete nem is volt a Vidinek, csak az az egy beadás amit a gyerek mellé fejelt. A többinél ami volt, csetlés-botlás meg kavarodás azt ennyi.


    Szerintem, ha jól nem is játszottunk, de annyira nem volt gáz, főleg ahhoz képest, hogy eléggé felforgatott csapat volt és ehhez jött még Böde korai sérülése is. Szerintem ha nincs a tizi, akkor 0-0 lett volna, egyik csapat sem vállalt fel kockázatot, persze utána már nekünk kellett. A visszajátszások alapján a tizi jogos volt, mondjuk szerintem elég nagy hiba volt megint a védelem részéről a tizenegyest megelőző szituáció, mert a vidi 3 a 2 ellen hozta a labdát, Nalepa szorongatott helyzetben volt (szerintem valahogy ki kellett volna rúgnia..) aztán a lövés után sem értünk oda, a középpályások, vajon merre jártak? De álljuk hozzá pozitívan, legalább 0-1 után tudtuk váltani és addig nyomni, meg lett az eredménye. Persze, hogy Djuricin lőtte az egyenlítő gólt, aki előtte mindent kihagyott.. Egyébként nem annyira homály ő, csak rohadt sok helyzet kell neki a gólhoz. Viszont, dícséretére legyen mondta, amit a gól előtt elvállalt az nem sokan csinálták volna úgy ahogy ő, pláne nem az előzmények ismeretében.


    Érdemes újra megnézni mi is történt ma este. Véletlenül így nem lehet meccset vezetni. Bödét tervezetten vette ki Juhász a játékból 5 perc alatt. Megkockáztatom szándékosan akart sérülést okozni volt válogatottbeli társának. Nem önszántából, ez volt a taktika ,végrehajtotta.

    Utána folytatta az ámokfutását a játékvezető hathatós támogatásával. Sárgát se kapott ma.

    Mi ötöt. Volt olyan, hogy Nalepát a nyakánál fogva rántották le, de Lovrencsics kapott lapot. Nagyot fejberúgta majd fenyegette.

    A tizenegyes előtt kétszer basztak oda, a másodiknál könyökkel. Andó leszarta, befújta a Vidinek.

    Most teljesen igaza volt Dollnak, hogy kiakadt.

    A játékról meg annyit, hogy vállalható x lett, de a fenti körülmények befolyásolták a végeredményt.


    Tavaly nem volt hullámvölgyünk. Ha hozzáadnánk a Vasas és Kövesd elleni két gyakorlatilag megnyert meccs 5 pontját akkor lenne egy kényelmes 6 pont előnyünk egy kör után.

    Plusz Doll szisztémát próbál váltani, az sem megy gyorsan. Tavaly talán ha kényszerből toltunk két ékes játékot akkor is csak bizonyos meccsek rövid időszakaiban. Meglátjuk, mindenki be volt szarva a Videoton erősítéseitől, de tegnap a szenátorok (Cukic, Gera, Hajnal) simán dominálni tudtak, és a komplett Videoton erőnléti problémákkal küzdött a meccs vége felé.

    Más: Lovre lehet jobb hátvéd lesz? Egyértelműen a legjobb meccse volt eddig nálunk. Dilaver pedig bal bunkóban a szezon legjobb meccsét hozta, úgy hogy Nego futkározott vele szemben.

    http://ulloi129.hu/2016/09/21/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-5/
    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
     
  3. avatar: NNS
    2016.09.21, 21:16
    3.112 a helyszínen bemondott hivatalos nézőszám.
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.19, 20:10
    Minden - hazai szektorokba szóló - jegy elkelt a Fradi elleni rangadóra

    Kérjük szurkolóinkat, hogy bérlet vagy jegy nélkül ne induljanak el a mérkőzésre!

    Várhatóan telt ház lesz a szerdán 20 órakor kezdődő Videoton FC -Ferencvárosi TC összecsapáson a Pancho Arénában, mivel minden - hazai szektorokba szóló - jegy elkelt a találkozóra. Kérjük szurkolóinkat, amennyiben nem rendelkeznek bérlettel vagy jeggyel, ne induljanak el a mérkőzésre, a helyszínen már nem tudnak jegyet vásárolni!
    Felhívjuk továbbá kedves szurkolóink figyelmét, hogy a Pancho Aréna semleges szektorába, vagyis a 4J szektorba csak csapatszimpátia-jelzés nélkül léphetnek be!

    http://www.vidi.hu/2016/09/19/minden-hazai-szektorokba-szolo-jegy-elkelt-a-fradi-elleni-rangadora.html