magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 3 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2016
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2016
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2016
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.18, 12:56
    Dilaver jobbal sem, nem hogy ballal...... Csak hogy idézzek egy klasszikust. Megjegyzem, a mai meccs után nem a gólja miatt, hanem több támadás indítása miatt is el lehetne már felejteni vele kapcsolatban ezt az "előrejátékban szar"-dumát.
    Djurci most is tetszett, a két fejes közül az egyik igazán bemehetett volna. Mind a kettőnél Lovre volt a feladó, aki ugyan még mindig nem a legjobbját nyújtja, de hogy bármin is duzzogna az itteni elmondások szerint, az most sem látszott a hozzáállásán.

    Tőzsérnek volt 1-2 szép labdája, de azért csak sikerült lehoznia hófehér, alig átizadt szerelésben, végig tökéletes frizurával a meccset. smiley


    Vajon Rami inkább a Videoton ellen akart hiányozni, mint a dózsa ellen, vagy csak simán gondok vannak az idegeivel? Mert a játékával minden rendben, az tuti.


    Pozitívum: Hajnal visszatért. Kellett mint a falat kenyér az éhezőnek. Pontrúgásaink, szögleteink újra veszélyt jelentenek. Ő az egyetlen játékos a keretben aki nagy százalékban oda rúgja a labdát ahová akarja. Böde újra gólokkal hálálta meg a bizalmat talán picit más volt a taktika is, ez is kedvezett neki. Nagy Domi újra rendkívül energikusan robotolt, Dilaver szép gólt szerzett. Főként a második félidőben jó tempóban focizott a társaság.
    Negatívum: A védelem borzasztó. Ismét egy amatőr gólt kaptunk, nagyon kellene megfelelő igazolás (de ez csak álom). A védekező középpályás poszt továbbra is lyukas poszt, Gera mellé nagyon kellene egy sokat robotoló fiatal játékos. Gyuri téma....elismerem, hogy akar, küzd, hajt, de ezzel együtt rengeteg technikai hibát vét, sorozatban kihagyja a ziccereket, én úgy érzem ,hogy kifárad a harcban, amikor pedig helyzetbe kerül elfogy az erő és a koncentráció. Játékunk továbbra is hullámzó, a Vidi ellen idegenben nem mi vagyunk az esélyesek.
    A szurkolás néhány percig nagyon jó volt (gondolom az oldallal együtt), a pletykák szerint a hal(l)hatatlan társaság feloszlott, folyamatosan csökkenő nézőszám, nagyrészt hangulattalan meccsek.
    Így állunk, a bajnoki címben bízom, de nehezebb lesz mint azt gondoltuk volna. Hajrá Fradi!


    Szép volt fiúk!
    Lehet hogy végre gyakoroltuk a szögleteket is?
    Hüsing és Trinks nélkül sokkal jobbak vagyunk.
    Djuricint sajnálom, ügyes és lelkes, de mintha be lenne oltva gól ellen.
    Addig amíg olyan játékosok padoznak mint Radó és Varga, nem látom értelmét a játékának.
    Lovrencsics végre kezd belejönni. Ha igazán formába jön nagy erősítés lesz.

    Azért ne felejtsük, hogy egy meggyengült Loki ellen játszottunk. Az igazi erőfelmérő a Vidi ellen lesz!


    Én csak a2. félidőt láttam, de Lovre kifejezetten tetszett. Szétrobban a dinamikától, agilis, visszatámad, jól húzza meg a szélen, a beadásai is egész jól voltak (ill. nem rosszabbak, mint mondjuk Varga vagy Lamah esetében).


    A csapat egységgel szerintem nincs baj. Örömmel láthattuk pl. hogy Djuricin milyen boldogan ugrott Dani nyakába a gólja után, meg a kis Ramit hogy megvédte már Böde a nagy Loki kapus hisztizésekor...
    Szerintem ez a két csatáros játék kezd bejönni. Ha Djuricin is megtalálja a góllövő cipőjét, akkor én már nem "féltem" a csapatot, de egy belső védő még azért nagyon kellene...smiley


    Mondjuk a Loki kapus felháborodása teljesen jogos volt. Az ilyen féregségeket levethetné Rami, mert amíg nem, addig komoly csapatot nem fog érdekelni.

    Ezzel együtt persze jó, hogy Dani ment és megvédte. Kell az ERŐ.


    Pontes ott folytatja ahol Kondás abbahagyta. Doll hányszor fakadt ki a bírói ellenítéletek miatt? Max azt kifogásolta, hogy nem engedik ütközni a játékosokat. Tegnap szerintem egész jól fújt a bíró ahhoz képest amit hazai pályákon megszoktunk


    Nagyon pozitív, hogy Doll megtalálta azt a felállást amiben eredményesek tudunk lenni. A fiúk is mentek becsülettel.
    Végre Böde is a helyére került. Djuricin be van oltva gól ellen, pedig nagyon jól kerül helyzetbe.
    A védelmünk nem az igazi, ezen dolgozni kell.
    Nagy D. egyre jobb kár hogy megy a télen.
    Kíváncsi leszek a Vidi ellen mire leszünk képesek.


    Eza Leonel Kondás-tanítvány, vagy mi a tököm? Jól játszottak?! Momentumuk nem nagyon volt a meccsen. Ami lehetőségük volt, azt a védelmünk hozta nekik össze. A bíró ítéletet sújtották őket?! Bubka páros lábbal beleszállt hátulról Dominikbe, de még sárgát se kapott az a fasz, pedig normális helyeken ezért azonnali piros járna. Utána is még legalább 4-5 sárgát elfelejtett kiosztani szabóka...


    Lehetett látni a harmadik gólnál,hogy többekben felszabadult valami. Gyuri Dani nyakában,Lovre is letette a fapofát.


    Nagyon jókor jött ez a győzelem, emiatt nagyon értékes is! Szép volt, fiúk! Pár gondolat:
    - Egyre jobban sajnálom, hogy Dominik elmegy, benne van most talán leginkább a finesz a csapatból.
    - Remélem Dani most abban a szériájában van, hogy minden meccsen üt pár gólt, kelleni fog a Vidi és a Dózsa ellen is. A többi kutyaütő ellen majd beverik a csapattársak.
    - Dila lába ritkán sül el, de akkor nagyon. smiley
    - Rami kár, hogy pont a tévések ellen nem lesz ott.
    - Lovre még mindig nem játszik jól, de legalább megy, mint az ökör. Pár jó lasztija azért volt.
    - Én bírom Djuricint, sokan osztják a lelátóról is, pedig hajt, mint az állat, nagyon jól mozog üresbe és igencsak agilis. Ha kijön majd neki a lépés, szerintem gyilkos lesz. Támogatni kellene a lelátóról is!
    - A védelmünk hát, eh. smiley
    - A szurkolás gyengécske volt, egyre kevesebben vannak a kapu mögött, ahogy nézem. Nyilván ha jönnek majd az eredmények, akkor kezdenek kijárni, na de ha valakinek, akkor a kapu mögöttieknek mindig illenék ott lenni. Az indokolatlan kurvagyengézést pedig abba kéne hagyni.
    - A debreceni ultrák most járnak vagy nem? vagy ők maguk se tudják eldönteni mit akarnak? Kb 20 ember dalolászott ott, azért ennél jóval többen voltak még akár pár éve is. Vicces volt, hogy tolták a "Nem kell a szkenner" című slágert. smiley

    http://ulloi129.hu/2016/09/17/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol/