magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC "II" - Jászberényi SE 2 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.29, 17:08
    kinn voltam nb3-onsmiley Azt kell mondjam jokis meccs volt. Az első 5 percben aludtunk, volt 1 v 2 ziccere a jaszberenynek. onnantol inkabb egykapuztunk, aminek vegulis 1 begyotort gol lett az eredmenye. masodik felido elso negyedorajaban a jaszbereny bebombazott egy szabadrugast igy 1-1 lett. elotte is meg utana is nagyon nyomtunk, szerencsere a vege elott egy szoglet utan wolfe fejeset meg bravurral vedte a kapus, de a lecsorgot a cserekent beallt 20-as jatekosunk bekotorta. nyertunk. tetszett a csapat, sok hiba volt persze, a palya is szar volt, nem is beszelve arrol h egy fel oran at ömlött a hó. akit kiemelnék az Sváb Dani, rengeteget dolgozott, igen jol huzta meg a balszelt, es Stockleyval ellentetben nem kell visszavenni a jobb labara, hanem be is tudja adni ballal, raadasul jol... A masik oldalon Vattai volt, aki ahhoz kepest h utolso 1-2 meccsen mikor lattam leirtam, most igencsak jo volt szinten. Alcantara elvolt hatul, Wolfe csinalt pár hulyeseget, meg pár parádés megoldast, szoval wolfos volt, meghat a gyoztes golunkhoz kellett.
    Kozeppalyan nekem nagyon tetszett Nyilasi, apritottak rendesen, de van esze a jatekhoz. Vass se volt rossz, de őt lattam már ennel sokkal jobbn jatszani. Schembrin latszik h jo jatekos, de igencsak akadozott az osszjatek a tobbiekkel, latszott h nem ismerik, es o se a tobbieket, de mindesetre hajtott becsulettel vegig. Yang, hát bekotort egy golt, megtudott tartani par labdat es megjatszani, nem volt nevetesgesen rossz, de azert ennel tobb kellene. Kicsit kisasszonyos focit jatszik, beszari. Végére hagytam a 14-es jatekosunkat, aki elvileg ha a az ulloi129 kezdoje igaz, akkor Szabo R., bár egy nezo szerint vmi Zoli smiley mindegy. Na szoval a 14-es igen sokat volt jatekban, igen technikas ugyes gyerek, sok hibaval jatszott, mint mindenki mondjuk, de sok szep megoldasa volt, es remekul rugja a szogleteket, szoval igencsak jo benyomast tett ram. Aztan még negativkent meg kellene emliteni a 9-est, aki valoszinuleg Papp volt, rengeteg elugyetlenkedett helyzet, bosszanoto volt nagyon, sokkal elobb le kellett volna cserelni (vegul a cseréje lotte a gyoztes golt)

    Ami még emlitesre melto a spori egyik itelete, a 14-es fiunk szopatott be ket vedot tort a kapura, vmelyik jaszberenyi egyszeruen hatulrol racsuszott eletveszelyesen, rossz volt nezni, a spori meg mutatja h LABDA, mehet tovabb. 5 percig kurvaanyázta mindenki, én nem is hittem el h ilyen van. Ha Drago konyoke veszélyes és piros lap, akkor ez a megmozdulás 10 piros lap és 3 év eltiltás! Le se fujta!

    Na de egyebkent az eredmenynel azert nagyobb kulonbseg volt a javunkra, vegig hajtottak a fiuk nem volt sok uresjatek, nekem tetszett amit lattam, igy tovabb.


    Beszeltem Nyilasi Tibivel, orult a gyozelemnek,s az utolso negyedora mar neki is tetszett !
    S a lenyeg, beszol a SPORT TV-be, hogy az osszefoglalonkbol ki ne hagyjak a szerinte is teljesen szabalyos fejesgolt ! Szoval rajta nem mulik !


    Gárdos András???
    Ki az?


    Ahogy elnézem az U18-as meccseket, minden másodikon ott is betalált, és vagy kétszer duplázott is.
    Szóval mindent bele!!!


    Jang egy kuriózum.
    Ferencvárosi szerelésben, egy colos kínai.
    Ráadásul lövi a gólokat.
    Ki lehet őt nevetni, de olyan szorgalma van, amiért kulturált helyen elsősorban tisztelet jár.
    Nagyon sok munka van a góljai mögött. Mikor idejött, még én is nevettem rajta, ma már nem teszem.
    Az első osztályhoz természetesen még kevés, de ki tudja?
    Azt sem tudtam volna elképzelni, hogy a harmadosztályban ontani fogja a gólokat…


    Komora benne volt az egyenlítő gólban, Wolfe pedig fogalmatlan volt. Ha alapozás helyett verni akarja a brét inkább, tegye máshol.


    hú ez a dósa nagy sinter tényleg
    sajnos ismerem közelebbről
    sokszor látom a pofáját amikor a határon túli kis fogadóirodában nyomja a tippmixet….
    nem sok köze van a játékvezetéshez


    A 2. félidőben, ahogy Wolfe és Schembri is javult, belelendültek a többiek is.
    Yang elfáradt.
    Roland felvágása után alaposan berekedtem – aligha egyedül :.-))
    Ezután azért bíró spori is egy kicsit viasszább fogott.
    Hiába, aprópénzért senki nem szívesen hallgatja, amit neki kellett – jogosan – hallgatnia smiley)
    Hajrá Fradi!


    elkepeszto volt a biro h le se fujta azt mikor hatulrol racsusztak a szelsonkre. majdnem en mentem be megverni, pedig igen nyugis vok smiley


    A hóvihar sem segített abban, hogy jó játékkal rukkolhassanak elő a srácok. De a legfőbb ok így is magukban keresendő: a második félidő közepéig kerestük a játékunkat, az első egy órában igazán csak Vass Máté agilis játéka volt kiemelhető. Nemcsak támadóink nem érezték egymást, hanem a tapasztalt Wolfe-Alcantara belsővédő pár sem találta az összhangot, így a Jász SE szórványos kontrái időről-időre kisebb galibát is okoztak. Hiába volt nálunk a labda a játékidő 80%-ában, Men Yang egy kavarodást követő találata (másfél méterről passzírozta be a lasztit a kapuba) mellett csak egy-két félhelyzetig jutottunk a vendégek, 25-ről, szabadrúgásból szerzett egyenlítő találatáig. Egy-egynél azonban megváltozott a játékunk, s az addig finoman szólva is halvány André Schembri is kezdte megtalálni a ritmust és az U19-ből érkezett fiatal Gárdos András találatával megszereztük a győzelmet. Gárdos egy szöglet után a hosszún egyedül ólálkodva pofozta be a labdát Wolfe fejese után.

    Eddigra azonban igencsak felhevült a hangulat az amúgy fagyos nézőtéren Dósa Árpád játékvezető áldásos tevékenységének hála. A negyven éves spori a mezőnyben is hibát hibára halmozott, hol az előnyszabály fogott ki rajta, hol a sárgák disztribúciós szabályaival akadt gondja, ezeken azonban csak derült inkább a közönség, azonban amikor 1-1-nél előbb Alcantarat rántották le, majd a tehetséges balszélsőt, Szabó Rolandot vágták fel hátulról az ellenfeleink, megszólalt a baráti kórus. Szabó Zsolt büszke lehet – ez utóbbi két borzasztó ítélet ugyanis nem képességbeli gondok, vagy helyezkedési hibák miatt csúszott be.

    https://ulloi129.wordpress.com/2010/03/07/nbiii-nyogvenyelos-gyozelem-egy-szabo-epigonnal/#more-29070
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.29, 17:03
    14:30-kor kezdődő a találkozón 1-0ás félidő után 2-1-re nyertünk
    Havazásban kezdtünk, Komora előtt Wolfe, Schembri, Jang és Alcantara is játszik.

    A 15. percben egy szöglet utáni kavarodásból Men Jang 2 méterről betalált!

    1-0

    A hóviharban lassan a vonalakat sem lehet látni.

    Közeleg a szünet, lassan a havazás is eláll. Sajnos más említésre méltó esemény nem történt.

    Az 1. félidő röviden: Fradi mezőnyfölény helyzetek nélkül.

    A csapatok az eredményjelző alatt töltik a szünetet.

    A játék képe alapján visszavághatunk a tavaly nyári 3-1-es vereségért a tabella 11. helyén álló Jászberénynek.

    Kezdődik a 2. félidő.

    A 10. percben Komora egy távoli szabadrúgást csúnyán elnézett. Ez volt a vendégek második kapura lövése.

    1-1
    22. percben egy igazán (talán az első) formás támadást vezettünk a baloldalon. Sváb, Papp, Schembri volt a labda útja, melyből a beadást Men Jang fejelte kapura, de a jászberényi kapus szögletre mentett.e

    Vezetünk! Egy szöglet után a kapu előtt keresztbe fejelt labdát lőttünk a hálóba.

    2-1!

    A győztes gólt a csereként pályára lépő Gárdos András szerezte!

    VÉGE!

    https://ulloi129.wordpress.com/2010/03/07/l-a-jszberny-elleni-nbiii-as-meccsrl/#more-29037