magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Partizani Tiranë 1 : 1* 19:30 * 11-esekkel 1-3

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.5 (6 szavazat)

játékvezető: 2.33 (6 szavazat)

hangulat: 1.17 (6 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)
  2. 2 : 0 (1)
  3. 2 : 1 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Tohver Kristo (Észtország)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 8.752

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: jabka
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.01.06, 17:19
    Itt volt ez a bajnokcsapat, csoportkörről álmodozó Pál, aztán eladtuk a legfontosabb játékosunkat, megint kukáztunk, ráadásul ezekről eleve lehetett tudni hogy fosok lesznek, mert a bundás 2-t sem üti meg. És az egész bohóckodás, ahogy széttrollkodták az albánok a párharcot, a hisztiző Mr. Költségvetés Pál a sorsoláskor, ahol soha nem látott mázlink volt... és kiment egy röhejesen futballozó csapat, egy szégyenletes öngóllal tetézve mindent. És igen, jobb lett volna ha bebassza az albán kapus a vinklibe, mert legalább látszott volna, hogy komolyan veszi. Így meg odaállt, és szarrá alázta Dibuszt, még nem is láttam olyat, hogy egy kapus elvetődik majd felpattan és visszaugrik, hátha kifoghatja, de nem. Teljesen nyilvánvaló taktikájuk volt, amit minden hülye láthatott, hogy ki tudnak bulizni egy gólt, ölni fogják a focit 120 percig és ez az első panyenkázás is egy jól kitalált alázás volt, amivel el is döntötték azt. Túljártak Doll papa eszén, szájba szarták Pált és a Transfermarktot, mint a legkisebb szegénylegény a népmesében, nekem meg úgy égett a pofám, ahogy rég nem. Pedig aztán én híresen nem vagyok nemzetközi kupa párti, de most egy kicsit elhitették velem, hogy a 20 pontos előny, a szarrá vert nb1 és a hihetetlen mázlis sorsolás után valami európai dolgot fogunk látni, lesz biztosan két rendes körünk, többféle eséllyel a BL vagy az EL körre és jó tíz év óta először érdekelt volna ez a nemzetközi foci.

    Azt hiszem joggal tokosodott be és amikor a fő balfaszokat utána is látjuk, majd a saját földije sem rakja be a kispadra se, akkor beigazolódni látszik az, ami minden normális embernek akkor lejött, mikor a fogpasztareklámba való ostoba belevigyorgott a kamerába kézfogással együtt az igazoláskor.


    A félhülye Knézy felháborodott, hogy "kapus a kapusnak, ilyet még nem láttam, hát milyen pimaszság" és ettől a 6-700 tétmeccses Gera (közte egy EL-döntő és a teljes menetelés...) úgy demoralizálódott, hogy egyből szarul rúgta. Ja, persze.
    Aztán a szintén nem kevés rutinnal rendelkező Sesták is elbaszta, de úgy, hogy előtte az albán is mellérúgta.

    A játékosaink már a legelső büntető előtt összeszarták magukat. Mert mindegyik lefutott ügynek gondolta az egészet, már az első meccs előtt. És ahogy ment előre az idő, egyre fogyott az arc.

    Én úgy gondolom, hogy az albán kapus - pláne a csapat - az égvilágon semmit sem tervezett előre, azt adták, amit tudtak, amit lehetett tőlük várni. És sikerült nekik, mert a mi kis elkényelmesedett csapatunk odakint úgy ment ki a pályára, hogy ezeket simán ütni fogjuk.


    Az megvan még nektek (a sok faszság mellett én már majdnem elfelejtettem), hogy Pali végig azt kommunikálta nem lesz meccs? Na ez egy nem urambátyám vezetőség esetén már önmagában kirúgást érdemelt volna.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.21, 10:28 (szerk.: 2016.07.21, 12:04)
    Tavaly a bosnyák csapat ellen is borzalmas volt kiesni főleg azzal a játékkal, de Én is úgy voltam magamban a dologgal, hogy kell még idő, kell még türelem és vissza fogja adni az élet és a srácok tanulnak ezekből a kudarcokból. Ez a véleményem tegnap este fél11-ig tartott.
    Bérletes vagyok, szkenneltem bár nagyon nem értek ezzel az egésszel egyet, de nem vagyok csoport tag és ebben a témában inkább középen állok, mint hogy bármelyik gőgös és szemellenzős nézet mellé álljak teljes mellszélességgel. Tegnap életemben először mondtam ki azt, hogy most elég, nem jövök ki és igazából már ez az egész nem érdekel. Nem csak a vereség miatt, hanem amiatt a lélektelen, beszari, teszetosza semmi miatt, amit láttam. Mindezt megfűszerezve egy nagy adag lelátói közönnyel és könyvtári hangulattal, köszönöm Én ebből nem kérek. Nem fogok Kubatovozni meg Oroszozni, Dollozni meg biztosan nem, de az biztos, hogy ez a teljesítmény és munka gyönyörű lenyomata az elmúlt két év civakodásának meg huzavonájának és amasszív politikai szarszagnak ami körüllengi az egész témát! Nem a tábor hiánya miatt estünk ki ez biztos, de az is biztos, hogy ez jelenleg nem a Ferencváros, ez jelenleg egy középszar marketing gép lélek és szív nélkül. Nekem 2évig tartott a türelmem és 2 évig vártam arra, hogy kb 4 embernek megjöjjön az esze, a bérletem árát pedig remélem legalább a kis srácok fociedzésére költik, mivel nem 2Ft így azért kijön belőle pár dolog.
    Még egy gondolat: Helyettem menjenek azok az arcok akik zöld fehér arcfestéssel a hosszabbítás előtt szelfizgetnek egymással...nekem ez már nem fér bele, az Én Ferencvárosom nem ez!


    Nem értem Vargát és Sesztákot miért erőltetik és Radó miért csak kis pados .Na az új közép hátvéd jól bemutatkozott egy 11-es és egy ön gól!!!


    A vicc az egészben,hogy Hüsing az öngólján kívül nem nagyon vesztett párharcot,sem az nb1ben sem a blben.
    Kár lenne az ő nyakába varni a kiesést.
    Itt az elveken van hangsúly,csoportkört akarunk játszani de a német 3ból hozunk középhátvédet.
    Egy Mateos-Pavlovic párossal meglett volna az EL csoportkör.Ebben biztos vagyok.


    Ez az egész olyan mint egy rossz álom. Tegnap úgy ültem le megnézni a meccset (szerintem mindenki más is), hogy rúgunk 2-3 gólt és ha nehezen is, de hozzuk a meccset. Erre, amit láttam, azt még most sem akarom elhinni.
    Szív nélkül, céltalanul rohangáló (már aki rohangált) játékosok a pályán. Ebből a keretből nem sok olyan játékos van, aki tényleg megérdemli azt, hogy a Fradi mezt viselje.
    akik nem tudnak küzdeni a csapatért, azokat mi a fenének tartjuk meg? Mehetnek ahová akarnak és hozzunk olyan játékosokat, akik mindent megtesznek a csapatért.
    Vicc, hogy egy ilyen albán csapat kiejtett minket... A 11-es párbajnál, miután az albán kapus berúgta egyszerűen érződött rajtuk, hogy ők erre készültek, és magabiztosak volta. Mi pedig addigra végleg szétestünk...


    Ki lehet kapni, de nem így. Azért sokkal többet tudnak jópáran, nem tudom mi történt. A hátra és oldalra játszásunk is teljesen bizonytalannak tünt. Fejben és lbbal is gyorsabbak voltak a partizánok. Hüsing nulla...Djurinic dupla nulla, nem is értem miért egy Bödéhez hasonló stílusú játékost hoztak ennyi pénzért. Böde, Seszták, Djurinic, Lovrencsics talán egy épkézláb támadást tudott intézni.


    Koszonjuk elnok ur!! "Európai kupakieséseink időpontjai a kubatovi érában.

    Aalesund július 21.
    Rijeka július 24.
    Zeljeznicar július 23.
    Partizani július 20."


    Nehéz ezt feldolgozni, íme az én megoldásom:
    A kiesés nem Doll hibája elsősorban. Gondoljuk végig: komolyan Radó jobb lett volna? Vagy mondjuk Gera helyett Gyömbi? Lovre, Rami szerintem hozták a szintet, Gera elfogyott, a többiek meg kábé ennyit tudnak.
    A gond az, hogy ez a keret nem erősödött tavaly óta, az pedig a zselé szint. Az erősítés viszont vezetői kérdés, elsősorban a Zrt vezérének a felelőssége.
    Kubatov hibája itt az, hogy úgy épít állami csapatot, hogy nem tud mögé elég (hangsúlyozom hogy "elég" és nem "sok"smiley pénzt pumpálni. Az európai klubszínpadon ennyiből nem lehet fellépni. Mákkal meg csodával persze igen, de arra ne építsünk már.
    Az történt, hogy sokadjára megbukott egy klubmodell nemzetközi szinten. (Nem tudok egyébként nem párhuzamot látni a női kézivel. )
    Doll és Kubatov távozása, amit most a nagy hevületben sokan követelnek, semmit nem oldana meg, inkább csak a bizonytalanságot növelné. Európai értelemben vett Ferencvárost gombokból, youtube-ról soha nem fogunk építeni. Remélem megtanultuk a leckét.


    Nem a pénz az ok, albánoknak mennyi van? Töredékéből tudnak gyorsabb, erősebb játékosokat venni. Csak érteni kéne hozzá. Mitől is voltunk erősebbek? Papíron max., élőben minden test-test párharcot elbuktunk szinte, Bödét labdával megkerülték, max. Ramírez tudott megfutni valakit, meg Lovre, de azért ott is akadt pár "vicces" jelenet.


    Elnézést, de én úgy tudom, hogy a költségvetésünk így is sokszorosa, mint a Zseljeznicaré, vagy épp' a Partizanié. Az, hogy ilyen szintű csapatok ellen is rendszeresen leégünk, biztos nem pénzkérdés. Sokkal inkább azé, hogy a rendelkezésre álló -nevezett csapatoknál lényegesen nagyobb- költségvetéssel minősíthetetlenül gazdálkodunk. Az igazolásaink, a játékospolitikánk egyszerűen nevetséges. Nálunk a matuzsálemek (Gera, Leandro, Sesták, Hajnal) még mindig a megváltók, pótlásukra még a törekvés is csak nyomokba fedezhető fel. És akkor Nagy Ádám eladásának körülményeiről még nem is beszéltem. Már novemberben nyilvánvaló volt, hogy nyáron a BL selejtezőben kell helytállnunk úgy, hogy a válogatottjaink az EB miatt nem tudnak a kerettel készülni, még is olyan volt, mintha ez júniusban derült volna ki. Szánalmasan amatőr az egész...


    Az albán kapus elképesztő tökös volt, hihetetlen bátorság volt egy panenkát dobni, első büntető, kapus, és bevállal egy ilyet.
    Már ott eldőlt sztem.
    Ez a Tirana tutira top 5 lenne a mennyeiben, egy dobogóra esélyes haladást félgőzel lenyomtunk, itt meg végig szenvedtünk.
    Rossz ebbe még belegondolni is, ez az albán második volt....

    A későbbieket át kell gondolni, drága légiósok mondtak csődöt, a mennyeibe nem biztos hogy meg kell tartani őket.
    Áhhh, elbaszott egy kiesés ez is.

    Ennyit a focilázról amit az EB alatt és után éreztünk.


    Ami talán a legfàjóbb érzès hogy ez a merènylet a Ferencvàros Ellen korrigàlhatatlan. Remèlem mint minden csapatnàl ilyenkor fejek fognak a porba hullani. Profit focista es nem hajlando odaàllni berugni a tizit ehelyett egymàsra hàrítottàk a büntetörugast. De gondolom fizetèskor sorban àllnak a milliokért.. Szégyen gyalàzat!!!!


    Baj van. A Tavalyi emlékek törtek fel. Kudarc, dráma. Nincsenek szavak. De hogy Gera, Ramirez, akik alapvetően meccsről meccsre megbízhatóan teljesítenek ennyire elfáradtak fejben is, és egy tizi erejéig nem tudták összekaparni magukat, ez nekem nagyobb csalódás, mint a kiesés....


    Nem szabadott volna rúgniuk...Rami pl görcs után,Zolinak már az első tizijét is érezte a kapus...ráadásul rohadt fáradt volt.


    Húsz perce nézem az ismétlést az M4-en. 2. félidő 25. perc. Eddig 6 gólhelyzetünk volt. (Kint nem éreztem, hogy ennyire felbillen a pálya.)
    Kevésen múlt a dicsőség ...


    Játszi könnyedséggel kimagyarázzák, hogy Lovrencsics miért jobb mint Lamah, hogy Hüsing alapember volt egy olyan csapatban, ahol Pavlo padozott, hogy Csukics és Gyömbér miért érdemel új szerződést, hogy Trinks megoldja a középpályás gondjainkat....

    Ez a mostani Fradi egy hatalmas kamu. Utánpótlás képzés nincs, a nagy csínadrattával beharangozott partnerkapcsolatok csak papíron léteznek, a játékosmegfigyelő hálózat haszontalan és értelmetlen... A színes máz alatt rothad az egész.

    Ennyiért, egy stadionért, meg pár kifutott magyar eredményért nem érte meg a sok változás. Ennyiért nem éri meg kurvának állni, a politika kiszolgálójának lenni. Ha a klubvezetés csak ennyit akar kihozni a csapatból, akkor azt mondom, takarodjank a picsába.

    Ha a Fradi egy nő (mert sokunknak ugyanolyan szerelem, sőt...) akkor inkább hasonlítson egy szegényebb, tisztességes lányhoz, mint egy kikent-kifent, lélektelen ribanchoz. Sokkal jobban tudnék lelkesedni érte.


    ....aztán ki tudja ? Lehet igaz a mendemonda !? ...majd kiderül ,hogy igaz volt-e a híresztelés miszerint megfenyegettek pár játékost az albán maffiózók !? - én is csak hallottam !


    nekem most nem az teszi ezt igazán fájdalmassá, hogy egy olyan csapattal szemben estünk ki akik semmit sem mutattak, tán a kaput sem, találták el és nem is az, hogy mi egy rendes támadást tudtunk csak vezetni, ami csoda volt egy ilyen ötlettelen, lélekben és fejben üres csapattól, hanem az, hogy a meccs után egy néma tömeg baktatott haza, sehol sem volt egy kurv@ anyád, egy árva kukát sem borított fel senki, pont olyan üresen, lélektelenül mentünk haza, mint ahogy a csapat játszott


    Egész éjjel nem aludtam, volt időm gondolkozni, hogy mi a probléma és miért ütközünk a tegnapihoz hasonló keserves vereségekbe. Arra jutottam, hogy a JÁTÉKOSPOLITIKÁNK a gond, ezért pedig a felelős nem más, mint THOMAS DOLL! Évek óta nyugati bajnokságokból (bundás 2, Ausztria) hozunk megmérettetett és könnyűnek találtatott (vagy gyenge képességű, vagy mentálisan-hozzáállásban nem megfelelő) játékosokat, illetve pályafutásuk csúcsán túl lévő sztárocskákat. És még mindig Van Der Vart-okat keres meg horror pénzekért. Közben meg nincsenek fiatal, lendületes, tehetséges játékosok, akikben ott lenne a tűz. A sok középszerű focista és a kissé kiöregedett, de rutinos róka képes a magyar posványban jó eredményekre, bár itthon is a derbiken jól látszott, hogy képtelenek felpörögni és a egy bizonyos szint fölött teljesíteni. Kijelenthető, hogy ez tendencia, le kell vonni a konzekvenciát. Nem csapatépítés folyik. Fogalma sincs senkinek arról, hogy ki fogja pótolni Gerát, vagy Bödét, vagy Ramirezt, ha egyszer elmennek, abbahagyják. Már rég építeni kellene egy-egy fiatalt, hogy lehessen őket pótolni. Bírom Dollt és köszönet jár neki azért, amit elért, az nb1 szintjéhez elég is, de a kiemelkedőbb meccsekre, ahol több kell az átlagnál, oda kevés. Doll Papa sajnálom, de MENNED KELL!


    A 25. percben elmaradt egy jogos büntető a hazaiak javára, Bödét buktatták, az észt játékvezető azonban nem merte befújni a második 11-est.


    Mi csak akkor tudunk jól játszani ha az ellenfél majrézik. Ha egy buldoggént ragadó ellenféllel találkozunk akkor vége. Amíg egy az egyben csak a Ramirez tud játszani a többiek azt hiszik hogy ha elrúgom a labdát és utánafutók akkor oké. De valamire való edzővel szemben ez nagyon kevés. Egyetlen pozitívum az öngól ellenére a német védő játéka.


    Tényleg nem akarok senkinek a leli világába gázolni, de aki egy percig is bármikor azt hitte, hogy egy fikarcnyival is több esélyünk van a továbbjutásra ebben a párharcban, mint az albán csapatnak, az nem itt élt az elmúlt években (évtizedekben).
    A futballvalóság továbbra is az, hogy egy magyar csapat a nemzetközi kupákban kiélezett meccset tud játszani egy albán/kazah/örmény/észt/lett stb... csapattal, és nem több. Egyelőre bármelyik magyar csapat ennyire képes, és még egy jó ideig ennyire is lesz képes maximum.


    Az is egy hamis érv,hogy pl Hüsing jobb játékos mint Pavlo,mert Ő játszott a Bréma 2-ben.Viszont Pavlo meg lejátszott pár elsőosztályú meccset a horvát bajnokságban,meg a válogatottban,ergo látott nemzetközi focit belülről.Ennek hiánya tökéletesen látszott tegnap.Kíváncsi vagyok,hogy ezt a vidéki egyszerű német srácot(akit én még mindig nem írok le végképp) mennyire viselik meg a tegnap történtek...A legnagyobb baj viszont most is állítom a Pintér-Nalepa duó.Ők sem sebességben,sem passzjátékban és (Pintér esetében főleg) futás mennyiségben sem ütik meg a kívánt szintet...


    Ha észrevetted nem azért pipa mindenki , hogy nem jutottunk tovább . Hanem azért amilyen lelketlen , értékelhetetlen "játékot" kipréseltek magukból . Az egész meccsen égett a pofám . Ezen nem segít se elmaradt tizi se vergődő , időt húzó albánok . Nemzetközi szinten sehol nem vagyunk .


    Nekünk a pénz lett a vesztünk. Most, hogy szinte töménytelen mennyiség van belőle, szarabbak vagyunk, mint valaha. Amikor szarul ment a sorunk, tudtunk igazolni, és nemzetközileg is jobbak voltunk. Ma meg, amikor dőlnek a milliárdok, Gyuricinre futja...


    az tényleg érthetetlen volt ahogy Dibusz a megalázó gól után mosolyogva pacskázik a migráns muszlimmal


    Dibusz kisugárzásán is annyira érezni, hogy szeretett volna az eb-n játszani, aztán Nagy Ádám módjára dobbantani az első lehetőségre... Nem nyilatkozza, sose mondta, de én ezt érzem rajta, hogy kurvára nincs kedve itt lenni már. Nincs Fradi érzelem, és mitől is legyen ha a lelátón sincs már.


    Az kényszeres volt. Amúgy az albánok jol csinálták, első lövő a kapus, megalázza a sporttársat, ezzel az önbizalmat is elveszi. Sportolói lélektan. Ebből is látszik hogy ok készültek a tizenegyesekre....


    Ramirezen semmi nem múlt
    LEo őrület volt 1 félidőig
    Hüsing még bizonytalan kissé, fura neki minden, az öngól miatt nem írom le, volt itt Gyepes meg Mateos is, ők is így jártak, sztem jó játékosok voltak, pechje volt.
    Dila - amit kellett ma megoldotta
    Gera elején alibi, de 2-ik félidőben vezér volt szerintem, jól osztott
    Pintérről semmi emlékem nincs
    Lovre ha belül játszott negyed órákra eltűnt, a szélen voltak Ramival jó periódusai, két kiváló külsős beadását elképesztően melléfejelték - gólpasszok lehettek volna
    Dominikot legyalulták, akart de sok volt a hiba, nem bírt a túlerővel, de voltak jó megindulásai is, kicsit kevésnek tűnt most ehhez.
    Varga róla az jutott eszembe, hogy lesz e valaha belőle futballista? Nem úgy tűnik. Ugyanazok a hibái mint fél éve vagy 1 éve.Labdát túlfutja, kivezeti, nem lő, tologat, totojázik. :(
    Seszták - kifelé megy a korból, nem értem mit akarunk, ha ő jön, már ég a ház, megették őt is többször az albánok
    Böde - legalább ketten vigyáztak rá, nem tudtuk rendesen megjátszani, őt is megették még volt, hogy fel is lökték.
    Így végig olvasva, nem csoda, hogy buktunk.Pedig dicsérnék én, de nem nagyon van mit.
    Csak Ramit.


    A szurkoló, ha szurkoló, akkor olyan, hogy attól még kimegy a következő meccsre is. Én szurkoló vagyok. Ettől a meccstől még szurkoló maradok és nem fogom széttépni a bérletemet, se a gyerekeket nem fogom eltiltani a meccsre járástól.

    De két dolog marhára bosszant:
    1. mindenki überkritikus mindennel szemben stadionon kívül és belül, viszont igazán fasza szuroklást elég rég éltem meg Fradi meccsen - szóval lehet nyivákolni, de vele párhuzamosan illendő volna rendesen szurkolni is
    2. a C2 közepén a második félidőben, amikor már kezdett lelohadni a lelkesedés, én egy-egy helyzetnél felugrottam. Mit mond a mögöttem ülő embör párszor: maradjál ülve, ne ájjál már fel!


    Sajnos igazad van valahol. Mondjuk azt sem fogom fel, hogy a Hali ellen, meg most is voltak a kapu mögött néhány maroknyian, azt a hülyegyerek meg üvölt a mikrofonba ész nélkül. Bezzeg a Dózsa ellen a kupadöntőn baszták a kihangosítást megcsinálni, 5 sorral arrébb nem lehetett hallani mi a faszt mond. Bosszantó dolgok ezek is...


    Kinn voltál? 1:1 után folyamatosan hallottam a C2 közepén az ez milyen ótvaros, az menjen anyucihoz haza, stb.
    És volt nem kicsi fütty mind a négy félidő lefújása után, ezt hallották a fiúk és nem fogják elfelejteni.


    Le a kalappal Lovre és Nagy előtt. A stadion kiürültéig a pályán maradtak és viselték amit kaptak. Aztán megtapsolták a közönséget és utolsónak távoztak. Ez volt a legkevesebb amit a többieknek is meg kellett volna tenni.


    Harmadik évad, harmadik óriási pofon.
    Nem tudom, meddig lehet még a játékosokra fogni azt, hogy súlytalanok vagyunk nemzetközileg.
    3 év, harmadik keret, értéknövekedés, minőségi javulás - az eredmény pedig ugyanaz.

    Hozzunk még drágább játékosokat?! Minek? Miért, a partizaniba vagy a Zseljóba olyan kurva nagy spílerek tolták?
    Nem ezen múlik, illetve ezen is.
    De nekem ne mondja senki, hogy 3 évben 3x2 mérkőzésen ugyanúgy kiesünk.
    Ezeknek a moslékoknak is csak 1 akciógólt tudtunk rúgni 180 perc alatt.A Zseljónak még ennyit se.
    Kétszer lendültünk neki , amikor kiverték a biztosítékot a fetrengéseikkel.Kétszer mentünk bele a futballba, amúgy csak a hátra és oldalpasszok.
    Nevetséges, hogy egy Ramirez a legveszélyesebb emberünk, Gerán kívül az egyetlen volt, aki fel merte vállalni a cseleket.

    Monitorozzuk a játékosainkat, a hali meccsen is mérő volt a hátukon, mégis az albánok mindenhová előbb értek oda, Dani mozdulni nem tudott a hajrára, de jónáhényunkró elmondható ez.
    Sesztákot erőltetjük , akinek 1 éve van hátra? Ahelyett, hogy a fiatal Radót próbálnánk erőltetni, akinek a súlypontja alacsony, fordulékony, oké, hogy nincs formában és oké, hogy mindig az hiányzik ,aki nem játszik, de ez átgondoltan is így lenne logikus, szlovák barátunk a szertárban kellene hogy pakolgasson, persze, nem csak ő nem üti a szintet és igen, van játékos probléma is, de mivel semmi nem változott 3 év alatt, ezt nem lehet csak erre fogni, ebben mindenki benne volt, még az erőnléti stáb is.
    A gecirekordos évadunk egy kalap szart nem ért.Ezért bérletet venni? Csodálkozik bárki, hogy nem emelkedik? Ki kiváncsi arra, hogy a szemétdombon királyság van, vastag buksza mellé, de a nevünket hallva röhögnek Európában?


    Bizonyos szempontból különleges a Fradi helyzete, mert szerintem még soha nem fordult elő, hogy egy olyan klubcsapatnak, amelyikre ráépült egy Vb/Eb egyenes kieséses rendszerbe jutott válogatott, már ilyen korán játszania kelljen a nemzetközi kupákban. Az biztos, hogy még csak kísérlet sem történt a probléma kezelésére.


    Az Eb után legalább két hét szabadság kellett volna nekik, és csak utána elkezdeni az edzéseket. Az érintett kluboknak pedig idejében igazolni olyan játékosokat, akik képesek pótolni a pihenőket (legalább átmenetileg).

    Csak nehogy még a mostaninál is nagyobb árat fizessünk, mert nincs már messze a feröeri meccs.


    A transfermarkt szerint az albán csapat a negyedik lenne az NB1-ben és ez alapján alig rosszabb, mint a Debrecen (amúgy Volas személyében van összekötő kapocs).

    Szégyen a Ferencváros korai kiesése, de tény, hogy nem megyekettes kecskepásztorok nyomtak le bennünket.).

    http://ulloi129.hu/2016/07/20/doll-csalodott-vagyok-hianyoznak-a-szavak/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.21, 10:16
    Thomas Doll: Bocsánatot kérni jöttem a szurkolóktól a ma mutatott teljesítményért. Felfoghatatlan, hogy visszahozzuk a hátrányban lévő ellenfelet. Néhányan elkezdtek félni. Nagyszerű közönség előtt játszottunk, ezért is keserves ez a vereség. Elmondtam a játékosaimnak, hogy ha én vagyok az oka a kiesésnek, csomagolok szívesen és hazamegyek. Csalódott vagyok, hiányoznak a szavak. Hiányzott a tűz, a lendület, nem taktikai okokból sikerült ez így. Magunkra kell találni, minden csapat ellen gondjaik lesznek, ha szív nélkül játszunk. Rengeteg támadónk volt, de pontrúgásokat sem tudtunk kiharcolni, ez felfoghatatlan. A Fradi nem világbajnokokból áll, nem nézhetnénk le senkit. Visszajöttek a tavalyi emlékek. Azt hittük, előrébb tartunk. De lehet látni, hogy néhány játékos ezen a szinten nem elég. Voltak, akik jól teljesítettek, de ha 4-5 nem teljesít, akkor hiába. Lehet, hogy olyan játékosokat kell hozni, akik több odaadást tesznek bele a döntő helyzetekben. Középszer ellen estünk ki, ezért is elkeserítő a dolog. Minden a saját kezünkben volt, néhány játékosnak 180 fokot kell fordulnia, különben nehéz helyzetben lesz. A meccsre jól készültünk fel, nem ezen múlt.


    Adolfo Sormani: Szívvel és fegyelmezett, kompakt játékkal vertünk ki egy sokkal erősebb csapatot. Büszke vagyok a játékosaimra. Nem csak azért, mert továbbjutottunk, hanem mert helytálltunk.

    http://ulloi129.hu/2016/07/20/doll-csalodott-vagyok-hianyoznak-a-szavak/
     
  5. avatar: NNS
    2016.07.20, 22:47
    Borzalmas volt. Semmi elképzelés, csak úgy mint tavaly, 2 éve, ...
    Az egész magyarázkodás ilyen-olyan fejlődésről szart sem ér.
    Valahogy mi mindig / általában évente / ki tudunk szopni bármennyire is lófasz és gyengébb az ellen, de mi egyszer nem tudunk odabaszni egy papíron erősebb gárdának.

    A gibraltári vagy koszovói bajnokkal kéne selejtőznünk, az a mi szintünk.