magyarfutball.hu

Magyarország - Feröer 1 : 0 20:45

   
   
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
  • Magyarország - Feröer 2017.10.10.
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Feröer 2017
  2. Magyarország - Feröer 2017
  3. Magyarország - Feröer 2017
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.14 (7 szavazat)

játékvezető: 3 (6 szavazat)

hangulat: 2.43 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (4)
  2. 2 : 0 (3)
  3. 3 : 1 (3)
  4. 1 : 0 (2)
  5. 4 : 1 (2)
  6. 4 : 0 (1)
  7. 5 : 1 (1)
  8. 7 : 5 (1)
  9. 9 : 5 (1)
Világbajnokság 2018 selejtező
921. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Reinshreiber Roi (Izrael)
nézőszámok:
  1. fsf.fo: -
  2. mlsz.hu: -
  3. nela: 18.775
  4. nso.hu: 19.000
  1. sárga lap 18' Benjaminsen Fródi
    sárga lap 57' Sørensen Gilli
    sárga lap 62' Baldvinsson Rógvi
    81' Böde Dániel 1 - 0
    sárga lap 85' Joensen René
    90+2' Nagy Ádám sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.11, 14:05
    Lars Orsen: Jó mérkőzés volt ez, a védelmünk pedig erős, főleg az első félidőben, bár néha eladtuk a labdát. Miután elfáradtunk, a magyarok feltörték a védelmünket, és egyre többet hibáztunk. Nem mondom, hogy a magyarok nem érdemeltek győzelmet. Böde Dánielt ma tudtuk kezelni, a góljához szerencse is kellett. Nagydarab fickó, mindig veszélyt jelent. Nem vagyunk csalódottak, hogy nem sikerült a harmadik helyen végezni, a magyar válogatott jobb nálunk. Mi is szeretnénk fejlődni, talán legközelebb mi leszünk a jobbak.

    Bernd Storck: Nem volt egyszerű meccs, tudtuk, hogy a svájci vereség után javítanunk kell. Igyekeztünk kiengesztelni a szurkolókat. A játékosok nem kapták meg ugyanazt a támogatást, mint máskor, ami elszomorította őket. Nem játszottunk jól, de győzni akartunk. A drukkereknek köszönettel tartozunk, hogy eljöttek, bár ma nem álltak mögénk. Ilyet még nem éltem át korábban. Ma nem kaptuk meg a támogatást. Nagy átalakuláson megyünk keresztül. Az Eb-n jól szerepeltünk, és reformokat vezettünk be. Időre van szükség. Nem az én személyemről van itt szó, hanem tulajdonképpen minden egyes játékosról Csak Gulácsi példáját említve, ő maga is elmondta, mennyire megviselte, hogy szidták a legutóbbi mérkőzés után, hogy diszkrimináció érte, pedig egyébként egy Bajnokok Ligájában játszó, kiváló teljesítményt nyújtó játékosról van szó. Nem rólam van szó, mint már említettem, hanem a csapatról, amely a rekaciók hatására nagyon bizonytalan volt, ez talán érthető is. Kevés pontot szereztünk a selejtezőkön, ennek megvannak az okai. Erős ellenfeleink voltak, mint Portugália vagy Svájc. A gyengébb csapatok ellen szerzett kevés pontért vállalom a felelősséget, talán egy ponttal többet szerezhettünk volna. Tisztelni kell Feröert, mások is megszenvedtek ellene. Da ha más csapatokat nézünk, például az olaszokat, vagy a franciákat, akik Luxemburg ellen voltak nehéz helyzetben, akkor normálisnak tekintjük, ha megszenvednek egy-egy mérkőzésen, de itt Magyarországon egyáltalán nem. Igyekeztünk futballozni. Visszaérkeztünk Svájcból és támogatás helyett a szurkolók támadták a játékosokat. Képzelje el bárki, milyen az, amikor bemegy a munkájába és egyfolytában szidalmazzák őt a múltheti teljesítménye miatt. Ez egyáltalán nem könnyű helyzet. Én úgy tekintek erre, hogy a fiúk mindenképp megpróbáltak nyerni, gólhelyzeteket kialakítani. Az ellenfél védelme nagyon erős volt, 5–4–1-es felállásban játszottak, amit más csapatnak is nehéz lett volna feltörni.. Nyilván több gólt akartunk szerezni, ám így alakult. Nem volt jó a mérkőzés, de nyertünk és ezzel elégedett vagyok. Minden elismerésem a szurkolóké, hogy ilyen sokan kijöttek a svájci vereség után. Tudjuk, hogy az eredményekkel nem mindenki elégedett, de hazai pályán nem okoztunk csalódást a selejtezők során. Nem akarok kifogásokat keresni, azonban ma is sok hiányzónk volt. Igyekszünk fiatalokat, új embereket beépíteni. Elég csak Ugrai Rolandra gondolni, aki nem vallott szégyent. Nem Dani az egyetlen, aki az elmúlt meccseken nem kapott annyi szerepet. Ma volt több hiányzónk is, de ezzel nem szeretnék megint kifogásokat találni. Igyekszünk új játékosokat is bevetni, fontos, hogy ők fejlődjenek, ma is láthattuk, hogy Ugrai Roland milyen jó teljesítményt nyújtott, ahogy Svájcban is. Dánielnek az elmúlt időszakban nem volt lehetősége játszani, de tudtuk, hogy ma szükségünk van rá, és az viszont, hogy ő sem kapta meg a megszokott támogatást, már igazán meglepő volt.

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-bernd-storck-sajtotajekoztatoja-eloben-2596791
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.11, 11:43 (szerk.: 2017.10.11, 13:58)
    Értékes bronzérem a csoportban.
    Szerencsétlen Svájc 27 pontot szerzett, oszt' mégis mehet pótselejtezni.

    De játsszunk el a gondolattal, hogy ez a helyezés pótselejtezőt jelentene.

    Közülük kellene választani:
    Hollandia, Csehország, Wales, Montenegró, Skócia, Albánia, Bosznia, Ukrajna

    A mostani magyar válogatott melyiket tudná egy oda-vissza párharcban lepofozni?

    kb 10 millió ember szeretné a futballt, mint szórakozást és szenvedélyt visszakapni.

    Ezzel szemben van kb 5-10.000 ember aki minimál szinten de jól eltapicskol ebben a szarban és kb. 50-100 aki nagyon vastagon szakít ebből a szarból.

    A 10 milliónak nincs olyan érdekérvényesítő ereje 30 éve, hogy elzavarja ezt a dilettáns, kapzsi csürhét.

    Ugrai és Böde. Õk akik esetleg dicsérhetőek és ez mindent el is mond.

    Azér ez valami: 14 lőtt, 14 kapott gól, 13 pont, és látszólag simán zúgtunk ki a 3. helyen. Erre a jövő évi választások után lehet építeni.

    Ebben a nagyon halovány csapatból, még a keserves győzelem után, sem tudok jókat megnevezni. Elfogadhatót talán csak Nagy Ádám, Ugrai, és - gólja miatt - Böde nyújtott. Voltak szellemileg enyhén felkészületlenek is, itt azonnal beugrik a két szélsőhátvéd, az egyik ék, és a teljes támadó középpályás szekció...

    ...és, ami borzasztó, nincsenek náluk jobbak...

    1. félidő után a szigetiéknek drukkoltam. És nem érzem magam hazaárulónak, mert ez nem NEMZETI VÁLOGATOTT. Ezek nem képviselnek semmit, csak egy korrupt rendszer végletesen elbaszott terméke. Minden ilyen 1:0 további kegyelmet ad egy reménytelen és felesleges pénzszórásra. NA talán Luxemburggal több szerencsénk lesz. Hajrá Luxemburg,

    HAJRÁ MAGYARORSZÁG.

    Ilyen aljas magyar szurkolókat, hogy több ezer forintért kimennek és nem tetszik nekik ez a nyomorult játék, felháborító! Én a helyükben hátat fordítottam volna. Nem baj Strock, a mai nap is eltelt másfél millió forintért.

    Sem , erossek , sem spiilerek nem voltunk. Atlatszo passzok es az a 4-5 csel.. Egy vekony 3szogeleses tamadast nem birtunk elkovetni. Teljessen esetlegesek voltunk. Nagy Adam- ba valaki belekodolta a hatra es oldalpasszokat , de nagyon.. Dzsu erossen kozepes , bar inkabb lefele. Az Ujpesti Nagy az egyetlen feny a lampagyarban.. Storck taktikaja nem rajzolodott ki a palyara. Guzmics mar tetszik . Kapusunk parszor meglett kerdezve , megoldotta!

    Ehhez hasonló volt a Dárdai kapitánysága idején kiszenvedett idegenbeli győzelem Feröer ellen,akkor mégis egy csomóan örömködtek. A problémák már akkor is megvoltak,ma is megvannak és sztem még jó sokáig meg is lesznek sajnos.

    Talán nem egy győztes meccs után kellett volna az agyhalottaknak "kurvagyengézni" meg középső ujjat mutogatni a játékosok felé. Ez a válogatott jelenleg ennyit tud, ha tetszik, ha nem.

    Dzsudzsák tegnap mint csk, miért tünt el és nem nyilatkozott? Storck, Böde, Stieber vállalta a felelőséget...

    Pedig ez tényleg kurva gyenge volt. A portugáloktól kikaptunk 1:0-ra, de ott úgy küzdöttek, hogy ennek ellenére megérdemelték a tapsot.

    Most nyertek, de a teljesítményük alapján, ennek ellenére sem, érdemeltek tapsot. Jogos a kurvagyengézés.

    Simán megtörténhetett volna az a scenárió, hogy a bálnavadászok betalálnak egyet, és akkor a magyar csapat szétesik, frusztrált lesz és nem tud egyenlíteni. Mint Andorrában.

    Böde gólja meg, hát potyagól, egy közepesen erős csapat ellen ez már nem megy be.

    Nagyon szomorú, hogy a magyar válogatott ennyire retteg a közönségtől és a sajtótól. Gulácsi, aki a Bundesligában nagyszerűen véd, fosik, hogy ne hibázzon újra. Dzsudzsák mintha megint sírt volna, amikor elhajtották a közönségből. Mindezt egy győztes meccs után, ahol majdnem végig domináltunk. Dárdaival mennyire is vertük meg Feröert?

    Andorra számomra is menthetetlen, de szerintem sokkal-sokkal több türelem kellene a fiúkkal. Ez a VB-selejtezősorozat ment a levesbe, ez van. Hajrá magyarok!

    A több évtizedes türelembe azért becsúszott a tavalyi EB. Tegnap bunkóság volt kifütyülni a csapatot. Az Andorra elleni vereséget követő első tétmeccs után meg éljenezték őket. Számomra érthetetlen, hogy miért pont tegnap lett kinyilvánítva ilyen módon a nemtetszés.

    Azért valljuk meg őszintén, ez nem volt egy túl sikeres selejtező-sorozat.

    Az, hogy Andorra és Feröer ellen a 12 pontból sikerült hetet bezsákolni, az több, mint fájdalmas. És a hét pont a játék képe alapján pont reális, de nem sokon múlt, hogy csak öt lett belőle.

    A tegnapi meccset még megelőzte némi svájci közjáték is.

    És hát az EB csapatból is sokan hiányoztak.

    A fütty valószínűleg szólt az egész rendszernek és az MLSZ vezetőségnek IS.

    Az EB csodálatos élmény volt, de a jelek szerint megismételhetetlen alkalom. Messzebb vagyunk a világbajnokságtól, mint valaha voltunk.

    És igen, ezt Egervári és Pintér is simán hozta volna.

    Akik a svájci 2-5 után őrjögve éltették és tapsolták őket, utána elszégyellték magukat, és most jogosan pfujoltak.

    Nem tudom számon kérni rajtuk azt, amire szerintem nem képesek. Amit elvárhatunk tőlük, az az hogy fussanak, hajtsanak, ütközzenek. Ez szerintem megvolt, a többi meg nem akaratlagos paraméter.

    Én sem kérem számon rajtuk, amire nem képesek és nem várok tőlük lehetetlent. Csak annyit, hogy legalább az arcuk méretével egyenes arányosságban teljesítsenek, ha már az "EB hős" titulus nem büdös nekik. Egy ilyen gárdának a realitás a 3.hely, 18 ponttal. Még ezt a nem túl magas lécet sem sikerült megugrani, de még csak súrolni sem. Alulról.

    Aszondja a csávó, hogy egy ponttal szerezhettünk volna többet a gyengébb csapatok ellen. Biztos arra céloz, hogy Andorrában egy iksz összejöhetett volna, mert másképp nem jön ki, Feröer ellen 2-t szerezhettünk volna.

    Egyébként én sem értem ezt az össznépi felháborodást, ha tavaly sütkéreztünk a túlzó sikerben, akkor most nyeljük le a papírformát. Jó, kicsit szarabb volt a pontmennyiség meg Andorra ronda volt, de teljesen papírforma lett a csoport. Két kiemelkedő, akik egymás között lemeccselték. Két közepes, mert mi Feröer szintjén vagyunk, de végülis óriási csatákban haramdikok lettünk. Meg votl két szar. Ha a nálunk gyengébbek ellen mind a hat meccset megnyerjük, 18 ponttal még mindig 9 ponttal maradnánk el a másodiktól. Ugye senki nem gondolt akomolyan, hogy előbbrébb fogunk végezni?

    A 3. hely 18 ponttal a papírforma. A válogatottnak lett 13, ez messze a papírforma alatt van.

    Gyakorlatilag majd a harmadát elbuktuk a "papírforma pontoknak", persze a 2/3 megvan belőle az meg sok esetben mindent visz.

    És itt jöhetnek reformokkal, meg nemzetközi szinten játszó játékosokkal, Andorrának, Feröernek mennyi ilyenje van?

    Egyébként én sem értem a nagy felháborodást. Tudom, szurkolói lélektan, meg minden, de annak mi értelme van, hogy Andorra ellen levetetjük a mezt a játékosokkal, Svájc ellen (hasonlóan gyenge produkció után) közösen Himnuszt éneklünk, aztán pár nappal később a meccs első 10 percében nem szurkolunk. Tényleg nem értem, hogy a Carpathian Brigade mit várt? OK, hogy megemelkedtek az elvárások a tavaly nyári csoda után, de ennyire? De akkor legyünk már következetesek, vagy valami.

    Rekordalacsony volt a 21 éven alattiak játékperce az NBI-ben idén, szóval még nem vagyunk a gödör legalján, nyugi. Láthatjuk, hogy mit ér a közvetlen utánpótlás. Ugrai Rolik meg Nagy Dánielek fognak stabil kezdővé válni pár éven belül.

    Na ja, attól függ, hogy a helyezést tekintjük-e annak vagy mindent. A 3. hely papírforma volt és a negyediktől, akivel kb. azonosak vagyunk 4 ponttal vagyunk előbbre úgy, hogy gólt se kaptunk tőlük és ki se kaptunk, így is lehet nézni smiley

    Szerintem az a papírforma, hogy az első kettőtől oda-vissza leszopunk, az utolsó kettőt oda-vissza verjük, a hasonlónál meg összességben előrébb végzünk. Ha az eredményeket nézzük, egyedül az andorrai blama votl keleltelen meglepetés, míg a pozitív meglepetést Svájc meg Portugália ellen nem hoztunk. Ettől még szar az egész, csak nem meglepő.

    Storck idehozta azt a nyugati mentalitást, amit el kellene sajátítanunk mindenféleképpen ahhoz, hogy közeledjünk az elithez, persze meg kellene vagy kellett volna tölteni "magyaros tartalommal". Storck ezt hanyagolta, mert az lehetett a véleménye, hogy az "úgy szar ahogy van", azt kell megváltoztatni. Doll már rájött arra, hogy a "mosdóvízzel nem kell a gyereket is kiönteni", gyorsítsuk fel ezt a technikás magyar focit, mert ez vezet majd eredményre... Remélem, megtaláljuk ehhez a megfelelő játékosokat, mert sajnos ilyenek "nem teremnek minden bokorban" idehaza. No, itt kellene az MLSZ-nek besegíteni !

    A szerencsétlen játékosok megfogalmazással fején találtad a szöget, hiszen nem tiltja meg senki Eppelnek hogy levegyen egy labdát, vagy úgy helyezkedjen hogy megjátszható legyen, vagy Fiola sporttárs legalább tudjon beadni, de ugyanez elmondható Szabóra is de említhető Pátkai is.
    Tegnap ha három nullra nyerünk, talán nem kaptak volna füttykoncertet, de siralmasra sikeredett megint a produktum.
    Na és akkor most jön a szakmázás hogy van e értelme horror költségvetéssel, szarral gurigázni.
    Egyetlen pozitívuma volt a tegnapi meccsnek, az hogy Dani bepöckölte tuszkolta és biztos jót tett a lelkének, mert Priskin helyett még mindig jobb.

    Árulja el nekem valaki, hogy az első 10 percben miért nem szurkoltunk?! Az első pár percet szokás szerint a Szöglet-WC-lelátó között töltöttük és hihetetlen volt, hogy a nagyja ült a B-ben amikor megérkeztünk...

    Közelünkben majdnem megvertek valakit, aki mert szurkolni. Betámadt a CB pár vezetője pár embert, persze a gyengébb típusból. A B3-ba nem jutott el az infó, hogy miért volt kuss.

    Egyébként a CB kápója kb. olyan szar kápó, mint Bonyha, csak van mögötte tömeg.

    Ma azért csak meg lett az a 3. hely a csoportban, ami eredetileg is a realitás volt, és az U19 továbbjutott. Volt már ennél rosszabb napja a magyar focinak. Gyakorlatilag alig volt a labda Feröernél, talán ha összesen 22-23 percig a 90-ből. Ami nem működött, az életerős lövésekkel eltalálni a kaput. Ez pedig gyakran a Fradinál is hiánycikk.

    Örülök, hogy nem lett rosszabb ez a nap. Különösen a 19-es csapatnak fontos a kijutás. Az esti meccs viszont gyengébb volt, mint vártam. Lassú reflexek, és gyenge kapura lövések miatt nem lett a hatalmas mezőfölényből az elvárható sok gólos győzelem.

    #telthaz #gyozelem #dobogo #fodbalunnep #azejjelsohanemerhetveget #pofamleszakad

    Szabó János, Nagy Dániel, Ugrai Roland, Márkvárt, Pátkai, Priskin, Eppel... ezekkel az emberekkel mit akarunk.
    A legnagyobb szégyen, hogy ma a valogatott 10-es mezében egy olyan Nagy Dániel nevü játékos játszott, aki az NB1ben egy senki, nemhogy a legendás 10-esek utódja. Volt arca felvenni... Döme és Puskás után... ez egy vicc. Storck elvesztette a fonalat

    Egyébként éppen ő nem is volt olyan rossz. Harcosan szállt be a játékba.

    Nagyon örültem a góljának. Ő ezt tudja. A gólon kívül is volt 2 olyan megmozdulása, ami gólt ígért. Csak kell egy olyan valaki, aki odarúgja neki a lasztit. Csucsák ezt az egyet tudja. /még/

    Dani olyan amilyen,itthon a legjobb! Ahogy beállt, rögtön elkezdett történni valami. Storck ezután Dani mezben járhat ! Bár, nem érdemli meg!

    Dani sem egy villámléptű szélső, nem is egy zsonglőr. De Eppel teljesítményét elnézve folyamatosan azon gondolkodtam, hogy melyik mozdulatsora volt szándékos, és melyik véletlen. Ahogy többször is centiméterekkel maradt le a beadásokról, az nem lehetett véletlen, azt tanulni kellett. Amikor a labdák pattantak el tőle másfél méterre, az pedig remélhetőleg az volt.

    Nem tudom mit lát Eppelben ez az ember. Teljesen más volt a játékunk csak attól, hogy az idegen test kikerült onnan középről. A szélsőknek is kurva nehéz dolga volt, mármint Ugrainak az első félidőben, mert hiába próbált volna akciókat vezetni, úgy sem lett volna kit megjátszani.

    Kocsmában néztem a meccset, szóval nem hallottam mindent, ami a lelátón szólt, de az biztos, hogy egy jó ideig a szurkolás ment. Aztán ha szar a játék és nem tudnak mit kezdeni egy feröerrel, akkor ne csodálkozzanak a kritikán. Persze annak is meg kellene hogy legyen az ideje és a stílusa.

    https://ulloi129.hu/2017/10/10/kibeszelo-a-feroer-szigetek-elleni-vb-selejtezore-2/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.02, 17:28
    A feröeriek elleni hazai találkozóra a Szurkolói Klub tagjai szeptember 3-án, 10.00 órától vehetnek jegyeket, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók szeptember 4-től juthatnak hozzá belépőikhez. Az SZK-tagok számára élnek a klubtagsággal járó vásárlási kedvezmények.

    A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával egyrészt interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, másrészt személyesen közel 350 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Egy személy maximum hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre. A mérkőzés napján, a Groupama Arénában nem lesz jegyértékesítés.

    Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet személyesen belépőket vásárolni:

    • Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
    • Ticket Express Syma: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
    • Autoclub Travel, Debrecen: 4025 Debrecen, Halköz üzletház, Simonffy u. 4-6.
    • Autoclub Travel, Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 9.
    • Autoclub Travel, Pécs: 7624 Pécs, Ferencesek u. 22.
    • Autoclub Travel, Szeged: 6722, Szeged, Bartók Béla tér 6.
    • Autoclub Travel, Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, József Attila u. 2/A.
    • Autoclub Travel, Zalaegerszeg: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.
    • Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
    • ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.
    • DVTK Ajándékbolt: 3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 2-4

    Külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

    A jegyvásárlás szabályai

    A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon történő jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, akárcsak a Ticket Express partnerirodáiban történő vásárláshoz. Kártya nélkül személyes azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával lehet belépőket vásárolni a fent jelölt helyszíneken. A vonatkozó jogszabálynak (A sportról szóló 2004. évi I. törvény 72. §-ának) megfelelően szurkolói kártya nélküli vásárlásnál minden esetben egyéni személyi azonosításra van szükség, ezért ilyen módon csak saját részre lehet belépőket venni. Sokan szeretnének szurkolói kártyával nem rendelkező családtagjuknak jegyet vásárolni, mások meghatalmazással, vagy egy másik személy irataival érkeznek a jegyértékesítés helyszínére. Aki nem rendelkezik szurkolói kártyával, annak azonosítása nem történt meg, így az előbb felsorolt esetekben az ablakoknál – a jogszabály előírásának megfelelően – nem fogják kiszolgálni. Egy személy maximálisan hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre.

    Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

    http://www.mlsz.hu/blog/2017/09/01/jegyinformaciok-a-svajc-es-feroer-szigetek-elleni-vb-selejtezokre/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.26, 14:36 (szerk.: 2017.08.26, 14:39)
    Mérkőzésnapon nem lesz mód jegyvásárlásra a Groupama Arénában

    Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) biztonsági megfontolásokból alkalmazott szabályai szerint mérkőzésnapokon nem engedélyezett a stadionokban a helyszíni jegyeladás. Ennek megfelelően a magyar válogatott hátralévő három hazai világbajnoki selejtező mérkőzései előtt a Groupama Aréna pénztáraiban nem lesz jegyárusítás.

    A Portugália elleni, szeptember 3-i vb-selejtezőre minden jegy elkelt, a Lettország elleni, augusztus 31-i mérkőzésre egyes szektorokba még korlátozott számban lehet belépőt váltani.

    Felhívjuk a figyelmet, hogy a Lettország és a Portugália elleni mérkőzést megelőzően fokozott biztonsági ellenőrzés lesz a stadion körül. A beléptetés során, a jegyeken szereplő adatokat összevetik a belépésre jelentkezők személyes okmányaival, ezért arra kérjük a szurkolókat, hogy tartsanak maguknál személyi azonosításra alkalmas igazolványt. Ha az adatok eltérnek egymástól, a rendezők megtagadják a stadionba történő belépést és nem térítik vissza a jegy árát.

    A rendezők kérik, hogy csak olyan jeggyel próbáljanak belépni, amit hivatalos csatornákon vettek, ne vásároljanak sem közterületen sem máshol jegyet a feketepiacon, mert azzal nem tudnak belépni a stadionba a vonatkozó magyar jogszabályok miatt!

    http://www.mlsz.hu/blog/2017/08/25/a-merkozes-napjan-a-groupama-arena-jegypenztaraban-nem-lesz-mod-jegyvasarlasra/
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.16, 10:50
    A soron következő három hazai vb-selejtezőre a nézőtér minden szektorába egységesen 1000 Ft-ba kerülnek majd a belépők, a bérletes szurkolók számára pedig visszafizetésre kerül a jegyárkülönbözet.

    http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/15/bernd-storck-kap-egy-masodik-eselyt-az-mlsz-tol/