magyarfutball.hu

Portugália - Magyarország 20:45

   
Tölts fel saját képeket! »
tippjáték
tippek
 1. 1 : 2 (4)
 2. 1 : 1 (2)
 3. 0 : 0 (1)
 4. 0 : 1 (1)
 5. 2 : 2 (1)
 6. 3 : 1 (1)
 7. 4 : 4 (1)
 8. 5 : 6 (1)
Világbajnokság 2018 selejtező
hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Lisszabon, Estádio da Luz

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.01.21, 17:44
  Ahhoz mit szóltok, hogy a portugáloktól kapott első 1100 zsuga szinte egy nap alatt elfogyott?

  Sőt, túl is haladja majd, mivel kapunk még. Erre azért nem gondoltam volna...


  Relatíve nagyon olcsó (5000 ft.) a jegy, szerintem viszonylag sokan emiatt most úgy is "rácsaptak" ezekre a jegyekre (max ezt az 5 ropit bukják) hogy a lisszaboni utazás mikéntjét végig sem gondolták... Lisszabon autóval vagy busszal embertelen távolságra van Budapesttől, repülővel a Wizzair március 24.-e péntek (oda), és március 26.-a vasárnap (haza) retúrja pedig most már majdnem 180 ezernél jár... (normál esetben ez max 50-60 ezer ugyanitt..). De arra a péntek estére már a Milano-Bergamo-Lisszabon Ryanair is 250 euró, az amúgy 40-60(max 80) eurós árhoz képest...

  Jelenleg frankfurti vagy müncheni átszállással a Lufthansa-TAP kombója a legolcsóbb, ezt még épphogy belefér 100 rugóba oda vissza.


  Az előző meccsekre talán a wiz indított charter járatot, egész jó áron. Feröer talán 70, Riga kb 50 volt oda-vissza. És akkor nincs gond a szállással se stb. Más kérdés, hogy az ember ha már elmegy Lisszabonba akkor azért meg is nézne pár dolgot.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.01.18, 15:54
  A március 25-i Portugália-Magyarország világbajnoki selejtezőre január 18-án, szerdán délután kezdődik meg a jegyre váltható utalványok árusítása.

  A magyar válogatott március 25-én az Európa-bajnoki címvédő portugálok elleni mérkőzéssel folytatja szereplését a világbajnoki selejtező sorozatban. A lisszaboni Estádio da Luz stadionban sorra kerülő találkozóra szóló vendégjegyek árusítása január 18-án kezdődik meg, a magyar szektorba szóló belépőket 5000 forintos egységáron lehet megváltani. A mérkőzés iránt jelentős érdeklődés mutatkozik, ezért az MLSZ a maximálisan igényelhető jegyet kérte a portugáloktól, de a szervező szövetség csak abban az esetben nyitja meg a teljes vendégszektort a magyar szurkolók számára, ha megfelelő számú belépő elfogy január végéig.

  Az idegenbeli mérkőzéseken működő gyakorlat szerint a magyar szurkolók utalványokat vásárolhatnak, melyeket később válthatnak át a belépésre feljogosító meccsjegyre. Az egyszerre (egy tranzakcióban) vásárolt jegyek egymás mellé (esetleg egymás alá) szólnak majd a vendégszektoron belül, de a pontos elhelyezkedést csak az utalvány meccsjegyre történő átváltásakor ismerik meg a szurkolók.

  Az utalványokat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a Ticket Express budapesti irodáiban, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (eventim.hu/hu/outletek/) lehet megvásárolni. A vásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, de a portugál jogszabályoknak és az ottani, szigorú jegyértékesítési szabályoknak megfelelően egy személyazonosító okmány számát minden esetben meg kell adni. A megadott személyazonosító okmány száma a jegybirtokos nevével együtt rákerül a meccsjegyre, és a stadionban ellenőrizhetik az adatok egyezőségét, ezért javasolt az utazáshoz használt útlevél/személyi igazolvány számát megadni. A jegyértékesítés legkésőbb a mérkőzés előtt öt nappal, március 20-án lezárul.

  Fontos tudnivaló, hogy a megvásárolt jegyek nem átruházhatóak, cserére, névátírásra nem lesz lehetőség a vásárlás után. A magyar szurkolók kizárólag az MLSZ-en keresztül vásárolhatnak belépőket a mérkőzésre, a más úton beszerzett, más nevére kiállított, illetve a hazai szektorokba szóló jegyeket a rendezők érvénytelennek tekinthetik, és megtagadhatják a velük való belépést. A szervezők tájékoztatása szerint gyerekeket csak három éves kor fölött engednek be a stadionba, nekik ugyanúgy érvényes jeggyel kell rendelkezniük, mint a felnőtteknek.

  A március 1-ig megvásárolt utalványok esetében a jegytulajdonosoknak március 16-tól március 23-ig lehetőségük lesz személyesen átvenni a végleges belépőjegyet a Ticket Express Syma irodában, nyitva tartási időben (H-P: 9.00-17.00). Az itthon át nem váltott utalványok meccsjegyre történő váltására a mérkőzés napján Lisszabonban, egy később kijelölésre kerülő helyszínen nyílik majd lehetőség (a pontos helyszínről az MLSZ hivatalos kommunikációs csatornáin ad tájékoztatást, amint a rendező fél jóváhagyja azt).

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/01/18/portugalia-magyarorszag-ma-kezdodik-a-jegyarusitas/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.30, 22:47
  meccs header foto: Steve Gardner