magyarfutball.hu

Budafoki MTE - FC Hatvan 2 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 17:03
    Budafok — FC Hatvan 2-0 (0-0)
    Budafok, 1000 néző. V: Fazekas.
    BMTE-Törley: Lipták — Martin — Szabó, Héjjas — Takó, Pajosz, Szorokin, Sirmán — Sári, Csiba, Varró. Edző: Sárközi L őrinc.
    Hatvan: Nagy — Károly — Krasnyánszki, Szabados — Nyikos, Tuifel, Gephard, Orovecz, Mogyorós — Mózner, Bíró. Edző: Tóth Dénes.
    Csere: Sári helyett Bősze az 54., Mózner helyett Baranyi az 56., Pajosz helyett Teodoru a 70., Mogyorós helyett Martinenkó a 77. percben.
    Gólszerző: Varró a 61., Varró a 83. percben.
    Sárgalap: Nyikos a 40., Orovecz a 43., Pajosz az 50., Szabó az 55., Takó a 63., Martin a 86., Lipták a 89. percben.
    16. perc: Varró egy csellel becsapta Károlyt, de 12 méterről leadott, jobb sarokra tartó lövését Nagy megfogta.
    61. perc: Baloldali hazai támadás végén Csiba középre ka- nyarította a labdát és a behúzódó Varró a védőktől szorongatva 6 méterről a léc alá fejelt, 1-0.
    63.perc: ßírd három védőkö- zött hámozta át magát a 16-oson belül, végül kapura is fordult, de lapos lövése a középen kimozduló Liptákbane lakadt. Egyenlítési alkalom volt.
    72. perc: Mintegy 30 méterről Orovecz jutott szabadrúgáshoz, bal sarokra tartó bombalövése Liptákról szögletre csorgott...
    83. perc: Csiba átfejelte a labdát a Kapujából rossz ütemben kimozduló Nagyon, a balösszekötő helyén érkező Varró pedig 11 méterről az üres kapuba lőtt, 2-0.
    A budafokiak szoros emberfogással kezdtek, leszűkítve a vendégek térnyerését a játékhoz. Mivel a hatvaniak keveset is mozogtak el őrzőiktől, így legfeljebb a hátsó alakzat passzolgathatott egymásnak. Az — egyetlen hazai akciót leszámítva — eseménytelen első félidő körülbelül azt tükrözte: a döntetlen mindkét együttesnek jó. A folytatásban a hatvaniak az erőtartalékoló „fokozatból” nem tudtak sebességet váltani, bár 0-1 után Bíró lábában ott volt az egyenlítési alkalom. A házigazdák viszont szponzorukat idézve pezsegni kezdtek, amit képtelen volt „megszűrni” az ezüstérmes. A hajra perceiben pedig fenyegetett a teljes összeomlás. A csapatrészek közül a középpályás sor maradt messze el eddigi teljesítménye átlagától, de a közvetlen védelem megbízhatóságába vetett hitet is — különösen a jobb oldalon — megingatták. A lelátón helyet foglaló, kezdetben lelkes hatvani szurkolók csendben vették tudomásul: játékosaik többsége fejben már Újpestre tartogatta koncentrálókészségét...
    Jók: Varró, Csiba, Martin, Héjjas, Lipták, ill. Bíró, Szabados.
    Sárközi Lőrinc: — Köszönöm a vezetőknek, szurkolóknak és mindenkinek, akik nehéz helyzetünkben is végig mellettünk voltak. Külön köszönöm mindegyik játékosomnak...
    Tóth Dénes: — Ezt a mérkőzést a lehető leggyorsabban szeretném elfelejteni. Az újságon keresztül köszönöm meg a fair játékot a Kiskőrösnek, hiszen győzelme nélkül most ugyancsak szomorkodhatnánk.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1993-06-21