magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 0 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  2. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  3. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  4. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  5. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  6. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  7. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  8. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  9. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  10. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  11. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
  12. Ferencvárosi TC - FK Željezničar Sarajevo 2015
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.83 (6 szavazat)

játékvezető: 3 (6 szavazat)

hangulat: 2.67 (6 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 2 : 1 (1)
  3. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.17, 17:48
    Ez a meccs pedig csak egy nagyon fontos dologra világított rá,hogy a magyar bajnokság egyszerűen nem mérvadó,magyarra lefordítva egy nagy kalap szart sem ér! Egyszerűen félrevezeti,megtéveszti a szurkolókat.
    Minden évben azt hisszük,hogy van egy jó magyar klub csapat,jelen helyzetben ezek most mi volnánk.
    Aztán elkezdődnek a nemzetközi kupa mérkőzések és megkapjuk a nagy valóságot,nem hogy az európai élmezőnytől,de még a középmezőnytől is fényévekre vagyunk.
    Vegyük csak a saját példánkat.
    Az elmúlt egy évben idehaza verhetetlennek bizonyultunk,jó,látványos játékkal vertük honi ellenfeleinket.
    AZ EL ligában a jóval esélytelenebb másod osztályú ellenfelünkön még úgy,ahogy tovább léptünk.
    Kaptunk egy bosnyák csapatot,aki nem tud semmi különlegeset,nincsenek kiemelkedő tudású játékosai,egyet tudnak,de azt nagyon,90 percen keresztül küzdeni,hajtani-
    Ez pedig bőven elegendő volt egy magyar jó formában lévő csapat ellen.
    Míg mi 32-35-37 éves,sérüléseikből felépülő játékosokat igazolunk,odaát a kezdőben 5, 20 év alatti saját nevelésű kölyök rohangált.
    Nem a vereség a tragédia,hanem az,hogy hol is tart,pontosabban hol nem tart a magyar labdarúgásunk.
    Egy dolgot kell most csinálni,hagyni tovább dolgozni Dollékat,támogatni őket,az út amelyen elindultak jó,csak még több munka,kitartás,mert kizárólag csak így leszünk idővel eredményesek.
    Mint már oly sokszor bebizonyosodott,a folyamatos újrakezdés soha nem vezetett eredményre,csakis a tudatos,kemény munka hozhat eredményt-
    Egyébként koromnál fogva jól emlékszem egy hetvenes évekbeli meccsünkre szintén a Zseljeznicsar ellen.itthon kikaptunk 2.1re és láss csodát odakint mi nyertünk és tovább jutottunk.
    Tehát még semmi sincsen veszve,csak higgyenek magukban a fiuk,ez foci,ahol minden megtörténhet!!!


    Sziasztok kintvoltam tegnap a mérkőzésen hát én borzasztónak éreztem, egy gyenge csapattól kaptunk ki...de a csapatunkban egyetlen egy igazi fradista harcolt ez a Gera Zoli volt , én szeretném neki megköszönni ezt a csupaszív játékot...sok hozzá szólással egyetértek, a német másod edző szerintem nem mérte fel előzetesen, hogy ezek milyen alattomosan szabálytalankodnak és a bíró nagyon gyengén reagálta le ezeket a súnyi szabálytalanságokat.......a szúrkolás miatt valamit kéne tenni, de mit a Kubatov féle cinizmus
    ellen kéne tenni valamit, mert így ez az egész nagyon ciki én szívem szerint harcba szólítanám az összes fradistát élő lánccal körbe venni
    a stadiont és állandóan ott lenni 5000 ember feszt, én is vállalnék naponta egy
    órát..régóta járok mérkőzésre de ekkora szívást régen éreztem mint szúrkoló.Aki kint van tisztelet a kivételnek az nyugdíjas amatőr...
    Szerintem most rajtunk röhögnek az igazi fradi tábor nem ilyen....
    Az meg hall a csapatért.......A Radó gyereket be kellett volna hozni..


    "egy gyenge csapattól kaptunk ki"
    igen, mert gyengék vagyunk európai szinten. fejezzük már be, hogy lenézünk egy bosnyák csapatot! mennyivel jobb a magyar foci jelenleg a bosnyáknál? na ugye. ők pl. kint voltak a legutóbbi vb-n.


    Bunker fociból találtak egy gólt. Ha ebből kiállnak otthon, akkor nekik is meleg lehet a pite. Viszont ha ezt akarják folytatni, akkor nekünk szét kell Őket futni a széleken.
    A felíveléseket el kell felejteni, mert látszott, hogy Bödét betakarták, mert számítottak rá.


    aludva rá egyet sem lett sokkal jobb a kedvem.
    először is, nem tudom miért kellett itt (is) lenézni ezt a csapatot, szerintem semmi okunk nincs a bosnyák focit lenézni. az ikszért jöttek, görcsös volt a támadójátékunk ill. nem rúgtuk be a helyzeteinket. mindenki mateos miatt sír, de én továbbra sem látom azt a képességet, hogy beállt védelmet módszeresen szétszedjünk. annak ellenére, hogy jó tavaszt produkáltunk, tavaly is voltak gondok ezzel, többször impotensek voltuk elől, csak ott ugye a mennyei csapatatit kellett megverni és várhattuk hogy hibázzanak. radóra kiváncsi lettem volna, gyömbér játszatását pedig nem értem. ez van, ki lehet harcolni kint a továbbjutást, de ezzel megint be lettünk árazva. ennek ellenére bízom dollban és a csapatban, hajrá fradi!


    Nos, én is csak megerősíteni tudom, hogy rendkívül kiábrándító volt a második félidő, úgy ahogy van. A kapott gól már tényleg csak a kegyelemdöfés volt. A végtelen sok töketlen labdatartás, oldal- és hátrapassz miatt szerintem elég későn jött a lelátói fütty; én ugyan nem fütyülöm ki soha a saját csapatomat, de egy k*va gyenge kórusba, ha elkezdik, ki tudja, lehet, hogy én is beszállok, mert az volt. Egy nálunk sokkal gyengébb csapatot kellett volna még ilyen rossz játékkal is 2-3 góllal verni, ehelyett jó eséllyel itt a végállomás, de ha nem, akkor is beáraztuk magunkat.
    A Vidi-verések és a holland sasok után is azt írtam, hogy ezzel a kerettel a szerencsére is szükségünk lesz a bajnoki címhez. És akkor még volt Mateos, és nem sérült meg Ramirez. Akik lehülyéztek: a bajnokságban legalább 5-6 ilyen erősségű csapat ellen fogunk játszani háromszor, akik ilyen "szép" "haladásos" játékot fognak ellenünk játszani, mint ezek a derék bosnyák favágók. A jó öreg rugdosódás-fetrengés-időhúzás kombó, betömörülő védekezés stb.
    Nem temetném még sem Hajnalt, sem Sestakot a tegnapi alapján, lesz ez még jobb is. De ezt a második félidőt nehéz lesz elfelejteni. És igen, most Dollnak is egy jó vastag fekete pont bekerült a naplóba, akár ő akarta ezt a játékot, akár csak nem tudta megváltoztatni.


    bocs csak annyi, hogy sok ember szídta a capo-t itt és azért neki sem egyszerû a helyzete.most pl egyik mikrofon sem működött és nem lehetett sokat hallani, pedig ő ordibàlt rendesen.a másik meg hogy felül folyamatosan szídták, de nagyon durván.nem csodálom hogy utána odament ezt számonkérni.sokan esélyt sem adnak neki.reálisan nézve persze közel sincs a szurkolasunk az igazi Fradiszurkolashoz ami régen volt, de azért a helyzet sem ugyanaz.egy szó mint száz, azért kétoldalú a történet. Hajrá Fradi.


    Gyömbért, mint koncepciót még mindig nem értem... Lamah helyére inkább Radót hoztam volna... Mindegy, hogy csak most jött ide.


    Ramírez megsérült, Somália került a helyére, az ő helyére jött később Gyömbér és egyből több labdánk volt középről, de persze ez is hiába történt.


    1. Ezt a meccset elcsesztük. Nem kicsit, nagyon.
    2. Az eredménytől függetlenül - a látottak alapján - továbbra is azt gondolom, hogy jobbak vagyunk és reális esélyünk van idegenben kivívni a továbbjutást.
    3. A lehető legsürgősebben védőt / védőket kell igazolni.
    4. Hülye aki nem látja be, hogy a csoportokra szükség van. Szégyen, hogy pár száz meztelen bosnyák hazai pályán leszurkol minket, mindamellett tisztelet azoknak, akik megpróbálták velük felvenni a versenyt. Mielőbbi megegyezést!
    5. A tegnapi "élmény" ellenére mi vagyunk az NB1 toronymagas esélyesei. Ezzel szembe kell nézni és fel kell nőni a feladathoz.


    A tegnapi benyomásaim:

    Rossz felfogásban kezdtünk, a védekezést méterekre az embertől próbáltuk megvalosítani. A bosnyákok aljas belépői többnyire megtorlatlanul maradtak, az izlandi bohóc bíró által. Fetrengések és alatttomos belépőkön kívül nem sok mást tudtak felmutatni.

    Mindezek ellenére is több nagy helyzetet tudtunk kialakítani, de Leo, Dani sem voltak képesek ordító helyzetben betalálni. Frusztráló volt látni a tehetetlenséget, ami a támadásvezetéseinken látszott leginkább. Összességében Lamah és Ramirez voltak, akik extrákat tudtak hozzáadni a játékhoz, Ramirezt elintézték a bosnyákok, Lamah sérülését nem láttam a helyszínen pontosan. Az ő kiesésüket már nem bírtuk el.
    Busainak mi volt a szerepköre? Teljesen láthatatlan volt. Dani meg inkább birkózott...
    Leo hogy a bánatos f.szban nem képes eltalálni a kaput 2 méterről?! Előttünk lőtte ki a labdát a kapuból. Ilyen nincs..és mégis van.

    A bosnyákok harcmodora még a Honvédén is túltesz, őket láttam már többször ellenünk hasonlóan
    "szimpatikusan" játszani. Ha Boszniában is ilyen takony bírot kapunk, akkor nem sok jóra számíthatunk.

    Ellenben az egyik legelkeserítőbb a nézők ehy részének idő előtti távozása volt... Soha nem hagynám cserben a Csapatot.

    Srácok! Boszniában úgy kell majd pályára lépnünk, hogy átharapjuk a torkukat ezeknek a szemét fetrengő bagázsnak. Gólokkal nyerhettünk volna tegnap is... Mindig és Soha!


    Egy hete írom itt, hogy sose becsüljünk le egy ex- jugó csapatot, mert a mentalitásuk bőven pótolja a gyengébb tudást. Mint ahogy a hollandok után nem hurráztam, úgy most sem fogom temetni a csapatot, mert képesek lehetünk nyerni Szarajevóban, ha a játékosok a valós tudásukat hozzák. Nem is gondolom, hogy Doll hibáztatható a vereségért, maximum Busai kezdése és egy- két csere nem volt számomra logikus, de ezt a meccset a gyenge egyéni teljesítmények döntötték el.
    - Leo nem volt tragikus, de csak Dénesnek köszönheti, hogy nincs már 2 gyönyörű öngólja. És az a helyzet elől ugye.....
    - Dilavernek az egyik legrosszabb meccse volt eddig...
    - Soma nem tudott olyan hasznos lenni, mint szokott és a gól is az ő pechje volt....
    - Busa sokak kedvence, de a nemzetközi szint már sok neki szerintem. Érthetetlen a kezdőcsapatban...
    - Varga Rolinak ha nem megy, akkor nagyon nem megy. Értékelhetetlen volt tegnap....
    - Böde Danit sokan szidták tegnap, pedig még ő és Lamah volt, akiknek időnként sikerült valami...
    - Hajnal játékát megölte a szoros emberfogás, csak Dibusznak passzolt...
    - Seszták 45 perce kevés volt ahhoz, hogy megtudjuk miért jött, de legalább 1 jó megoldása lehetett volna. Amit ő és Varga hozott, azt Radó is hozta volna, talán őt kellett volna bedobni...

    Ennyi gyenge teljesítmény bárki ellen kevés, legyen akármilyen taktika kidolgozva.... 1 hét múlva az otthon még erősebb és magabiztosabb bosnyákok ellen mindenkinek a legjobbja kell, hogy reménykedhessünk.


    egyébként úgy emlékszem, Doll nemetül nem azt mondta,h.győzhetünk (können), hanem,h.győzni fogunk (werden) Boszniában.


    Én azt nem tudom soha megérteni hogy ahol van egy Gera,Hajnal,Böde Varga mi a lófaszért nem lövünk 20-25 m-ről?Mindent becipelni beívelni akartunk mikor tömörűltek egész végig.


    Lőttünk, de beleléptek, majdnem az összeset blokkolták. A végén Nalepa blokkolta a Vargáét..
    Ezen kívül viszont magát a lövőhelyzetet nem sikerült kialakítani, vagy ha igen, annak hazagurítás lett a vége, mint a Hajnalé, azt rossz volt nézni.


    Nem játszottunk sokkal rosszabbul,mint ahogy szoktunk.Sok helyzetet kihagytunk.Most nem találtunk be a kapuba,azért tűnik siralmasnak a helyzet.Görcsös lett a csapat,fejben is elfáradt,nem kapta meg a szükséges pluszt a lelátókról ami átsegítette volna.Nagyon ritkán fordult elő,hogy nem lőttünk gólt,ilyen is van,meg is bosszulta magát.Boszniában győzünk!


    Ez a nyilatkozat megint két világ találkozása. Doll valószínűleg sosem fogja megérteni, hogy nálunk mindenki azonnal a semmiből várja a csodát. Látszott ez az egész problematika akkor is amikor az elején nem ment a szekér.
    Ez a németes mentalitás egyszerűen ilyen, a tutiért sosem ad fel semmit. Eddig ennek inkább a jó oldalát kaptuk, de néha ilyenekbe is ütközünk majd.


    ezt irogattam én is, hogy nem látok éles különbséget az idei és tavalyi felkészülés között! akkor jött 12 kutyaütö, csapatról nem igen beszélhettünk, idén meg ugyanezt a 12-t szinte el is küldtük, igazoltunk eddig 4-et (Ramirezt nem számolom ide,mert ő télen jött), a keret fele még nyaralt, mig a másik fele, kb 10 ember meg edzett! ez nem felkészülés!!! Arról nem is beszélve, hogyha egy északi csapat tud egyhuzamban játszani március-november között leállás nélkül, akkor nekünk nyáron miért kell elengednünk 1 hétre nyaralni a játékosokat, mikor tudjuk hogy júliusban már kupázunk, és amúgy meg decembertől február végéig nincs bajnokság?


    meccs előtt: A Fradi bosnyák ellenfele: "Harcias, agresszív játékra készülünk"
    meccs után: Ramirez lábmerevítővel meg mankóval megy el, Lamah sérülése nem súlyos... Lehet látni, hogy a bal oldalunk volt az erősebb a meccsen, gyorsan el is intézték.
    És a tegnapi mészárlást 2 db sárgalappal megúszták.


    Két azonos képességű csapatot tudunk kiállítani. Így szerintem sem mentség. A játékvezető pedig sztem kb a meccs embere volt. Tegnap is írtam h mi nem vagyunk ehhez hozzászokva, sem ellenféltől sem pedig a jv-től. Hagyta a kemény játékot mi meg nem tudtunk a bosnyák agresszivitással mit kezdeni.


    Undoritó volt,amit a pályán műveltek..Gerát is hogy megtaposta az egyik féreg..Az izlandi bíró meg..hagyjuk


    Szerintem a bosnyákok pontosan azt hozták amire itt mindenki számíthatott tőlük, azaz SEMMIT! Ez a csapat egy Paks szintű gárda erős jóindulattal. Ahogy ők, úgy ezek a rugdosódó semmirekellők is találhatnak egy gólt... persze hogy a 90. percben, ahogy lenni szokott.
    Megnézve az összefoglalót még inkább lejön amit ott is éreztem. Simán lehetett volna ez 3-4 közte, csak nem ezen a napon.
    Képesnek érzem a csapatot arra, hogy nyerjünk kinn, mert így még egyszer nem fogunk játszani abban biztos vagyok.
    Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy hétvégén simán verjük a huhogókat.


    Az előjelekből kellett volna kiindulnom.
    Három dolgot azért megemlítenék.
    Az egyik-kimentem pénteken az edzésre, tök üres a liget.körbe járok sehol senki,mondják az ott dolgozók, hogy pihennek a fiúk.Szombat senki.Vasárnap dettó.Hétfőn délelőtt edzés.
    Kedden délelőtt és délután.Hát a délutáni az igazi strandos, lötyögés egy kicsit a pálya közepén, majd gyakorlás a támadásvariációkból Busaira kihegyezve, a bóják nem léptek oda, viszont Busa nem igazán érkezett,Dani meg élből mindent fölé lő.
    Az edzéseken 100 lövésből 95 nem talál kaput.
    Aztán szerdán is edzés délután.
    Puff neki.Valamit én nagyon rosszul tudok, és már nem először kételkedem a melltartóban, ha ez a műszer jelzi a fizikai állapotot, akkor a meccsen most mit láttunk?Mert én azt láttam, hogy szétlötyögtük az edzéseken magunkat, és a meccsen is.
    Aztán itt van ez a Gera paródia, szegény Zoli evvel a nulla játékkal is ő focizik valamit a többiek meg nézik.Amikor egy sima passzal lehetne gyorsan járatni a labdát, ő beleviszi a cifrát a játékba és a hátra játék helyett gyorsan kipasszolja taccsra a labdát.
    Aztán a Hertha kapusa meg húzza az időt a mi pályánkon.Istenem de messze van ő is a nemzetközi szinttől.
    Az előjelek beigazolták a lényeget, hogy mi mindig újra megpróbálkozunk a beszari játékkal.
    Beszari edző, beszari játékosok.
    Nézem az edzőnket, nyugodtan ül egy kupameccsen a seggén és nézi a fiúkat.
    Ez egy másik sportág, csak még a nevét felejtették megmondani nekünk.
    Orosz pali elégedett lehet, kib@szott gyenge teljesítmény ez a vezérigazgató úrtól.
    A szurkolás pedig siralmas, a bosnyákok otthon voltak, otthont teremtettek maguknak.
    Nem túlzás kijelenteni, hogy ilyen szurkolást itt még nem hallottunk.
    A bíró sporttárs pedig tudta, hogy kinek hazai pálya ez, de ne is politizáljunk, hiszen úgy utálnak minket Európában mint a szart!Nekünk itt nincs hazai pálya.


    Furcsa meccs volt. A nagyszerű tavasz és a bomba igazolások után mást várt mindenki. És győzhettünk volna 2-3 góllal is. De ez a bosnyák társaság nem rettent meg a nyomástól -- amihez mi hozzá vagyunk szokva akkor, ha egyszer elindulunk. Nem tömörültek be, nem kapkodtak, hanem nagyon fent védekeztek, és nagyon szervezettek voltak. Szerintem ez a csapat jobb, mint a Vidi (tovább most nem megyek). Nehéz lesz, mert hazai pályán sem nekik kell gólt rúgni.


    Dolly 3.2 kifogásgenerátor beindult... Nem érdemeltetek füttyöt??? A Rijeka ellen tudtál és tudott jönni mindenki a számokkal, hogy mennyit ér a keret, mennyiét ér a legértékesebb játékos. Nos most a mi csapatunk 2x annyit ér mint a neve nincs, és neve nincs játékosokból álló bosnyákok - ezt miért nem hangoztatja senki??? Azt már nem fogod bemagyarázni, hogy a bosnyák bajnokság jobb mint a magyar....
    Egyszerűen kijött az ismét, hogy mi csak itthon a rendkívül gyenge bajnokságban vagyunk valakik ennyire beszari játékstílussal és ilyen nincstelen taktikával! Ez a Ferencváros! Moniz távázása után páran megírták, itt nincs helye az időt húzok, beállok bunkerfociba azt ha ég a ház próbálkozok felfogásnak... Tudod Dolly, egy LEONARDO az jelentette volna itt is a különbséget, ha minden egyéniség aki 2 cselt megtud csinálni nem lett volna elzavarva, akkor lehet 5-öt rúgunk egy ilyen gyenge csapatnak... De a Ferencvárosban Doll érkezése óta a kreativitásnak és az egyéniségeknek helye nincs, hát ez ennyit ér, egy brusztolós neve nincs csapat megver minket, ha kiesünk itt forradalom lesz nem fütty!!!! Mateos sem véletlenül akar menni, Moniz hozta, őket annyira nem szeretik nálunk, utsó mohikán...


    Nalepa nagyon akart, igazán rajta láttam azt, amit mindenkin szerettem volna. Nagy dicséret neki!


    mai ébredéssel se lett jobb. Ugyanaz tombol bennem, mint tegnap, amitől alig tudtam elaludni.
    Én ezt a Zseljét egy nagyon gyenge csapatnak tartom, a hollandokat is többre értékelem. A Fradi tagnap (giga közhely, de szerintem igaz) önmagával szemben maradt alul. Ha nem megy a játék - van ilyen, nem haragszom érte -, akkor legalább a lelkesedés, a győzni akarás legyen meg. Ez az a meccs volt, ahol ez önmagában 1-2 gólos győzelmet jelenthetett volna. Olyan csapat ellen nyomtuk szarul, melynek játékosai a 60. perctől állandóan görcsöt kaptak. Ilyet még az életben nem láttam! S mi ezektől kikaptunk. Erre szavak sincsenek. A fütty ennek szólt, s sajnos járt!
    Ettől függetlenül bízom a továbbjutásban, mert a különbség a két csapat között szerintem majdnem osztálynyi, csak focizzunk jól 90 percet...


    Akkor még egyszer, Ramirez sérülése miatt 10-en voltunk az első félidő utolsó 5-6 percében, ezért húzta az időt Dibusz !


    Nem múlt azon az időhúzáson semmi, nem értem miért akadtak ki rajta ennyien. Jó döntést hozott Dibusz.


    Azért "húztuk az időt", hogy ne kontrázzanak szét. Láttál akár csak hozzájuk hasonló szintű harcra képes magyar csapatot valaha az utóbbi 30 évben? Mert én nem. Egy langyfos bajnokságban edződünk, számunkra a képtelenség határát súrolja, hogy végig domináljunk és hajtsunk egy ilyen fanatikus állat (Ramírez lemászárlása stb.) banda ellen.
    Dibusz éppen Ramírez miatt "húzta az időt". Nyilván kockáztatnia kellett volna, hátha már az első félidőben gólt kapunk.


    Szerintem szinte senki nem tudná megverni őket itthon, simán dobogósok lennének. Sokkal nehezebb ellenük játszani, mint bárki ellen a mennyeiből, mert az egész pályán nyomást tudnak rád gyakorolni, végig. Nézd meg, hol kezdték a védekezést, a Vidin kívül nem sok meccsünkön láttam ezt.
    És a bunkerből kilépve nem egy-két emberrel jönnek előre, mint az itthoni középmezőny, muszáj ellenük rendesen visszazárni.
    Persze igen, a második félidőben nem is jöttek el a kapunkig a les-ziccert kivéve, mert benyomtuk őket. A nézők nyilván azt sérelmezték, hogy nem lett eredménye, de itt tartunk most az áruló Mateos kiszállása és mindenféle sérülések után és közben. Túl sokan hullottak ki ahhoz, hogy ne látsszon meg rajtunk egy ennyire jól harcoló csapat ellen.


    Doll szerint egy hazai 0-1 nem érdemelt füttyszót. Az első félidő utolsó 20-25 perce valóban jó volt, de a többi súlytalan. Félidei cseréknek örültem, de nem adtak hozzá semmit a játékhoz.

    Egyébként pedig a 0-1-nek nincs jelentősége. Kint is lehet győzni.
    Kérdés az, hogy ez a csapat tud-e...


    Az első félidőben Busával veszélyesebb volt a csapat játéka, mint a második félidőben Hajnallal. Hajnal láthatóan nincsen még megfelelő fizikai állapotban, szerintem a becserélésének ilyen helyzetben több értelme volt, mint a kezdetésének. Az már más kérdés, hogy Sestákkal együtt alig tettek valamit hozzá a játékunkhoz. Őket még formába kell hozni, mert jelenleg jelentős meccshiánnyal küzdenek.


    Előzetesen nagyon tartottam a meccstől, azt hittem komolyabb csapattal lesz dolgunk.Hát mit mondjak, én speciel semmi extrát nem láttam tőlük.Ezt a csapatot illene kiütni az EL-ből.Egyénileg sokkal jobb játékosaink vannak!Most nem játszottunk jól, van ilyen.A végén lőttek egy mázli gólt, közben egész meccsen semmit se csináltak szinte...Remélem idegenben adunk majd nekik, mert az arcuk még nagyobb lesz, az már előre borítékolható.Ami lehet nem is olyan nagy baj!..
    Hiszek Dollékban, valamit ki fognak okoskodni.A végén pedig mi fogunk tovább jutni.


    A szurkolásról a helyszínen:
    1. fél stadion volt, s a csoportok nélküli tábor az egyik leggyengébbet adta - az MK döntőn tudtunk szurkolni, itt miért nem? Valaki írta, hogy az oldallelátó miatt volt csendes - hát én C3-ban voltam, s nem volt annyira csendes az oldal, de a szurkolás erejét a B szektor kéne adja, ami ma kb 50-60%-ig volt megtelve.
    2. Első félidő vége, Ramirez látszik, hogy már nem fog visszajönni. Végre nálunk a labda, Dibusz előtt van, a hosszabbítás 2. perce. Mit csinál a sok idióta? Elkezd fütyülni, hogy előre/támadjunk, bár akkor már 5 perce emberhátrányban játszunk, de még 1-2 perccel a vége előtt essünk neki az ellenfélnek. Nooormális? Miért nem gondolkozott az a többszáz/ezer néző, aki akkor elégedetlenkedett?
    3. Lamah cseréje - látható volt, hogy nem tud futni, csak biceg - erre a szurkolók megint mit csináltak? Fütyültek és elégedetlenkedtek, hogy menjünk most azonnal előre-előre, ahelyett hogy a cseréig kuhúzzuk - mondjuk nem tudom, miért várt Doll a cserével 15 percet, de ezalatt nagyon passzívak voltunk (második emberhátrányunk)...

    Összefoglalva: az a klub-csapat-közösség(1,6 millió), amelyik ennyire széthúz, s nem tud saját magával megegyezni, megy oda-vissza az üzengetés, de a szándék nyomát se látni a megoldásra sehol, nos az a csapat az megérdemli, hogy ébresztőt fújjanak neki. Mert sok más szempontból is, de szurkolás tekintetében mindenképpen egy ébresztő voltez a meccs.

    Ébresztő csoportok és Luss és Kubatov - kiegyezni!!!
    (Luss azért, mert talán egyedül ők mégis tudnak myomást gyakorolni a vezetőinkre)

    És kint nyerni 2-0-ra!!!!!!!


    Kint voltam, és szégyen volt, hogy a 2-3 száz fős bosnyák tábor, a Fradi tábor hiányában, hazai pályát tudott csinálni a Fradi stadionból. :(


    Lamah vagy 15 percet sántikált - azt hittem, megőrülök. Nézem, melegít 3 játékos - szöglet nekik, a mieink mutogatnak ki a pad felé, hogy Lamah szegény off - semmi, melegítünk tovább - aztán nagy nehezen kiválasztják Gyömbit, aki odasprintel a kispadhoz, és még bő két percig öltözik, beszélget Dollal, stb. S Dibusz szabadrúgással jönne, amikor még mindig várunk a nem tudom, hogy mire, aztán végre-valahára cserélünk.


    a gól előtt 15 percig a félpályát sem lépték át... 11 emberrel védekeztek végig, ez egy tipikus Paks, Haladás, Pápa szint volt, annyi különbséggel, hogy sokkal jobb az erőnlétük, és már ez előtt a meccs előtt is vért ittak.... ennyi. Focizni nem tudnak, van egy-két játékosuk. Ma csapatban vertek minket, egyénileg még így is sokkal jobbak voltunk, hogy nagyon szarok voltunk. Az a gáz, hogy most még lelkesebbek lesznek, és ha megint lesz egy ilyen balfasz (NEM csaló, csak balfasz) bíró, és lerugdalhatják a fél csapatot, akkor kiesünk. Az a csávó, aki Ramit lerúgta még egy csoffadt sárgát sem kapott - pedig a labdára annyi esélye volt, mint nekem.


    nézd meg: egy csomó lehetőséget elbasztunk azzal, hogy ahelyett hogy megindult volna a labdás játékos, inkább a biztos vissza passz.... Amikor bepasszoltuk középre olyan 25-30-ra, rögtön veszély is lett....de a szélről is. nem mentek bele a csinnbe, a "lepattanók" sokkal nagyobb része lett az övék, mint szokott

    http://ulloi129.hu/2015/07/16/doll-a-tovabbjutashoz-mindenkitol-tobb-kell/#more-119374
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.17, 15:28
    Thomas Doll: Az egész csapat leeresztett fejjel ül az öltözőben. Ma a megszokottól eltérően nem találtuk a játékunkat, ez persze az ellenfél minőségét dicséri. A nemzetközi fociban nem lehet büntetlenül ennyi helyzetet kihagyni. Volt 3-4 helyzetünk, az ellenfél pedig a végén megbosszulta, hogy kihagytuk őket. A második félidőben nem tudtuk jól kihasználni a területeket, nem volt bennünk átütőerő. Azt hozzá kell tennem, hogy a csapat sokat dolgozott a párás melegben. Azt sajnálom, hogy a második félidőben az amúgy mindig remek közönség kifütyülte a csapatot, ezt nem érdemelték meg. Nem szabad elfelejteni, hogy Sesták és Hajnal sérülésből jött vissza, hiányzik néha az összeszokottság. A továbbjutás nyitott, Boszniában is nyerhetünk. A továbbjutáshoz mindenkitől több kell, a képességeink felső határa. Motiválni kell magunkat, hogy az első perctől akarjuk a győzelmet és az első lehetőséget ki kell használni. Még egy hetünk van felkészülni. Ramírez lábmerevítőt kapott, meg kell várni a holnapi vizsgálat eredményét, Lamah izomsérülése nem súlyos.


    Milomir Odovic: Rendkívül elégedett vagyok a játékkal és az eredménnyel. Mindkét fél mindent beleadott, minden labdáért meg kellett harcolni. Ez csak az első félidő, Szarajevóban sem lazsálhatunk, a Fradinak kiváló játékosai vannak.

    http://ulloi129.hu/2015/07/16/doll-a-tovabbjutashoz-mindenkitol-tobb-kell/#more-119374
     
  3. avatar: ingersheim
    2015.07.17, 00:13
    Hát, ja. A bosnyákok beárazták az NB I-et...
     
  4. avatar: NNS
    2015.07.16, 22:24 (szerk.: 2015.07.16, 23:00)
    Csak a szokásos, elbuzizunk 1223454235 helyzetet, a semmiből kapunk egy gólt, kb. ennyi volt. Szarajevóban X és lehet koncentrálni a bohócligára.

    Ugyanúgy kiesünk 2 kör után a fäszba mint tavaly, lehet itt bármennyire fantáziálni hogy így meg úgy erősödtünk, összeszoktunk, tanultunk stb. El se kéne indulni... És ez még csak a 2. kör...
    Teljesen értelmetlen, lehangoló.