magyarfutball.hu

Vasas FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 2.67 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)
  2. 0 : 2 (1)
  3. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.21, 15:30
    Müller érőben a mezőny felett volt. Sajnos a balos tök süket ahogy látom, de összeségében idegen poszton játszva sem lógott ki. Szavazzunk neki bizalmat. Martin képes nyerni az egy-egyeket remélem lassan góllal is jelentkezik. Ritevszki nekem is stabilnak tűnt. Pavlovban tényleg mocorog valami, de érdekes hogy helyzetig nem jut el. No de majd Pakson, a szar libalegelőn.


    Azt hogy szarok voltunk ez nézőpont kérdése...egy önbizalomtól duzzadó 3.helyezett Haladással játszott a kiesés ellen küzdő önbizalomhiányos csapatunk? Végre sikerült nyernünk és ez a lényeg!!!

    A német nem lesz rossz csak szokjon össze a csapattal és ne kelljen középcsatárt játszania ! Korcsmár egyértelmüen a legnagyobb fogás és Ritevszki is jól szállt be a szélen.

    Azért az is szembetünő, hogy elég egy rutinos játékost beállitani , hogy eldöntsön egy meccset ebben a gyenge magyar mezönyben...Honvéd ellen is így volt Kenővel!

    Kéne egy csatár aki még fiatalabb és van tudása, akkor nem lesz gondunk!

    A önbizalom remélem nőtt most a csapatban!


    A tényszerűség kedvéért:

    Tegnap kutya szarok voltunk, hazai pályán nem volt helyzetünk.

    Kb 3 nb1.es szintű játékosunk van,Cicó,Korcsmár,és néha Moha.Martinban mozog valami, jó lenne ha ki is jönne belőle.

    A szélső beadások kb megyei szintűek,ha véletlenül sikerült akkor benn nincs senki.

    Én nem voltam elájulva a német gyerektől, néha rámászott Ádámra,mintha egy poszton játszanának.


    Nyilván van aki azt mondja, hogy szerencsénk volt, nyilván van, aki úgy gondolja, hogy csak Pistán múlt, de szerintem éppen ez volt az a hozzászólás, ami nagyon jól megfogta, hogy milyen csapat volt ma az ellenfelünk és ki tudtunk felülmúlni; és ez a győzelem nem múlhatott csak a szerencsén, nem múlhatott egy emberen, ez egy csapat volt ma a pályán, aki tisztában volt a korlátaival, tisztában volt a képességeivel, és ezért képes volt a Haladás játékát csírájában elfojtani, túllépni a dúrvaságokon és kihasználni a lehetőségek közül egyet...



    Ennyi kellett. Ez ma egy jó Vasas volt.



    Azért is...


    Még jó, hogy volt a kiállítás és a büntető, máskülönben nem sok mindenre emlékeznénk ebből a meccsből.

    Az első félidő rettenetes volt, igazából komoly helyzet és szép megoldások nélkül. A Haladás hozta azt, amit vártunk tőle - semmi futball, csak a védekezés, bízva abban, hogy lehet kontrázni.

    Már kb a 2. percben jó nagyot rúgtak Mohába, hogy tudja, hol a helye, majd jött Hangya sérülése - mi úgy láttuk, hogy a sarkára lépett a védő.

    Mindenesetre nem tudott még akkor sem lábra állni, mikor az öltözőbe kísérték.



    A második félidőben ment tovább ami az elsőben, egészen addig, amíg Jagodics Márk először lerántotta hátulról Martint, majd dühében elrúgta a labdát a fenébe, 3 perccel később meg az oldalvonal mellett tarolta a lendületből érkező Martint, jogosan mehetett zuhanyozni.



    Innentől az eddig sem futballozó vendégcsapat ráült az eredményre, mi pedig teljesen veszélytelenül tologattuk a labdát elöl.

    S akkor beállt Pista, vele a rutin, ahogy a védő mellett befordult, s szépen kihasználta, hogy összeakad a lábuk, az ügyes volt.

    A büntetőt Király majdnem védte, de bement, s innentől volt 10 perce a Haladásnak, hogy focizni kezdjen, lett is egy helyzetük, de szerencsére kapusunk fogta a lövést.



    A vendégek nulla pontja a mai teljesítményért reális, a 3 meg nekünk azért kis szerencsével lett meg, az egy talán reálisabb lett volna, de a lényeg, hogy 3 lett

    Kellett is ez, a mai eredmények függvényében.


    Húú, Preki. Sajnos a meccs alatt számoltam vissza a perceket mikor jöhet vissza Osi. Berecz nekem továbbra se jön be. Agresszivitásból megette a /talán/ szerb balhátvéd.


    Hátul elég stabilak voltunk, Korcsmár a kezdeti bizonytalankodás után nagyon feljavult, Debő és Kristevski is jó volt. Preklet inkább előre volt hatékony, amikor védekezni kellett volna, majd megőrjített. smiley Középpályán Cicó sokat vállalt, szemlátomást bizonyítani akart. Berecz és Vida hozta, amit várunk tőlük. Elől Martin meglepően erősnek és határozottnak tűnt, elfejelte és megtartotta a labdákat, egyszer-kétszer alig egy lépés hiányzott, hogy igazi helyzetbe kerüljön. Müller egészen magasra feltolt támadó fedezetet játszott, szinte második centert, sokat mozogva, technikásan, de nem túl fantáziadúsan. A Haladás nem akart focizni, a kiállítás után meg csak az időt húzták - egészen a gólig. Én már Pavlov érkezésekor Pestát vártam, de pont jókor jött be. smiley A végén Gergő biztosan fogta az egyetlen közeli lövésüket, de akkor infarktusközeli állapotba hozott a védelmünk.

    Nem voltunk jók, de jobbak, mint az NB1 harmadik helyezettje. Egy hétre fel vagyok dobva, köszi srácok!

    Hajrá Vasas!


    Én végig izgultam. Hangya sérülése után kifejezetten féltem, hogy a szélre kidobott macedónt nem fogják-e megfutni. Moha oldala ezáltal oda is lett. Látszott, hogy Rijtevski csak azzal van elfoglalva, hogy megoldja a védekezést, én többet nem is vártam tőle. Így Moha egyedül maradt. A német többet nyújtott, mint amit vártam. Monsi nagyot küzdött, nekem gyorsabbnak tűnt a rövid passzos játék, mint amit eddig láttam. De abban nem vagyok biztos, hogy gólig eljutottunk volna, ha nincs a tizi. Nagyon kellett!!


    Nem akarom elhinni,hogy nincs egy olyan meccs amikor 1-2 jatekosnak piszkosul menne aznap a csapatunkban.Sajnos Moha tudomanya az nb1-ben mar nem sokat er,mint ahogy a szezon elott egy ujpesti idetevedt forumozo mondta is.Kell a pont mindenkeppen,de inkabb pontok.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138