magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 2 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.29, 15:49
    Addig daráltunk amig muszáj volt . A 2. gól után stamina űzemmód aktiválva . A 2. félidei teljesítményből felesleges bármit levonni . Behúztuk a kötelezőt bunkeresek ellen , ami tavaly sokszor kudarcba
    fulladt .Félgőzzel 3 pont 7/7 smiley Ami elszomorító az a hangulat , nyilván a kocogós meccs is hozzátett , de totál siralomház volt

    Le a kalappal , ezek az eredmények valóban elismerésre méltóak ! azt azért megjegyezném , ezzel a felfogással ( a második félidő ) továbbra sincs semmi keresni valónk a nemzetközi kupákban !
    Dönteni kellene végre , lubickolni akarunk ebben langyos ligában ?
    és végleg eltűnni a nemzetközi térképről , vagy odatesszük magunkat a lefújásig ?

    Kint voltam...az első félidő elment,kb az látszott,hogy edzőjük minden fogadkozása ellenére,már a Paks vége tábla elhagyásakor föladták a meccset (mint a régi szép időkben). Aztán a 2. félidőben nekiálltunk buzizni.Ettől szar lett az egész.Az ivószünetben pedig még valami "leszarom tablettát" is adhattak a srácoknak,mert az addigi szar,azután hígfossá változott.Az eddigi bajnokik toronymagasan legrosszabb félideje volt.Nagy Ádi akart,de ma nem játszott jól(akkor még nagyon finoman fogalmaztam),de azt mindenki,aki ért a sporthoz tudhatja,hogy ilyen korban,kb ennyi meccs után,kötelezően jön a hullámvölgy.Ki kell belőle lábalni,aztán lesz az még az eddigieknél is sokkal jobb...

    A második félidő fos volt, akárcsak a szurkolás. A csapat mentségére szóljon hogy olyan párás volt a levegő hogy a nézőtéren ülve is szakadt rólam a víz. Gondolom milyen lehetett mindez lent, futva. Mondjuk az is igaz hogy a Paks is ott játszott. Szerencsére olyan fogalmatlanok voltak hogy esély nem volt a szépítésre.
    A meccs citrom díjasa Solymosi spori volt a 16-os vonaláról lövetett szabadrúgásával és a hozzátartozó kétcsíkos performansszal.

    Nem értem mire jó ez a biztonsági foci itthon...
    Nem is nagyon tudok kiemelni senkit, talán Böde,Lamah és Nalepa játszott jobban mint a többiek Nagy Ádi és Hajnal elég gyenge napot fogtak ki!
    Inkább felejtsük is el gyorsan mert jobb ez úgy aztán a szünetben tovább készülni és megcsapni a Dózsát, de rendesen!(nem visszaállva buzizni megint)
    Hajrá Fradi!

    Nagyvonalakban egyezik a véleményünk, a különbség Hajnal megitélésében van. Eszméletlen volt a futómennyisége és volt pár olyan indítása amiből illet volna gólt szereznie az indítottnak.

    Tükörsima győzelem, ahogy várni lehetett előre is. Azt már megszokhattuk, hogy Doll alatt sosincs meg a szándék az ellenfél kiütésére, de a lényeg a 3 pont.

    Az mondjuk bosszantó, hogy a kettőscserével egyszerre buktunk 6 milliót, hiszen a harmadik cseréig 6 légiós volt a pályán és hiába állt be később Nagy D., így nincs 90 perc U20-as játékperc. Mindezt elkerülhettük volna, ha mi is egyszerre cserélünk 3-at, mint a Paks.

    Solymosi parádés teljesítményének külön örülök, 10/10, kíváncsi vagyok, az utálói mivel találják meg...

    ha Csuka megmozdulása sárga - szerintem az - akkor a zsemébe maradt a másik oldal számára 5-6 sárga....
    a második gólunk előtti megmozdulást 2 éve még lefújta volna és szabad kifelé...tehát fejlődik, de a 10/10 tehát hiba nélküli vezetéstől messze volt. Saját magához képest jól fújt, de hát az nem egy magas szint...

    Nagy Ádi nem azért játszik, mert kell a 3 millió, hanem mert befér. Doll nem fog ezt a szabályt figyelembe véve cserélni. Hidd el, neki ez a meccs fejben le volt játszva a meccs előtt

    Azért a két csere előtt elég szar volt a játékunk, Csuka és Radó beállása kicsit lendített a csapaton.

    Jó látni mennyire együtt van a csapat.... Szinte egy emberként cibálták meg Barthát a végén, amikor nem rúgta ki a labdát... Egyre jobban tetszik ez a szellemiség, ami a csapat körül uralkodik.

    Az első gól előtt Leo megint mekkora labdát adott? És páran azt mondták, hogy nem lesz erősítés! smiley Istenem! smiley

    Biztos bennem van a hiba, de nem nagyon értem a fanyalgókat. Az tény, hogy a második félidő nem volt egy álom, de simán lehoztuk. Dibusznak egyszer volt védeni valója, az is az első félidő végén. Én is azt szeretném, hogy a csapat mindig a toppon legyen, nyűgözzön le, ontsa a gólokat, de ilyen a világon nincs. Néha szenvedve kell nyerni, melynek éppúgy örülni kell. Természetesen elszállni sem szabad, de ennek a legkisebb jelét sem látom a csapaton belül. A rosszabb második félidő ellenére tegnap felállva tapsoltuk meg a fiúkat és ez így van rendjén. 7/7 - ilyen utoljára 1967-ben volt.

    - Böde nem volt rossz, ennyire szolgálták ki ma őt
    - Dibusz nem esett vissza - az, hogy többször a bal lábára adták/jött a labda, arról nem tehet, soha ennyi bal lábára jött labdaaí nem volt és a középpálya többször nem segítette ki a hátvédeket, ezért kellett átlagon felül Dibuszra visszajátszani. Egy nagyon homály kirúgása volt. Balra gyakorolhat azért.

    Összefoglalásképpen: a két hét szünet nagyon kellett most, hogy Doll és a stáb rendet tegyen a fejekben, mert a 6 szép győzelem után ez izzadságosra sikerült, A stáb feladata, hogya szemekben újra ott csillogjon a "széttépem az ellenfelet" indulat.

    Nálam a meccs embere most Nalepa volt. Szerintem egyre jobb a srác. Nem hiszem, hogy túl sok évet fog itt lehúzni, hogy ha így folytatja. Grat a 7/7-hez!

    Akkor egy kis beszámoló.

    Annyira lassan érkezett mindenki, hogy nem hittem, hogy végül 7-8 ezer ember összegyűlik. Viszont lassan jó lenne már, ha lennének 6 órás meccseink is, mert ahogy néztem a kisgyerekeket nagyon sokan bóbiskoltak a második félidőben.

    Tetszett tegnap Nalepa, Leo, Dilaver, Rami és Lamah játéka, valamint Böde csak meglőtte megint és Sesták is nagyon harcos volt, kár azért a kihagyott ziccerért (sőt akár kettőt is lőhetett volna). Hajnal is belement a párharcokba becsülettel, de sok rossz passza volt, Ádi meg elkezdett belemenni a kockázatos szitukba és ezért sokat hibázott, meg rá is tekeredett a labdára párszor. De az előretörései szépek voltak.

    A kedvenc részem viszont már a meccs legelején megvolt. Két "celeb" ült mögöttem, két magyar edző a 10 millióból. Írd és mondd a 32-ik másodpercben (!!!) kitárgyalták mögöttem az egész meccs lefolyását előre (megpróbálom szó szerint idézni):

    "No ez így nem lesz jó. Még mindig (00:32 ment el ekkor a meccsből!!!) középen passzolgatunk, a szélen nem fut senki, pedig most jöttek onnan vissza. Inkább előre kellene rúgni a labdát, így soha nem jutunk el a kapuig." smiley))

    Azert ahogy Doll levette a labdat az is beferne az osszefoglaloba. Leot sokat szidtam, de az elso gol elotti labdaja pazar volt. Nagy gyenge volt amilyen labdakat elszort abbol egy komoly csapat golokat rughatott volna.

    Csertői nem túl szimpatikus figura, számtalanszor bebizonyította már, hogy nem tud veszíteni, ő is imád bírózni, vélt vagy valós helyzetekre hivatkozni, érdekes stílust felvenni.

    De azt látni kell, hogy a tavalyi és az idei paksi keret is ha csak és kizárólag a játékosokat nézem, kevés kivétellel máshol mellőzött (Molnár, Gévay, Bertus) vagy tehetségesnek kikiáltott, de nyomást nem elviselő (Kulcsár, Szakály, Bartha, Balázs) labdarúgók gyülekezete, esetleg olyan saját nevelés, akiknek kb. sehol máshol nem lenne esélye játszani még az NB1-ben sem (Szabó, Kesztyűs, Hahn), kiegészülve most az MLSZ-ajánlások miatt néhány fiatallal, akiknek simán a kiesés ellen kéne küzdeniük, ehhez képest a stabilitásuk és a hazai pályán bemutatott játékuk magáért beszél, nemhogy a kiesés ellen nem küzdenek, de tavaly simán felsőházasok voltak és idén sem esélytelenek rá. Ez pedig abszolút az edző érdeme. Ugyanezt megcsinálta már az akkor még vidéki középcsapat FC Fehérvárral és az akkori újonc Haladással, akiket a dobogóra vezetett.

    Igaz, a stílusa és a korlátai miatt megbukott pár helyen, de többször is bebizonyította, hogy a szarból képes várat építeni.

    http://ulloi129.hu/2015/08/29/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-2/