magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - FK Sutjeska Nikšić 3 : 0 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2015.07.03, 22:06
    kép
    kép
    kép
    Nagyon szép gesztust tettek a montenegrói Sutjeska Niksic drukkerei csütörtökön Debrecenben, egy molinón a múlt héten elhunyt Loki-főszurkoló, Komáromi Gábor, azaz Komcsi előtt hajtottak fejet.

    ultrasliberi.hu/respect-komcsira-emlekeztek-a-montenegroi-ultrak/

    A Debrecen–Szutjeszka labdarúgó Európa-liga-mérkőzéssel párhuzamosan nem csak a mérkőzésnek otthont adó Nagyerdei Stadionban, hanem a csapat régi, Oláh Gábor utcai stadionjában is megemlékeztek a klub egyik vezérszurkolójáról, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Komáromi Gáborról. Utóbbiban a szervezett szurkolói csoportok kivetítőn nézik a mérkőzést.

    youtu.be/ZYhE9n3TH8s
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.03, 12:02
    Nem játszottunk igazán jól???
    Bakker, ne szépítsük már, ez egy duplanullás szuperfos volt, ami egy mennyeis középcsapat ellen sem lesz elég.
    A mai napban az egyetlen pozitívum a szerencsés ellenfél választás volt, az sem a mi érdemünk...


    Baromira nem kértek semmi adatot a sima jegyre, odaálltam az ablakhoz, kérek egy jegyet ide és oda. Pénz elvesz, jegy kiad, jó szórakozást. Mint ahogy normálisan kellene.


    Ellenben tesómékkal szívóztak, neten vettek jegyet, rajta volt minden adat (név, szül. dátum), és nem akarták beengedni őket, mert hogy a jegy csak kártyával érvényes, és az meg nem volt náluk... Hiába, hogy most törölték el a kártyát... Végül személyivel és lakcímkártyával nagy kegyesen bemehettek...


    Nem játszottunk igazán jól, itt az volt a döntő hogy erőnlétileg felülmúltuk őket az utolsó 25-30 percben, akkor már nem értek oda az emberekre, fejben is ki-kihagytak, de addig valljuk be nemigen uraltuk a meccset, találtunk egy gólt hála az égnek, de utána teljesen egyenrangú ellenfelek voltak, sőt volt pár igen meleg helyzet a kapunk előtt.
    A vége aztán nagyon sima lett, a harmadik gól után összezuhantak, 4 vagy 5 is lehetett volna, de szünetben azonnal aláírtam volna a 2-0-át is ha valaki garantáljasmiley


    az első félidei szerencsétlenkedés után megijedtem, mert az nem volt NB1-es színvonalú. De aztán... sokat szidjuk Kondást, sokszor okkal, de egyvalamit el kell ismerni: időnként nagyon helyre tudja rázni a társaságot a félidőben. Most is ez lett, és a 2. félidő már teljesen rendben volt.

    Nekem személy szerint nagyon tetszett Bódi agilis játéka; habár sokszor hibázott, de látszott rajta, hogy akar valamit a pályán. Na meg gólpasszt is adott.


    50-60 perc alibi és csapnivaló játék egy elég gyenge brigád ellen. Verpecz szerencsére tartotta a frontot, így nem 1-2-ről kellett visszahozni a meccset. Szerencsére a végén 30 percet fociztunk is. Sidibe jól tolta, Verpecz a helyén volt, nekik külön grat.


    Jó volt újra meccsen lenni, kurva jó ez a stadion még mindig. Mondjuk hangulat az nem volt, ultrák nélkül nem is lesz. Nem értem miért nem jöttek amúgy, egy nevet kellett megadni, na mindegy. Ebben most már nagyon nem értek egyet velük.
    A meccs csordogált, ennél a félamatőr brigádnál azért jobbak vagyunk, ráadásul szerintem szünetben tették a hendis győzelmünket, igen látványosan elfáradtak... big_smile Voltak érdekes dolgok, szögletnél a kis ferdeszeműt állítják Brkovicra??? A végén meg kihagyta szinte üres kapura.
    1 igazán jó csatár és középső védő kellene és rendben lenne a csapat.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=140297&p=1
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.03, 10:53
    Kondás Elemér: Nehezen indult a mérkőzés. Nem olyan rossz csapat, mint azt sokat gondolták. Szövögettük a támadásokat, de nem sikerült annyi helyzetet kialakítani. A második félidőre feljavultunk, növelni tudtuk az előnyünket, és akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Háromgólos előnyt szereztünk, ezt nem szabad elherdálni, nem dőlünk hátra. Biztos, hogy kint mindent megtesz az ellenfelünk, de mi tovább akarunk jutni.


    Dragoslav Albijanics: Először szeretnék gratulálni a Debrecennek a győzelemhez. Jobb és felkészültebb csapat, mint a miénk. Hetven percig bírtuk erővel, utána elfáradtunk. Ellenfelünk ezt okosan kihasználta, és két támadó becserélésével a maga javára fordította a mérkőzést, és tovább növelte az előnyét. Azt kaptuk, amire számítottunk, tudtuk, hogy erősebb gárda, de igazából fizikálisan múltak felül minket. Nagy a hátrányunk, de nem adjuk fel.

    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/nem-dolhetunk-hatra