magyarfutball.hu

Bp. Volán SC - Komlói Bányász SK 4 : 2 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1988/1989, 9. forduló
nézőszámok:
  1. Dunántúli Napló: 300
  2. Népsport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.16, 00:12
    Bp. Volán—Komló 4-2 (3-2)
    Budapest, 300 néző. V.: Bogyó
    Bp. Volán: Berecz — Harasztia, Krasnyánszky, Huszár, Kiss, — Varga, Szabó, Arató, — Hídvégi, Törőcsik (Orosz, az 52. percben), Kóczián (Kajdy, a 62. percben) Edző: Kiss László
    Komló: Tábit — Hamer, Vukmann,Tigyi, Andreidesz — Jurin, Gallai (Uhrik, a 60. percben), Hohmann (Hüber, a 60. percben) — Katona, Réti, Varga. Szakosztályigazgató: Bogyay Ferenc.
    9. perc: Baloldali partdobást követően Jurin jól indította Vargát, akinek pontos beadását Katona az 5-ösről a léc alá fejelte. (0-1).
    15. perc: Kapu előtti kavarodás után többször kipattant a labda, a komlói védőkről míg végül Hídvégi 8 méterről félfordulattal betalált Tábit kapujába. (1-1).
    27. perc: a kaputól mintegy 25 méterre álló Kóczián lövésre szánta el magát. A jól eltalált labda a felső lécről leváqódott, majd a védők kivágták, ám Bogyó játékvezető megállította a játékot és középkezdést rendelt el, gólnak minősítve az esetet. (2-1).
    30. perc: Berecz öklözött ki egy labdát, pontosan a 16- oson álló Jurinhoz, aki egyből lőtt, és a labda egy védőn irányt változtatva a megdermedt kapus mellett a bal sarokba hullt. (2-2).
    31. perc: jobb oldali hazai szöglet után Törőcsik lövése még kipattant a védőkről, a szemfüles Varga a védőket megelőzve közelről ismételhetett, s nem is hibázott (3-2).
    89. perc: baloldali Volán szöglet után Kajdy teljesen tisztán vehette le a labdát, 11-es ponton, s erős bal lábos lövés a jobb kapufáról vágódott a komlói kapuba (4-2).
    Néhány perces tapogatózás után a vendégek vezető gólja felrázta a Volánt, mivel a Bányász sem állt be védekezni, változatos, küzdelmes első félidőt láthatott a gyér létszámú közönség. A hajrára fölénybe került a Volán, és a befejezés előtt 2 perccel növelni tudta előnyét az egyre több hibával védekező komlóiakkal szemben.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1988-10-10