magyarfutball.hu

Budapesti Dózsa - Budapesti Kinizsi SE 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2016.05.06, 19:17 (szerk.: 2016.05.06, 19:38)
    Egészen gyenge mérkőzést hozott a Bp.Dózsa-Bp.Kinizsi találkozó

    Bp. Dózsa- Bp. Kinizsi 0:0
    Népstadion, 40.000 néző, Jv.: Dankó.

    Bp.Dózsa: Komáromi-Rajna,Várhidi,Farsang-Halmai,Peller-Zsámboki,Virág,Kiss II.,Szusza,Tóth.
    Kinizsi: Gulyás-Henni II.,Mátrai,Dalnoki-Nemes,Dékány-Láng,Orosz,Ombódi,Vilezsál,Fenyvesi.

    Kezdés után Virág veszélyesen kapura tört és 18 méteres lövését Gulyás csak nehezen hárította. Gyenge iramú volt a játék és jobbára mezőnyben folyt a küzdelem. Mindkét csapat tagjai sok átadási hibát vétettek. A 18. percben Halmai 25 méteres bombája a felső kapufáról pattant vissza. Közben megeredt az eső, csúszós lett a pálya, s a játékosok egyre bizonytalanabbul mozogtak. A 20. percben Orosz hagyott ki nagy helyzetet, majd a 35. percben Tóth labdáját Szusza kapásból 10 méterről kapu fölé vágta. A félidő utolsó eseménye Fenyvesi futtából leadott lövése volt, de azt Komáromi védte.

    Gyors Dózsa támadással kezdődött a második félidő: Zsámboki kapura tört, lövését Gulyás kiütötte és ismét Zsámboki lőtt kapura. Már-már úgy látszott, hogy megszületik a mérkőzés első gólja, de a befutó Mátrai a gólvonalról vágta ki a labdát. Az 50. percben Várhidi egy összecsapásnál megsérült. Öt percre kiállt, majd amikor visszatért a balszélső helyét foglalta el. Az 58. percben Kiss II. vétett hibát, Fenyvesi előtt szabad lett az út, de Komáromi szögletre tudott védeni. A színvonal ezután sem javult s a játékosok egymás hibáiból éltek. A 86. perc hozta a mérkőzés utolsó eseményét: Nemes szabadrúgását Vilezsál a kapufára fejelte.

    Gyenge iramú és nagyon gyenge színvonalú játékot hozott a Dózsa és a Kinizsi találkozó. A 90 perc alatt úgyszólván alig volt ötletes, jól átgondolt támadás. Inkább küzdelem folyt a pályán. A 22 játékos közül egyedül Rajna játszott kifogástalanul. Kevés hibát vétett Halmai,Tóth továbbá Mátrai és Dékány.

    „ Élvonalbeli csapataink gyenge formáját a Dózsa- Kinizsi találkozó is híven visszatükrözte. Rossz leadások, labdakezelési hibák,gyenge lövések jellemezték ezt a mérkőzést is. A szurkolók sokszor nem tudták, hogy a vérszegény támadójáték, a rossz passzok és lövések, vagy a gyakori ötlettelenség miatt bosszankodjanak-e. A Dózsa ugyan valamivel tervszerűbben játszott, de ilyen nagy múltú csapattól ezt sem lehet kielégítőnek mondanunk. Őszintén szólva egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet…”

    mti