magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Magyarország 0 : 6

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)
  2. 3 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.30, 17:32
    A görögök elleni, vasárnapi találkozót megelőző szerdán a Ferencváros ellen játszott felkészülési mérkőzést a magyar válogatott. Az összecsapás eredményét, kimenetelét a felek nem hozták utána nyilvánosságra, most viszont a nemzeti együttes stábjában dolgozó Sallói István már nem titkolózhatott.

    Az elsősorban az ellenfelek feltérképezéséért felelős szakember a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában a riporter konkrét, eredményt is közlő felvetésére megerősítette, hogy 6-0-ra győzött a válogatott.

    Úgy tudjuk egyébként, hogy a csata nem volt klasszikus mérkőzés, rengeteget állt a játék, hiszen amikor a szövetségi kapitány hibát látott, sokszor megállította a meccset és instruálta a futballistáit. Az FTC pedig abszolút partner volt a mérkőzés ilyen jellegű lebonyolításában.

    http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/187365
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.29, 16:02 (szerk.: 2015.03.29, 16:19)
    Mint ismert, szerdán a magyar válogatott a Ferencváros ellen játszott felkészülési mérkőzést. Dárdai Pál kérésére az eredményt nem hozták nyilvánosságra, de az FFT kiderítette, hogy a válogatott 6-0-ra nyert.

    https://www.facebook.com/FourFourTwoHungary/posts/10153208719581499

    Tényleg 6-0 lett a válogatottnak, az U15-ös fradi volt a labdaszedő, van ott ismerős, ők mondták. Szerintem Dárdai a fradi felé tett ezzel inkább gesztust...
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.25, 20:26
    A Nemzeti Sport értesülései szerint a szoros első félidő után végül a válogatott nyert a gólzáporos találkozón.

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-bogdan-a-fradiban-u20-asok-a-dardai-csapatban-2403235
     
  4. avatar: fgymat
    2015.03.25, 19:35
    A magyar válogatott szerdán délután, a Groupama Arénában zárt kapus edzőmérkőzést játszott a Ferencvárossal.
    A hétfői regenerációs program után kedd délután már teljes értékű edzést tartott Dárdai Pál a görögök elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott keret tagjainak, szerdán pedig még komolyabb terhelést kaptak a játékosok: délelőtt edzés, délután edzőmérkőzés szerepelt a programban. A kerettagok közül Dzsudzsák Balázs és Pintér Ádám még nem teljesen egészséges, ezért ők ketten nem léptek pályára a Ferencváros ellen, a többiek egy-egy félidőt kaptak.

    A hiányzók pótlására az U20-as válogatottól kapott kölcsön játékosokat Dárdai Pál, így az első félidőben a heerenveenes Varga Szabolcs, a másodikban a vasasos Marcsek Ákos lépett pályára az együttesben. A Ferencváros is kapott kölcsön egy játékost, a magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám védte a zöld-fehérek kapuját az első félidőben.

    - Szeretném megköszönni a Ferencvárosnak, hogy segítették a munkánkat, ez a meccs ugyanis remekül szolgálta a felkészülésünket. Éles meccset játszhattunk a vasárnapi selejtező helyszínén, mindkét csapat valóban komolyan vette a találkozót, kőkemény összecsapásoktól sem volt mentes a játék. Az eredménynek nincs jelentősége, ezért ezt az én kérésemre nem hozzuk nyilvánosságra - mondta Dárdai Pál a meccs után.


    http://www.mlsz.hu/blog/2015/03/25/a-fradi-volt-a-valogatott-ellenfele/