magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Vác FC-Samsung 4 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.04, 12:40
    Kispest-Honvéd FC—Vác FC-Samsung 4—0 (0—0)
    Bozsik-stadion, 4000 néző. V.: Puhl
    Gól: Illés (50. p.), Kovács (56., 60., 90.).
    Jó: Illés, Kovács, Sallói, illetve a Vácból senkit nem lehet kiemelni
    KISPEST-HFC: Brockhauser — Bánfi, Hahn, Mátyus — Forrai, Pisont, Milinkovics (Csehi T.,77.), Illés, Duró — Sallói (Hamar, 76.), Kovács
    VÁC FC-SAMSUNG: Koszta — Puglits (Romanek 63.), Aczél, Aranyos — Kasza, Kriska, Nagy I ., Víg, Bánföldi — Szedlacsek (Nyilas, 46.), Füle.
    Megismétlődött a tavalyi szezon első fordulójának nyitó- mérkőzése, hiszen a bajnoki címvédő Vác FC-Samsung ismételten a Kispest-HFC otthonában kezdte meg a pontvadászatot. A házigazda piros-feketék végig fölényben játszva irányították az összecsapást, de komoly helyzet így sem alakult ki a kapuk előtt.
    Fordulás után, az 50. percben megszerezte a vezetést a Kispest-HFC, Koszta hibájából. A gólok sorát a 90. percben Kovács zárta, amikor Illés jobb oldali beadását senkitől sem zavartatva továbbította a hálóba (4-0).
    A Vác FC-Samsung játéka hasonlóan gyengére sikeredett, mint a szerdai Szuper Kupa-döntőben. A Kispest-HFC megérdemelten aratott fölényes győzelmet, a szurkolók pedig joggal ünnepelhették a Kispestre visszatért Kovács Kálmánt, aki mesterhármassal mutatkozott be a bajnokság nyitómérkőzésén.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1994-08-08