magyarfutball.hu

2014.09.30 Laczkó Zsolt a KTE-hez igazolt!

Válogatott labdarúgóval bővült a Kecskeméti TE kerete, szerdán ugyanis mindenben megállapodott klubunk Laczkó Zsolttal, aki legutóbb a Ferencvárost erősítette.
kép
A 27 esztendős játékos Szegeden született, karrierje a Fradiban kezdődött 2004-ben, ahonnan aztán három szezon után külföldre igazolt. Az Olympiacos szerződtette, innen azonban kölcsönben először a szintén görög Levadiakoszhoz, majd az angol Leicester Cityhez került. Laczó hazatérve előbb Vasas, majd ott nyújtott kitűnő teljesítményének köszönhetően a Debrecen labdarúgója lett, a Lokival a BL csoportkörig is eljutott.

A védelemben és középpályán is bevethető játékost, ezt követően az olasz élvonalbeli Sampdoria szerződtette, innen kölcsönbe a Vicenza és a Padova együtteséhez került még el. Az olasz élvonalban 9, a Serie B-ben 54 meccsen szerepelt.

Laczkó nemzeti színekben is végig járta a ranglétrát, hiszen az U21-es válogatottat követően a felnőtteknél is számoltak vele, eddig 21-szer viselhette a címeres mezt.

Laczkó tavasszal tért vissza Magyarországra, ismét a Ferencváros labdarúgója lett, ám egy sérülés miatt nem tudott stabil helyet szerezni magának Thomas Doll csapatában. Mivel szerződése lejárt, szabadon igazolhatóként készült az utóbbi időszakban, most 2015. június 30-ig írt alá a KTE-hez.

Frissen igazolt játékosunk már csatlakozott is a többiekhez, a délutáni tréningen már új csapattársaival készül. Hamarosan interjút is készít vele honlapunk!

Laczkó Zsolt legfontosabb statisztikái:

Serie A: 9 meccs/0 gól

Serie B: 54/0

Championhip (angol másodosztály): 9/0 (1 gólpassz)

Bajnokok Ligája, Európa Liga: 14/1

NBI: 91/5 (10 gólpassz)

Magyar válogatott: 21/0

Trófeák, eredmények:

NBI és Magyar Kupa ezüst – 2005 (FTC)

NBI, Magyar Kupa, Ligakupa, Szuperkupa arany – 2010 (DVSC)

Bajnokok Ligája csoportkör