magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2 : 2 20:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.30, 10:17
    Edzőnk elég furán viselkedik mintha nem ő lenne a főnök...Lapitu labdabiztosnak tűnik,sokat megy előre.Herjeczki nagyon gyenge volt ma.Pölöskeiben még mindig nem látok semmi pluszt,nem értem egy bajnoknak miért van rá szüksége.Kabangu is csak azért van a pályán hogy meglegyen a létszám.A 2.gólunk nagyon tetszett.Sajnos adtunk egy félidőt az ellenfélnek.

    negativumok:
    - nezoszam, joindulattal 2000-en voltunk, a kanyar letszamban es hangeroben eros volt (egyebkent tudja valaki, a kanyar kiirasa "Ordog"-nek mit jelent?)
    - Laczko: remelem a holland is latja mar, hogy nem megoldas, mind2 golt miatta kaptuk
    - (Poloskei nem tema, Nagy Geri visszateresevel siman kikerul majd a csapatbol)
    - osszessegeben egy kozepes nb2-es csapat ellen csak rovid ideig sikerult hazai palyan jol jatszani...

    pozitivumok:
    - nalunk jatszik az nb1 legveszelyesebb csatarsora (Eppel, Lanza mellett Danilo is nagyon jo volt, minden megmozdulasa eletveszely)
    - hatranybol megint tudtunk gyorsan forditani (amit a gyenge vedekezes - las fentebb Laczko - miatt nem tudtunk megtartani...)

    summary: bosszanto az elbukott 4 pont, a vedelmet rendbe kell hozni

    Nagyon gáz az eredmény, ez a Balmazújváros nagyon gyengusz volt. Három hazai meccs, 5 pont... Innentől csak nehezebb meccsek jönnek.

    Danilo nagyon szép dolgokat művelt, de sokszor önző volt - nem lenne jó, ha a három csatárunk elkezdene öncélúan játszani.

    Egy minőségi középső védőre még szükségünk lenne.

    Én ma úgy láttam, hogy nemigen volt középpályánk. És így ez a játék nem működik, amit a hollandus akar nyomatni. Ma nem is sok látszott belőle...

    Hajtást nem nagyon láttam, középen alig szereztünk labdát, a beadások gyengék voltak, szerintem szerencsénk volt, hogy nem kaptunk ki. Tudom, hogy Laczkó hibázott, de a többieket sem láttam nagyon magabiztosnak, nagyon udvariasak voltunk az ellenféllel.

    Engem a nézőszám nem zavart, bár tökéletes futballidő volt, de legalább nem kellett sokáig sorban állni. A korzón nagyjából matiné hangulat uralkodott.

    Latifu nekem egyelőre semmi különös, Nem látom, mitől jobb, mint Villám. Pozitívum, hogy Eppel még tud gólt lőni és nagyon szépen fejelte be Lanzának. Danilo látványosan szállt be, aztán mintha elfáradt volna(?).

    Persze, hogy nem működik ez a játék... Már a nyáron írtuk néhányan, hogy ez a csapat nem bírja el, ha meggyengítik a középpályát és a védelmet a felállással. Rossi játéka arra alapozódott, hogy egy stabil védekezésből indul el a csapat, egy létszámban megerősített védelem és középpálya adta a hátszelét az elől játszóknak, akik néha óriási létszámhátrányban is megoldották a feladatot (pl. pont ilyen volt a Vidi elleni döntő gól). Hibázott a holland, de ezt nyáron is látták már azok, akik nyitva tartották a szemüket.

    Ennek ellenére nem tartom hülyének a fazont, bízom benne, hogy észhez tér

    Elől van most három olyan játékosunk (Lanza, Danipaci, Marci), akik egyedül is meg tudnák oldani a gólgyártást, ezért sem kell most feleslegesen meggyengíteni a védelmet. Oda 5 ember kell, vagy pedig igazolni kell egy kiemelkedő tudású játékost. (Ignjatovic - Tandia szintűt).

    A holland edző védelmére legyen mondva, azért a mai meccsen is végig fent volt egy 20 év alatti.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387