magyarfutball.hu

FK Jelgava - Ferencvárosi TC 0 : 1 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 1.5 (2 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
ground : Jelgava, Zemgales Olimpiskais Centrs
referee : Muntean Dumitri (Moldova)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.08, 18:31
    Thomas Doll: Az első félidőben jól játszottunk, és végig irányítás alatt tartottuk a mérkőzést. A második játékrészben már nem játszottunk jobban ellenfelünknél, de összességében elégedettek lehetünk, hiszen kapott gól nélkül lehoztuk ezt a találkozót is. A két mérkőzés alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy a jobb csapat jutott a következő fordulóba. A következő párharcban jobb teljesítményt kell nyújtanunk. A Jelgava ellen mindkét meccsen lehetett volna jobb a helyzetkihasználásunk. Még több dinamikára, még több erőre lesz szükségünk, ez a szezon kezdetén normális. Néhány játékosnak még bele kell rázódnia a mérkőzések ritmusába, de annak örülök, hogy jobb fizikai állapotban vagyunk, mint a tavalyi idény kezdetén.

    Alexandru Curteian: Már a sorsolásnál tudtuk, hogy a Ferencváros jobb csapat, erősebb kerettel rendelkezik, és ezt a két mérkőzés során be is bizonyította. Sajnos a fiatalabb játékosaink kicsit meg is ijedtek a neves ellenféltől, nem tudták azt nyújtani, amire egyébként képesek. Nehezítő körülmények, például sérülések is befolyásolták a végeredményt, illetve az is, hogy a támadójátékunk hatékonysága elmaradt a vártól. Emiatt természetesen csalódott vagyok, de voltak biztató jelek a jövőre nézve.

    http://ulloi129.hu/2017/07/06/doll-osszessegeben-elegedettek-lehetunk/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.08, 18:30
    Az ellenfélnek láthatóan egy db elképzelése volt arról,hogy miből fog nekünk gólt lőni...az álarcos bedobja,aztán valaki betuszkolja vagy befejeli.3-szor nem rajtunk múlt...

    Knézy mai két érmet érő szipoorkája: "Dibusz a nappal szemben véd és így szemébe fúj... " A másik: "S Amadou átjött a jobboldalra,...jah nem az Böle! Hát én inkább nem kommentálom!.smiley.smiley

    Csak mi vagyunk arra képesek hogy egy ilyen vak csapat ellen összeszedünk ennyi sárgalapot ..

    Kettős győzelem, továbbjutás, új emberekkel helyenként jó foci, ennek miért nem lehet örülni? A dánok ellen szerintem jobbak leszünk és továbbjutunk. Hajrá FRADI!

    Gyenge meccsen, minimális erőfeszítéssel sima győzelemmel továbbmentünk. Ennyi és nem több.

    Dibusz-Kibaszott bizonytalan volt
    Lovre-Semmi különös
    Koch-Nálunk alap,hogy német védő nem fejel?
    Leo-Hozta a nk-i formáját.
    Botka-Hagyjuk
    Gera-Nando-Szűrtek,aztán eladták...
    Varga-Ma rossz volt nézni kb 10 percet leszámítva.
    Bőle-Legalább megcsinált 3 jó cselt
    Aamadu-15-ször blokkolták a lövéseit.
    Priskin-Hol van már Böde?
    Cserék-Semmi illetve a portugál adott 2 jó labdát.
    Ezzel együtt ez a csapat sokkal jobb lesz,mint a tavalyi....

    Nekem ma Bőle sem.
    Nandó kb ugyanazt hozta amit az első meccsen.
    És kb ennyi. Mindenki más gyengébb volt, volt aki sokkal -Varga-Gera-Lovre-Botka volt aki kevésbe, Bőle-Amadou-Leo. Priska meg csak betuszkolta a győzelmet jelentő gólt.
    De továbbjutottunk 2 győzelemmel.
    És nyertünk újabb heteket javulni és 1 napot igazolni.

    Ez egy végtelenül ostoba szar volt..Doll is elmegy a picsába...A veszélyeztetett játékosokat főleg a védelemből rég le kellett volna cserélni.Most úgy néz ki,hogy maradt Koch,Batik,meg Lovre,aztán slussz.Lehet,hogy annyi hasznunk lesz,hogy kénytelenek leszünk igazolni...de egy hét alatt nehéz lesz egy komplett védelmet összerakni...

    Ne aggódj!Nem sárgázta ki magát senki.Még.Többen is írták,hogy az UEFA szabályok alapján 3 sárga után van eltiltás.Első alkalommal.Utána a szokásos kétsárgás dolog.

    Egyedül igazán sokat Amadou mutatta magát, a többiek elégedettek voltak a továbbjutással. Amadou meg instat király lehetne, meg egyébként is, ha az első csel után rögtön adná a psszt és mozogna tovább üresbe, követné az akciót, vagy csak simán adna egy gólpasszt.

    Nem volt ez annyira rossz. Amíg tartott a meccs, a 37. percig, addig jók voltunk. Utána csak a szokásos jött..

    Mondjuk az egy kicsit bosszantott, hogy ezt a rém gyenge Lett csapatot is magunkra tudtuk húzni. No, meg a sok sárga...

    Egy kettős gyözelmet hozó párharcot követően kicsivel több optimizmust. A sárga lapokon kívül azt csinàltuk, amit egy birkózó,
    statikus játékban erős ellenfél ellen kellett. Megrúgruk viszonylag hamar a továbbjutást érő találatot, majd ráültünk az eredményre. A dánok ellen persze hogy több kell. Ott nem is mi vagyunk a favorit. De addig még jön, kell is két ember...

    (ne viccelj már, egy olyan csapattal játszottunk, aki felkínálta, hogy 6-8 góllal verjük őket, mi meg labdázgattunk ... ha csak annyit tettünk volna, hogy gyakoroljuk a felállt védelem elleni focit, már boldog lennék, de még ezt sem láttam, nyomokban sem)

    Egy olyan csapat ellen játszottunk, aki alig kap gólt -tavaly még az egyébként a két meccsen a legjobb két új idegenlégiósa nélkül se tudott a Slovan gólt rúgni neki-, és még 0-2-nél se előre játszik... Felejtsük már el, hogy egy bármilyen eus ország bajnokságában elől végző csapatot leírjuk...

    ... én meg úgy láttam, ha bárki lendületből ráfordult volna a védekező falukra, begyalogolhatott volna a kapuba a labdával ... akárhányszor, amikor csak megpróbálja. "Felejtsük már el", hogy nekünk össze kell szarni magunkat egy ilyen falusi csapat ellen. Sőt, a Dorog szerintem verte volna ezt a csapatot.

    Nagy kár a 2. félidőben feleslegesen összeszedett sárgákért, okosabban is le lehetett volna ezt hozni. Ami nekem feltűnő volt: Gera játéka elképesztően fontos a csapat szempontjából. Mondom ezt annak ellenére hogy tegnap sokszor elég pontatlan volt. Amadou sokat próbálkozott, de a hatékonysága 0 volt. A napfújta szpíker mondta hogy nem kap támogatást: én azt láttam hogy Botka minden elfutásakor mutatta magát mellette úgy hogy többször nem is követte védő, ezzel kínálva neki a passz lehetőségét. Anulu még csak tévedésből sem passzolt. Varga ma halványabb volt, Bőle játéka tetszett, Nandóval kapcsolatban még mindig nem mernék semmit mondani: lehet A is, B is. Viszont Csernik nem Fradi szintű játékos és szerintem nem is lesz az. Mondom ezt úgy hogy szeretem ha fiatalok szerepelnek, de benne én semmit nem látok.

    Kicsit lehiggadva, az első félidőben mutatott harcos, gólratörő, kombinatív foci nálam nagyon rendben volt. Ehhez képest a második félidőben érthetetlenül leálltunk. Tétje való igaz, hogy nem lett volna az esetleges második, harmadik gólunknak, de veszíteni valónk sem volt. Tehát itt volt a lehetőség, hogy örömfocival önbizalmat és 90 perces koncentrációt építsünk az olyan meccsekre, mint a dánok elleni lesz, ehelyett elbuziztuk. Amikor egy komoly meccs van, akkor meg majd pislogunk és másra mutogatunk, mondván az nb1, vagy gyengébb csapatok elleni párharcok nem készítenek fel minket... Sajnos ameddig Doll itt van, ez nem fog változni, lehet itt igazolni bárkit, tisztán látszik, hogy a fél keret lecserélése ellenére is, ez marad a védjegyünk. Egyébként az új igazolások egyelőre úgy látom erősítést jelentenek (kivéve Priska), de szélső bekkekre, és egy középhátvédre mindenféleképpen szükség lesz még. Remélem ma bejelentünk 1-2 nevet, akik nem Eboué (mivel ő már nálunk edz egy ideje, ő ráér szerdáig). Az újaknak viszont nem ártana legalább két hét közös gyakorlás, hogy a visszavágón (ahol valószínűleg lesz pár eltiltottunk), bevethetőek legyenek.

    Én éjszaka újra megnéztem a meccs ismétlését, különösen a kritikák jogosságát szem előtt tartva. Nos, az első félidőben tudomásukra adtuk a letteknek, hogy ezt a meccset ők nem nyerhetik meg.Lőhettünk volna 2-3 gólt is, de az látszott, hogy messze vagyunk még a jó formától. A 2. félidőben már nem erőltettük túlságosan a "gólgyártást". Megelégedtünk a számunkra kedvező eredménnyel, közben meg a lettek azért jobban igyekeztek volna legalább egy gólt lőni, de nem jött össze nekik.
    Összességében erről a meccsről nem tudok messzemenő következtetéseket levonni úgy mint ahogy itt a fórumon ezt egyesek megteszik... Az elmúlt évekhez képest hála Istennek túl vagyunk az első körön és adjon egy kis önbizalmat számunkra az a tény, hogy alapemberek nem játszottak nálunk, az új igazolások biztatóak és Doll szerint még komoly erősítések várhatók. Meglehet, hogy a dánok elleni meccsig még nem lesz kész a csapat, ezért mindenfajta eredmény lehetséges. Amit fontosabbnak tartok az az, hogy a következő szezonunk jól sikerüljön és legyen meg a 3. csillag. Azok a túl "intelligens" szurkolók, akik a játékosaink "q,rva anyját" szidták, ne sértődjenek meg ha őket primitíveknek neveztem, mert én őket neveztem annak és nem az édesanyjukat emlegettem...smiley

    http://ulloi129.hu/2017/07/06/elo-az-fk-jelgava-elleni-el-selejtezorol-2/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.06, 16:03
    A mérkőzés helyszíne, a Zemgale Olympic Center:
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.04, 15:38
    TV: M4 Sport