magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2016
  2. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2016
  3. Ferencvárosi TC - Gyirmót FC Győr 2016
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 5 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.27, 11:48
    Lovre nem akart játszani, Hajnalnak már rég bealkonyodott, Trinkst többet nem akarom látni Fradi mezben. Az első félidő tragikus volt - legalábbis a helyszínen. A neten nézve nem tudom milyen lehetett. Az első gólunk után volt egy jó periódus, rárúgtuk a másodikat, majd tartottuk az eredményt. Böde is gyenge volt. Domi, Rju, Csuka, Gera, Leo küzdött.


    Húúú de piszkosul gyengék vagyunk. Középpályánk kb. 0. Gerának ennyi meccs már sok, Dominik megy el, szóval legalább kellene oda igazolni vagy 3 minőségi játékost télen, mert Hajnal-Trinks-Gyömbér nem jó már semmire. Bár hazudok, mert Hajnal a tapsbábú a csapatban, mindig nagyon sokat tapsikol, hogy biztassa a társait arra, hogy fussanak helyette. Trinks mehet ahova szeretne, Hüsing szintén.
    Nagyon hiányzik a csapatból egy normális szélső, mert Ryut és Djurkát is ott erőltetjük, de érződik, hogy egyik sem igazán oda való. Lamah fizetése bőven megérte volna, hogy 1-2 haszontalan játékosunk fizujával kielégítsük az igényeit.
    Röhejes egyébként, hogy amíg tavaly szinte tökéletesen együtt mozgott a csapat letámadásban és védekezésben, addig most mindenki rohangál amerre lát. A fele letámad, a fele lélegeztetőgépért esdepel (Hajnal, Trinks), a fele úton van csak, mert már nem ér oda...
    Nem is értem... Az egy jó dolog Paliék szerint, hogy Hajnal-Gera-Leó-Csuka öregfiúk csapattal játszunk? Trinks tempójában pont ugyanolyan, szóval még őt is hozzá csaphatjuk.
    Azt sem értem Radó mi a pékfaszát csinált, hogy ezt a kétballábas német Trinkset kelljen folyamatosan nézni.
    Ryu legalább kezd focistára emlékeztetni, csak kár a szélen elpazarolni. Inkább Hajnal helyén kellene játszania a támadók mögött.
    Vannak bajok, félek a kupameccstől, mert iszonyat dekoncentrált, alulmotivált a játékossereg. Önbizalom nuku.
    Télen 2 vkp, egy előre is ügyes belső középpályás, legalább egy igazi szélső, 2 középhátvéd, ha Rami megy, akkor balhátvéd is. Fel van adva a lecke, mert ez nagyon gyengus így. Tavalyi csapathoz képest most vagy 2 évet léptünk vissza erősségben. Ez olyan Moniz utolsó időszakához hasonló semmi.
    Örülök, hogy volt az a bizonyos kiírás. Mindenkinek jobb lenne már a béke!


    Még a közkedvelt párméteres hátsó gurigatások sem mentek esetenként, teljes volt a sokk a részemről. Egészen elképesztő dolgok történtek mindkét részről az első félidőben, a maga módján legalább szórakoztató volt. Az első gólunk is parádésra sikeredett, a második szép volt, bár a kapust nem értettem. A győzelem ellenére egészen biztos vagyok benne, hogy nem leszünk bajnokok. A Mezőkövesd ellen nem nyerünk majd, az MTK azért legyőzzük, majd pár hónapig reménykedünk, hogy majd tavasszal esetleg történik valami, és belelendülünk, de ismét csalódnunk kell majd. Nem igazolunk senkit, nem változik semmi és nyáron majd kiszopunk egy erősebb ellenfél ellen a selejtezőkben, mert még egyszer nem lesz szerencsénk a sorsolásnál.
    Egyetlen pozitívum, hogy Máté Csaba volt olyan tökös, hogy lehozza Trinkset még a szünet előtt. Örülnék, ha többé nem látnám Fradi-mezben.
    Legközelebb több távoli lövéssel kéne megpróbálkozni, és én mindenképp több játékidőt adnék Cserniknek és Radónak, akivel még mindig nem tudom, mi van,


    A meccs tovább erősítette: vagy a keret, vagy az edzői stáb felett eljárt az idő.vezetőség úgyis marad,de a másik kettőből valahol változtatni kell.
    Egy gyirmót volt az ellenfél, csak mondom azoknak , akiknek "szép" volt ez a győzelem.
    A helyszínen többször volt fütty a csapatnak az ÉRTHETETLEN hátrafociért és a vállalkozás nélküli, tovább passzolom játékhoz.
    Ha a gyirmótiakat csapatnak lehetne nevezni és lennének benne futbalisták, akkor el is találták volna a kaput akkor, amikor senkitől sem zavartatva lőhettek kapura mondjuk 16 ról vagy azon belülről és akkor most más lett volna az eredmény.
    Egy nb2-es csapatot győztünk le egy kritikán aluli, JÖVÖKÉP NÉLKÜLI játékkal, játékosokkal, tisztelet a nagyon kevés kivételnek a keretben.
    Még így is voltak, akik lefelé lógtak ki méterekkel az átlagtól, kiemelni viszont nagyon nehéz.
    Mi lesz Veled, FERENCVÁROS??!!!

    Volt valami nem tetsző molinó a C-ben, hamar elvették a biztonságiak és a kapu mögül is szólt a "hol van a Tábor?" egy részből, a fizetett csapat fölött.Nagy tapsot kaptak a srácok a molinoért, itt tartunk ma, egyébként meg siralmas volt ma is a hangulat....:(


    igazából azt nevettük, hogy a legtöbb köze talán Lovrénak volt a gólhoz, hogy beadta. smiley
    Egyébként meg Ryu akármit csinált, gól lett. Szóval jól csinálta. smiley


    Nem értem,hogy Bodének is mit kellene csinálni,hogy a padon találja magát,tegnap végig alibizte a meccset!Busai meg amikor játszott meg gólt,gólokat rúgott és harcolt.Dollnak is megvannak a szerelmei akit akkor se hagy ki amikor szarul játszik,mért nem teszi be Radót is azért amikor beált mindig hozott egy kis lenduletet,inkább ot nézném,mint azt a szerencsétlen Trinkst!


    Egy szektor van, ahol látványosan emelkedik a nézőszám es a hangulat: a családi. Egyszerre volt király és szürreális, amikor a gyerekek megunták a csendet és kézbe vették a szurkolást a végén....

    http://ulloi129.hu/2016/11/26/elo-a-gyirmot-elleni-bajnokirol-2/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.27, 11:27
    Kérjük vissza az igazi Fradit" - állt egy kiíráson a C2-es szektor tetején. A biztonságiak elvették. A szurkolók "Szép volt, fiúk!"-at skandáltak.


    kép
    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131