magyarfutball.hu

Haladás-Sopron Bank - Ferencvárosi TC 2 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.11, 12:51
    Szerencsével vezetünk 1-0-ra. Fortuna és Kassai fogja a kezünket, egészen a 85. percig. Majd úgy adnak ellenünk egy befújható 11-est, hogy előtte 50 méteren keresztül, zavartalanul vezetik a labdát, a kapunk felé. Ketten is leütközhették volna egy sárgáért, de nem… Láthatóan fölénk kerekedik a Haladás, de még csak az időt sem próbáljuk húzni, sőt jön Beliczky…
    Ezt a meccset komoly csapat nem tudta volna elbukni. Mindenki velünk volt, csak mi játszottunk magunk ellen. Döbbenet…

    Az igazán végső döfést Abdi vitte be, a nem passz Busainak, az eltolt szabadrúgás, majd a saját lábában elesés.

    Az a döbbenet, hogy hétvégén kiesési “rangadó”, jól hangzik. És pont a kedvenc csapatunk ellen…

    Nem is szabad csodálkozni, amíg ilyen Sváb; Fülöp; Vattai féle játékosokkal “erősítünk”, akik még az NB2-be is gyengék voltak! Busai sem valami nagy szám, Beliczkytől pedig még nem sok mindent láttunk, de az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy kezet foghat Oláhval!

    Tény nem állunk valami jól csatárszinten de én nem úgy látom, hogy velük van a baj.
    Pölő küzd, hajt, nem adja fel, igaz néha feleslegesen dobálja magát de így is kiemelkedik a csapatból.
    Valaki feljebb írta, hogy Kulcsár FTC II-be való, na ne vicceljünk már, azért a Vasasba megmutatta, hogyha jó helyen van szerepeltetve akkor tud játszani (pl. Bartha jut eszembe aki itt senki volt a Paksba meg húzóember) , most gólt rúgott mégse a posztján játszott, tény amellett nem mutatott sokat de még1szer mondom sztem csak jó helyen kellene játszatni. A többiekről most nem beszélnék de!
    sztem ami a csapat hiányossága az egy fiatal Lisztes smiley
    kellene egy kreatív középpályás és nem még egy csatár ! Ha nekünk lett volna egy Radó-nk akkor ma mi nyerünk… én Lisztes helyett ma inkább Zsivó-nak szavaztam volna bizalmat, igaz nem tudom mivel lett volna jobb… de legalább fejlődne ha meg nem ér be (mint Tóth Bence sajnos) akkor kell igazolni a 2 milliárdból csak kifutja…

    Ja és azokat sem értem akit Jovát szidját, tény az ő hibája volt rosszul jött ki és akkor mi van?? Védett egy 11-st, emellett voltak nagy védései és amekkora tüzijátékot rendezett a Hali a kapunk előtt csoda hogy csak 2:1-re nyertek.

    Tudom, hallottam elégszer, hogy mindig az aktuális 11 a Fradi – de nem feledhető el, hogy Somalia, Otten, Hakola sérült. Ők ebben a csapatban minőségi és kezdőnek tervezett játékosok. Détári szerintem 100 fokon ég és örülök, hogy egyenes, büszke edző. Ha megengeditek és szakmai laikus véleményt mondhatok, a három védős rendszerben tudható volt, hogy Halmosi és Iszlai(?) ott lesznek a sarokban a középpályánk mögött. Jobb/bal középpályán (Junior/Jovanovic) gyengék vagyunk, valamint a labdaszerzés után (Busai/Józsi) nehezen megy el egy sorral feljebb a labda az irányító felé. Menni kell tovább az építkezés útján. Hajrá Fradi.

    Amit a vezető gól (!) után bemutattunk SOHA TÖBBET nem akarom Ferencváros mezben látni.
    Neveket emlegetni hülyeség, hogy kin ment el, mert MINDENKIN. Az utolsó fél óra megye II szint volt olyan amatőr hibákkal, hogy nem hittem a szememnek. Rövid hazaadások, hátra-középre bepasszolt labdák, nem ragozom. A debrecentől is 2-1-re kaptunk ki, de egyenes derékkal jöttem haza a meccsről. Itt meg egyedül Kassainak köszönhetjük, hogy ilyen szolid vereség lett csupán. és még egyszer:
    Amit a vezető gól (!) után bemutattunk SOHA TÖBBET nem akarom Ferencváros mezben látni.
    Javítás: szombaton a vasas ellen. Ott leszek, és szurkolok, hogy el tudjátok feledtetni ezt az utolsó fél órát, mert ez mindenhez képest méltatlan volt.

    1. Úgy beszél mindenki a Haladásról, mintha az egy kieső csapat volna. ha nem sérül a Kenesei meg a Halmosi, akkor ez van olyan csapat, mint mi, akkor ez nem a kiesőjelöltekkel (ZTE, Vasas) egyenértékű! tehát nem egy semmi csapat ellen vezettünk! Jobban játszottak, mint a Pécs, meg a Honvéd!
    2. A mi csapatunk – s ezt tudtuk eddig is – nem világverő, és a legjobb támadónk esett ki.
    3. Ez egy nagyon jó iramú, nagyon hajtós meccs volt, s nem olyan, mint a Debrecen Vidi pl.
    4. A legnagyobb baj az volt, hogy 0:1 után tudat alatt is ki akartuk húzni, a Haladás pedig kockáztatott és bejött neki. Részben az utolsó gólnál Jova hibájából (nem azért, mert kiejtette, hanem mert megint rosszul jött ki.)
    5. Bíró: összevissza fújt, ami a végé ugyan kiegyenlítette az esélyeket, de mindegyik befolyásolta a meccset. Mert
    – az első nem volt 11-es, sőt előtte a Kenő szabálytalankodott, (és most csak TV néztem, és amit írok az alapján, hogy azóta többször is visszalassítottam!
    – a második 11-es sem volt az
    – Pölőé se lett volna az
    – ha megadja az amúgy tényleg szabályos fejes gólt, akkor még van időnk felébredni, meg nem akkor nem hergeli magát fel a Haladás
    – két sárgát akkor kaptunk, amikor a Hali játékos elgáncsolta magát és eldobta magát (TV ez tisztán látszott), igaz egy Busai belépőnél meg hál Isten nem.
    6. Taktika: nem vagyok edző, de most lehetett volna kontrára játszani, ha van egy igazán gyors ember, Jovanovicsnak sokat kellet védekezni, ritkán ért fel. Egyetlen lefordulásunk gólt hozott. Amúgy működött, amíg Lisztes és Józsi el nem fáradt középen. Abdi meg tipikus szélső, középen nem lát a pályán úgy (ezért is nem passzolt). Persze egy egészséges és erőtöl duzzadó Hakola vagy a ha 0:1 után egy jó Otten be tudott volna jönni, nem lett volna kárunkra. Én Belickinek több időt adtam volna.
    Szóval, bár fáj a vereség, elkeseredve nem vagyok, nem látom kilátástalannak a helyzetet és azt gondolom, hogy az látszott: a Haladás a télen nagyon jól igazolt, mert futotta a Kovács pénzből…
    Örökké Fradi!

    Tudom nem lesz népszerű,de ez után a meccs után Juniort kipécézni egyszerűen baromság…Klein és Jovanovic összehozott két hülye 11-est,Grúz vissza passzából lehetett volna egy harmadik is.Józsi mintha a pályán sem lett volna.Balog egy kicsit,Jova nagyon benne volt a második gólban.Abdi bohózatáról ne is beszéljünk.Nem passzolt ütemre,sorfalba rúgta nagyképűen a szabadot aztán összekeveredtek a lábai.Minden hangsúlyozom,az összes védőnket lefutották többször is.Miért pont Junior?

    Mert ő konkréten nem csinált semmit. A belső védőkre lendületből érkeztek, konkrétan az ő hibájából is. Ő volt a leggyengébb láncszem. Persze voltak még rosszak, de ő kilógott, lefelé.

    feltámad az ellenfél, nyomnak az első félidőben a 11-es után, a tábor meg lalázik 10 percet. komolyan mondom idén annyi lalázást hallottam, mintha 15 ponttal vezetnénk a bajnokságot és csak rajtunk múlna, hogy épp melyik hazai meccsen akarjuk a 29-et ünnepelni.
    persze minden tiszteletem azé, aki képes elutazni Szombathelyre egy ilyen játékért, de hogy nem a meccset nézik, csak a társaság kedvéért mennek az is tuti. a tábor kb. 10%-a háttal a pályának szurkol. néha megértem őket.

    Dömére az idióta nyilatkozatán kívül,még haragudni sem tudok.Ő ennyit tud,és szivét lelkét beleteszi,de azt is látni kell,hogy a támadó taktika kidolgozásáról fingj@ sincs és nem is lesz talán soha.Tőle ez a maximum,de én köszönöm neki az eddigieket,mert becsülettel dolgozik.

    Akkor köszönd meg neki a mai meccset is.

    Az eddig működő védelembe belenyúlt, látjuk mi lett az eredménye. Ami pedig a támadó játékunkat illeti, az eddig se nagyon volt, ezzel az egy csatáros… azaz, nem: egy pölöskey-s játékkal végleg megszünt.

    Ráadásul a meccs utáni nyilatkozata kifejezetten szégyent hoz ránk.

    Az a szerencséje, hogy Prukner mester olyan alacsonyra tette a mércét, hogy egy fokkal még mindig előrébb vagyunk, mint a szezon elején.

    Otthon azért nem játszunk jól meg eredményesen mert beáll védekezni az ellenfél. A haladás nem állt be védekezni mégsem tudtunk helyzeteket kialakítani. Nagyon rossz volt a mai felállásunk és hozzáállásunk, Nekünk kellene így támadni otthon mint a Szombathely ma ellenünk.

    Aki kicsit is reálisan figyelte a téli eseményeket, ami nálunk zajlót átigazolás címén, az már tudhatta, hogy ez a szezon valami borzalmas lesz.Már akkor nyilvánvaló volt micsoda ferdítés megy.Emlékezzünk csak miféle hangzatos nyilatkozatok keltek szárnyra:erősödtünk.., fiatalítunk.., válogatott szintű(!)tehetséges(??)fiatalok(?)érkeztek hozzánk…meg a többi blama.Mindegy.
    Tehát nincs ebben semmi meglepő, gyenge a keretünk, és ennyi.Kiesni nem fogunk, és ez a lényeg.Bizony…ide jutottunk!Még leírni is borzalmas…
    Nyáron remélem mind csapat, mind stáb szinten lesznek komoly változások.Addig is kitartás minden Fradi szurkolónak!

    “- Nem vagyok ideges, kellemes délutánon vagyunk túl, gratulálok a csapatnak. Elvettek tőlünk három pontot, ezt mindenki látja. Mindenki mondhatja a magáét, még egyszer elmondom elvettek tőlünk három pontot. Aki itt volt láthatja mi történt, nem akarok eltiltást.”

    SZÉGYEN VAGY DÉTÁRI!!MIRŐL BESZÉLSZ B.SZD MEG????
    Kassai még az életében nem fújt így meccset nekünk….

    Kassai tartott minket meccsben… A Haladás sajnos megérdemelten nyert. Ha Kassai nem hibázik akkorákat, már előbb kikapunk. A végén Jova hatalmasat hibázott mint a Csaba ellen sajnos.

    https://ulloi129.wordpress.com/2012/03/25/elo-a-haladas-elleni-meccsrol-0-0/comment-page-5/#comments