magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Haladás-Sopron Bank 1 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.11, 13:08
    Nagy Tamás a létező legrosszabb keretet állította össze. Ettől függetlenül hihetetlen hogy a Haladás a kapunk elé szögez emberhátrányból. Amit azért kiemelnék: nagyon sokan sztárolják meg tapsolják Lisztest totál érdemtelenül. Ő a tökéletes ellenpéldája Lipcseinek. Lisztes kihasználja egykori fényét és a 2008-as bukta ellenére volt pofája idejönni alibizni és -1 emberként lassítani a játékot. Amit tesz, az a Ferencváros kihasználása. Rósával együtt az nb1 legrosszabb középpályáját alakítják.
    Pölöskey egy hihetetlen véletlen során a Fradinál tudott maradni és még elképesztőbb véletlen folyamán megkapta a 3. lehetőségét is ezzel a tudásával. Róla többet nem akarok mondani, mert az már sértő.
    A kapuban egy közel 40 éves, túlsúlyos egykor tényleg kiváló kapuvédőt alkalmazni Jova Levente és Kakas pofánköpése (ő nyilatkozta hogy Jova jobb lesz mint Megyeri)
    Somáliát remélem soha többet nem látom a kezdőben, kritikán aluli a teljesítménye. Oláht nagyon sokan utálják itt, de speciel neki adnék még lehetőséget mert ma pl. egy sorral hátrább játszott végig mint ahol kellene. Ugyanez áll Baloghra is, aki ugyan ma katasztrófa volt, de abszolút rossz helyen játszott.
    Mindez együtt persze csak személyeskedés, de az biztos hogy a nívótlan keret ellenére nem lehet emberelőnyből kikapni.

    Azért nem tudom ki látta a Prukner riportot most a 3.félidőben de elég érdekes dolgokról beszélt…5hónapja nincs fizetés?érdekes dolog ez főleg annak függvényében hogy minden rendben van a klubnál…Kubatov úr szokták volt mondani a fejétől bűzlik a hal!!!!
    én is a Prukner takarodj-ozók között voltam de kezdem azt gondolni hogy egy marha vagyok ill. voltam…látszik rajta hogy ő valóban megtesz mindent most is nyilatkozta tanulni akar tovább ami becsülendő meg saját lóvét tolt be ami megint csak párját ritkítja…csak ha minden ellene van úgy nehéz erre is van egy mondás széllel szemben nehéz pisilni…
    viszont nem mondta ki de ki lehet következtetni hogy ez nem visz előre ha a 22játékosod 18nyelven beszél…ez előre ezután sem fog vinni bennünket!!!

    Nem most nincs fizetés hanem az előző szezon végén nem volt.
    A többivel maximálisan egyetértek.
    Elüldöztek a klubtól a takarodjozók egy kiváló embert és egy nem kevésbé kiváló edzőt.
    Lehet sokszor hibázott, de kérdezem Nagy Tamással jobbak lettünk???
    Szerintem most kezdődik az igazi baj csapaton belül.
    Nem tudom hogy volt pontosan az Oláh story, de nem vagyok biztos abban hogy Pruknek akarta kitenni őket a keretből. Inkább vezetői döntésre tippelek.
    És itt kell elgondolkodni a bizalomvesztés témakörén.
    Abban is van igazság hogy a vezetőség nem nézi jó szemmel ha az általa fizetett játékos bulizik, plussz az öltözőben verekszik a társaival. De ha a döntést nem a Prukner hozta meg hanem a feje fölött a vezetőség na akkor minden szétesik az öltözőben, de ez csak fikció.

    Bár az eddigi hat nyeretlen meccsünk egyikén sem játszottunk alárendelt szerepet, azt látni kell, hogy ez a csapat teljes önbizalomhiányban szenved. A játékosok be vannak oltva sikeresség ellen. Itt a fejekben van óriási proléma amellett, hogy Balog, Junior, Pölöskei és Felix nem ütik meg az elsőosztály szintjét, mig Rósa és Lisztes már csak “beugróként” tud(hat) segiteni.
    Grúz és szerintem Józsi is kell a csapatba, ráadásul Abdit és Andrezinhot pótolni kell, különben még bajba is kerülhetünk…

    Abdi felőlem meg is verheti az egész keretet, mert a többi játékos a cipőjét nem köthetné be… Ég és föld a különbség, kérjenek tőle bocsánatot és rakják vissza a keretbe, amíg nem késő. Legalább lesz egy futballista a csapatban.

    Már azt sem tudom, mit gondoljak csapatról, a játékosokról, a vezetőkről.
    De főként a csapatról. Ha a képességet veszem figyelembe, nincs olyan rossz csapatunk. Végh, Lisztes, Rósa, Jovanovic, Grúz, Fülöp és Rodenbücher is jó labdarúgók. Ha a formát nézem, nagyon rossz csapatunk van – igazán nem tudok (felfelé) kiemelni senkit. Hetek óta. A szerencse sincs velünk, de szerintem nem is érdemeljük meg. Nem, mert nem teszi ki senki a szívét a pályára. Fél meccsek erejéig van kivétel. Most is volt, de nem említem meg Őket, mert nem érdemlik meg. De ez kevés. Itt vérnek kell folynia?, hogy összeszedjék magukat?! Hát nem tudjuk ezt a Haladást (és a tobbit) begyalulni a földbe? Kenesein kívül nincs egy épkézláb labdarúgójuk. Mindig azt hittem, egy edzőcsere után nem az új edző személye, hanem a távozó hiánya lendíti meg a csapatokat. Hát minket semmi sem lendít. Persze, az edző, mondhatni, ugyanaz. Néhány játékost kicseréltünk, de semmi változás a csapaton. Nincs összjáték, nincs elmozgással való segítség, egyáltalán nincs is mozgás. A gólok elenére is megnyugtató volt, hogy Végh állt a kapuban, remélem ez nem véltozik. De Ottent ki kéne venni a védelemből. Azért hoztuk, mert segít a rövidpasszos holland focit és a mentalitást elsajátítani. Általában nem passzol röviden, hosszan meg nem tud. Lassú is. És az első gólnál, amit az ő számlájára írok, előbb a csapattársait, majd a partjelzőt szidta. De miért? Meg rosszúl ítélt meg egy taccsot? Nevetséges. Ez a holland mentalitás? Rodi a végére kezdett belejönni. Játékhiánya van, de Grúzzal (remélem hamar felépül) nagyon jó belső védőpárost alkotnának. Szélre meg jöhet Fülöp és Sváb, mert a külföldiek és a levitézlett idősebbek között nincs jobb náluk. Ma nem volt a pályán védekező középpályás. Nem, nem Marótit sírom vissza, de valaki kell. Vass Mátét a csapatba! Junior is felajánlhatnák ezt a posztot, mert futni (ész nélkül ugyan) nagyon tud. Az előrejátékra jók lennének a játékosok, három kitétellel: Kell taktika és összehangolt csapatmozgás. Kéne egy Abdi típusú valaki. És nem kéne Oláh! Abdi helyében én is megütöttem volna már.
    A Vasas ellen nem tudok kimenni, de már várom, hogy újra mehessek. Ez mazohizmus, de erre szükségem van. És a legtöbbünknek.
    Próbáltam valami nem túl szidó és negatív hozzászólást írni, mert (jogosan!) ma csak ilyeneket olvasok. Hajrá Fradi!

    előre leírom nem a bíró miatt kaptunk ki!de,leírom az ellenfél taktikáját az idei évben.orrba-szájba húzz az időt,ha nem tudod a labdát megszerezni vagy megtartani dobd el magad a bíró majd befújja,rúgj-vágj a saját térfeleden úgysem lesz következménye.16-20 méterrel a Fradi kapuja előtt elesni kötelező még akkor is ha megtudtad játszani a labdát,mert az a biztos!rúgjunk 1 gólt mert a Fradi úgysem tud legrosszabb esetben is 1 pontra akkor már jók vagyunk.

    a mi taktikánk meg össze vissza rúgdalni a labdát és közben össze vissza futkosni.
    beindulni,amikor nem kell és leállni,amikor futni kell és eröltetni az alibi passzokat.

    Most értem haza a meccsről, és a buszon sokat gondolkodtam ezen az egészen.
    Azt hiszem, mindenki látja kár volt Prukner Takarodjozni, mert nem edzőkérdés van.
    Itt van Bence, a múltkori meccsen a félpályánál feljött elkérte majd oldalra passzolt, ezt 4x-5x és ennyi. Most még ezt se amit tőle láttam ma is az semmi. Ezért játszani? Nem érdekel hogy a mi kölkünk, ha passzolni, cselezni és futni nem tud, akkor kevés a képessége, amely jó futballistává teszi.
    Rósa, gyerekek, ez bohózat, honnan lőtte el üres kapu face to face és a stadionból is kilövi ne vicceljünk már. Amikor nála volt a labda már tudtuk, hogy vége a támadásnak.
    Pölö..nem színészkedni kell és megjátszani a 11est hanem futni és megpróbálni belőni, ennyi. Ez nem a Nemzeti Balett hogy ugrálni kell, meg nem a drámatagozat.
    Otten: tegyük már fel végre védekező középpályásnak, hogy legyen valaki aki tud szerelni középen és passzolni is. Erre lett volna ma Rósa, de ezt se oldotta meg..
    Oláh: középpályára visszamennie? Ne vicceljünk. De egyébként tényleg vacakul és minősíthetetlenül játszik, de ma még ezt is alulmúlta hogy idetették középre.
    A bíró szintén nevetséges volt, rengeteg időhúzás volt, kapus, a nagy halál a pályán, amikor közelbe se volt senki de a haladás játékos eldobta magát és még le is vitette magát mint halott…meg akit cseréltek le és megállt kötni a cipőjét az utolsó méteren.
    Szerintem most minden Haladás drukkernek el kellene gondolkoznia rajta, hogy ez a csapatuk mennyire szerethető, szerintem szánalmas volt bírói közreműködéssel együtt. Én lehet jobban szégyellném az így nyert pontokat a haladás drukkerek helyében, mint amennyire verném magam a sikerre..

    Itt nem edzőkérdés van, hanem képességbeli. körbekéne nézni ki maradt talonba, kölcsönbe megszerezhető játékos de nagyon gyorsan mert ez így a bentmaradáshoz kevés lehet..

    Röviden ennyi.

    A cipőkötözést és a kapusjátékot sárgával díjazta, a fetrengő miatt nem állította meg a játékot és utána sem engedte vissza 1 percig. Ezek tudatos és jó döntések voltak. A meg nem adott tizenegyesek nem is voltak azok, a megadottat köszönjük meg (az összefoglalót nem láttam, de nem biztos, hogy kéz volt). A kiállítás előtt Rósa lesen volt, de nem intette be a partjelző és a spori sem, a reklamálás emiatt volt, az pedig kiállítást ért. Az időhúzás meg valóban gusztustalan – a másik félnek. De, ha egyszer végre vezetnénk a meccs vége felé, mi is elvárnánk, hogy akár időhúzással, de húzzuk be a meccset.

    Ebből a Félix gyerekből én csinálnék egy szélső hátvédet. Gólt csatárként úgyse lő, de gyors, mint a nyúl, magas is, ő lehetne a mi Maicon-unk.

    Mi a bajod Véghgel? Egész meccsen nem kellett védenie, a két gólról nem tehet, nem olyan potya volt,mint amiket Rani besz pott

    Ki nem szarja le a tavalyi keresztbeveréses szerencse bronzot?
    Elő kell venni a “tanár úr” statisztikáját, mert gyorsan felejtenek:
    35 meccs, 13 vereség, 7 döntetlen

    Az a szerencse csak egyszer fordul elő száz évenként, a “tanár úr” teljhatalmáról is elfeledkeznek, ő szerzete a Youtube-os nulla sztárocskákat.

    A kérdés: Kubatov minek van?
    Milyen előnyünk származik ebből? Mert annyira hatásos, mint a jelenlegi csapatunk

    Tegnap sajnos a 3 lényegi elemből egy sem teljesült. Az a nézőszám, ami tegnap volt, nálunk nem jelent szurkolást! (Itt a távolmaradókat éri szemrehányás – köztük saját magamat is- nem az ott lévőket)
    Csapat nem volt, edző meg….., hagyjuk. Egy pózember.

    Játékosok közül sajnos Balog elemi hibák sorozatát vétette – a sérülése miatt jobbulást-, Otten visszaesett magyar szintre, Junior…. úristen, úristen, borzalmas helyezkedés, állandóan középről húzódott ki Nagy Gáborra, mintha direkt akart volna folyamatosan lekésni, és lehetőséget adni neki a beadásra, ha meg Junior támadt rögtön az első emberbe püfölte a labdát… közben végig látszott az arcán ak özeliken, hogy totál meg van zavarodva – és ilyeneken Fradi mez van-, Rodi, az Rodi… ennyi van benne. Egy zavarodott csapatban nincs helye. Egy stabilban képes arra, hogy észrevétlen maradjon -értsd: ne hibázzon oriásit-. Csizi??? Mire is emlékszem??? A Halmosi góljánál hátrált, hátrált, hátrált, hátrált, hátrált….
    és még mindíg hátrált! Ahelyett hogy teli torokból üvőltve rohant volna Halmosi felé, mert ha még cselt is húzott volna be, azzal sincs lövő helyzetben! De nem, lehetőséget kínált tálcán… Úgyhogy sajnos megint pincér volt….
    Rósa… ment, eredménytelenül; lőtt, gyengén, passzolt, nagy hibaszázalékkal, de nála legalább lehet azon bosszankodni, hogy semmi nem sikerült. Másnak momentuma sem nagyon volt. Legalább olyan, amiért hibáztatni lehetne.
    Lisztes.. lődd már be Kriszitán!!!! belőtte, emberek, belőtte… na ez 1995-ben volt -dejóvolt-, most meg 2011 van. Volt az elején pár perc, amikor játékközelben mozgolódott, sőt vezette is a labdát, meg azt hiszem passzolt is.
    aztán vagy húsz percig nem találtam a képernyőn. Nem tudom hol volt. aztán pár percre előkerül az első félidő végén. a másodikban meg ő rajta láttam annyit, ogy húha vezet az ellenfél, ezt nem lehet hagyni, és most akkor letámadok már…, na erre fel lecserélték….
    Jovanovic -azt hittem jó lesz, nem volt az. a csúcspont, amikor a végefelé eljátszott egy ütést, fentrengett, aztán ment felé a pasz, felállt, amjd azzal a lendülettel – értsd a csiga lassít a kereszteződésben, hogy szétnézzen- az előtte fél perce gyökeret verő védőbe úgy vezesse bele al abdát, hogy esélye se legyen folytatni az akciót… persze fukorászott néha, ezt ki lehetne emelni, de hogym ilyen célból tette, az nem derült ki.
    Pölöskey, vagy Pölöskei nincs különbség. Támadásközben lyukat rúgott a Hali 16-os vonalán belül… És egyszer alig pattanó labdát nem tudott lekezelni. De nem az ő hibája! vannak játékoosk, akik nem tudnak bizonyos dolgokat a labdával, de nagyok, erősek, és a kapu előtt használják őket. De akkor vele miért játszatnak balszélsőt a második félidőben???? mert annyit én egykori megye 1-es cserejátékos is látok, hogy ő nem fog beadni egy értelmeset! Vagyis baloldalon tőle, és Juniortól kellett volna támadásnak indulnia. de sajnos csak befejeződésre volt példa, kb a kaputól 30 méterre az oldalvonalnál…..
    Oláh! szerintem nem játszott, én nem láttam. a tvben biztos nem mutatták. Bár a riporter mondta néha, hogy Oláh, de vagy más értelemben, vagy csak előre fel volt neki írva egy forgatókönyv és abból olvasott részleteket… Aztán egyszer két méterről felé rúgta…. de szerintem nem ő volt. valami embert foghattak az aluljáróban, adtak rá mezt, és mi meg néztük….
    Somália.. fekete fiú, fogalma nem volt, hogy meccset játszik. egyszer meg lett dícsérve, mert visszafutott védekezni, és szerelt.
    Na most őt csatárnak, támadónak hoztuk. Cselei nem voltak, elfutásai nem voltak. Nem volt jó, sajnos.
    Bence- hát akár hogy fagy is körülötte a levegő, Abdin túl csak benne van olyan képesség, hogy váratlan, meg focira emlékeztető jelenet.
    Valahogy azt érzem, hogy minket azért nem tud kiszolgálni, és meggyőzni véglegesen, mert azon a zöld téglalap alakú gyepen nem igen van olyan, akit játékba hozzon.
    Na Félix – bejött arcoskodni, mutogatni. Javaslat: Szerényebben, szerényebben! és tanuljon meg fejelni! Többet nem várok el. A futballról már lekésett, hiába indul jól, a játék, na hát az hiányzik a tarsolyból.

    https://ulloi129.wordpress.com/2011/08/21/elo-a-hali-bajnokirol-nagy-tamas-elso-meccserol-0-0/#more-60516
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.03, 10:36
    Végh Zoltán utolsó NBI-es bajnoki mérkőzése.