magyarfutball.hu

Debreceni VSC - FC Basel 1893 0 : 2 20:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Debreceni VSC - FC Basel 1893 2010
  2. Debreceni VSC - FC Basel 1893 2010
  3. Debreceni VSC - FC Basel 1893 2010
  4. Debreceni VSC - FC Basel 1893 2010
  5. Debreceni VSC - FC Basel 1893 2010
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája 3. selejtezőkör 1. mérkőzés
referee : Muñiz César (Spanyolország)
attendance:
  1. fcb.ch: 5000 (200 vendég)
  2. nso.hu: 5.000
  3. nb1.hu: 5.217
  4. dvsc.hu: 6.000
  5. Nemzeti Sport: 7.000
  6. pepsifoci.hu: 9.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: NNS
    2010.09.14, 21:34 (szerk.: 2010.09.14, 21:39)
    Szép hogy mind az Oláh Gábor utca, mind a Szusza Ferenc stadion rákerült a jegyre.
    szerk.: + a Soproni Liga is ami már ugye nem Soproni Liga és amúgy se sok köze volt a meccshez.
    szerk.2: Egyébként lehet tudni, melyik pályarendszabály vonatkozott a meccsre? A jegyen a Loki-é szerepelt.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.02, 10:21
    A Basel honlapja szerint viszont ők kapták volna a jegyet a D-szektorba:
    Für das UEFA Champions League Qualifikationsspiel in Budapest im Stadion "Szusza Ferenc" vom Mittwoch, 28. Juli 2010, sind Eintrittskarten für die FCB-Fans im Sektor D reserviert. Die Karten können am Spieltag ab 18.00 Uhr vor Ort gekauft werden und kosten HUF 1'000.00, was einem Betrag von rund CHF 5.- entspricht.

    forrás:
    http://www.fcb.ch/news/show/byItemID/-/10044/24438/26/7/7
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2010.08.02, 10:17
    2007-10-27
    A DVSC – Basel Bajnokok Ligája selejtező labdarúgó-mérkőzésre 2010. július 28-án 20 órai kezdettel kerül sor Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban.

    A kapunyitás 18.30 órakor lesz, ezután lehet belépni a stadionba. A Debrecenből szervezetten utazókat a rendőrség felvezetéssel kíséri a stadionhoz, amely az M3 autópálya 25. km szelvényénél lévő LUKOIL benzinkút parkolójából indul 18 órakor, ezért kérjük, hogy a szervezett utazást választók 17.30 és 18 óra között gyülekezzenek a parkolóban. A gépkocsival érkezők a stadion mögötti Baross utcában hagyhatják járművüket, mivel a Megyeri út aszfaltozási munkálatok miatt le van zárva. Innen gyalogosan a Mildenberger utcán keresztül közelíthetik meg a stadiont, és a III-as kapun keresztül léphetnek be. A parkoló megközelítéséhez, és a beléptető pontokhoz térképmellékleteket találhatnak szurkolóink.

    Azoknak, akik nem kívánják a szervezett utazást igénybe venni, az alábbi útvonalat ajánljuk:
    M3 autópálya – M0 autóút – a Megyeri híd előtt jobbra a Váci útra – Váci út – cérnagyár előtt balra a Fóti útra – Fóti út – második közlekedési lámpánál jobbra a Baross útra.

    Jó utat, illetőleg a mérkőzéshez jó szurkolást kívánunk kedves szurkolóinknak!

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=4179
     
  4. avatar: NNS
    2010.08.02, 10:15
    A D-lelátó volt lezárva, ami az Újpesti tábor törzshelye. Ez szerintem korrekt volt, ha már Újpestre vitték a meccset.
    A többi kérdés passz...
     
  5. avatar: kekesi
    2010.08.02, 09:24
    Elképesztő és balkáni állapotok a Szusza Ferenc stadionban!
    Előre megvásároltam jegyet a B szektorba (7 darabot) 12. sor és ott 7 ülőhely és a legnagyobb meglepetésre, sem a sorok száma, sem az ülőhelyek nem voltak (nincsenek) beszámozva és a jegyszedő azt mondja, hogy ja már ott ülnek azokon a helyeken!!!
    A mérkőzés előtt 5 perccel kinyitottak egy szektort, hogy le lehessen ülni!!!!
    Elkéstem és a jegyre Megyeri úti belépést írnak, ehhez képest 150 méter helyett körbe kellett menni a stadion hátsó bejáratához, hogy ott lehessen bemenni! Annyi rendőr és szervező volt, hogy a rajtam kívül még 3 debreceni szurkolót fejenként több rendőrrel át kísérhettek volna és akkor láttunk volna a mérkőzésből 20 perccel többet!!!
    Kérdéseim lennének: Minek van a jegyre rányomtatva sor és ülésszám, amikor ez felesleges!! Van olyan hogy érkezési sorrend, de ezt is rá szokták írni!! Volt 65 bázeli szurkoló, ehhez képest volt több száz rendőr méregdrága felszerelésben, minek,
    a debreceni szurkolók miatt?? Egy komplett tribün lezárva a kapu mögött??? Kellemetlenül éreztük magunkat, Megyeri útra többet nem megyünk, ezt többen megerősítették!! Ők sem!!
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.29, 10:23
    Herczeg András: Számunkra több volt ebben a mérkőzésben. Az első félidőben Rezes László és Varga József előtt is adódtak lehetőségek, de sajnos egy balszerencsés gólt kaptunk. A szünet után nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, talán benne is volt a levegőben, hogy sikerül, ehelyett egy átlövésből a Basel talált be. Biztos sokan felteszik majd a kérdést, hogy miért nem támadtunk, de ez nem akarat kérdése. Van egy ellenfél is, amely labdabiztos, és bármennyire mennénk előre, nem tudunk, mert ennyit enged. Próbálkoztunk, rajtuk voltunk, a lehetőségeinkhez képest a játékosok nagyon sokat kiadtak magukból, de nem sikerült gólt elérni. Úgy érzem, nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen, mert több helyzetünk volt. Nagyon sajnálom ezt a találkozót. Tudomásul kell venni, hogy van egy reális különbség, és hiába volt kiegyenlítettebb a játék, de valamiért mégis ők nyertek. Valamiben jobbak, és ez kijött. Akartuk, mentünk becsületesen, érezte ezt a közönség is, hiszen űzött, hajtott minket. Ha a végjátékban higgadtabbak vagyunk, akkor nem puskázzuk el a helyzeteinket. Amikor a kritikusok bírálnak bennünket, sosem veszik figyelembe a külső tényezőket. Játszottunk például nem is olyan régen a Videoton ellen egy sorsdöntő bajnoki rangadót. Abból a csapatból heten ma nem voltak a pályán. Az új játékosok még nem nagyon tudtak beépülni, Szakály és Kabát megbetegedett, Laczkó Zsolt sérült. Tudomásul kell venni: egy magyar csapatnak, ha nemzetközi porondon játszik, minden labdarúgójára szüksége van, hogy fel tudja venni a versenyt. A vereség ellenére a játékosok minden dicséretet megérdemelnek, mert nagyon küzdöttek ezen a mérkőzésen.

    Thorsten Fink: Elégedettek lehetünk az eredménnyel. A Bajnokok Ligájában idegenben két góllal meccset nyerni, az mindig felemelő érzés. Ugyanakkor jól láttam azt is, néhány futballistánk teljesítményén érződött a hétvégi bajnoki mérkőzés. Ezen a találkozón túlzottan sok labdát elpasszoltunk, és én azt reméltem, labdatartásban is jobbak leszünk. Mindezek ellenére jobb eredményt értünk el, mint amit vártunk.

    Ennek ellenére a saját csapatomtól többet vártam. A Debrecen erős csapat, mi viszont többre vagyunk képesek, mint amit a szerdai meccsen mutattunk. Kedvező helyzetben vagyunk a visszavágó előtt, azonban nem gondoljuk azt, hogy máris eldőlt a továbbjutás.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=4187
    http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/herczeg-szerint-jobb-eredmenyt-erdemeltek-volna-2038860/
     
  8. avatar: bd10
    2010.07.29, 00:38
    Jöhet az ELsmiley
     
  9. avatar: AMiUtunk
    2010.07.28, 21:20
    Élőben és (immár) élvezhető minőségben: http://livesport1.info/tv4.html
     
  10. avatar: AMiUtunk
    2010.07.22, 18:22
    Nem véletlenül tettem fel a költői kérdést az ütközőszektorral kapcsolatban.

    Ha eljönnek a baseliek és kellően erősnek érzik magukat, akkor itt is biztosan eljátszzák a szokásos porgramot az "agresszív hegylakó"-címü balettből, melynek elemei: rendőrsorfal mögötti pózolás, görögtüzekkel való dobálózás, rendőrök betámadása, mutogatás és újabb pózolás, majd amikor megjelenik az ellen, intenzívebb parasztozás és cigányozás (bagoly mondja verébnek) és újabb görögtüz- és üvegdobálás kezdődik, mindaddig, amíg az ellentábor meg nem indul feléjük. Mert akkor hirtelen beáll a csend, meghátrál az addig oly bátor tömeg...
    "Húúúú, de jól jön ilyenkor a dupla rendőr-sorfal!"

    Ha viszont a 2004-es Fradi-meccshez hasonlóan csak mezei szurkolók jönnek és az "igazi" aktivisták még a drapijukat sem merik kirakni, akár a székpótlásra használt sarokszektor is elegendő lenne nekik...

    Senki ne értsen félre, de valahogy nem jön be az a hozzáállás, amikor egy "tábor" 5000-es létszámot produkál a milánói vagy madridi vendégszektorban és gondosan ügyel arra, hogy a fotókon mindenkinek jól álljon a frizurája és senki ne tarsa fordítva a sálját, ugyanakkor egy hasonló meccsre, kevésbé "sikkes" vagy húzósabb helyen, fülüket-farkukat behúzva kussolnak.

    Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az öregebbek némi joggal ki vannak akadva azon a "divaton", hogy tiszta és fair boksz helyett az üvegdobálás és az ellenfél betámadása (drapilopás céljából) vált divattá. Természetesen túlerőben...

    Quo vadis, ultra´? "Ultra´"???
     
  11. avatar: NNS
    2010.07.22, 10:26
    Minden évben megy a siránkozás és a költözés. Minden évben előjön hogy most aztán már felújítjuk / építünk új stadiont. Jövőre meg ugyanez lesz. Kicsit unalmas már..
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.22, 10:18
    Mint azt a tudósításunkban jeleztük, biztossá vált, hogy a BL harmadik selejtezőkörében már nem fogadhatjuk ellenfelünket Debrecenben, mivel az Oláh Gábor utcai stadion nem felel meg az UEFA előírásainak. Vagyis ismét idegenben leszünk otthon.

    Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője elmondta, hogy három helyszín: Nyíregyháza, a Puskás-stadion és az újpesti létesítmény merült fel a Basel elleni találkozó lejátszására.

    - Sajnos már a Levadia elleni mérkőzés lejátszása előtt eldőlt, hogy az UEFA nem engedélyezi a következő kör megrendezését Debrecenben – nyilatkozta honlapunknak Szilágyi Sándor. - Kerestük a megoldásokat, hogy továbbjutás esetén hol rendezhetnénk meg a Basel elleni találkozót. Első gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya előkészítését megoldani. A következő lehetséges helyszín a Puskás-stadion, de nagyon magas díjat számoltak volna fel, ráadásul a felső karéjt nem lehetett volna használni, mert lejárt a statikusok által adott engedély. Harmadik lehetőség a Szusza Ferenc Stadion, és végül itt is lesz megrendezve a találkozó. Megfelel az UEFA előírásoknak, és a létesítmény üzemeltetőivel is mindenben meg tudtunk egyezni.

    A Basel elleni első mérkőzést tehát július 28-án, szerdán 20 órakor rendezik a Szusza-stadionban. A visszavágóra augusztus 4-én - szintén szerdán - 19.45-kor kerül sor az impozáns St. Jakob-Parkban.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=4140&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  13. avatar: pirospont
    2010.07.22, 07:57 (szerk.: 2010.07.22, 17:55)
    Sajnálom a Lokit, jó látni a sok nézőt a saját stadionjukban.
    Nem hiszem egyébként hogy Fradi vagy Steaua szinten zárnák le a Szuszát.

    Az Oláh Gáborban is megvolt nyitva a teljes "ütköző zóna" a vendég és hazai szektorok között,
    és a kapu mögötti szektorban sem volt lezárt terület.

    A Bázel ellen sem tartom szükségesnek a túlzott óvintézkedéseket.
     
  14. avatar: AMiUtunk
    2010.07.22, 00:33 (szerk.: 2010.07.22, 01:45)
    Újpesten játszik BL-meccset a DVSC

    A 200 "vendég" miatt le lesz zárva a fél stadion?
     
  15. avatar: NNS
    2010.07.21, 23:16
    Újpesten játszik BL-meccset a DVSC
    István, 2010.07.21 - 22:01
    A Levadia Tallinn 3-2-es legyőzése után már biztos, hogy az FC Basel ellen játszik kishazánk kedvenc BL-sztárcsapata, a DVSC-Teva. Az első mérkőzésre jövő szerdán kerül sor, méghozzá Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban, mivel saját "stadionjuk" alkalmatlan az összecsapás megrendezésére. Vagyis többek között Kabát Péter és Mirsad Mijadinoski is visszatér a Megyeri útra.

    http://www.hajralilak.hu/news/2010/07/21/ujpesten_jatszik_bl_meccset_a_dvsc