magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kocaelispor Kulübü 4 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
    2016.07.08, 23:12
    Ez lenne a jövô útja, a szurkolás módja, a nyugodtabb, higgadtabb drukkerek óhaja, de egyelôre csak álom mindez. Arról van szó, hogy a kivonuló csapatokat a kapu mögött helyet foglaló lelkes Fradi-B-közép látványos koreográfiával fogadta. Hatalmas transzparensen virított a „Go, Fradi, Go”, alatta pedig zöld és fehér zászlókat libbentett meg a könnyű nyár végi fuvallat. Szemet gyönyörködtetô volt mindez, az ember egy pillanatra elfeledkezett a korábbi balhékról, véres összecsapásokról. Ezt az irányvonalat kellene folytatni a pofonok és balhék nélkül.

    — Naná, hogy volt bunyó. Nem nagy és látványos, mindössze egy pontos gyomrost és egy lecsúszott állba vágást láthattunk, de ezúttal sem maradt el a verekedés. Ez a hét végi, országos visszhangot kiváltó botrányok után persze a legkevésbé sem örömteli információ. De ne tessenek azért nagyon megijedni, mert azt azért örömmel jelenthetjük, hogy az összecsapásra ezúttal a vendégszektorban került sor. Két imbolygó és rosszkedvű török drukker esett egymásnak, miközben kedvenceiket a pályán verte a Fradi.

    Garami József a Ferencváros szakmai igazgatója: – Örülök annak, hogy gólokat rúgtunk, és hogy sikerült helyzeteink többségét kihasználni. A második félidő elején megmutatta a török együttes az erejét. A négy–nulla ellenére, tudjuk, nehéz mérkőzés előtt állunk.

    Hikmet Karaman a Kocaelispor vezetőedzője: – Szerettünk volna legalább egy gólt rúgni, ehelyett már az első félidőben kaptunk kettőt. A második félidőben jól kezdtünk, a Fradi mégis újabb két gólt rúgott. Ez a reális eredmény, de nem halt meg a remény, otthon minden másképp lesz.

    Tököli Attila:– A második félidő elejét leszámítva végig mi irányítottunk, de a törököknek akkor sem volt veszélyes helyzetük, amikor átmenetileg visszaestünk. Ha a befejezéseknél jobban odafigyelünk, vagy több szerencsénk van, akkor nagyobb is lehetett volna a különbség. Nagyon kedvező helyzetből várhatjuk a visszavágót, de óriási hibát követnénk el, ha már most elkezdenénk a továbbjutást ünnepelni. Nem tudhatjuk, hogy milyen körülmények várnak ránk a visszavágón Törökországban, az elején biztos nem lesz könnyű dolgunk.

    Lipcsei Péter:– Türelmesen, taktikusan játszottunk, az egész csapat diadala ez a győzelem. Ma újra megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, ha nincsenek zavaró körülmények. Boldog vagyok, hiszen nagyon kellett most ez a siker. Kérek minden szurkolót, hogy a Debrecen elleni, hétfői meccsre jöjjön ki, hiszen nagyon jó érzés zsúfolt lelátó előtt játszani. Ez a csapat megérdemli a biztatást!

    www.tempofradi.hu/2002-ix-19-uefa-ferencvaros-kocaelispor-4-0#more-76187
     
  2. avatar: ingersheim
    2016.07.08, 23:02
    Garami József, az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője optimistán várja a török Kocaeli elleni csütörtöki, Üllői úti UEFA Kupa-mérkőzést, hiszen együttese várhatóan a legjobb összeállításban léphet pályára.

    – Úgy tűnik, hogy Kapic felépült, s a korábban két sárga lapot begyűjtő Leandro játékára is számíthatok, mivel csak három figyelmeztetés után jár eltiltás – mondta a szakember, majd hozzátette: – Természetesen hazai pályán szeretnénk előnyt szerezni, hiszen a visszavágón pokoli hangulat, 20 ezer fanatikus drukker vár ránk.
    A Ferencváros a tervek szerint a következő felállásban kezd: Szűcs L. – Vukmir, Dragóner, Gyepes – Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek – Gera, Tököli, Leandro

    A Kocaeli öt forduló alatt nem szerzett pontot a bajnokságban, s a tabellán a 18., azaz utolsó helyen áll, de Garami szerint ez nem tükrözi az izmiti csapat valós képességeit.

    – Rendkívül gyorsak, magabiztosak és erőszakosak. Csak a kedvezőtlen sorsolásnak köszönhető, hogy jelenleg sereghajtók.

    A vendégek – 600 szurkolójuk kíséretében – mindössze 36 órát töltenek Budapesten: szerdán 11 órakor érkeznek, s a mérkőzés után, 23 órakor már indulnak is vissza Törökországba.
    A csütörtöki, 18 órakor kezdődő találkozót várhatóan az m2 közvetíti, az összecsapást az orosz Nyikolaj Ivanov vezeti.

    (MTI)

    www.kisalfold.hu/sport/ftc8211kocaelispor_garami_optimista/1028721/

    A szerdai UEFA-kupa mérkőzésen a Ferencváros megnyugtató, négygólos előnyre tett szert a török Kocaelispor ellen. A 90 perc hőse Tököli Attila volt, aki az AEL elleni meccshez hasonlóan ezúttal is duplázott, és egy gólpasszt is adott.

    - Nem az ünneprontás szándékával kérdezem, de nem ugyanabba a hibába estek a második félidőben, mint Cipruson?
    - Annyiban nem, hogy Limassolban tényleg könnyedebbre vettük a figurát, most viszont egyszerűen hülyeséget csináltunk. Ahelyett, hogy rövid passzos játékkal a labda járatására és megtartására törekedtünk volna, engedtük a törököket kibontakozni. Hozzátenném, a Kocaelispor a szünet után jól játszott, s ha ebben az időszakban találnak egy gólt, nehezen állunk talpra.

    - Mennyire érezte magát magányosan elöl, hiszen a társak olykor meglehetősen távolról kísérték az akciókat?
    - Megesett ez is, ilyenkor igyekeztem megtartani a labdát, de szerencsére nem ez volt a jellemző. Átvészeltük a nehéz időszakot, ami híven jelzi a csapat egységét.

    - Melyik góljára emlékszik majd szívesen?
    - Nem a góljaim, hanem az a jelenet ragadt meg bennem leginkább, amikor egy kötény után Gera Zoli fejére sikerült ívelnem a labdát. Kár, hogy "Gerzson" kihagyta a ziccert. Ugyanis bármilyen fura, de én ugyanúgy szeretek gólpasszt adni, mint gólt lőni, persze tudom, a szurkolók mindenkor a gólvágókat kedvelik a legjobban.

    - Márpedig, noha korábban kritikus hangok is hallatszottak, ezúttal a szeretetből is kapott bőven.
    - Jól is esett, hiszen vallom, szeretet és megbecsülés nélkül nem lehet élni.

    - Tudják, hogy az izmiti visszavágón elvárás a csapattal szemben, hogy komolyabban vegyék a 90 percet, mint tették azt Cipruson?
    - Tudjuk, persze, és Törökországban biztosan másképpen lesz minden. Jobban odafigyelünk a kezdetektől, s nem szeretnénk úgy besárgulni sem, mint Limassolban.

    Bánki József

    www.origo.hu/sport/magyarfoci/20020920tokoli.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.16, 19:53
    Mostmár csak az az 1 kérdésem van hogy miért nem játszunk mindig így ha egyszer tudunk így játszani!
    HAJRÁ FRADI!


    Szép volt fiúk! Remélem, igaza lesz Yoda Mesternek, és ezzel visszatérünk a számunkra kijelölt útra! A második félidő első félóráját leszámítva, ami őrület volt, okék voltunk. Bevallom, a rossz megérzésem nem jött be - hála! -, de ez legyen a legnagyobb baj smiley))) Elvileg már nem lehet gond a továbbjutással, persze ahhoz nem úgy kell játszani, mint Cipruson!
    HAJRÁ FRADI!!!!


    A 2. félidő elején érthetetlen okokból nagyon visszahúzódtunk a saját térfelünkre, dehát 4-0 után kit érdekel már ez. Az a lényeg, hogy így már megvan a továbbjutás!

    Hajrá Fradi!


    A 4-0-nak örülök, de a játékkal nem vagyok annyira elégedett. Különösen a második félidő elején, mikor is beszorítottak minket a törökök. Rúghattunk volna még 2-3 gólt.

    Szerencsére nekem lett igazam, a Kocaelispor ciprusi szintű csapat. Még az eredmény is megegyezett smiley A visszavágón viszont becsúszhat egy szolid vereség vagy egy döntetlen, attól tartok...

    Cheregi helyett keresni kéne valakit a középpályára (cserének). Ha Kapic lesérül, ő fog játszani??? Inkább Balog/Bognár menjen hátra, és Gyepi jöjjön fel védekező kp-nak. Ha valaki (Kavics smiley) találkozik Yoda mesterrel, súgja meg neki, hogy ne erőltesse Máriuszt!


    szerintem nem beszoritottak,hanem mi adtuk at a teret, csak mi nem vagyunk kontra csapat ezert kar is volt ezert a huzasert...lehetett volna akar melegebb is a meccs, ha veletlenul bepattan egy labda a torok csatarokrol...


    Nem volt ez a török csapat olyan jó, hogy egy szót is érdemelne ez a meccs. Mondhatnám, természetes volt a gyözelem.
    Törökországban meg még mindig meleg van ! A fiúk süttethetik egy kicsit a hasunat a Fekete-tenger parján.

    Egy kis ünneprontás.
    Meddig kell még elviselnem a Gera teljesen öncélú, mostanra már teljesen sablonos játékát. Arról meg nem beszélve, hogy kezd eléggé gusztustalanul viselkedni a pályán. Mutogat, anyázik. Mint egy kiskirály.
    Az, hogy milyen önzetlen volt a 4. elött senki se gondolja. Nem merte maga befejezni, mert ha azt is kihagyja, akkor tutira meglincselik.

    Miért kellett Yodának így megaláznia a Jovicsot ? Vagy tegye be egy fél órára, vagy hagyja a kipadon végig, de azt ne csinálja, hogy 4:0-nál a 90. percben akarja becserélni. Föleg úgy, hogy volt ki helyére betenni már a 2. félidö kezdésekor.

    Hétfön nehezebb lesz !


    Nagyon fontos volt, hogy 2:0-nál ne kapjunk gólt.
    Szvsz, ezért gondolta Yoda, hogy akkor még 2 emberrel többen védekezzünk.


    Még egy pár észrevétel: boldogok lehettünk, hogy a fiúk átérezték a meccs fontosságát.
    Megalkuvást nem ismerve harcoltak és mentek minden, már elveszettnek tűnő labdáért is. Az első félidében azonban qrva sok helyzetet kihagytunk. Ez más csapat ellen könnyen megbosszulhatja magát.
    Rögtön tegyük hozzá, hogy a 4-0 nemcsak a mi érdemünk, hanem a török csapat ennyire
    gyenge. Megkockáztatom, a ciprusiaknál is gyengébb.
    Tökölit gólerős, de látszik rajta, hogy ő csak
    ziccerben talál be, amikor ajtó-ablak helyzetben van. Ezt bebizonyította a
    ciprusiak elleni hazai, és a mostani meccsen is.
    Gera küzdött.
    Kapics érdemei a középpályán elévülhetetlenek, Dragóé hátul szintén. Lippi még mindig klasszis, csak többet kéne futnia. A gólja remek teljesítmény volt.
    Megkockáztatom egyébként, hogy Kapiccsal és Dragóval nyertünk vagy remiztünk volna a barbie stadionban.
    Leoval azonban vmi gond van, ő ugyanolyan hullámvölgyben van, mint volt szombathelyen úgy kb. 1 éven keresztül.
    Bazz, a 2. félidő első 20 percében nem hittem a szememnek: jöttek a törökök. Yoda gondolt is egyet és minőségit cserélt.. ha a mester még egyszer becseréli itthon vezetésnél cheregit, nem állok jót magamért (különben is, mit keresnek nálunk szaros bomlasztó románok?).
    Feltétlenül üdítő változás, hogy idén még nem ültem 0-0-ás meccseken, mint tavaly, mert mindig lövünk (vagy kapunk) gólt, és támadásainkban
    sokkal több a fantázia, mint a tavalyi Fradiban.
    Szóval, csak így tovább, a visszavágót így sem szabad félvállról venni, mert úgy járhatunk, mint Cipruson
    A Zalaegerszeg viszot szégyent hozott a magyar focira. 6 gólt kapni Alsó-Magyarországon.... És ha nem parádézik Túri, 25 alatt nem ússzák meg.
    A lilák tisztesen heltálltak.
    Én mondtam nektek, hogy nem kell Horváth Feri...

    Hajrá Fradi

    Atesz


    A Gera legalább küzdött, hajtott, akart!
    A csapat nagy része vagy elalibizte a második félidőt, vagy annyira elfáradt hogy lépni is alig tudott.Simán be kellett volna darálni a törököket, mint ahogy a horvátok tették Zetével.
    Bocs, de én a Gera játékát nem érzem annyira öncélúnak - bár tény, hogy néha az - sokszor azért kell a labdát cipelnie, mert nincs megjátszható ember.Ez sajnos fokozottan igaz a közzéppályára.
    A Jovic játéka nekem tavaly nagyon tetszett, de szerintem most egy kicsit el van szállva magától.Igaz nem sok bizonyítási lehetőséget kap mostanság.


    Szép volt, fiúk!
    Gerappa jóvátette a legvégén egész meccsen át tartó csetlés-botlását, a mérhetetlen mennyiségű elszórt labdáját, nagyon önzetlen volt, 100-ból 99 csatár 3-0-nál a 90. percben nem adta volna le a zsugát, bravo Zolika!
    Az eredmény fantasztikus, s bár a Koca nem tartozik semmilyen szinten a meghatározó csapatok közé, nem szabad elfelejtenünk: a török labdarúgás VB-bronzéremmel rendelkezik, velünk, Magyarokkal ellentétben stabil világverseny résztvevő lassan egy évtizede, nemzetközi szinten is hatalmas karriert befutott sztárokat neveltek/nevelnek ki, ráadásul kupacsapataik félelmetes ellenfelek bárki számára-főleg hazai környezetben.
    Ahogy egyébként a többi török gárdát elnézem, a Koca és az Ankaragücü kivételével a többinek még áll a zászló; a "Fekete Sasok" /Gyk: Besiktas/ is nehéz helyzetben vannak.
    FYI:
    FTC-Kocaelispor 4-0
    Ankaragücü-Alavés 1-2
    AIK-Fenerbahce 3-3
    Besiktas-Sarajevo 2-2
    Denizlispor- Lorient 2-0
    Lokomotiv Moszkva - Galatasaray 0-2
    Mellesleg elég azt figyelembe venni, ők hány csapattal képviseltetik magukat a nemzetközi kupákban...
    Szóval még akár maradéktalanul elégedett is lennék, ha nem lett volna a II. félidő elején az a fránya 25 perc, amikor bizony vastagon "kiérdemelte" a csapat a füttykoncertet...
    A lényeg, viszont a lényeg: a továbbjutási esélyeink lényegesen megnőttek, mi több, konvergálnak a 100%-hoz; azaz innen már csak mi b@szhatjuk el.
    Remélem, ez a győzelem minden szempontból ad egy fontos lökést és újra elindulunk fellfelé, ahogy a bajnokság elején:
    Itthon:4-0, idgenben 2-0smiley
    Hajrá Ferencváros, hajrá Magyarok!


    Vázze!

    Nem tudom milyen meccset néztek, de Gera volt most az egyetlen (Vukmiron kívül), aki végigfutotta a meccset. Nagyon akarta a góllövést, de sajnos ez nem jött össze neki.
    A bajnokikon is ő az, aki előre játszik. A sok pontatlanságnak meg az egyik fő oka, hogy a társai nem tudják fölvenni a ritmusát. Főleg gondolkodásban.

    -Dino-


    Tegnap nekem sem tetszett, és ha nincs a negyedik gól, akkor most morcos lennék. Az a fejes...aztán a 2.félidőben elszórakozott lövések, rossz beadások. Tény, hogy gürizett és harcolt, de ez ne legyen már plusz pont egy játékosnál! Ez a MINIMUM, hogy hajt, miért kell ezt kiemelni? Miért oly feltűnő Kriston esetében? Mert ő sokat fut? Nem, mert a többi keveset. Én kedvelem Gerát, de idén még gödörben van, nem rúg gólt, görcsöl és még ronda szabálytalanságot is csinál, csoda hogy nem kapott pirosat az MTK ellen (kellett volna). Ettől még szépen kiharcolta a negyedik gólt és szerintem tízből kilencszer maga vállalja el, mondjuk egy bajnokin vezetésnél az utolsó percben, de amennyit tegnap elrontott, nem merte megkockáztatni egy UEFA meccsen, inkább passzolt. Szokhatná.


    Nem kéne, hogy plusz pont legyen, de mivel ezzel csaknem egyedül volt a csapatból, ezért ő dícsérhető. Könnyű azt játszani, amit a többség, hogy háttal a kapunak kapom a labdát aztán egy visszapassz... Gerzson meg előre gondolkodik és mozog. Egy komolyabb bajnokságban csak ő tudna megélni, nem pedig az, aki alibiből teszi oda magát. Tény, hogy a góllövés elmaradt, de rengeteg labdát szerzett és szervezett.
    Szerintem a meccs egyik legjobbja volt!

    -Dino-

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=368061&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.12, 20:03
    Rendkívül súlyos, 12 ezer svájci frankos büntetést kapott a Ferencváros a Kocaelispor elleni UEFA Kupa-mérkőzésen történt nézőtéri rendbontás miatt.
    Az ellenőri jelentés alapján a második félidőt csak három perces késéssel lehetett elkezdeni, mert a Nagyvárad-tér felőli kapu mögötti szektorból több füstbombát is bedobtak a pályára. A fegyelmi bizottság indoklásában az szerepel, hogy egyértelműen a Ferencváros szurkolóit terheli a felelősség azért, mert nem lehetett időben elkezdeni a második játékrészt.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=2359&sact=news
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.12, 18:22
    Garami József: Gratulálok a csapatomnak. Rendkívül boldog vagyok, hogy jó játékunk eredményességgel is párosult. Azt hiszem lelkes szurkolóinkat megfelelően szolgáltuk ki ma este, és a Limassol elleni győzelemhez hasonlóan ismét olyan győzelmet arattuk, ami reményekre jogosíthat a visszavágót illetően. A négy gól ellenére sem nyugodhatunk meg, hiszen a török csapat a második félidő első felében megmutatta, hogy mi rejlik benne, és bizony okoztak nekünk meleg perceket. Akkor nagyon kiélezett volt a mérkőzés, és benne volt az is a levegőben, hogy kapunk egy gólt, és feljönnek a törökök. Szerencsére képesek voltunk tartani őket, majd ismét veszélyes helyzeteket alakítottunk ki, és be is lőttünk belőlük kettőt.Azt gondolom, hogy az Újpest elleni kisiklás után ma visszatértünk a kijelölt útra, és célunk, hogy tovább folytassuk a menetelést. Köszönöm a szurkolók fantasztikus bíztatását, és remélem, hogy hétfőn a Debrecen ellen is örömet okozunk majd nekik!

    Hikmet Karaman: Gratulálok a Ferencvárosnak, és kollégámnak Garami Józsefnek. Remek csapat a Ferencváros, és ki kell emelnem, hogy remek csatárai vannak. Ha nekünk lennének ilyen támadóink, akkor egy gólt legalább szereztünk volna. Sajnos két védőmet is le kellett cseréljem sérülés miatt, és így a hátsó alakzatunk megbomlott, ami buta hibákat eredményezett.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=results&match_id=237