magyarfutball.hu

Hungary - Czechoslovakia 2 : 0

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2009.05.23, 14:09
    A VB selejtező főpróbáján a remek erőt képviselő (EB címvédő) csehek ellen tette próbára magát a válogatott.
    Ez a találkozó a szurkolókat is "fellelkesítette". Négy éve, a svédek elleni VB selejtező óta nem voltak ilyen nagy számban szurkolók a stadionban. (A legutóbbi lengyelek elleni mérkőzésre csak harmadennyin voltak kíváncsiak.)

    Az első félidőben is látszott, hogy ezen a találkozón nem a szép játék, hanem a küzdelem lesz a meghatározó. Örvendetes volt, hogy válogatottunk nem játszott alárendelt szerepet, sőt a játékrész nagyobbik felében fölényben volt. Ezt jelezte, hogy nekünk volt több helyzetünk és a félidő két legnagyobb helyzetét is mi hagytuk ki. Szerencsére nem kellett a szünetben a kimaradt lehetőségeken töprengeni, mert percekkel a félidő vége előtt sikerült megszereznünk a vezetést.
    A második játékrészben semmit nem változott a helyzet. Továbbra is mi irányítottunk és egy fejes góllal növeltük előnyűnket. A vendégek a későbbiekben sem jelentettek komoly veszélyt a kapunkra.

    A sok mérkőzés, a nem egészen három hónap alatt vívott hét válogatott találkozó alatt összeszokott a csapat és ez lényeges szempontja volt a győzelemnek. Megérdemelt sikert arattunk. Ezt a csehszlovák szövetségi kapitány is elismerte, de felhívta a figyelmet, hogy a szovjet csapat elleni VB selejtezőn a most mutatott játék még nem lesz elegendő.


    forrás:
    mafoci