magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - HR-Rent Kozármisleny FC 1 : 2 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 3.33 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Garullus
    2023.08.07, 20:29
    Minden elismerés a vendégcsapatnak és edzőjének. Kulturált, taktikus futballal lefocizták a Honvédot. Ugyanakkor mindkét csapat dicséretet érdemel, mert küzdelmes, jó iramú meccset láthattunk.
    Honvéd részről több problémát is látok. A motiváltsággal nincs gond, a fiúk jól harcoltak. Kérdés, a fiataloknál meddig tart a lelkesedés, ha nem párosul eredménnyel? Ez szakvezetői feladat lesz, fenntartani a motivációt.
    A másik: nagyon kiáltó, hogy nincs vezéregyéniség a kispestieknél (mondjuk, ez évek óta baj). Nincs olyan spíler, aki fel tudná mérni, mit kell reagálni az ellenfél játékára. A vendégek remekül megszállták a középpályát, csak idő kérdése volt, mikor egyenlítenek ki. A Honvéd nem találta az ellenszert. Nem tudom, ebből a szakmai stábnak mi jött le, mit tudtak tenni a szünetben, de az ilyenkor hatásos mélységi indítások elmaradtak. Nyerő lehetett volna a gyors szélsőjáték, ami adottságként a csapatban benne van, de bosszantó volt, hogy nem mernek élni vele. Ami pedig szintén edzői feladat, nagyon gyorsan el kell fojtani az egyénieskedést! Nincs olyan, hogy belevezetem három-négy védő közé a labdát! Nincs olyan, hogy csak akkor passzolok, amikor már a nyakamon a védő!
    Szóval sok-sok gyakorlás, munka, a vadhajtások nyesegetése kell kell még a piros-feketéknek. Ami viszont már most látszik sajnos, hogy megfelelő vezér nélkül ebből nem lesz feljutás. És a vezér akár a Mester is lehetne (lásd Rossi), de nem az.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.08.06, 12:59
    ...a vasárnapra várható viharos, esős időjárást figyelembe véve klubunk úgy döntött, hogy későbbi időpontra halasztjuk a születésnapi ünnepséget, hiszen jelenleg az a legfontosabb feladatunk, hogy a stadion megfelelő állapotban legyen a vasárnapi mérkőzésre.
    Folyamatosan dolgozunk annak érdekében, hogy nézők előtt fogadhassuk a Kozármislenyt, a szombat esti helyzet szerint a VIP-részt és a Skyboxot le kell zárni (vendégeink a D-lelátón kapnak helyet), viszont a B- és a C-lelátón fogadhatunk szurkolókat, de szeretnénk felhívni a figyelmetek arra, hogy a büfé korlátozott kapacitással üzemel majd.

    https://honvedfc.hu/hirek/szuletesnap-elhalasztva/2023-08-05